WordPressin teemapaneelin asetukset -kehykset

Monien suosittujen WordPress-teemojen ytimessä on tehokas teemavaihtoehto-paneeli. Tämä on loistava tapa sisällyttää teeman mukautusvaihtoehtoja, joita muut kuin kehittäjät voivat hallita ja ymmärtää. Monilla käyttäjillä ei ole aavistustakaan siitä, mikä CSS on, mutta he voivat käyttää välilehtiä, vaihtaa, pudotusvalioita ja värinvalitsimia.


Alla olen luonut muutaman ilmaisen WordPressin teemapaneelin vaihtoehdoista, joita on saatavilla verkossa. Heillä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, ja ne ovat kaikki hienoja vaihtoehtoja WordPress-teemakehittäjille, jotka voivat ottaa huomioon uusia teemoja koodattaessa.

WordPress Theme Customizer

WordPress Theme Customizer

Tämä on mahtava vaihtoehto, koska se on rakennettu suoraan WordPressiin! WordPress Theme Customizer tekee käyttäjien helpoksi muokata teemaansa tuntematta mitään koodia. Mikä parasta, kun he vaihtavat tunnisteen, lataavat logon, muuttavat taustan väriä tai muuta, mitä he näkevät muokkauksensa live-esikatselussa he tekeessään niitä. Tällä tavalla he voivat nähdä muutokset ennen sitoutumista tiettyyn kirjasimeen tai väriin.

Koska tämä on jo osa WordPressiä, mitään asennettavaa ei ole. Se on jo teemapaneelissa Ulkonäkö. WordPress.org-sivustossa (ja kaikkialla Internetissä – vain Google it) on ohjeita, kuinka muokata muokkausainetta laajentamaan vaihtoehtoja melkein mitä tahansa ajateltavista, mukaan lukien mukautetut postityypit, liukusäätimet ja muut..

Lisätietoja mukautuksesta

Redux-kehys

Redux-kehys

Redux-kehystä voidaan käyttää sekä laajennuksena että sisäänrakennettuna teema- / laajennusosana lisävarusteiden lisäämiseen, mutta se sisältää myös tehokkaan post meta-luokan, jotta voit lisätä meta-vaihtoehtoja viesteihisi ja sivuillesi sekä tukea Theme Customizer -sovellukseen..

Olemme käyttäneet Redux-kehystä Total WordPress -teemassamme, koska se antoi meille mahdollisuuden lisätä runsaasti tehokkaita asetuksia teeman värien, asettelujen, taustat, sosiaalisten asetusten, kuvan rajausvaihtoehtojen, fonttivaihtoehtojen ….

Redux on yksi tehokkaimmista vaihtoehdoista, ja myös kehittäjät tukevat sitä. Me todella pidämme siitä niin paljon, että olemme jo lähettäneet heille useita lahjoituksia. Lisäksi he työskentelevät loistavien premium-lisäosien parissa, jotka lisäävät vielä enemmän toimintoja.

Hanki Redux Framework -laajennus

Valinnat Framework-laajennus

teema-asetukset-kehys

Options Framework -laajennus on loistava tapa lisätä laajennettuja mukautusvaihtoehtoja WordPress-teemaan. Itse asiassa olemme jopa käyttäneet tätä laajennusta joihinkin WPExplorer Premium-teemoihimme (katsokaa Ultra-teemaamme). Laajennus tukee melkein kaikkia mukautuksia, joita voit ajatella, kuten tekstikenttien, värinvalitsijoiden, kuvien lataamisen ja typografiavaihtoehtojen mainitsemiseksi. Muokattujen asetusten rakentaminen on myös välitöntä, koska laajennuskehittäjä (Devin Price) pakatti hyödyllisen ”options-check” -kansion, joka toimii vaihtoehtosuunnitelmana github-lataukseen.

Asennus ei voisi olla helpompaa. Hanki vain plugin WordPress-laajennushakemistosta aloittaaksesi. Määritä sitten kaikki miellyttävät teemavaihtoehdot options.php-tiedostossa, ja Options Framework -laajennus näyttää ne automaattisesti.

Hanki Options Framework -laajennus

Sujuva kehys

Sujuva kehys

Fluent-kehys on erittäin edistyksellinen WordPress-kehityskehys, joka ei ole vain hyvä aiheenhallintapaneelien luomiseen, vaan myös metalaatikoihin, käyttäjän metatietoihin, taksonomiametaan ja muuhun! Tämä tarkoittaa, että voit käyttää yhtä kehystä pääasiassa kaikkiin muihin kuin malliominaisuuksiin. Fluent-kehys luotiin ”nohalfpixels”, julkaistiin 8. heinäkuuta 2014, ja sitä myydään CodeCanyonissa erittäin edulliseen hintaan.

Hieman muokatut vaihtoehdot – nyt osa Reduxia!

SMOF

SMOF on tehokas optiokehys, joka syntyy yhdistämällä yllä mainitut Options Framework -laajennus, KIA Options Framework ja eräät käyttöliittymäideat OptioTree-laajennuksesta. WPExplorerissa olemme käyttäneet SMOF-joukkoa joukkoa viimeaikaisia ​​teemoja (katsokaa Cleaner, Foxy ja uusi Office 2.0), koska käyttäjien on helppo ymmärtää sitä, se integroituu saumattomasti WordPress-teemoihin ja se mahdollistaa Lisää lisäasetuksia, kuten vetämällä ja pudottamalla kotisivun osia ja mukautettua liukusäätimen hallintaa.

SMOF: n lisääminen WordPress-teemaan on nopeaa ja kivutonta. Liitä koodi function.php-tiedostoon, nollaa tietokanta ja lisää vaihtoehdot teema-option.php-tiedostoon. Ja jos joudut jumiin, siellä on dokumentaatio ja tukifoorumi, jotka auttavat sinua.

Huomaa: Tämä laajennus on sulautunut yllä olevaan Redux-kehykseen, joten ota meihin sen sijasta!

OptionTree Framework -laajennus – nyt osa Reduxia!

optiontree

ThemeForest todella sponsoroi tätä älykästä pientä laajennusta, jotta tekijöillesi annettiin loistava vaihtoehto lisätä teemavaihtoehtoja käyttäjien ymmärrettävällä tavalla. OptionTree antaa teemakehittäjille muutoksen tarjota paljon vaihtoehtoja suunnittelijoille / käyttäjille, jotka ostavat WordPress-teemoja. 2.0-päivityksen avulla OptionTree pystyy olemaan teeman juurihakemistossa, joten voit käyttää sitä asetusten / meta-ruutujen kautta. Teemaasi ostavat eivät voi rikkoa OptionTree-asetuksia, jos ne muuttavat UI Builder -asetuksia. Toinen hieno vaihtoehto on teemavaihtoehtojen ja tietojen tuonti / vienti, jotta voit pakata teemavaihtoehtoihin erilaisia ​​teemavaihtoehtoja.

Toinen erittäin helppo asennus. Hanki laajennus WordPress-laajennushakemistosta, aktivoi se ja käytä sitten ohjeita, jos tarvitset lisäapua.

Ilmoitus: Tämä laajennus on sulautunut yllä olevaan Redux-kehykseen, joten ota meihin sen sijasta!

Hanki OptionTree-laajennus

UpThemes-kehys

upthemes-kehys

UpThemes loi tämän upean kehyksen, joka perustuu Asetukset-sovellusliittymään. Kehys käyttää myös sisäänrakennettua WordPress-median lähetysohjelmaa pitämään se kevyenä ja turvallisena. Voit lisätä käyttäjillesi paljon mukautusvaihtoehtoja, kuten värejä, asetteluja, fontteja ja paljon muuta. Lisäksi UpThemes-sovelluksessa on sisäänrakennettu live-teeman muokkauslaite, jotta voit esikatsella kaikkia mukautuksiasi (ts. Värimalli tai fonttipätkä).

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa – joko lataa kehys githubista ja liitä kopioimaton sisältö options.php-tiedostoon tai lisää kehys alamoduuliksi teemaasi (tällä tavalla kaikki kehyspäivitykset tapahtuvat automaattisesti). UpThemes Framework -sivulla on koko Aloitusopas, jossa on yksityiskohtaiset ohjeet, jolloin molemmat asennusmenetelmät ovat erittäin helppoja.

Hanki UpThemes-kehys

NHP-teemavaihtoehtokehys

NHP-theme-optiot-kehys

NHP-asetusten kehys on johdettu yhdistelmästä Options Framework -laajennusta ja UpThemes-kehystä. Tässä kehyksessä on käyttäjäystävälliset asetusvälilehdet, integrointi WordPressin sisäänrakennettuun Asetukset-sovellusliittymään, mukautetut virhetyökalut ja viestit, ja mikä parasta, voit helposti muokata ja laajentaa tätä kehystä. Luo mukautettuja kenttiä (teksti, painikkeet, lataukset, tunnisteet, värit, valintaruudut jne.) Tai validointeja (URL-osoitteet, HTML-syötteet, heksa-arvot, päivämäärät jne.) Laajennettavien kenttäluokkien ja validointiluokkien avulla – tai tee molemmat takaisinsoitto-ominaisuuksilla.

Asennaksesi NHP-teeman asetukset lisää vain bhp-options.php tiedostoihin function.php. Helppo nakki. Mukana on myös massiivinen WIKI, jossa on kaikenlaista tietoa kehyksestä, ja sen pitäisi auttaa melkein kaikissa mahdollisissa kysymyksissäsi.

Hanki NHP-teemavaihtoehtokehys

Kokemuksesi

Haluamme tietää, oletko käyttänyt jotakin yllä olevista kehyksistä ja miten pidät siitä. Jätä kommentti alle ja näytä kokemuksesi ja suositukset!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map