Yksinkertainen neuvo WordPress Theme -kehittäjän löytämiseen ja palkkaamiseen

Jos sinulla on ollut jonkin aikaa oma verkkosivusto, on erittäin hyvä mahdollisuus, että alat miettiä mukautetun teeman luomista erottuakseen joukosta. Vaikka premium-teemat ja -kehykset vie sinut kauas, mikään teema ei ole aivan kuin teeman kehittäminen täsmällisiin vaatimuksiin.


Olet ehkä sietonut teemaa saadaksesi sen näyttämään haluamaltasi, mutta melkein aina on jotain, mikä vain ei ole aivan oikein. Olemassa olevaan teemaan tekemäsi mukautukset eivät milloinkaan tee verkkosivustosi näyttämään haluamaltasi.

Ongelmana on yleensä se, että olet liian kiireinen sivuston käyttämisessä. Sinulla ei ole aikaa tai kärsivällisyyttä oppia koodaamaan tai tekemään muutokset itse. Sen sijaan, että kiinnittyisit WordPressin kehitysnäkökohtiin, miksi et ota järkevää lähestymistapaa ja palkkaa itsellesi WordPress-teemakehittäjä rakentamaan sinulle mukautettu teema?

Päätökset ennen kehittäjän palkkaamista

On pari asiaa, joista sinun pitäisi päättää, ennen kuin aloitat etsimään kehittäjää luomaan mukautettu teema.

Ensinnäkin: Sinun on päätettävä, etsitkö jonkun molemmista suunnittelijoista ja kehittää teemaasi tai aiotko jakaa kyseisen työn kahteen erilliseen osaan.

Kaikki kehittäjät eivät suorita teeman luomisen koko prosessia. On paljon todennäköisempää, että kehittäjä ottaa viimeistellyn mallin PSD-tiedoston ja luo siitä työskentelyteeman.

Suosittelen, että jaat projektin erillisiin suunnittelu- ja kehitysvaiheisiin. Tämän avulla voit löytää ihmisiä, jotka ovat erikoistuneet jokaiselle osa-alueelle. Voit työskennellä suunnittelijan kanssa luodaksesi teemasi pienimpiin yksityiskohtiin, missä he voivat tarjota rakentavia ja ammattitaitoisia neuvoja.

Kun olet tehnyt teeman suunnittelun, se voidaan siirtää kehittäjälle, jonka ainoa painopiste on muuttaa kyseinen muotoilu toimivaksi teemaksi. Tämä vapauttaa heidät kaikista suunnittelupäätöksistä ja keskustelusta keskittyäkseen siihen, mihin he ovat parhaita.

Toiseksi ja luultavasti tärkeintä, sinun on tiedettävä, mitä haluat uudesta teemasta. Tähän ei ole mitään syytä puuttua ilman selkeää käsitystä siitä, kuinka haluat verkkosivustosi näyttävän ja toimivan.

Yksityiskohdat saattavat muuttua, kun keskustelet aiheesta suunnittelijan kanssa, mutta sivuston ytimen ulkoasun, suunnittelun ja toiminnallisuuden valintojen tulisi olla mielessäsi selkeät alusta alkaen..

Teemakehittäjien löytäminen

Kun olet saanut täydellisen sivustosuunnittelun PSD-tiedoston, voit nyt alkaa etsiä jokua, joka koota sen kaiken puolestasi.

On olemassa useita paikkoja, joissa voit etsiä kehittäjän työn suorittamiseksi. Yksi parhaista aloituspaikoista on kysyä suunnittelijalta, jonka kanssa olet työskennellyt, jos hän voi suositella joku.

On hyvin yleistä, että suunnittelijat ja kehittäjät työskentelevät yhdessä ja suosittelevat toisiaan asiakkaille. Jos suunnittelijassasi on joku he luottavat tekemään hyvää työtä, on ehdottomasti syytä puhua heille. Ne eivät välttämättä ole ihanteellisia työskentelemään sinun kanssa, mutta koska he jo toimittavat luotettavan suosituksen, voit ohittaa useita mahdollisia esteitä.

Toinen vaihtoehto löytää kehittäjä on käyttää yhtä tarjoussivustoista, kuten oDesk. Tai voit kokeilla Envaton uusinta palvelupohjaista sivua Envato Studio. Nämä sivustot eivät ole hienoja korkealaatuisten kehittäjien löytämiseen, koska suurin osa ihmisistä jättää ne jälkeen, kun rakentaa kunnollisen työportfolion. Saatat kuitenkin löytää uuden kehittäjän, joka haluaa rakentaa salkun ja tekee työn paljon halvemmalla kuin muualla voisi odottaa. Henkilökohtaisesti välttäisin tätä vaihtoehtoa, mutta jos työskentelet pienellä budjetilla, se voi olla hyvä ratkaisu sinulle.

Toinen yksinkertainen, mutta tehokas vaihtoehto on tehdä Google-haku WordPress-kehittäjille omalla alueellasi. Se voi todella olla niin yksinkertaista. Löydät joukon ihmisiä, jotka pystyvät tekemään työtä, ja jonkun käyttäminen paikallisesti voi olla parempi vaihtoehto sinulle kuin jonkun toisen maan.

Paikallinen vaihtoehto mahdollistaa sen, että voit tavata henkilön tai ainakin puhua hänelle puhelimitse säännöllisin väliajoin projektin aikana. On mahdollista, että et välttämättä löydä työhön lahjakkainta kehittäjää, jos käytät jotakuta paikallista, mutta tämä voidaan korvata kyvylläsi keskustella heidän kanssaan kasvotusten. Se todella riippuu siitä, mikä tekee sinusta mukavinta ajaessasi projektia.

Teemakehittäjän valitseminen

Kun sinulla on valikoima kehittäjiä, sinun on päätettävä, kuinka vähentää valinta henkilölle, jonka kanssa työskentelet.

Sinun on varmistettava, että he kykenevät suorittamaan työn ja että niiden kanssa on helppo työskennellä. Nopein tapa tehdä se on tarkastella heidän verkkosivustoaan. Kehittäjän verkkosivuston pitäisi näyttää ammattimaiselta ja tehdä sinulle vaikutuksen. Jos heillä on huono verkkosivusto, miksi luottaisit heihin tekemään hyvää työtä kanssasi?

Sinun pitäisi voida löytää salkku aiemmista asiakkaista heidän sivustoltaan, ja ihannetapauksessa asiakkaiden suosittelut. On paljon helpompaa luottaa sellaiseen, joka on todistanut pystyvänsä suorittamaan työn ja jolla on useita asiakkaita suosittelemassa heitä.

Se ei tarkoita, että kehittäjä joka ei Onko näillä asioilla mitään hyötyä. On yksinkertaisesti paljon helpompaa palkata joku, joka on vastannut alkuperäisiin pätevyyskysymyksiisi, ennen kuin edes kysyt heiltä.

Projektiohjeiden ja sopimuksen asettaminen

Kun olet päättänyt kehittäjästäsi, sinun on määriteltävä projekti ja mahdolliset välitavoitteet kirjallisesti. Älä koskaan aloita tällaista työtä ilman sopimusta ja palkkiosopimusta. Koskaan.

On hyvä idea asettaa tietyt asiat kirjallisesti ennen aloittamista, jotta sekä sinä että kehittäjä tietäisit, mitä jokaiselta odotetaan.

On olemassa joitain asioita, jotka sinun tulisi sisällyttää jokaisiin ohjeisiin ja sopimuksiin.

 • Koko projektihinta ja kuinka se jakautuu (ennakko / välitavoitteet / jne.)
 • Testaa ja korjaa vaatimukset teemalle ennen kuin se alkaa
 • Että projekti on vuokrattavissa ja että kaikki tekijänoikeudet pidätetään
 • Viestinnän menetelmät ja taajuus (sähköposti / puhelin / henkilökohtaisesti)
 • Arvioitu aika projektin loppuunsaattamiseen

Siellä voi olla muita sinulle tai kehittäjälle ominaisia ​​asioita, jotka on lisättävä sopimukseen. Sinun tulisi muistaa, että tämä on liikesopimus ja sinun pitäisi tehdä siitä niin tarkka tai rento kuin tarvitset.


Hyvän kehittäjän löytämisen ja sen kanssa työskentelemisen ei tarvitse olla vaikea tai hankala näkymä. Siellä on tuhansia hienoja kehittäjiä. Haluat työskennellä jonkun lahjakkaan kanssa, mutta enemmän kuin haluat työskennellä jonkun kanssa, joka on luotettava ja jolla on ilo käsitellä.

Riippumatta siitä, kuinka lahjakas kehittäjä on, jos he eivät voi noudattaa määräaikaa tai heillä on kamala työskennellä, tulet valitettavasti käyttämään niitä.

Kun löydät kehittäjän, joka tekee hienoa työtä ja toimii hyvin kanssasi, pysy heidän kanssaan muissa projekteissa. Suosittele niitä ystävillesi ja muille verkostosi ihmisille, kun he etsivät kehittäjiä. Jos pystyt rakentamaan hyvät suhteet jonkun kanssa, he todennäköisesti menevät ylimääräiseen vaiheeseen auttaakseen sinua, mikä voi vain parantaa heidän työtä paremmin.

Onko sinulla verkkosivustollesi rakennettu räätälöity teema? Kuinka löysit kehittäjän ja mitä neuvoja ja suosituksia sinulla on prosessille? Haluaisimme kuulla siitä alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map