WordPress-vinkit: 15 WordPress-virhettä, joita vältetään kaikissa kustannuksissa

Vain sinä voit tehdä WordPress-sivustostasi niin tehokkaan tai heikon kuin haluat. On selvää, että me kaikki haluamme rakentaa kaikkein pelottavimpia verkkosivustoja, mutta valitettavasti tätä ei tapahdu sattumalta – sinun on tehtävä tietoisia valintoja ja mennä töihin. Vaikka tämä on lähestymistapa, jonka jokaisen WordPress-käyttäjän tulisi noudattaa, päädymme kaikki virheisiin, koska ensinnäkin olemme aina kiireellisiä ja toiseksi olemme yleensä huoleton lajina. Virhe on ihmisen muistaa?


Jos olet uusi WordPress-ohjelmassa, tämän päivän viesti näyttää sinulle, miten vältetään viisitoista (15) WordPress-virhettä. Jos löi WordPress-sivustosi kiireessä ja teit nämä muun muassa virheinä, tämä viesti näyttää sinulle kuinka korjata ongelmasi ja saada sinut takaisin oikealle tielle.

Tartu kynäyn ja paperiin, me perustamme sivustosi oikein kolmeen, kahteen, yhteen …

1. Sivustojen varmuuskopioiden unohtaminen / sivuuttaminen

Oletko tarkistanut tämän WordPress-tietoturvaviestin? Tuossa viestissä hahmottelimme pitkät toimenpiteet, jotka sinun on toteutettava WordPress-verkkosivustosi turvallisuuden parantamiseksi. Haluaisin toistaa yhden pisteen tuossa WordPress-sivustosi varmuuskopioinnissa.

Verkkosivustosi kehittäminen ilman säännöllisiä varmuuskopioita on kuin hyppääminen koneelta ilman kourua. Vain Kapteeni Amerikka tekee sen, ja jos et voi kelata aikaa kuten Curtis sisään misfits, Ole hyvä ja ota tapana varmuuskopioida WordPress-sivustoasi tai muuten voit kadottaa kaiken.

Ehkä unohdat varmuuskopioida verkkosivustosi. Ehkä se on väsyttävää, eikä sinulla ole mitään arkisissa tehtävissä. Tai sinulla ei todennäköisesti ole aikaa. Sinun ei tarvitse varmuuskopioida WordPressiä manuaalisesti. Voit käyttää WordPress-varmuuskopiolaajennuksia tai kaupallisia palveluita, jotka varmuuskopioivat sivustosi automaattisesti säännöllisesti. Haluaisin suositella:

Suosituimmat varmuuskopiointipalvelut

 • WPEngine – Huippuluokan hallinnoitu WordPress-palveluntarjoaja. Ne tarjoavat sisäänrakennetut varmuuskopiointitoiminnot.
 • VaultPress – WordPress-varmuuskopiointi ja tietoturva. Ne tarjoavat automaattisia varmuuskopioita helpoilla palautuksilla.
 • Ota yhteys verkkopalveluntarjoajaasi. Jotkut verkkoisäntälaitteet tarjoavat säännöllisiä varmuuskopioita.

WordPress-varmuuskopiolaajennukset

2. WordPress-päivitysten ohittaminen

Päivitetään WordPressiä

Sinut yllättää suuri joukko WordPress-käyttäjiä, jotka ylläpitävät rakastettuja verkkosivustojaan WordPressin vanhentuneilla versioilla.

Pahinta on se, että suurin osa mainituista käyttäjistä uskoo päivittämisen WordPressin uusimpaan versioon rikkoa heidän verkkosivustonsa. Joten he takertuvat vanhoihin laajennuksiin ja teemoihin vain siksi, että kehittäjät eivät vaivanneet tarpeeksi päivitykseen. Täällä WordPress saa jatkuvasti uusia ja mielenkiintoisia ominaisuuksia ja tulee entistä tiukemmaksi turvallisuuden suhteen.

Jos päivityksiä ei tarvittaisi, meillä ei olisi tänään tunnettua ja rakastamaamme WordPressiä. Vanhentuneet ominaisuudet ja tietoturva-aukot kulkevat käsi kädessä, ja jos et käytä verkkosivustoasi WordPress 3.9.1 tai uudempi, kerjäät hakkerointia.

Älä ohita päivitysilmoituksia ja jos teema tai laajennus katkeaa päivityksen jälkeen, on olemassa parempia vaihtoehtoja. Jos et löydä sopivaa vaihtoehtoa, rakenna yksi tai palkkaa kehittäjä ja lopeta pienempiä.

3. Käyttäjätunnuksena ”Järjestelmänvalvoja”

Annan nähdä käteni, jos ‘admin’ on käyttäjänimesi? Sinulla on todennäköisesti heikko salasana, ja hakkerit eivät voi odottaa tunkeutumista verkkosivustollesi (jos heillä ei ole sitä vielä).

”Älä lopeta minua, WordPress luo oletusarvoisesti järjestelmänvalvojan käyttäjänimen. Se ei ole minun virheeni! ” No, voit muuttaa sen! Voit muuttaa sitä asennettaessa WordPress. Jätä se kuin on, jos vihaat verkkosivustosi todella. Älä koskaan käytä käyttäjänimeäsi ‘admin’. Muista sitten luoda vaikea murtaa salasanoja.

4. Lataa ilmaisia ​​WordPress-teemoja mistä tahansa

Käynnistä suosikkikoneesi nyt ja etsi ilmaisia ​​WordPress-teemoja. Pelastan sinulle vaivaa; saat äidin kuorman “ilmaisia” WordPress-teemoja, jotka on pakattu ja valmis ladattavaksi.

Ainoa ongelma on, että suurin osa näistä kaikille ilmaisista teemoista ei ole oikeasti ilmaisia. Suurin osa niistä on ladattu haittakoodilla ja linkkeillä, joista et hyöty. WordPress-blogin menestys riippuu monista tekijöistä, joista yksi on teeman laatu. Jos valitset väärän (tai viallisen) WordPress-teeman, voit myös suudella hyvästit online-menestykseen. Jos etsit ammattilaisten premium-WordPress-teemoja, mene esimerkiksi hyvämaineisen yrityksen kanssa:

 • WPExplorer
 • Themify
 • Tyylikkäät teemat
 • synty
 • WordPress-teemakehys yhteensä
 • Tai palkata WordPress-kehittäjä luomaan teema sinulle

Onko tiukka budjetti? Olemme peittäneet sinut. Voit saada mahtavia ja ilmaisia ​​WordPress-teemoja osoitteessa:

Vältä ilmaisia ​​WordPress-teemoja mistä tahansa webistä – varmista, että lataat teemoja vain hyvämaineisista lähteistä. He vetävät sinut alas. Sano ei vapauttaa heikkolaatuisia teemoja.

5. Välimuistin laajennuksen unohtaminen

Välimuistissa oleva WordPress-laajennus

Jos olet WordPressin (ja web-kehityksen) suhteen vihreä sarvi, et todennäköisesti tiedä mitä välimuisti on. Jos tiedät, mikä on välimuisti, mutta et vaivaudu asentamaan välimuistin laajennusta, tuhlaat paljon sekunteja sivun latausaikaan.

Haluatko antaa kävijöillesi erittäin nopeat sivujen latausnopeudet, jotka johtavat tyydyttävään käyttökokemukseen, asentaa välimuistin laajennus tai kirjautua sisällönjakeluverkkoon (CDN). Tässä on ratkaisuja, joita käytän verkkosivustojeni lataamiseen:

Muut vaihtoehdot:

Jotkut WordPress-hosting-yritykset sisältävät myös välimuistivaihtoehdot sinulle. WPEngine on varustettu välimuistilla, ja SiteGround tarjoaa SuperCacher WordPress -laajennuksen joidenkin suunnitelmiensa kanssa. Varmista, että isäntäsi ei tarjoa välimuistivaihtoehtoja ennen kuin asennat oman laajennuksen, koska tämä voi aiheuttaa ristiriitoja ja lopulta hidastaa sivustoasi. Joten pidä vain silmällä.

6. Näytesivun pitäminen

Muutama päivä sitten asensin yhden sivun reagoivan teeman asiakkaalle. Asensin teema uuteen WordPress-kopioon, joka ilmeisesti tuli malliesivun mukana. Koska yhden sivun teema toimii osien kanssa (toisin kuin useiden sivujen kanssa) ja tuli omalla Asetukset-näyttö, näytesivu piilotettiin näkymästä. Näin sen myöhemmin lisättäessä lisäsivuja. Riittää, kun sanoisin, että olisin menettänyt näytesivun, jos en tarvinnut ylimääräisiä sivuja.

Sitä vastoin, tiesitkö, että yli yhdellä (1) miljoonalla WordPress-käyttäjällä on edelleen mallisivu verkkosivuillaan? Jos tämä on yllättävää, sinun pitäisi tietää, että suurin osa näistä ihmisistä ei tiedä mallisivusta tai unohtaa poistaa sen. Jos et käytä näytesivua (ja miksi käyttäisit sitä silti, kun voit silti luoda miljoonan ja yhden muun sivun), mene eteenpäin ja poista se heti. Se ei näytä hyvältä ammatillisessa blogissasi. Se johtuu siitä, että se on virhe.

7. Älä koskaan moderoi kommentteja

Kommenttien moderointi

Kommentit kertovat, kuinka lukijasi reagoivat markkinointiviestisi. Mutta kommenttien hillitseminen vaatii päättäväisyyttä ja vaivaa, varsinkin jos saat enemmän kuin muutama. Monet pienyritysten omistajat eivät osaa hallita verkkosivustojaan, ja he joutuvat kiinni monista kommentteista, jotka vaativat moderointia. He jatkavat sitä, kunnes se haastaa heidät alas.

Sitten meillä on roskapostikommentteja, jotka voivat todella vahingoittaa hakukoneoptimoijaasi sen lisäksi, että pelkäävät lukijoita. Älä koskaan hyväksy roskapostikommentteja edes vahingossa – riippumatta siitä, kuinka hyvin kirjoitettu. Kuinka kerrot hyviä kommentteja roskapostikommentteista? Kuinka erotat vehnän mätistä? No, se on helppoa. Jos se kävelee kuin ankka, quacks kuin ankka, näyttää ankolta, sen on oltava ankka. Jos se on roskapostia, tiedät heti.

Jos et halua kommentteja, poista kommentit käytöstä Asetukset >> Keskustelu >> Oletus Artikkelin asetukset tai käytä laajennusta, kuten Poista kommenttilaajennus käytöstä. Pidä roskapostikommentit tarkastuksessa käyttämällä Akismettia tai mitä tahansa näistä roskapostin estävistä laajennuksista.

8. Liian monia luokkia, ei tarpeeksi tageja

WordPress antaa sinun luoda luokkia ja tunnisteita helposti. Tämän avulla voit ryhmitellä liittyviä viestejä saavutettavuuden parantamiseksi. Usein ihmiset viedään pois ja lopulta luovat luokan luokan jälkeen jokaisen uuden viestin mukana.

Valitettavasti monet ihmiset eivät merkitse viestejään niin paljon kuin luokittelevat heidät. Ne lopulta luovat satoja luokkia ja muutama (jos sellainen on) tunnisteita. Tämä ei ole hyvä hakukoneoptimointisi ja sivustosi arkkitehtuurillesi. Lisäksi voit käyttää luokkia ja tunnisteita keskenään. Voit käyttää jopa tageja navigointivalikoissa samoin kuin luokkia. Lisätietoja Luokat vs. Tunnisteet Codexissa.

9. Oletusfavicon käyttö

Olen syyllinen tähän. Kiireessä käynnistää sivustonsa ja alkaa ansaita rahaa (haha) monet WordPress-käyttäjät unohtavat usein vaihtamaan mainospuhelunsa. Huomaat sivustoja, joissa on palveluntarjoajiensa mainososoitteita, esim. Bluehost tai heidän puiteyhtiöstään esim. synty.

Aivan kuten logosi, favicon on henkilöllisyytesi verkossa. Lisäksi kävijät näkevät sinun suosikkisi, kun he lisäävät kirjanmerkkejä sivustoosi. Kuten huomaat, nämä ovat hyviä syitä muuttaa favoni. Se on helppoa työtä, kuten näet WordPress-verkkosivuston uudelleensuunnittelussa (henkilökohtaisen kosketuksen lisäämiseksi).

10. Väärällä alustalla

Onko WordPress.com ja WordPress.org välillä? Etkö tiedä mitä vaihtoehtoa valita? Monet aloittelijat tekevät usein väärän valinnan ja päätyvät myöhemmin katumaan.

Vaikka jokaisella alustalla on etuja, itse isännöimä WordPress on loistava vaihtoehto monille yrityksille – pienille ja suurille, koska se antaa sinulle enemmän hallintaa verkkosivustollesi. Valitse tarpeisiisi sopiva alusta. Tämän WordPress.com vs. WordPress.org -oppaan ohjeiden pitäisi olla apua.

11. Ei mobiili- tai reagoivia sivustoja

Mobiilivaikutteiset verkkosivustot

Tulevaisuus on matkapuhelinta, ja teet itsellesi palvelua, jos WordPress-verkkosivustosi ei pysty mukautumaan mobiililaitteisiin. Jos verkkosivustosi ei ole mobiiliystävällinen, saatat menettää paljon yrityksiä. Muuten kuin Google, Google rankaisee sinua, jos matkaviestinnän liikenne ohjaa työpöydän kotisivulle.

Voit mobilisoida sivustosi käyttämällä laajennuksia, kuten WPtouch tai käytä reagoivaa muotoilua alusta alkaen. Reagoiva muotoilu (käyttää HTML + CSS3) varmistaa verkkosivustosi hyvänä kaikissa laitteissa näytön leveydestä riippumatta.

12. Unohdat asettaa permalinkit

Kuten näimme sisäisissä WordPress-valinnoissa, joita sinun pitäisi käyttää, monet ihmiset käyttävät oletus-URL-rakennetta, eli omaverkkotunnus.com/?p=23. Et halua jättää pysyviä linkkejäsi näyttämään tältä – se on haittasi hakukoneoptimoinnillesi ja käyttäjäkokemuksellesi. Kun olet asentanut WordPressin, siirry kohtaan Asetukset >> Permalinks ja päivitä pysyvät linkit.

13. Yhteyslomakkeen asentamatta jättäminen

Yhteydenottolomake on olennainen osa mitä tahansa verkkosivustoa. Yhteystietosivun pitäisi toimia todella kovasti online-yrityksesi hyväksi, mutta on yllättävää nähdä, kuinka monet WordPress-käyttäjät ampuvat itsensä jalkaan unohtamalla sisällyttää yhteystietolomakkeen yhteyssivuilleen..

Monet ihmiset vain luetteloivat sähköposteja ja ehkä puhelinnumeron ja unohtavat yhteyslomakkeen kokonaan. Huono siirto. Sähköpostiosoitteidesi lisääminen houkuttelee roskapostia vain postilaatikkoosi. Toisaalta yhteyslomake helpottaa sitoutumista. WordPressissä on sisäänrakennettu yhteyslomakerakentaja, johon pääsee postieditorin kautta, mutta jos tarvitset lisää ominaisuuksia, voit tarkistaa Yhteydenottolomake 7 tai Gravity Forms.

14. Unohdat Google Analyticsin

Google Analytics

Suurin osa uusista käyttäjistä ei asennu Google Analytics asennuksen jälkeen WordPress. Ehkä olet kunnossa Jetpack -tilastot mutta sinun pitäisi tietää, että kaipaat niin paljon tietoa sivustostasi.

Google Analytics auttaa sinua jakamaan liikenteen, joten tiedät mitä optimoida paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi. Suosittelemme Google Analyticsin asentamista ja liittymistä Google Webmaster Tools.

15. Ei optimoi kuvia

Kun aloitat WordPressin käytön, olet kiire julkaisemaan ensimmäisen viestisi, jonka unohdat optimoida kuvasi. Raskaat kuvat hidastavat verkkosivustoasi ja vaikuttavat negatiivisesti käyttökokemukseen. Ennen kuin lähetät kuvia WordPress-sivustoosi, optimoi ne parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Jos käytät Adobe Photoshopia, varmista, että tallennat kuvat verkkoon Tallenna Web-vaihtoehdoilla. Tarkista kuvankäsittelyohjelmistosi Tallenna verkkoon -vaihtoehto.

Sinulle …

Olemme juuri luettelossa viisitoista (15) pahimmista WordPress-virheistä, joita sinun tulisi välttää hinnalla millä hyvänsä. Tietoinen muista WordPress-virheistä, joita muiden lukijoiden tulisi välttää? Ole ystävällinen ystävällisesti jakaaksesi kommentit ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map