WordPress-ylläpitotarkastukset päästäkseen tieltä jo tänään

WordPress-ylläpitotarkistukset päästäkseen tieltä ennen keväästä

Kun asiat hulluvat lomakauden aikana ja johtavat siihen, monet meistä päättävät asettaa WordPress-tarkistukset takapolttimelle, mutta uusi vuosi on täydellinen aika huolehtia ylläpidosta ennen kuin liiketoiminta alkaa jälleen lämmetä. . Tärkeää on varmistaa, että WordPress on parhaassa mahdollisessa kunnossa, jotta et törmää ongelmallisiin virheisiin tai ongelmiin, kun niitä vähiten odotat.


Onneksi onnettomuuden välttämiseksi on joitain ylläpito- ja WordPress-perusturvallisuustarkastuksia, joiden avulla voit vain päästä pois tieltä tänään varmistaaksesi, että asiat ovat huippukunnossa, kun aloitat vuonna 2017. Tässä on suosikkisuosituksemme varmistaaksemme sivustosi on tip-top-muodossa:

1. Tee verkkosivun varmuuskopio

Yksi ylläpitotehtävä, josta et todennäköisesti ole ajatellut jonkin aikaa, on täydellinen varmuuskopio verkkosivustosta. Toki, todennäköisyys, että joudut luottamaan varmuuskopioosi, on aina melko harvinaista, mutta jos se tapahtuu, et todellakaan halua olla ilman sitä.

Tämä on ensimmäinen vaihe ylläpitoprosessissa, koska totuudenmukaisesti, jos jotain tapahtuu, kun hienosäätät ja päivität verkkosivustoasi, ainakin sinulla on kaikki turvallisesti. Suosittelemme, että säilytät verkkosivustosi tiedot useissa paikoissa, kuten paikallisesti ja pilvellä. Haluat myös varmistaa, että varmuuskopioit kaikki sivustoon liittyvät tiedostot. Käytämme VaultPress mutta WordPress-varmuuskopiointivaihtoehtoja, joista voit valita, on paljon.

2. Varmista, että WordPress-ydintiedostot, laajennukset ja teemat ovat ajan tasalla

Yksi WordPressin foorumeista stressitöntä puolta on, että sivustosi osa-alueiden pitäminen ajan tasalla on helppoa. Emme kuitenkaan voi korostaa, että on tärkeää varmistaa, että ne ovat hyvässä kunnossa – itse asiassa se on yhtä tärkeää kuin koko verkkosivustosi varmuuskopiointi (jonka muuten haluat aina varmuuskopioida sivustollesi ennen päivittämistä nämä tiedostot manuaalisesti).

Jos sinulla ei ole ydintiedostoja, laajennuksia ja teemoja, jotka on asetettu päivittämään automaattisesti – voit lukea lisätietoja manuaalisten päivitysten yksityiskohdista täältä.

  • WordPress-ydintiedostot. Kun määrität ja lataat WordPress-ydintiedostot alun perin, on mahdollista suorittaa automaattinen päivitys, joka on aina fiksu idea, varsinkin jos olet joku, joka ei muista tehdä sitä manuaalisesti. On tärkeää varmistaa, että ydintiedostot päivitetään, koska suunnittelijat tekevät jatkuvasti tärkeitä päivityksiä WordPressin sujuvuuden helpottamiseksi, ja vanhentuneiden ydintiedostojen käyttö voi aiheuttaa tarpeettomia virheitä ja haasteita.
  • Laajennukset ja teemat. Voit aina tarkistaa Hallintapaneeli> Päivitykset -valikon, koska se näyttää, tarvitsevatko jokin laajennuksista / teemasi päivityksen! Ilmoitukset ovat hyvä lähtökohta, koska niiden avulla on uskomattoman helppoa tehdä manuaalinen päivitys, jos omasi eivät ole automaattisia. On tärkeää huomata, että havaittiin, että laajennukset ja teemat olivat vanhentuneita, ja olivat läheisesti yhteydessä WordPress-sivustojen hakkerointiin (muista ajaa ne haittaohjelmien skannaukset) – joten älä sekoitu antamalla näiden kerätä pölyä ja pysyä vanhentuneina (vaikka et tällä hetkellä käyttäisi niitä).

Jos olet luonut sinulle räätälöidyn verkkosivuston, verkkosuunnittelija päivittää yleensä sivustosi sinulle ilmaiseksi, jotta päivitys ei muuta mitään suunnittelusi. Kysy aina ennen aloittamista.

3. Päästä eroon käyttämättömistä laajennuksista

Päästä eroon käyttämättömistä laajennuksista

Huomaa, että sinulla on plugins-istuimet vanhentuneita, joten päästä eroon saaneista plugineista, joita et todennäköisesti koskaan enää käytä. Laajennettujen lisäosien lataus on aivan liian helppoa, ja niiden käyttämättä jättäminen ja vanhentuminen voi tosiasiassa aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä. Sen lisäksi, että ne luovat sivuston haavoittuvuuksia, ne voivat myös aiheuttaa sivustosi hitauden. Joten, tämän vuoden tammikuussa, mene laajennusluetteloosi ja päästä eroon siitä, mitä et käytä!

4. Varmuuskopioi upea blogisisältö

Varmuuskopioi upea blogisisältö

Vuonna 2016 kirjoitit, oikoluku ja postitit upeaa sisältöä ilman epäilystäkään! Sen lisäksi, että tuet koko WordPress-sivustoasi, sinun on myös varmistettava, että varmuuskopioit blogin sisällön erityisesti.

Jos blogiisi tapahtuu jotain, kyseinen sisältö voi kadota lopullisesti – ja se on paljon SEO-optimoituja tietoja vain ilman vuotta. Jos kirjoitat yleensä asiakirjoihin ennen lähettämistä (mikä on todella paras tapa), se on hyvä, mutta kannattaa myös harkita tiedostojen tallentamista kiintolevylle tai pilveen.

Voit myös tehdä automatisoidun WordPress-varmuuskopio Dropboxiin, jonka avulla voit päättää kuinka usein, milloin ja missä haluat, että upea blogisisältö varmuuskopioidaan Dropbox-tiliisi. Tämä ei tule olemaan paras idea sivustoille, joissa on paljon sisältöä, mutta se voi toimia hyvin pienille yrityksille.

5. Päästä eroon roskapostista ja roskakorista

Päästä eroon roskapostista ja roskakorista

WordPressin avulla on todella helppo päästä eroon roskakorista tai roskapostista. Tällaiset kommentit vievät viime kädessä vain sivuston tallennustilaa eivätkä todellakaan anna sinulle mitään suosiota. Tämä pitäisi todellakin tehdä vähintään kuukausittain, ellei viikoittain, sivustosi liikenteen tyypistä riippuen. Joka tapauksessa uuden vuoden aloittaminen on silti hyvä paikka aloittaa.

6. Poista viestiversiot

WordPress on oikeastaan ​​yksi alustoista, joissa sinun ei tarvitse välttämättä stressata kirjoittaessasi sisältöä suoraan online-alustalle, koska siinä on ominaisuuksia, jotka varmuuskopioivat sisältösi säännöllisesti, jos Internet kaatuu, tietokone kuolee tai tapahtuu jotain odottamatonta virhettä. . Tämä ominaisuus on hieno, mutta kun sisältösi on reaaliaikaista ja turvallista, haluat poistaa viestiversioita, koska ne vievät paljon tarpeetonta tilaa tosiasian jälkeen.

Poista vanhat WordPress Post Revisions

Nopea ja helppo tapa päästä eroon haluamistamme versioista WP-Optimoi WordPress-laajennus. Voit käyttää tätä pluginia vanhojen versioiden tyhjentämiseen, ja voit myös ottaa käyttöön vaihtoehtoja poistaa viestejä roskakorista, poistaa roskapostikommentteja, poistaa pingbacks / trackbacks ja paljon muuta.

7. Tarkista, onko rikki linkkejä

Tarkista, onko rikkinäisiä linkkejä

Yksi ylläpitoon liittyvistä tehtävistä, jotka usein jäävät tielle, on blogin ja WordPress-sisällön tarkistaminen rikkoutuneiden linkkien varalta. Tämä on yksi niistä näkökohdista, joita et ehkä palaa ja tarkista uudelleen sisällön julkaisemisen jälkeen, mutta rikkoutuneet linkit voivat todella devalvoida sisältöäsi sekä hakukoneoptimoinnin / online-sijoitusten että lukijoiden kokemuksen perusteella. Mielestäni WordPress Broken Link Checker on SUPER-hyödyllinen indeksoimaan sivuitasi ja etsimään tällaisia ​​muutoksia ja virheitä.

Takeaway

Nämä seitsemän huoltovinkkiä pakottavat saat WordPress-sivustosi hyvässä kunnossa, kun avaamme 2017-vuoden. Säännöllinen ylläpito auttaa sivustosi turvallisuutta, suorituskykyä ja voi vaikuttaa suuresti siihen, kuinka käyttäjät kokevat blogin. Voit oppia joitain muita WordPress-vinkkejä täältä.

Saako jokin näistä huoltovihjeistä kaikki eroa verkkosivustosi tarkistuksessa? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map