WordPress vs Squarespace: Erot ja ominaisuudet

WordPress vs Squarespace: Erot ja ominaisuudet

Haluatko suunnitella uuden verkkosivuston, mutta et ole varma, mitä alustaa käytetään? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä WordPress vs Squarespace -oppaassa vertaamme näitä kahta ratkaisua auttaaksemme sinua tekemään tietoisen päätöksen siitä, mikä ratkaisu on paras projektillesi.


Tänään tavoitteemme on esitellä sinulle WordPress ja Squarespace – kaksi tehokasta ja suosittua verkkosivustoa. Tarkastelemme hinnoittelua, miten ne molemmat isännöidään, teeman tai mallin vaihtoehtoja, muokattavuutta, lisättyjä ominaisuuksia tai integraatioita, turvallisuutta ja käytettävissä olevaa tukea.

Oletko valmis aloittamaan? Mennään…

Johdanto WordPressiin

WordPress vs Squarespace

WordPress.org on suosittu avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä (CMS), johon on tottunut tukea yli 60 miljoonaa verkkosivustoa. Kun keskustelemme WordPressistä tässä artikkelissa, tarkoitamme WordPress.org-sivua. Lisätietoja WordPress.comista ja siitä, miten se eroaa WordPress.orgista, on artikkelissa WordPress.com vs WordPress.org.

Jotkut suuret nimet, kuten Microsoft, Mercedes Benz, Walt Disney ja TED Blog, käyttävät WordPress.orgia muutamien mainitsemiseen. WordPressin suosioon on monia syitä, mutta tämän ratkaisun tarjoama hallinta ja joustavuus ovat tärkeä tekijä. Tässä on joitain sen muista tärkeimmistä ominaisuuksista …

 • Vapaa käyttää
 • Tuhannet ilmaiset ja premium-teemat
 • Tuhannet laajennukset lisäominaisuuksien lisäämiseksi
 • Lukuisia mukautusvaihtoehtoja, mukaan lukien vedä ja pudota -sovellukset, teemavaihtoehtojen paneelit ja mahdollisuus koodata
 • Kukoistava WordPress-yhteisö
 • Sivustosi omistajuus ja hallinta kokonaan

WordPress-yhteisö on maailmanlaajuinen kokonaisuus, joka kehittää ja kehittää jatkuvasti WordPressiä, puhumattakaan uusien työkalujen ja tuotteiden tuomisesta. Tämä varmistaa, että WordPress ei ole vain pelin edessä, samoin kuin verkkosivustosi.

Johdanto neliötilaan

Squarespace

Squarespace on all-in-one-ratkaisu, joka käyttää miljoonia verkkosivustoja sadoilla teollisuudenaloilla. Sen moderni, trendikäs mallisuunnittelu antaa yrityksille mahdollisuuden luoda ammatillisia verkkosivustoja, kauniita portfolioita tai kannattavia verkkokauppoja.

Squarespace, jota nykyään käyttävät Keanu Reevesin, Sadie Williamsin ja John Malkovichin valitsemana alustana, on Squarespace ihanteellinen ratkaisu kaikille nöyrästä bloggaajasta vakiintuneisiin tuotemerkkeihin. Se sisältää lukuisia ominaisuuksia, joiden avulla voit suunnitella verkkosivuston, joka sisältää muun muassa…

 • Ilmainen rajoittamaton hosting
 • Huippulaatuinen infrastruktuuri
 • Kauniita malleja
 • Intuitiivinen Vedä ja pudota -sivuston rakentaja
 • Huippuluokan tietoturva
 • 24/7 tuki

Kun verkkosivustosi on luotu, Squarespace tarjoaa myös joukon markkinointityökaluja, joiden avulla voit olla sitoutuneena yleisösi, saada hakuja ja sosiaalisia tietoja lisäämään ja kasvattaa seuraavia.

WordPress-hinnoittelu

Kuten jo mainittiin, WordPress-ohjelmisto on ilmainen käyttää. Ainoat välttämättömät jatkuvat kustannukset ovat isännöinti- ja verkkotunnusmaksut (joista keskustellaan myöhemmin). WordPressin kauneus on kuitenkin se, että sitä voidaan skaalata ylös tai alas tarpeitasi vastaavaksi. Tämä pätee myös rahavaroihin.

WordPress tarjoaa kaiken, mitä tarvitset ilmaiseksi, teemoista ja laajennuksista johtaviin sukupolvien ja markkinoinnin työkaluihin. Tarjolla on kuitenkin myös edistyneitä premium-tuotteita kaikille WordPressin näkökohdille, ja ne voivat olla päivittämisen arvoisia verkkosivustosi kasvaessa.

Ruututilan hinnoittelu

hinnoittelu

Ruututila on premium-palvelu, joka laskuttaa jatkuvaa kuukausimaksu käyttää sen alustaa. Valittavana on neljä suunnitelmaa, alkaen henkilökohtainen suunnitelma, joka on suunnattu niille, joilla on blogeja tai pieniä verkkosivustoja, skaalaamalla Pitkälle kehittynyt suunnitelma, luotu ammattimaisille verkkokaupoille.

Kaikkiin suunnitelmiin sisältyy isännöinti ja ensimmäisen vuoden verkkotunnusmaksut, pääsy Squarespace-malleihin ja vetämällä ja pudottamalla -rakentaja, 24/7 -tuki ja enemmän. Edistyneet suunnitelmat sisältävät markkinointi- ja verkkokaupan työkalut, joiden avulla voit kasvattaa ja ylläpitää tuottoisaa yritystä.

Squarespace tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla voit luoda verkkosivuston ja päästä käsiksi alustaan. Tämä on loistava tapa nähdä, onko tämä ratkaisu sinulle sopiva, ja suosittelen ilmoittautumista ja pelaamista, jos harkitset Squarespace-palvelun käyttöä pitkällä aikavälillä.

WordPress-hosting ja verkkotunnusten nimet

WordPress vs Squarespace: Hosting

WordPress-ohjelmistoa voi käyttää vapaasti ja tulee aina olemaan. Tämä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille yrityksille, koska ne voivat luoda verkkosivun vakuutuksella, että sivuston kustannukset eivät nouse vuodesta toiseen.

WordPress ei kuitenkaan ole kokonaisvaltainen ratkaisu. Joten kun käytät WordPressiä, kaikki mitä tarvitset on ohjelmisto. Verkkotunnuksen rekisteröimiseksi ja käyttämiseksi sekä sivustosi isännöimiseksi sinun on maksettava kuukausittainen tai vuosimaksu.

Verkkotunnus – Useimmat verkkotunnukset maksavat muutaman dollarin vuodessa, eivätkä riko pankkia. Voit rekisteröidä verkkotunnuksen useiden ulkopuolisten palveluntarjoajien kautta (voit hankkia GoDaddy-verkkotunnuksen vain 0,99 dollaria senttiä ensimmäisenä vuonna), ja sinulla on täysi hallinta sivustollesi valitsemassasi verkkotunnuksessa..

Hosting – Isännöinnin avulla saat mitä maksat. Suunnitelmat alkavat muutamasta dollarista vuodessa (kuten Bluehost vain 2,95 dollaria kuukaudessa), mutta isommille sivustoille, joilla on suuri seuranta, sinun on valittava kalliimpia suunnitelmia, jotka tukevat suurta liikennemäärää ja sivuston tallennusta..

WordPress-erityinen isännöinti – Paras WordPress-isännöinti on usein WordPress-isännöinti. Tämän tarjoaa lukuisia suosituimpia hosting-palveluita, ja se on hyvä valinta, koska palvelimet on optimoitu erityisesti WordPressille. Lisätietoja Web-isäntävalinnasta WordPress-sivustollesi on artikkelissamme siitä, mitä WordPress-hosting-palvelusta kannattaa etsiä.

Ylläpidon maksamisen yläpuolella on laaja valikoima palveluita ja suunnitelmia, joten budjetin ja sivustosi tarpeista riippumatta löydät jotain, joka sopii.

Ruututilan ylläpito ja verkkotunnukset

Koska Ruututila on täysin onnistuneet verkkopalvelussa, kaikki Squarespace-sivustot isännöidään pilvipalvelimessa. Tallennustilaa tai kaistanleveyttä ei ole rajoitettu, ja Squarespace käyttää omaa maailmanlaajuista CDN-verkkoa varmistaakseen nopeat latausajat kaikille verkkosivustojen käyttäjille riippumatta siitä, missä he sijaitsevat.

Verkkotunnukset rekisteröidään ja ostetaan myös Squarespace-palvelun kautta. Verkkotunnuksessasi on SSL-varmenne ja se voidaan uusia jatkuvasti samalla nopeudella, mikä säästää toivomattomia yllätyksiä. Voit ostaa useita verkkotunnuksia ja yhdistää ne Squarespace-tiliisi. Ja tarvittaessa voit siirtää kolmannen osapuolen verkkotunnuksen helposti Squarespaceen.

WordPress-teemat

WordPress vs Squarespace: Teemat

Kun tarkastellaan WordPress vs Squarespace, WP: llä on runsaasti teemoja, joiden avulla voit luoda kauniita ja tyylikkäitä verkkosivustoja. Lähes kaikki nykyaikaiset teemat ovat reagoivia, käyttäjäystävällisiä ja sisältävät erilaisia ​​ominaisuuksia sivustosi tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ilmainen tai premium-teema?

Kun valitset WordPress-teeman, on paljon harkittava. Ensinnäkin sinun on päätettävä, haluatko käyttää ilmaista tai premium-teemaa. Ilmaisia ​​WordPress-teemoja löytyy kehittäjien verkkosivustoista kaikkialla verkossa. Tai voit asentaa teemoja WordPress-arkisto WordPress-hallintapaneelista. Nämä teemat ovat hyvin rakennettuja, turvallisia ja helppokäyttöisiä, mikä on hyvä valinta projektistasi riippumatta.

Ensiluokkaisilla WordPress-teemoilla on yleensä edistyneempiä ominaisuuksia, ja ne sisältävät usein premium-laajennuksia osana ostohintaa. Kun ostat premium-teeman, muista aina valita teema hyvämaineisen ostajan joukosta. WordPress-kehittäjät, kuten StudioPress tai Elegant Themes, ovat hyvä vaihtoehto. ThemeForest on myös suosittu teemamarkkinapaikka, joka myy laajan valikoiman teemoja. Täällä voit selata arvosteluja ja arvosteluita, jolloin saat hyvän käsityksen teeman käytöstä ennen ostamista.

Lisätietoja ilmaisen tai premium-teeman valitsemisesta on lukemalla artikkeli ilmaisista tai premium-teemoista?

Sisäänrakennettu tai monikäyttöinen teema?

Toinen tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon valittaessa WordPress-teemaa, onko sinun kannattaa valita sisäänrakennettu tai monikäyttöinen teema.

Sisäänrakennettu niche-WordPress-teemat palvelevat ainutlaatuisia tarkoituksia ja sisältävät asiaankuuluvia ja erityisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi sisäänrakennettuun ruokablogin teemaon sisältyy todennäköisesti reseptien valmistaja, jonka avulla voit helposti näyttää reseptejä helposti luettavassa muodossa sivustollasi. Sisäänrakennetun WordPress-teeman käyttäminen tekee suunnittelusta ja luomisprosessista nopeaa ja selkeää, koska kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ovat heti käsillä.

Monikäyttöinen teema antaa sinulle työkalut, joita tarvitset kaiken tyyppisten verkkosivustojen luomiseen. Yleensä sisältävät edistyneet sivurakentajat, monikäyttöteemoilla voit helposti mukauttaa verkkosivustosi kaikkia osia ja suunnitella todella ainutlaatuisen sivuston. Upea esimerkki on Total WordPress -teema, jonka älykkäät mielet ovat luoneet täällä WPExplorerissa.

Ominaisuudet ja toiminnot

Tarvittavien ominaisuuksien ja toimintojen huomioon ottaminen on viimeinen tärkeä näkökohta, joka on otettava huomioon WordPress-teeman valinnassa. Mieti huolellisesti projektisi tarpeita ja varmista, että teet tutkimuksesi saadaksesi selville mitä teema sisältää, ennen kuin ostat tai asennat.

Muista, että lisätoimintoja voidaan lisätä laajennusten kautta (keskustellaan tarkemmin). Premium-laajennusten ostaminen erikseen voi kuitenkin maksaa enemmän pitkällä tähtäimellä kuin vain premium-teeman ostaminen get-go-palvelusta.

Tutustu artikkeliimme, jossa esitellään parhaita WordPress-teemoja, jotta saat kuvan siitä, mitä siellä on.

Ruututilan mallit

WordPress vs Squarespace: Mallit

Valinta malleja , jonka tarjoaa Squarespace, on vaikuttava (vaikka sitä ei verrata WordPressiin). Kaikki Squarespace-mallit sisältyvät jokaiseen suunnitelmaan. Kaikkien palkittu Squarespace-suunnittelutiimi on rakentanut ne, ja ne on suunniteltu käytettäväksi yksinomaan alustallaan.

Mallit on jaettu useisiin luokkiin, mukaan lukien verkkokaupat, ammattimaiset palvelut, valokuvaus, yhteisö- ja voittoa tavoittelemattomat organisaatiot ja monet muut. Jokainen malli on lähtökohta, ja satojen muokattavien ominaisuuksien avulla voit muotoilla sen haluamallasi tavalla.

Ruututila tekee oikean mallin valinnasta erittäin helpon. Napsauta vain luokkaa, joka vastaa verkkosivustosi markkinarakoa. Katsele sitten jokaista livedemoa tarkistamalla sen suunnittelu, asettelu, ominaisuudet ja käyttökokemus. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, mitä jokaisella mallilla on tarjottavanaan ja kuinka käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivustosi kanssa.

Jos olet tyytyväinen malliin, valitse vain Aloita tästä suunnittelusta oikeasta yläkulmasta, ja uusi mallisi avautuu Squarespace-vedon ja pudota -sivuston rakennustyökalussa. Jos muutat mieltäsi, voit vaihtaa malleja milloin tahansa.

WordPress-räätälöinti

Kuten aiemmin Johdanto-osassa mainitsimme, WordPressillä on erilaisia ​​mukautusvaihtoehtoja. Valitsemastasi teemasta riippuen voit mukauttaa verkkosivustosi teemavaihtoehtojen paneelin tai WordPress-muokkausohjelman avulla vetämällä ja pudottamalla -sivun rakennustyökalulla ja / tai lisäämällä ja muuttamalla koodia.

Tärkeintä WordPressissä on, että se on 100% muokattavissa koodaamalla tai asentamalla ja käyttämällä oikeita työkaluja. Joten jos haluat täyden hallinnan verkkosivustollasi, WordPress on oikea valinta sinulle.

Ruututilan mukauttaminen

Verkkosivun rakentaja

Voit tehdä mukautuksia malliisi Squarespace-tilassa käyttämällä sen sisäänrakennettua käyttötarkoitusta vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakennustyökalua. Tätä on todella helppo käyttää ja se tarjoaa hausan suunnittelukokemuksen. Verkkosivun rakennustyökalun avulla voit lisätä sivuja verkkosivustollesi, lisätä muotoiluelementtejä, kuten otsikon ja logon, kirjoittaa blogi-viestejä, tarkistaa analyysisi, hallita sisäänrakennettuja työkaluja ja paljon muuta.

Mallin visuaalisia elementtejä voidaan muuttaa tyylieditorilla. Jokainen malli eroaa tekemistäsi tyylikäsityksistä. Yleensä voit muuttaa typografiaa, värejä, taustakuvia, otsikkoa ja sivupalkkeja. Siellä on myös CSS Editor, jonka avulla voit lisätä oman mukautetun koodisi tarvittaessa.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Squarespace-verkkosivuston rakentaja on intuitiivinen, ja niille, joilla on rajoitettu web-suunnittelun kokemus, se voi olla hyvä vaihtoehto. Tekemäsi mukautukset ovat kuitenkin rajoitetut, ja siitä voi tulla turhauttavaa, etenkin sivustosi kasvaessa.

WordPress-laajennukset

WordPress-laajennuksetKun keskustelimme WordPress-teemoista, kosketimme ajatusta valita sisäänrakennettu tarkoitukseen tarkoitettu teema, jolla on sisäänrakennetut ominaisuudet. Suurimmassa osassa moderneja teemoja on jo sisällytetty lukuisia kiinteitä ominaisuuksia ja toimintoja. Mutta joskus tarvitset ylimääräisiä toimintoja, joita ei tarjota teeman kautta. Samoin tietty teema voidaan sisällyttää teemaasi, mutta sivustosi tarvitsee kehittyneemmän version.

WordPressin kauneus on, että kaikki tarvitsemasi lisätoiminnot voidaan lisätä nopeasti ja helposti WordPress-laajennuksen avulla. Käytettävissä on tuhansia laajennuksia, ja jokaiselle asennettavalle toiminnolle on aina valittavissa useita hyödyllisiä laajennuksia, jotka tekevät työstä hyvin. Tämä WordPressin tarjoama joustavuus, jonka avulla käyttäjät voivat integroida tarvittavat ylimääräiset työkalut, on korvaamaton verkkosivustojen ja yritysten laajentamiseksi.

Kun valitset oikeita laajennuksia verkkosivustollesi, varmista, että teet tutkimuksesi. On sekä laaja valikoima ilmaisia ​​että premium-laajennuksia, joten paras paikka aloittaa haku on WordPress-arkisto tai CodeCanyon.

Ruututilan ominaisuudet ja integraatiot

Kun kyse on WordPress vs Squarespace -palvelusta, myöhemmin on lukuisia sisäänrakennettuja ominaisuuksia, joita voit käyttää. Nämä sisältävät…

 • Gallerialohkot – Näytä galleriat, ruudukkoasettelut, liukusäätimet ja paljon muuta.
 • Videotaustat – Lisää valitsemasi video luodaksesi huomion tarttuvan taustan.
 • Äänikokoelmat – Lataa ja jaa albumisi verkkosivustollesi.
 • Ilmoituspalkki (tunnetaan myös nimellä Hello Bar) – Korosta tarjouksia tai ilmoita uutisia sivustosi kotisivulla.
 • Lomakelohkot – Lisää lomake, jolla sieppaat vierailijasi tietoja tai annat heidän ottaa sinuun yhteyttä.

Integrointi neliötilaan on myös sisäänrakennettu alustaan ​​ja asennettu käyttövalmiiksi. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse navigoida kauppapaikoilla löytääksesi tarvitsemiasi lisäominaisuuksia ja asentaa sitten laajennukset. All-in-one-verkkosivustojen rakentajalle Squarespace-tarjoamien integrointien valinta on huomattava. Tässä on vain valikoima tarjonnasta…

 • Disqus – Käytä tätä edistynyttä kommentointijärjestelmää Squarespace-oletuskommenttijärjestelmän sijasta.
 • Stripe, Apple Pay ja Paypal – Hyväksy maksut sivustollasi useilla tavoilla.
 • Sosiaalinen media – Yhdistä sosiaalisen median tiliisi, kuten Facebook, Twitter, Instagram, iTunes Store, LinkedIn, Tumblr ja paljon muuta.
 • Google Fonts ja Typekit – Molemmat sisällytetty tyylieditoriin.
 • Adobe Creative Cloud Image Editor – antaa sinun muokata ja parantaa kuvia suoraan Squarespace-tilassa.
 • YouTube ja Vimeo – Upota videoita sivustoosi näillä kanavilla.

Voit integroida myös muita kolmansien osapuolien palvelut, mukaan lukien Google AdSense, Etsy, Eventbrite ja Facebook Pixel. Squarespace ei kuitenkaan tarjoa tukea kolmansien osapuolien integraatioille, eikä se voi taata täydellistä yhteensopivuutta mallien kanssa. Kolmansien osapuolien integrointia ei myöskään ole saatavana henkilökohtaisessa suunnitelmassa niille, joten sinun on päivitettävä.

WordPress-suorituskyky ja tietoturva

Kaikki yhdessä WP-suojaus ja palomuuri

Jos valitset WordPressin, sivustosi suorituskyky ja turvallisuus ovat sinun vastuullasi. Tehokkaan palveluntarjoajan valitseminen voi auttaa, mutta joudut myös asentamaan useita laajennuksia varmistaaksesi, että sivustosi on turvallinen ja turvallinen ja jatkuvasti toimiva..

turvallisuus – Asenna ilmainen WordPress-laajennus Kaikki yhdessä WP-suojaus ja palomuuri ja lisätietoja tietoturvavihjeistä on artikkelissamme, kuinka voit parantaa WordPress-sivustosi suojausta.

Nopeus – Voit tehdä paljon parantamaan WordPress-verkkosivustosi nopeutta sivustosi pitämisestä ajan tasalla kuvanoptimointityökalun ja välimuistin laajennuksen käyttämiseen. Katso artikkeli WordPressin nopeuttamisesta saadaksesi lisätietoja.

Esitys – Verkkosivustojen, jotka saavat paljon vierailijoita tai jotka sisältävät suuria määriä mediaa, on seurattava suorituskykyä. Ladataanko sivustoa aina nopeasti, onko median suoratoisto jatkuvasti korkea ja onko seisokkeja alhainen? Jos vastaus johonkin näistä kysymyksistä on kieltävä, sinun on ehkä harkittava sisällönjakeluverkon (CDN) käyttöä..

WordPress-verkkosivustojen omistajille on välttämätöntä pysyä yllä sivuston ylläpidossa ja seurata sivustosi turvallisuutta ja suorituskykyä. On kuitenkin paljon web-kehittäjiä ja -toimistoja, jotka tarjoavat näitä palveluja, jos mieluummin ulkoistat tämän työn.

Ruututilan suorituskyky ja turvallisuus

Koska Squarespace on all-in-one-järjestetty ratkaisu, kaikki verkkosivustojen suorituskykyyn ja turvallisuuteen liittyvät kysymykset hoidetaan puolestasi. Tässä on joitain sen huipputehokkuudesta ja turvallisuusominaisuuksista…

 • Squarespace-yhteistyökumppanit DNS-toimittajien kanssa tarjoavat sinulle huippuluokan liikenteen reitityksen, luotettavuuden ja käytettävyyden.
 • Globaali Squarespace CDN käsittelee miljardeja osumia joka kuukausi.
 • Kaikilla Squarespace-verkkosivustoilla on SSL-varmenteet, jotka turvaavat vierailijoiden yhteydet sivustoosi.
 • Kehittyneitä DDoS-lieventämistekniikoita käytetään suojaamaan sivustoasi haitalliselta liikenteeltä.
 • Ruututilan verkkosivustoja tarkkaillaan joka minuutti yli 20 paikasta ympäri maailmaa. Operaatiotiimi on käytettävissä ympäri vuorokauden ympäri ja on valmis reagoimaan havaittuihin tapahtumiin..

WordPress-tuki

WordPress.org tarjoaa laajan dokumentointi heidän verkkosivuillaan. Tätä ei kuitenkaan verrata globaalin WordPress-yhteisön jakamiin ja keskustelemiin tietoihin.

Blogit, kuten meidän täällä WPExplorerissa, tarjoavat hyödyllisiä artikkeleita, oppaita ja ohjeita aloittelijoille ammattimaisille WordPress-kehittäjille. foorumit, jossa voit kysyä kysymyksiä ja jakaa ongelmia, ovat yleisiä. Kiireellisempiä kysymyksiä varten voit kokeilla WordPress-ylläpitopalvelua tai vuokrata kehittäjän.

Niille, jotka päättävät ostaa premium-WordPress-teeman, laajennuksia tai muita työkaluja, näiden tuotteiden mukana toimitettu tuki voi usein olla hintamerkinnän arvoinen. Yksityishenkilöt sähköpostitse tai tiketit ympäri vuorokauden eivät ole usein harvinaisia ​​kalliimpien tuotteiden suhteen, mikä voi auttaa varmistamaan, että sivustosi toimii jatkuvasti täydellä kapasiteetilla.

Ruututilan tuki

Ruututilan tuki

Squarespace tarjoaa henkilökohtaista tukea heidän Asiakaspalvelutiimi. Tuki on vuorokauden ympäri yksi-to-live-chatin tai sähköpostin välityksellä. Ohjekeskus on myös täynnä suosittuja oppaita ja aiheita, videoita ja verkkoseminaareja, joissa puhutaan kaikista Squarespace-ominaisuuksista ja kuinka niitä käytetään sivustossasi.

WordPress.org vs Squarespace – vertailu

Joten, meillä on nyt hyvä käsitys siitä, mitä molemmat näistä alustoista tarjoavat. Mutta kuinka he mittaavat toisiaan vastaan? Katsotaanpa vertailun avainalueita …

WordPress vs Squarespace – hinnoittelu

WordPress on ilmainen ratkaisu, jonka ainoat jatkuvat kuukausikustannukset ovat isäntä ja verkkotunnusten rekisteröinti. Saatavilla on kuitenkin paljon premium-työkaluja, joiden avulla voit skaalata sivustosi toiminnallisuutta haluamallasi tavalla. Pohjimmiltaan, WordPress on “maksaa niin paljon tai vähän kuin haluat”, eräänlainen kauppa.

Vertailun vuoksi, jotta voit käyttää Squarespacea, sinun on valittava kuukausittainen suunnitelma. Ja jos valitset huippuluokan suunnitelman, se maksaa sinulle ajan kuluessa. Tarjolla olevat työkalut, tuki ja sisäänrakennetut ominaisuudet tekevät Squarespaceen kuitenkin hyvää vastinetta rahalle.

WordPress vs Squarespace – Teemat, malli ja ominaisuudet

WordPress tarjoaa tuhansia ilmaisia ​​ja premium-teemoja ja -laajennuksia, joissa on sisäänrakennetut ja asennettavat ominaisuudet ja toiminnot. Mitä tahansa lisäyksiä haluat lisätä sivustoosi, WordPress pystyy vastaamaan projektisi tarpeisiin. Tämä tekee siitä loistavan alustan verkkosivustoille kasvaa ja kehittyä ajan myötä.

Squarespace tarjoaa myös vaikuttavan valikoiman malleja, ominaisuuksia ja integraatioita. Erityisesti verrattuna muihin all-in-one-alustoihin, kuten Wix ja Weebly, Squarespace on selvästi kilpailun edessä. Sinut kuitenkin rajoitetaan Squarespace-rajoituksiin etkä löydä samaa joustavuutta, jota WordPress tarjoaa.

WordPress vs Squarespace – räätälöinti ja helppokäyttöisyys

WordPress voittaa käytännössä räätälöinnin. Tämä alusta antaa sinulle lopullisen hallinnan verkkosivustollesi. Haittapuoli on kuitenkin se, että se ei ole yhtä helppokäyttöinen kuin Squarespace ja sillä on jyrkkä oppimiskäyrä aloittelijoille.

Ruututilassa on enemmän rajoituksia, mutta sen intuitiivinen vedä ja pudota -sivuston rakentaja ja sisäänrakennetut ominaisuudet tekevät verkkosivuston suunnittelusta nopean ja hauskan kokemuksen..

WordPress.org vs Squarespace – Tuki

Sekä WordPressillä että Squarespacella on ympäröivä vahva tukiverkosto. Squarespace-tuki on keskitetympää, ja siinä on oma ohjekeskus ja asiakaspalvelutiimi. Tämä voi sopia aloittelijoille tai niille, jotka haluavat saada yksilöllisen tuen ja varmuuden käden ulottuvilla.

WordPress.org ei tarjoa sellaisenaan yksilöllistä tukea, vaikka se on usein saatavana osana premium-tuotepaketteja. WordPress-yhteisön voima varmistaa kuitenkin, että ongelmasi tai kysymyksesi riippumatta löydät vastauksen verkosta. Tuki on olemassa – joudut ehkä etsimään sitä.

Viimeiset ajatukset WordPress vs Squarespace -palvelusta

Kummankin alustan avulla voit luoda kauniita, ammattitaitoisia ja käyttäjäystävällisiä verkkosivustoja. Joten valitsemasi ratkaisun tulisi olla yksinomaan riippuvainen omista ja verkkosivustosi tarpeista. Harkitse budjettiasi, mahdollisia aikarajoituksia, henkilökohtaisia ​​verkkosuunnittelutaitojasi ja tärkeätä projektisi pitkäaikaisia ​​pyrkimyksiä.

WordPress vs Squarespace – kumman valitset projektiisi? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map