WordPress vs Weebly – ominaisuuksien vertailu

WordPress vs Weebly - mitä valita?

Oikean alustan valitseminen verkkosivustosi luomiseksi voi olla vaikea päätös. Siksi olemme luoneet tämän WordPress vs Weebly -oppaan auttamaan sinua ymmärtämään kunkin ratkaisun edut ja haitat. WordPress vs Weebly -vertailumme kattavat:


 • Hinta
 • Hosting
 • Helppokäyttöisyys
 • Teemat
 • Ominaisuudet ja toiminnot
 • SEO
 • Asiakaspalvelu

Lukemisen loppuun mennessä sinulla pitäisi olla selkeä käsitys siitä, sopivatko WordPress vai Weebly parhaiten uudelle verkkosivustollesi.

WordPress-yleiskatsaus

WordPress.org

Tällä hetkellä yli 27,5% kaikista maailmanlaajuisesti käyttävistä verkkosivustoista käyttää WordPressiä (joka sisältää tietysti myös WPExplorerin). Joten, kuten voit nähdä, se on melko suosittu alusta. Ja hyvästä syystä. (Huomaa: Kun tässä artikkelissa mainitaan WordPress, tarkoitamme itse isännöimää WordPress.org-sivustoa. Lisätietoja WordPress.com-sivustosta on WordPress.com vs. WordPress.org -oppaassa.).

WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, eli se on ilmainen asentaa ja käyttää. Se on täysin muokattavissa, jolloin voit suunnitella kaiken tyyppisiä ja tyylisiä verkkosivustoja, joita saatat tarvita. Kehittäjät ovat myös luoneet tuhansia teemoja ja laajennuksia, joten voit lisätä ylimääräisiä toimintoja sivustoosi tarvitsematta koskettaa koodiriviä.

WordPressin tarjoamat verkkosivustojen rakennuskokemukset eroavat suuresti Weeblystä. WordPress-verkkosivuston perustaminen vie paljon kauemmin, ja ne, joiden verkkosivujen suunnittelukokemus on rajoitettu, saattaa edellyttää joitain etukäteen lukemista. WordPressin kautta käytettävissä olevat vaihtoehdot kuitenkin ylittävät paljon Weeblyn vaihtoehtoja, ja WordPress antaa viime kädessä täyden hallinnan sivustosi kaikista piirteistä..

WordPress antaa sinun suunnitella minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja ja lisätä ylimääräisiä WordPress- tai kolmansien osapuolien työkaluja sivustoosi. Ja kaikki niin paljon tai niin vähän rahaa haluat kuluttaa. On myös lukemattomia WordPress-kehittäjiä ja -suunnittelijoita, jotka voivat suunnitella räätälöityjä elementtejä verkkosivustollesi ja auttavat antamaan yrityksellesi etulyöntiaseman kilpailussa. Joten, jos haluat luoda vakavan, ammattitaitoisen ja ainutlaatuisen verkkosivuston, WordPress on alusta sinulle.

Weeblyn yleiskatsaus

Weebly

Weebly on vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakennuspalvelu. Sen avulla voit nopeasti ja helposti suunnitella verkkosivustoja tarvitsematta koodata. Weebly on myös täysin isännöity palvelu. Tämä tarkoittaa, että verkkosivustosi isännöi Weeblyn palvelimilla.

Weeblyn käyttäminen ei edellytä aiempaa web-suunnittelua tai teknistä kokemusta. Weebly-käyttöliittymä on erittäin intuitiivinen, ja askel askeleelta ohjeita ohjelmiston käytölle tarjotaan jatkuvasti. Siksi, jos haluat luoda ja käynnistää sivuston muutamassa minuutissa, voit tehdä sen, ja päivittää sen sitten helposti milloin tahansa.

Weebly sisältää reagoivia teemoja, ennalta suunniteltuja asetteluvaihtoehtoja, integroidun verkkokaupan alustan ja vedä ja pudota -editorin. Nämä ominaisuudet auttavat sinua luomaan ammattimaisen ja tyylikkään verkkosivuston. Joten riippumatta siitä, haluatko perustaa blogin, kapealla verkkosivuston tai verkkokaupan, Weebly voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Weebly tarjoaa myös laajan valikoiman verkkokauppaa ja markkinoinnin työkaluja. Näiden avulla voit hoitaa sujuvan ja menestyvän verkkokaupan, ohjata liikennettä sivustoosi, auttaa kasvattamaan blogisi seurantaa ja paljon muuta. Weebly-mobiilisovellukset varmistavat myös, että pääset sivustoosi mistä tahansa laitteesta. Tämän avulla voit olla vuorovaikutuksessa sivustosi kävijöiden kanssa, seurata sivustosi tehokkuutta ja hallita myymälätilauksia mistä päin maailmaa tahansa.

hinnoittelu

Hinnoittelu on tärkeätä ja on usein monille ratkaiseva tekijä sen suhteen, mitä alustaa (WordPress vs Weebly) he käyttävät verkkosivustonsa luomiseen. Sekä Weebly että WordPress ovat alun perin vapaasti käytettävissä. Mutta jos olet tosissasi kukoistavan ja menestyvän verkkosivuston rakentamisessa, niin molemmat alustat maksavat sinulle pitkällä tähtäimellä.

WordPress-kustannukset

WordPress.org-ohjelmisto on aina ollut ja tulee aina olemaan ilmainen. Siksi ohjelmiston asentaminen ja verkkosivuston luominen WordPressissä ei maksa sinulle mitään.

Sinun on kuitenkin ostettava sivustosi verkkotunnus ja isännöintipalvelu. Verkkotunnukset ovat yleensä halpoja (voit käyttää tätä GoDaddy-verkkotunnusten kauppaa saadaksesi alle 1 dollarin), ja ne voidaan maksaa vuosittain. Palveluntarjoajien hinnat vaihtelevat suuresti, mutta eivät taaskään riko pankkia, ja niistä voidaan maksaa kuukausittain.

Muihin WordPress-verkkosivuston rakentamiskustannuksiin sisältyy premium-lisäosien, kuten ylläpitopalvelun, premium-teeman tai joidenkin premium-WordPress-työkalujen, mukaan lukien sivunmuodostajat, ja lyijyä tuottavien ratkaisujen ostot..

Weebly hinnoittelu

hinnoittelu

Weebly on ilmainen käyttää, mutta tämä kauppa liittyy saaliisiin. Ensinnäkin, jotta voit luoda oman verkkotunnuksesi tai siirtää verkkotunnuksen toiselta alustalta, sinun on päivitettävä Weeblyn premium-Connect-suunnitelmaan. Jos haluat jatkaa Weeblyn käyttöä ilmaiseksi, voit luoda oman aliverkkotunnuksen, jolloin sivustosi URL-osoite päättyy sitename.weebly.com. Tämä sopii henkilökohtaiselle verkkosivustolle, mutta jos haluat kuvata vakavaa ja ammattimaista yritystä, Weebly-aliverkkotunnuksen käyttäminen ei vain aio leikata sitä.

Toiseksi, jos rakennat verkkosivun ilmaisella Weebly-suunnitelmalla, löydät Weebly-mainokset verkkosivustollasi. Jälleen kerran, ei hyvämaineisen yrityksen ilme. Ilmaisilla verkkosivustoilla on myös vain rajallinen määrä tallennustilaa, eivätkä ne voi hyödyntää monia Weeblyn edistyneitä ominaisuuksia, kuten analytiikkaa, ylimääräisiä suojaustoimenpiteitä ja paljon muuta.

Plussapuolena on kuitenkin se, että jos maksat mielellään palvelusta, Weebly tarjoaa valikoiman suunnitelmia palvella erilaisia ​​verkkosivustojen tarpeita. Niihin kuuluvat Starter-, Pro- ja Business-suunnitelmat, jotka ovat lisänneet tallennustilaa, mainoksia ei ole, HD-video- ja audiointegraatio sekä verkkokaupan tuki mainitakseen muutamia premium-ominaisuuksia. Nämä suunnitelmat veloitetaan kuukausittain tai vuosittain, ja ne on maksettava niin kauan kuin verkkosivusto on toiminnassa.

Hinnoittelu verrattuna

WordPress on ilmainen käyttää, mutta verkkotunnus ja isännöintipalvelut tarkoittavat, että sinulla on pieniä kuukausittaisia ​​menoja sivustosi pitämiseksi verkossa. Kaikki WordPressin ympärillä olevat premium-työkalut ja -palvelut ovat valinnaisia, joten voit valita, mitä kulutat.

Weebly antaa sinun luoda täysin ilmaisen verkkosivuston. Jos kuitenkin haluat luoda tärkeän verkkosivuston, ole valmis kirjautumaan sisään määrittelemättömäksi kuukausimaksuksi.

Hosting

Ylläpito on suuri ongelma monille verkkosivustojen omistajille. Ja hyvästä syystä. Tärkeintä on, että jos et itse isännöi verkkosivustoasi, et itse omista sitä. Ja tämä voi aiheuttaa paljon stressiä, jos haluat vaihtaa käyttöympäristöä tai et noudata palvelusehtoja.

WordPress – itse isännöity

Hosting

Kaikkien WordPress.org-sivustojen on oltava itse isännöitäviä. Tämä voi tuntua hiukan pelottavilta niille, jotka eivät ole koskaan luoneet verkkosivustoa aiemmin, koska joudut menemään ulos ja tutkimaan isännöintipalveluntarjoajia nähdäksesi, mikä palvelu parhaiten vastaa sivustosi tarpeita. Olemme kirjoittaneet laajasti siitä, kuinka valita isännöintipalveluntarjoaja, joten jos et ole varma, tutustu suositeltuun WordPress-isännöintimme.

Hienoa WordPress.org-isännöinnissä on, että valinnanvaraa on niin paljon. Aloitatko vasta aloittamisen tai sinulla on suuri monikansallinen yritys, löydät helposti verkkosivustollesi isännöintipalvelun. Ja jos jostain syystä et ole tyytyväinen saamaanne hosting-sopimukseen, voit siirtää sivustosi nopeasti uudelle palveluntarjoajalle.

Weebly – palveltu palvelu

Weebly ylläpitää kaikkia verkkosivustoja omilla palvelimillaan, mikä vie ihmiset heti pois käytöstä tämän alustan avulla. Sivustosi ylläpitämisessä on kuitenkin joitain etuja.

Weebly vie vaivatta isännöintipalvelun valinnasta ja huolehtii kaikista verkkosivuston ylläpidon teknisistä näkökohdista. Tämä sisältää verkkosivustosi turvallisuuden ja sen, että sivustosi näyttää aina hyvältä, toimii nopeasti ja pysyy verkossa. Weebly tarjoaa myös SSL-sertifikaatin verkkokauppaan, jonka avulla asiakkaasi voivat turvallisesti suorittaa maksuja sivustossasi.

Hosting verrattuna

WordPress.org on omaisäntäinen, joten sinun on löydettävä isännöintipalveluntarjoaja ja varmistettava, että sivustosi on turvallinen ja toimiva. Tärkein etu tässä on kuitenkin se, että omistat sivustosi ja säilytät täyden hallinnan siitä.

Weebly huolehtii kaikista isännöintitarpeistasi sekä sivustosi turvallisuudesta ja teknisestä suorituskyvystä. Koska Weebly on isännöity alusta, on kuitenkin suuri kysymys siitä, kuka todella omistaa verkkosivustosi. Tämä on hienoa, jos sinulla on kolmen sivun verkkosivusto. Mutta jos olet viettänyt vuosia sisällön rakentamisessa ja luotat sivustoosi kuukausituloihin, omistajuudesta tulee yhtäkkiä entistä tärkeämpi.

Helppokäyttöisyys

Sekä Weebly että WordPress ovat helppokäyttöisiä, ja ne ovat molemmat loistavia alustoja, joiden avulla voit rakentaa kauniita ja menestyviä verkkosivustoja. Jos sinulla ei kuitenkaan ole mitään verkkokokemusta, Weebly on epäilemättä parempi vaihtoehto sinulle. Vastaavasti, jos haluat rakentaa suuren sivuston, joka koostuu lukuisista ominaisuuksista ja toiminnoista, niin WordPress sopii paremmin.

WordPress

WordPress tarjoaa hyvin erilaisen suunnittelukokemuksen, mutta sellaisen, jonka avulla voit silti suunnitella kauniita verkkosivustoja helposti. WordPressillä on ehdottomasti jyrkempi oppimiskäyrä verrattuna Weeblyyn. Ja jos sinulla ei ole kokemusta web-suunnittelusta tai WordPressin käytöstä, sinun on luettava joitain aloittamista koskevia ohjeita. Kukoistavassa WordPress-yhteisössä on kuitenkin laaja tietoa WordPressin käytöstä Internetissä.

WordPress-suunnittelukokemuksesi vaihtelee riippuen teemasta ja työkaluista, joita päätät käyttää. Monet WordPress-kehittäjät koodittavat WordPress-sivustonsa tarvittavien muutosten toteuttamiseksi. WordPressin kauneus on kuitenkin se, että se tarjoaa jokaiselle jotakin, joten jos et halua koskettaa koodiriviä, sinun ei tarvitse. Suurimmalla osalla WordPress-teemoja voit mukauttaa sivustosi teemavaihtoehtojen paneelissa, sivustosi live-puolella olevan Customizer-sovelluksen kautta tai käyttämällä sivunmuodostajaa..

Weebly

Helppokäyttöisyys

Weebly on vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, joten kaikki tarvitset perussivuston luomiseen on heti käytettävissä. Kun olet kirjautunut sisään Weeblyllä, voit valita lukuisista Weebly-teemoista. Valitsemasi malli aukeaa sitten Weebly-editorissa, jossa voit vetää ja pudottaa suunnitteluelementtejä sivulle muokataksesi sivustoasi. Sisältöelementteihin kuuluvat teksti, valokuvat, kartat ja video. Voit myös helposti lisätä sivuja, muuttaa muotoiluelementtejä, lisätä SEO-tietoja ja paljon muuta.

Weebly-käyttöliittymä on erittäin suoraviivainen, mikä auttaa virtaviivaistamaan suunnitteluprosessia ja tekee sivustosi suunnittelusta nopeaa ja hauskaa. Näkyviin tulevat myös selkeät ohjeet vedä ja pudota -editorin käytöstä, jolloin eri toiminnot ovat helppokäyttöisiä. Ja kaikki ominaisuudet ja työkalut ovat läsnä, joten mitään ei tarvitse asentaa tai päivittää milloin tahansa.

Helppokäyttöisyys verrattuna

Weeblyllä on ehdottomasti ylempi käyttömukavuus ja se sopii erinomaisesti aloittelijoille tai niille, joilla on rajoitettu aika. Tulos on kuitenkin se, että jos käytät Weeblyä, sinulla ei ole valintoja, ominaisuuksia ja lopulta hallinta sivustosi ja sen suunnittelun suhteen..

WordPressillä on jyrkempi oppimiskäyrä, ja sivustosi perustaminen tälle alustalle vie kauemmin. Nyt saatavilla olevat lukuisat WordPress-työkalut tarkoittavat, että sivustosi suunnittelu voi olla sujuva ja innovatiivinen kokemus. Ja mikä tärkeintä, WordPress tarjoaa kaikki ominaisuudet ja toiminnot, joita kasvava verkkosivustosi saattaa tarvita.

Teemat

Sekä WordPress että Weebly tarjoavat teemoja, joista voit luoda verkkosivustosi. Luodaanpa verkkokauppaa, blogia tai portfoliosivustoa, molemmilla alustoilla on valikoima teemoja erityyppisten sivustojen hoitamiseksi..

WordPress

Teemat

Jos rakennat verkkosivustosi WordPressiin, sinulla on tuhansia teemoja hyppysissäsi. Ilmaiset WordPress-teemat löytyvät kehittäjien suosituimmista blogeista (kuten WPExplorer) sekä suoraan WordPress-hallintapaneelista WordPress-arkisto. Riippumatta kapeasta, voit löytää sopivan teeman projektiisi.

Premium-teemoja voi ostaa useilta teemamarkkinoilta ja teemakehittäjiltä. Kun valitset premium-WordPress-teemaa, varmista, että ostat aina hyvämaineisesta lähteestä, kuten ThemeForest. Tee vain vähän tutkimusta varmistaaksesi, että se on laillinen markkinapaikka tai henkilö, jolla on vankat kokemukset.

Premium WordPress -teemat toimitetaan edistyneillä ominaisuuksilla, ja ne tarjoavat yleensä parempia tukivaihtoehtoja kuin ilmaiset teemat. Ne sisältävät usein myös integroituja premium-laajennuksia, jotta ne lisäävät teemaasi omaan markkina-alueeseesi liittyviä lisätoimintoja.

Weebly

Weebly-teemat ovat kaikki valmiiksi rakennettuja, muokattavissa, ja niihin sisältyy joukko innovatiivisia ominaisuuksia, mukaan lukien parallaksiefektit, videotausta-asetukset, mukautetut fontit ja paljon muuta. Teemat voidaan ladata vedä ja pudota -editoriin yhdellä napin painalluksella, ja ne voidaan asentaa kuvien ja kaikkien kanssa. Kaikki teemat ovat ilmaisia, reagoivia ja esittävät moderneja ja virkistäviä asetteluja ja visioita.

Haittapuoli on se, että Weeblyn tarjoamia teemoja on rajoitetusti. Ja jos päätät rakentaa verkkosivustosi Weeblyllä, voit käyttää vain mukana olevia Weebly-teemoja.

Teemat verrattu

Ei todellakaan ole vertailua WordPress vs Weebly -teemojen suhteen. Vaikka Weebly tarjoaa runsaasti korkealaatuisia teemoja, tätä ei voida verrata käytettävissä olevien WordPress-teemojen määrään ja monimuotoisuuteen..

Ominaisuudet ja toiminnot

WordPress vs Weebly -ominaisuudet ja toiminnot ovat melko vaikuttava vertailu. Molemmat tarjoavat paljon ominaisuuksia, joita käyttäjät rakastavat. Nämä auttavat sinua paitsi suunnittelemaan upeaa verkkosivustoa, myös tärkeällä tavalla auttamaan sivustoasi saavuttamaan tavoitteensa.

WordPress-ominaisuudet ja toiminnot

Perinteisesti WordPress-toiminnallisuus lisättiin laajennusten kautta. Nykyään ei kuitenkaan ole epätavallista löytää laaja valikoima sisäänrakennettuja ominaisuuksia ja toimintoja, jotka on integroitu suoraan WordPress-teemoihin. Kun tutkit teemoja, katso huolellisesti nähdäksesi, mitä ominaisuuksia ne toimittavat. Jos haluamiasi ominaisuuksia ei ole luettelossa, sinun on asennettava ne WordPress-lisäosien avulla.

WordPress-laajennukset

WordPress-laajennusten tarjoamien rajoittamattomien vaihtoehtojen takana on toimintojen asentamisen tarve pluginien kautta. Riippumatta sivustosi tarpeista, löydät oikeat WordPress-laajennukset niiden hoitamiseksi.

Ilmaiset laajennukset löytyvät WordPress-arkisto, ja voidaan yleensä asentaa ja käynnistää sivustossasi muutamassa minuutissa. Ensiluokkaisia ​​laajennuksia voi ostaa myös verkkokaupoista, kuten CodeCanyon, samoin kuin lukuisilta WordPressin teema- ja laajennuskehittäjiltä..

Weebly sisäänrakennetut ominaisuudet

Weeblyssä on joukko tehokkaita sisäänrakennettuja ominaisuuksia ja toimintoja. Koska ne ovat integroituja työkaluja, ne ovat heti käsillä, kun tarvitset niitä. Tässä on joitain edistyneitä ominaisuuksia, joihin Weebly-alusta antaa pääsyn …

 • Online-kuvaesitys ja galleria – luoda helposti omia kauniita valokuvagallerioita ja diaesityksiä, käyttää Weeblyn valokuvakirjastoa, muokata kuvia, lisätä kuvatekstejä ja paljon muuta.
 • Sosiaalinen jakaminen – ajoittaa blogiviestien julkaiseminen Facebookissa ja Twitterissä auttaaksesi sisältöäsi tavoittamaan laajemman yleisön.
 • Upota tai isännöi videoita suoraan sivustoosi – upota YouTubesta tai lataa videotiedostoja Weeblyyn.
 • Mukautetut lomakkeet – luoda mukautettuja lomakkeita ja hallita lähetyksiä pitämällä sinut yhteyttä sivustosi kävijöihin.

Weebly tarjoaa myös valikoiman SEO, verkkokauppaa, analytiikkaa ja sähköpostimarkkinointityökaluja.

Weebly-sovellukset

Ominaisuudet ja toiminnallisuus

Weebly App Center tarjoaa suuren määrän ilmaisia ​​ja premium-sovelluksia. Luokat sisältävät…

 • verkkokauppa
 • viestintä
 • Markkinointi
 • sosiaalinen
 • Sivuston työkalut ja ominaisuudet

Weebly tarjoaa yhteensä yli 300 sovellusta. Kuten teemoissa, voit kuitenkin käyttää vain mukana olevia Weebly-sovelluksia, kolmansien osapuolien sovellukset ja laajennukset eivät ole sallittuja.

Ominaisuudet ja toiminnot verrattuna

WordPress vs Weebly -sovelluksen eri ominaisuuksilla ja toiminnallisuuksilla on hyviä ja huonoja puolia. WordPress-teemoissa on usein erilaisia ​​ominaisuuksia ja toimintoja. Ja kaikki mitä tarvitset, mutta jota ei sisälly teemasi, voidaan asentaa WordPress-laajennuksilla. Projektillesi sopivien laajennusten löytäminen voi aluksi viedä tutkimusta. Rajoittamaton määrä plugineja varmistaa kuitenkin, että pystyt nopeasti rakentamaan räätälöidyn verkkosivuston yrityksesi tarpeiden perusteella.

Weebly-ominaisuudet ovat kaikki sisäänrakennettuja, ja ne ovat heti valmiita ja helppokäyttöisiä. Tarjoamme kuitenkin rajoitetusti, ja vaikka sinulla on valittavissa valikoima Weebly-sovelluksia, et voi asentaa kolmansien osapuolien laajennuksia. Joten jos Weeblyllä ei ole mitä haluat tai et ole vaikuttunut valinnastasi, niin et voi tehdä mitään..

SEO

SEO: n tulisi olla ensisijainen tavoite kaikille verkkosivustojen omistajille. SEO-proaktiivisuus auttaa sivustosi sijoittumaan hyvin hakukoneissa ja lisää sivustollesi saapuvan liikenteen määrää.

WordPress

Hiiva SEO

Suurin osa nykyaikaisista teemoista on täysin reagoivia ja optimoitu hakukoneille. On kuitenkin olemassa myös joukko WordPress-laajennuksia, joiden avulla sisältösi sijoittuu hyvin.

Hiiva SEO on suosituin ja ladattu laajennus, ja syystä. Yoast SEO tarjoaa edistykselliset XML-sivukarttatoiminnot, antaa sinulle täyden hallinnan sivuston leivänrivistä ja antaa sinun helposti lisätä otsikoita ja metatietokuvauksia sivuille ja viesteihin. Tämä laajennus on ilmainen asennus ja käyttö, ja se on pakollinen kaikille WordPress-verkkosivustoille.

Weebly

Jos käytät Weeblyä sivustosi luomiseen, suuri osa SEO: stasi on sisäänrakennettu. Kaikissa Weebly-sivustoissa on metakomennot, sivukartta, SEO-ystävällinen HTML-muotoilu ja reagoivat mallit. Saatavana on myös ylimääräisiä SEO-vaihtoehtoja, mukaan lukien sivukohtaiset kuvaukset, kuvien alt-tagit ja paljon muuta. Varoitus on, että koska SEO on sisäänrakennettu, siitä tulee vaikeampaa siirtyä toiselle verkkosivustoympäristölle.

Weebly tarjoaa myös helppo seurata ohjeita sivustosi SEO-tietojen parantamiseksi. Tämä on hieno niille, jotka vielä oppivat optimoimaan sivustonsa hakukoneille.

SEO-vertailu

Kun tarkastellaan WordPress vs Weeblyä, heillä on molemmat saaneet SEO melko hyvin peitettynä. Weeblyn SEO on kaikki sisäänrakennettu, ja siinä on selkeät ohjeet sivustosi optimoimiseksi parhaalla mahdollisella tavalla. WordPressin avulla sinun on valittava ja asennettava SEO-laajennus. Jos kuitenkin pidät Yoastista, voit olla varma, että SEO-tarpeesi hoidetaan.

Asiakaspalvelu

Laadukas asiakastuki voi olla avaintekijä täysin toimivan verkkosivun luomisessa. Ja se voi myös olla pitkä matka pitää sinut järkevänä suunnitteluprosessin läpi.

WordPress

WordPress-yhteisö kattaa maapallon ja Internet on täynnä WordPress-blogeja, ohje-sivustoja ja foorumit. Toisin sanoen ei ole keskitettyä tukipalvelua, joka tarjoaisi sähköpostia tai puhelinohjeita, paitsi jos ostat premium-palvelun tai teeman.

Jos sinusta tuntuu, että tarvitset yksitoista tukea, voi olla syytä ostaa premium-teema, koska monilla heistä on laaja dokumentaatio, video-oppaat ja että kaikki tärkeät live-chatit tai suora puhelinlinja.

Weebly

wordpress.org vs weebly

Weeblyllä on vaikuttava tukijärjestelmä, tekemällä web-suunnittelusta sen alustalla erittäin myönteisen kokemuksen. Vedä ja pudota -editorin ohjeiden lisäksi saat myös pääsyn yhteisöfoorumiin, chat- ja sähköpostitukiin. Niille, jotka valitsevat premium-Weebly Pron ja liiketoimintasuunnitelmat, saat myös puhelintukea, jos tarvitset sitä.

Asiakastuki verrattuna

Sekä Weebly että WordPress tarjoavat korkeatasoista tukea. WordPress on kirjoittanut siitä paljon enemmän kuin Weebly. Projektillesi sopivien tukiopasten tai -foorumien löytäminen voi kuitenkin viedä aikaa Internetistä. Toisaalta Weeblyllä on kaikki dokumentaatio paikan päällä, joten sen käyttö on helppoa. Ja molemmilla on yksi-yksi-tukivaihtoehdot, mutta se maksaa sinulle ylimääräistä.

WordPress vs Weebly – mikä alusta sopii sinulle?

Kuten huomaat, WordPress vs Weebly tarjoavat erilaisia ​​etuja ja haittoja. Valitsemasi alusta riippuu suuresti tarpeistasi ja projektisi tarpeista (vaikka valitsisimme aina WordPressin). Weebly on täydellinen aloittelijoille tai niille, joilla on vähän aikaa tai jotka eivät halua joutua oppimaan WordPressin käyttöä. Jos kuitenkin haluat kasvattaa sivustosi onnistuneeksi ja kannattavaksi liiketoiminnaksi, WordPress on parempi vaihtoehto. Se on yllättävän nopea ja helppo hangata, sivustollasi on tuhansia teemoja ja laajennuksia, ja on olemassa yhteisö (miljoonissa) ihmisiä, jotka rakastavat auttaa toisiaan.

Mikä verkkosivustojen rakentaja vetoaa sinuun? Ole hyvä ja jaa ajatuksesi WordPress vs Weeblystä alla olevissa ajatuksissa…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map