WordPress-vinkit: 15 yleistä WordPress-virhettä ratkaisuilla

Me kaikki rakastamme WordPressiä, mutta joskus se voi ajaa meidät hulluksi! Se ei ole koskaan hauskaa, olipa se pelätty valkoinen kuolemanäyttö, tuntematon pluginista tuleva PHP-virhe tai palvelin, joka aiheuttaa sivustomme kaatumisen. Mutta aina kun WordPress päättää toimia, älä huolestu itseäsi ollenkaan – aina on olemassa ratkaisu, kun aiot oppia tässä viestissä. Valmistaudu pitämään hauskaa, koska sinä ja minä aiomme ratkaista 15 yleistä WordPress-virhettä. Joten aloittamalla tavallisimmalla WordPress-virheellä ilman enempää.


Contents

1. Sisäinen palvelinvirhe

Lähes jokainen tuntemani WordPress-käyttäjä on törmännyt sisäiseen palvelinvirheeseen vähintään kerran. Se on melko ärsyttävää, koska toisin kuin monet yleiset WordPress-virheet, sisäinen palvelinvirhe ei kerro, mitä sinun täytyy korjata. Tämä voi olla turhauttavaa, koska virhe voi johtua useista syistä, kuten näet alla.

Sisäisen palvelimen virheen syyt:

Jotkut mahdolliset sisäisen palvelimen virheen syyt ovat seuraavat:

 • Vioittuneet plugin-toiminnot
 • Vioittuneet teematoiminnot
 • Vioittunut .htaccess
 • Loppunut PHP-muistin raja

Sisäiset palvelinvirheratkaisut:

Tämä virhe voi helposti lähettää aloittelijan paniikkitilaan, mutta älä huoli, tässä on joitain ratkaisuja.

a. Muokkaa .htaccess-tiedostoa
Koska sisäinen palvelinvirhe johtuu pääosin vioittuneesta .htaccess-tiedostosta, kirjaudu WordPress-juurikansioon File Manager (tai FTP) -sovelluksen avulla ja nimeä .htaccess-tiedostosi uudelleen .htaccess.old. Päivitä selaimesi nähdäksesi, onko ratkaistu virhe. Jos virhe katosi, siirry kohtaan Asetukset -> Permalinkit ja napsauta Tallenna muutokset -painiketta palauttaaksesi .htacess- ja uudet kirjoitussäännöt. Jos tämä ei auta, sinun on ehkä tarkistettava laajennuksesi.

b. Poista kaikki laajennukset käytöstä
Äskettäin asentamasi laajennus saattaa olla ongelma, mutta se on hienoa, koska tiedät mitä poistetaan tai poistetaan. Muina aikoina tämä WordPress-virhe voi rappeutua vanhan laajennuksen (tai useiden yhteensopimattomien laajennusten) seurauksena. Et tiedä varmasti, onko ongelma plugineissasi, ellet poista niitä käytöstä.

sivuun: Jos näet sisäisen palvelimen virheen, et todennäköisesti pääse WordPress-järjestelmänvalvojaan. Joten miten deaktivoit laajennuksesi? No, löysimme tämän kuinka deaktivoida kaikki laajennukset, kun et pääse hallintavalikkoihin viesti WordPress Codexissä. Jos virhe katoaa kaikkien liitännäisten käytöstä poistamisen jälkeen, löysit ongelmasi ja on aika pelata pieni kokeilupeli. Aktivoi yksi laajennus kerrallaan, kunnes saat syyllisen. Poista laajennus ja hanki parempi korvike. Voit myös ilmoittaa laajennuksen kirjoittajalle, koska WordPress on kaunis ja sen pitäisi olla laajennus.

C. Vaihda teemat
Jos ongelma ei ollut laajennuksissa, ehkä aiheesi on. Vaihda teemaan Twenty Twelve ja lataa verkkosivustosi uudelleen. Jos näet edelleen virheen, sinun on ehkä päivitettävä joitain WordPress-kansioita.

d. Korjaa wp-admin- ja wp-sisältää-kansiot
Tähän mennessä olet todennäköisesti ratkaissut tämän WordPress-virheen. Mutta jos näin ei ole, yritä korvata wp-admin- ja wp-ietver-kansiot uusilla WordPress-asennuksella.

e. Lisää PHP-muistin rajaa
Jos kaikki muu epäonnistuu, joudut olemaan likainen ja likainen ja sotkeutumaan muutamiin asioihin palvelimellasi. Sisäinen palvelinvirhe voi olla turhauttavaa, joten en odota minkään estävän sinua. Tässä on loistava opas PHP-muistin lisäämiseen WordPressin kavereiden toimesta. Jos haluat tehdä pikakuvakkeita, käynnistä koodieditori ja luo tekstitiedosto nimeltä php.ini. Lisää tämä tiedosto tähän tiedostoon:

muisti = 64MB

Tallenna ja lähetä tiedosto hakemistoon / wp-admin /. Jos PHP-muistin lisääminen ratkaisee ongelman, keskustele web-isäntäsi kanssa sormella muistin tyhjentämisestä. Se voi olla mitä tahansa rikkoutuneista teematoiminnoista muun muassa huonosti suunniteltuihin laajennuksiin. Web-isäntä toimittaa sinulle tietoja palvelinlokeista.

2. Automaattinen päivitys epäonnistui

WordPressissä on nyt automaattinen päivitysominaisuus, joka huolehtii turvallisuudesta, pienistä virheistä ja vastaavista. Ominaisuus on puhdas nero työssä. Se on hieno, mutta joskus epäonnistuu. Koska automaattinen päivitys -toiminto ei vaadi ihmisen panosta, miten ilmoitat, kun päivitys epäonnistuu? Näet yhden seuraavista:

 • PHP-virheviesti
 • Tyhjä valkoinen näyttö (tunnetaan myös nimellä kuoleman valkoinen näyttö – WSOD)
 • Varoitus, jonka mukaan päivitys epäonnistui

Päivitä epäonnistuneet syyt:

 • Internet-yhteysongelmat automaattisen päivityksen aikana
 • Murtunut yhteys tärkeimpiin WordPress-tiedostoihin
 • Virheelliset tiedostooikeudet

Päivitys epäonnistui:

Päivitä WordPress-verkkosivustosi manuaalisesti. Jos et tiedä mistä aloittaa, tutustu tähän Päivitetään WordPress – Manuaalinen päivitysviesti at WordPress Codex.

3. Syntax WordPress -virhe

Analyysini osoitti, että tämä on erittäin yleinen WordPress -virhe ihmisillä, jotka lisäävät koodinpätkiä WordPress-sivustoihinsa. Kun kohtaat tämän virheen, huomaat yleensä jotain:

Parsintavirhe - syntaksivirhe, odottamaton $ -pääte /public_html/oma_sivustosi/wp-content/themes/your-theme/functions.php rivillä 38

Tämän virheen ei tarvitse stressata sinua, sillä se kertoo tarkalleen, mistä ongelma löytyy.

Syntaksivirheen syy:

Usein syntaksivirheen aiheuttaa jokin puuttuva tai odottamaton merkki tai ongelmakohtaisessa tiedostossa. Suurimman osan ajasta johtuu siitä, että joku vähemmän kokenut yrittää muokata koodia teemassa tai laajennuksessa, mutta se voi tapahtua myös, kun olet asentanut uuden virheen sisältävän teeman tai laajennuksen..

Syntaksivirheratkaisut:

a. Harjoittele koodinpätkien liittämistä WordPressiin
WordPress-aloittelijana sinulla on pitkä (mutta hauska) tie kuljettavanaan WordPress-kehityksen oppimiseen. Siitä ei kuitenkaan ole kiirettä, joten vie aikaa. Jos havaitsit tämän WordPress-virheen, kun olet lisännyt koodinpätkät WordPress-verkkosivustoosi, sinun on opittava lisää koodinpätkien liittämisestä WordPressiin. Muuten aiheutet enemmän vahinkoa.

b. Korjaa kyseinen koodi
Jos tämä WordPress-virhe tapahtui laajennuksen päivittämisen tai jonkin koodin liittämisen jälkeen verkosta, tiedät tarkalleen, mistä etsiä. Ongelmana on, että et voi korjata koodia Appearance -> Editor (tai Plugins -> Editor) -sovelluksella, koska syntaksivirhe vie sinut pois verkkosivustostasi. Tämä ei toimi hyvin useimpien aloittelijoiden kanssa, joten ne huijaavat. Mutta älä ole, voit muokata WordPress-tiedostojasi helposti FTP: n tai cPanel-tiedostonhallinnan kautta. Etsi tiedosto, jolle tiedosto vaikuttaa, ja korjaa koodi joko poistamalla se tai kirjoittamalla se oikein.

C. Kokeile toista teemaa tai laajennusta
Jos virhe alkoi, kun aktivoit uuden teeman tai laajennuksen, kyseessä on todennäköisesti virhe kyseisessä teemassa tai laajennuksessa. Joten kannattaa ehkä löytää vaihtoehtoinen vaihtoehto tai ottaa yhteyttä kehittäjään, jotta hän voi korjata virheen. Joissain tapauksissa et ehkä pysty kirjautumaan WordPressiin, jolloin sinun on ehkä poistettava laajennus tai teema FTP: n kautta..

4. Virhe perustaessa tietokantayhteyttä

Yleisistä WordPress-virheistä tämä on melko itsestään selvä. WordPress -virhe tietokantayhteyden luomisessa antaa sinun tietää, että jokin katkoi yhteyden WordPress-tietokantaan.

Tietokannan virheiden syyt:

 • wp-config.php-virhe
 • Ongelmia palveluntarjoajan kanssa
 • Sinua on hakkeroitu! Ja tässä ajattelin, että tämä nimenomainen WordPress-virhe ei ole iso juttu.

Tietokanta, joka perustaa virheratkaisuja:

a. Muokkaa wp-config.php-tiedostoa
Käytä wp-config.php-tiedostoasi File Managerilla tai FTP: llä ja varmista, että tietokannan nimi, isäntä, käyttäjänimi ja salasana ovat oikein. Jos olet jumissa tai et tiedä mitä tehdä ensin, harkitse opetusta itsellesi muutamia asioita wp-config.php-tiedostojen muokkaamisesta..

b. Korjaa ongelmat Web-isäntäsi kanssa
Jos wp-config.php näyttää oikealta ja tämä WordPress -virhe on edelleen ongelma, sinun tulee keskustella WordPress-palveluntarjoajan kanssa. He voivat kertoa, onko palvelin sammutettu vai tietokanta suljettu kiintiön ylittämisen vuoksi. Jos he kertovat, että kaikki näyttää hyvältä heidän loppupuolella, on aika ottaa käyttöön WordPress-tietoturva sivustollesi.

C. Skannaa verkkosivustosi selvittääksesi, onko se vaarantunut
Hakkerit eivät nuku. Ei, he eivät. Voit joutua mikään hakkeri uhriin, varsinkin jos et tiedä kuinka suojata WordPress-verkkosivustosi. Varmista, että verkkosivustollesi ei ole hakkeroitu, skannaamalla se työkalulla, kuten Sucuri Sitecheck. Jos saat huonoja uutisia, pysy vain rauhallisena ja tutustu tähän sivustoni hakkeroituun viestiin WordPress Codexissä.

5. Lyhyesti ei ole käytettävissä aikataulutetussa huoltovirheessä

1, 2, 3 … Yritä ymmärtää, yritämme ymmärtää, miksi saat tämän ei-niin lyhyen WordPress-virheen. Voi muuten, sen ei pitäisi häiritä sinua ollenkaan, koska se on melko helppo ratkaista. Mutta ensin tarkastellaan syitä.

Ajoitetun huoltovirheen syyt:

 • WordPress-päivitys epäonnistui, koska jotkut asiat eivät ole sinun hallinnassasi
 •  .ylläpito tiedostoa ei poistettu päivityksen jälkeen jostakin syystä

Ajoitetut huoltovirheratkaisut:

Onko sinulla hauskaa? Katsotko, että pystyt ratkaisemaan yllä olevat virheet, jos / kun ne satovat? Jos mahdollista, siirrymme eteenpäin WordPress-virhe numeroon kuusi (6).

6. Sähköpostin salasanan haku ei toimi

Tärkein syy tähän on unohduisuus. Ehkä sinun kannattaa kokeilla muistia parantavaa ruokavaliota ja harjoituksia. Id Laskeutuvat syrjään … unohdammeko kaikki tärkeimmät asiat, kuten salasanat, käyttäjätunnukset ja sähköpostiosoitteet? Kuitenkin unohdit salasanasi ja pakotat käyttämään “Kadonnut salasanasi” -sivua. Ongelmana on, että et ole koskaan saanut nollauslinkkiä sähköpostitse. Päätät yrittää uudelleen tarkistaaksesi roskapostikansio, mutta silti, linkkiä ei ole.

Salasanan hakuvirheen syy:

Jostain syystä WordPress-asennuksesi ei vain lähettänyt sinulle linkkiä … syy voi olla mysteeri! Mutta suurin ongelma ei ole miksi et saa salasanaasi, vaan miten voit nollata salasanasi helposti ja nopeasti? Alla on pari ratkaisua.

Salasanan hakuvirheratkaisut:

a. Nollaa WordPress phpMyAdmin-sovelluksen kautta
Tämä on teknisempi kahdesta ratkaisusta, joita esitän sinulle.

 1. Kirjaudu sisään cPaneliin ja siirry kohtaan phpMyAdmin alla tietokannat
 2. Valitse tietokanta (Web-palvelimesi auttaa et löydä tietokantaa)
 3. Navigoida johonkin wp_users ja napsauta Selaa
 4. Siirry käyttäjänimeesi ja napsauta Muokata
 5. Kirjoita uusi arvo (uusi salasanasi) kohtaan user_pass
 6. Valita MD5 alla olevasta avattavasta valikosta Toimia
 7. Klikkaus Mennä -painike alareunassa tallentaaksesi muutokset

b. Muokkaa function.php-tiedostoa
Ja nyt hieman vähemmän tekniselle menetelmälle. Function.php-tiedosto on vastuussa monista asioista WordPress-verkkosivustollasi. Jos sähköpostiosoitteesi salasanan haku on sinulle vaikeaa:

 1. Navigoida johonkin “../ Wp-content / themes / your_live_theme /”FTP: llä tai File Managerilla ja lataa function.php-tiedosto.
 2. Avaa tiedosto koodieditorissa ja lisää seuraava koodi:
  wp_set_password ('DesiredNewPassword', 1);

  Korvata DesiredNewPassword uudella passowrdillasi. Numero yksi (1) koodissa on käyttäjätunnuksesi numero wp_users pöytä.

 3. Tallenna ja lataa function.php
 4. Kun voit kirjautua verkkosivustoosi, poista koodi (lataa function.php, poista koodi ja lähetä se takaisin teemakansioon)

7. HTTP-virhe 403 – kielletty

Jos saat “Sinulla ei ole lupaa tarkastella tätä sivua. (403 virhe)”Kun yrität kirjautua sisään WordPress-verkkosivustoosi, olet kohdannut yhden yleisimmistä WordPress-virheistä – HTTP-virhe 403.

HTTP 403 -virheen syy:

 • Ongelmia hakemistohakemistoihin, jos blogiasi ylläpidetään Windows-palvelinta

HTTP 403 -virheratkaisu:

Lisää index.php hakemistohakemistoihin. Voit ratkaista tämän WordPress-virheen helposti lisäämällä index.php hakemistohakemistoihin. Mene vain sinun Ohjauspaneeli -> Verkkoasetukset -> Hakemistohakemistot ja lisää index.php.

8. Sivupalkki sisältövirheen alapuolella

Olin melko hämmentynyt, kun tapasin ensimmäisen kerran tämän WordPress-virheen. Olin niin vakuuttunut, että teemani oli täysin paahtoleipää, että harkitsin sen muuttamista kokonaan. Kutsuin kuitenkin Google-hämähäkkejä ja muutama sekunti myöhemmin huomasin, että tämä oli vain yksi yleisimmistä WordPress-virheistä. Tämä toteutuminen vei kaiken huolestuttavan. Muutamia napsautuksia ja vierityksiä löysin syyt.

Sisällön alapuolella olevan sivupalkin syyt:

 • HTML-virheet – joskus saatat unohtaa sulkea muutaman div-elementin
 • CSS-virheet – Toisinaan saatat käyttää vahingossa suhteettomia leveyksiä, jotka lopulta häiritsevät koko asetteluasi

Sivupalkki alla sisältövirheratkaisut:

a. Sulje kaikki div-elementit
Useimmissa tapauksissa kynä div-elementit ovat vastuussa tästä virheestä. Sulje kaikki avoimet div-elementit ja poista ylimääräiset div-elementit, jotka työntävät sivupalkin kääreosan ulkopuolelle. Käytä työkalua, kuten W3-vahvistin tarkistaaksesi, voiko HTML-koodisi aiheuttaa tämän virheen.

b. Korjaa CSS
Virheelliset leveyssuhteet sekoittavat asettelut vuorostaan ​​asettamalla sivupalkin sisältöalueen alapuolelle. Sinun on pidettävä asiat oikeassa suhteessa. Jos esimerkiksi pääsäiliösi on leveys 920 pikseliä, osoita sisältöllesi 620 pikseliä ja sivupalkkiisi 250 pikseliä. Jätä loput 50xx marginaaleihin ja mitä ei. Pidä asiat vain suhteessa. Toinen asia, ole varovainen, kun käytät kelluvaa omaisuutta.

9. WordPress-järjestelmänvalvojan näyttö väärin

Oletko koskaan kirjautunut WordPressiin vain löytääksesi WP-järjestelmänvalvojan hallintapaneelin kaikkialta? Tarkoitan sitä, että linkit on järjestetty väärin, koska kojetaulu näyttää ilman CSS: tä.

Järjestelmänvalvojan näyttövirheen syyt:

 • Välityspalvelin ja palomuurit, jotka mustaavat CSS-tiedostoja
 • Vioittuneet järjestelmänvalvojan laajennukset

Järjestelmänvalvojan näyttövirheratkaisut:

a. Varmista, että et ole välityspalvelimen tai palomuurin takana
Jos olet välityspalvelimen tai palomuurin takana (ehkä käytät verkkosivustoasi työpaikalla), kokeile käyttää kojetaulua muualla ilman välityspalvelimia tai palomuureja. Voit myös yrittää puhdistaa palomuurisi ja välityspalvelimen välimuistin ja tarkistaa, toimiiko tämä.

b. Päivitä / poista käytöstä järjestelmänvalvojan laajennukset
Jos saat tämän virheen, kun olet asentanut laajennuksen, kuten Kevyemmät valikot ja Järjestelmänvalvojan avattava valikko Kokeile päivittää (asentaa uudelleen) järjestelmänvalvojavalikkoasi. Jos tämä WordPress -virhe jatkuu, poista laajennus käytöstä.

10. Yhteyden aikakatkaisuvirhe

Jos WordPress-verkkosivustosi asuu ylikuormitetulla jaetulla palvelimella, näet tämän WordPress-virheen useammin kuin ei. Seuraavat ongelmat ovat vastuussa virheestä.

Aikakatkaisuvirheet:

 • Raskaat liitännät
 • Teematoiminnon virheet
 • Loppunut PHP-muistin raja

Aikakatkaisuratkaisut:

 • Poista käytöstä äskettäin asennetut laajennukset tai nollaa plugins-kansio
 • Lisää PHP-muistin rajaa
 • Vaihda kohtaan Kaksikymmentätoista ja selvitä, onko ongelmasi teemasi

11. Varoitus: Otsikkotietoja ei voi muokata – Otsikko on jo lähetetty

Tämä on jälleen yksi yleinen WordPress-virhe, joka huolestuttaa monia WordPress-käyttäjiä, etenkin aloittelijoita. Jos kohtaat tämän virheen, näet yleensä jotain vastaavaa:

Varoitus: Otsikkotietoja ei voi muokata - Otsikko on jo lähettänyt (Lähtö aloitettu /blog/wp-config.php:34)

Tuo viimeinen osa (Tulos alkoi /blog/wp-config.php:34) kertoo tarkalleen, mistä virhe johtuu.

Otsikkovirheen syytä ei voi muokata:

 • Valkoisten (tyhjien) välien esiintyminen vaikutusalaan kuuluvassa tiedostossa (tässä tapauksessa edellä) wp-config.php)

Otsikkovirheratkaisua ei voi muokata:

Tyhjät välilyönnit on poistettava. Päästä eroon tästä WordPress-virheestä:

 1. Lataa tiedosto, johon tiedosto vaikuttaa (esim. Wp-config.php) File Manager- tai FTP-sovelluksen kautta
 2. Avaa tiedosto suosikkieditorissa (esim. Muistilehtiö++)
 3. Poista kaikki välilyönnit ennen ensimmäistä
 4. Poistetaanko kaikki tilat sulkemisen jälkeen?>
 5. Tallenna tiedosto

12. Plugin ei poista virhettä

Joissakin laajennuksissa (ja haluat olla poissa sellaisista plugineista) on piilotetut tiedostot, joista tulee kipua niskassa, kun haluat poistaa laajennuksen. Tämä on hyvä syy ladata vain laajennuksia (ja asiaan liittyviä teemoja) luotettavilta verkkosivustoilta. Ongelmana on, että et voi poistaa laajennusta kautta WordPress-järjestelmänvalvoja ja vaikka poistat laajennuksen kansion File Manager (tai FTP) -sovelluksen avulla, laajennus näkyy silti. Taika? Ei. Tässä on…

Poista laajennusvirheen syy:

 • Lisäosassa oli piilotettuja tai sisäkkäisiä tiedostoja

Poista laajennusvirheratkaisut:

a. Hanki laajennuksia luotettavista lähteistä
Älä mene hakemaan laajennuksia kaikkialta. Jos haluat ostaa hyvin koodatun laajennuksen, siirry hyvämaineisiin lähteisiin, kuten CodeCanyon tai WPExplorer. Jos sinulla on ilmaisia ​​laajennuksia, tarkista WordPress-laajennusten arkisto. Ehkäisy on parempi kuin parannus, totta?

b. Plugin poistaminen Secure Shell (SSH) -sovelluksella
Tämä ratkaisu toimii vain, jos sinulla on SSH-yhteys WordPress-sivustoosi. Tämä on mitä tehdä. Kirjaudu blogiisi SSH: lla ja siirry kohtaan “../ Wp-content / plugins /”. Käytä On -aI -komennolla luetteloida kaikki kansiosi ja lopulta poistaa ongelmallinen laajennus rm (kansion nimi) komento.

13. WordPress-viestit, joissa palautetaan virhe 404

On turhauttavaa käyttää kaikkia WordPress-verkkosivustosi osia, mutta viestejä. Aina kun vierailet yhdessä viestissä, saat 404-virhesivun – ja se on suuri tuska, koska viestit ovat minkä tahansa WordPress-blogin luita ja lihaa.

404 Virhesivun syy:

 • Ongelma pysyvän linkin asetuksissa

404 Virhesivujärjestelmät:

a. Tallenna pysyvät linkit
Tämä WordPress-virhe on helppo ratkaista, joten älä paniikkia – lukijat pystyvät lukemaan viestejäsi nopeasti. Mene vain Asetukset -> pysyvät linkit ja osui Tallenna muutokset nappi.

b. Korjaa .htaccess-tiedosto
Jos permalinkkisi korjaaminen ei ratkaise tätä virhettä, on aika muokata .htaccess-tiedostoa manuaalisesti. Siirry WordPress-juurihakemistoon ja lataa .htaccess-tiedosto. Jos sitä ei ole, luo tyhjä tekstitiedosto ja tallenna se .htaccess-muodossa. Lisää seuraava koodi .htaccess-tiedostoon:

# ALOITA WordPress

RewriteEngine päällä
RewriteBase /
RewriteRule ^ hakemisto \ .php $ - [L] RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -D
RewriteRule. / index.php [L]

# END WordPress

Tallenna ja lataa .htaccess samaan sijaintiin.

14. WordPress-muisti tyhjennetty virhe

Tiedät, että olet kohdannut tämän virheen, kun näet kuoleman valkoisen ruudun tai tämän virhesanoman:

Fataali virhe: Sallitun muistin koko 33554432 tavua on käytetty loppuun (yritettiin allokoida 2348617 tavua) /home/username/public_html/your_site/wp-includes/plugins.php rivillä 36

Muistin ehtyminen -virheen syy:

 • Laajennus tai komentosarja kuluttaa muistisi

Muistin ehtyminen -virheratkaisu:

Helpoin vastaus on yksinkertaisesti lisätä varattua muistia. Voit tehdä tämän avaamalla wp-config.php-tiedostosi (joka löytyy verkkosivustosi juurihakemistosta) ja lisäämällä seuraava koodi:

define ('wp_memory_limit', '64M');
MERKINTÄ: Sinun ei tarvitse ladata tiedostoa (tai muuta tiedostoa), kun käytät Tiedostonhallintaa. Voit muokata tiedostoja suoraan Tiedostonhallinnassa. Ota yhteyttä Web-isäntään, jos et löydä muokkausvaihtoehtoa.

15. Fatal Error Undefined Function is_network_admin

Olen päättänyt lopettaa tämän viestin yksinkertaisella, mutta hyvin yleisellä WordPress-virheellä.

Määrittelemätön toiminto is_network_admin Fatal -virheen syy:

 • Automaattinen päivitys epäonnistui

Määrittelemätön toiminto is_network_admin Fatal ErrorSolution:

Lisäapu / resurssit

Jos emme pystyneet ratkaisemaan virhettäsi tai jos tiettyä virhettäsi ei mainittu tässä viestissä, löydät alla olevan luettelon todella suurista resursseista, joissa on joitain muita ratkaisuja yleisiin WordPress-virheisiin ja niiden korjauksiin. Jos et edelleenkään löydä ratkaisua, voit aina yrittää ottaa yhteyttä verkko-isäntääsi selvittääksesi, auttavatko ne sinua! WPEngine on ollut paikalla meille useammassa kuin yhdessä tilanteessa, kun emme pystyneet korjaamaan ongelmaa itse!

johtopäätös

Täällä me olemme. Paljasimme juuri 15 yleisintä WordPress-virhettä ja näytimme kuinka ratkaista ne. Toivomme, että tämä viesti on hyödyllinen, kun kohtaat WordPress-virheen. Lisää tämä resurssi kirjanmerkkeihin (tarvitset sitä todennäköisesti jossain vaiheessa – vaikka toivomme, että et) ja kerro meille kuinka korjaat yleiset WordPress-virheet verkkosivustollasi, varsinkin jos sinulla on parempi ja nopeampi ratkaisu johonkin yleiseen WordPress-virheet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map