WordPress-verkkosivuston uudelleensuunnittelu henkilökohtaisen kosketuksen lisäämiseksi (jatko)

Tiedät mitä he sanovat, sinulla on vain yksi mahdollisuus tehdä (kestävä) ensivaikutelma. Sinulla on myös noin neljä (4) sekuntia potkaista ja pitää potentiaalisen asiakkaasi huomio. Tämä tarkoittaa, että sinulla on vähemmän kuin neljä (4) sekuntia luodaksesi muistin, joka pysyy asiakkaasi kanssa kauan sen jälkeen, kun hän on poistunut verkkosivustoltasi.


Kanssa Internet-sivustojen kokonaismäärä lähestyy nopeasti yhtä miljardia (Voi, kilpailu), potentiaalisi huomion kiinnittäminen neljän sekunnin sisällä saattaa tuntua mahdottomalta saavutukselta. Älä kuitenkaan ole huolissasi. Tämä jatko WordPress-verkkosivustosi uudelleensuunnitteluun (lisätäksesi henkilökohtaista kosketusta) näyttää sinulle kuinka luoda kiehtova ja miellyttävä WordPress-sivusto, joka houkuttelee suuren määrän potentiaalisia asiakkaitasi. Olemme jakaneet viestin kahteen pääosaan:

 1. WordPress-teeman (tai teknisen) uudelleensuunnittelu – Näytämme kuinka lisätä henkilökohtainen kosketus sivustoosi käyttämällä aloitussivuja, räätälöityjä otsikoita, logoja, taustoja, teemoja, ilmaiskäsittelygrafiikkaa jne..
 2. WordPress-verkkosisällön uudelleensuunnittelu – Osoitamme sinulle, kuinka lisätä henkilökohtainen kosketus verkkosivustosi sisältöön muuntaaksesi lukijaasi enemmän asiakkaita.

Joten aloitetaan helpoilla tavaroilla ilman enempää ja ota se sieltä.

WordPress-teeman (tai teknisen) uudelleensuunnittelu

Tässä osiossa näytämme, kuinka WordPressin käytettävissä olevia teknisiä elementtejä voidaan käyttää lisäämään persoonallisuutta ja henkilöllisyyttä WordPress-verkkosivustoosi.

Muokatut otsikot

Mastheadilla (otsikkoosalla) on valtava rooli verkkosivustosi ensivaikutelmassa. Se on WordPress-verkkosivustosi otsikkoosa, joka esittelee ihmisiä yrityksellesi, joten sinulla ei ole varaa erehtyä väärin. Mastheadin tulisi olla todella vaikuttava – jopa vaikuttavampi kuin muun verkkosivustosi. Otsikkoosastollasi on vain niin paljon tekemistä:

 • Älä jätä otsikkosi vaaleaksi tai tyhjäksi. Käytä houkuttelevaa kuvaa tukeaksesi syytäsi
 • Voit lisätä sisällyttämään toimintakehotuksen (CTA) otsikkoosi-osioon tulosten lisäämiseksi
 • Voit käyttää otsikko-osassa liukusäätimiä ja videoita WordPress-teemasta riippuen käyttäjän vuorovaikutuksen edistämiseksi

Monien premium WordPress-teemojen avulla voit muokata otsikkoosi helposti käytettävän hallintapaneelin kautta. Jos nykyisessä teemassasi ei ole otsikon muokkausvaihtoehtoja, voit vaihtaa teemoja tai vuokrata WordPress-kehittäjän auttamaan sinua. Varmista vain, että otsakkeesi, jonka tyydyttää kohteliaisuuksiksi muulle verkkosivustollesi.

Logon lisääminen

Logosi on loistava tapa osoittaa persoonallisuutta ja aitoutta. Lisäksi logo on henkilöllisyytesi Internetissä. Ihmiset liittyvät logoihin. Ihmiset tuskin unohda logoja. Sinun on luotava logo, joka pysyy web-kävijöiden mielessä pitkään. Jos esimerkiksi näet siellä jonkin seuraavista logoista, lamppu sammuu päästäsi heti:

ominaisuus-logo-WordPress-sivusto-uudistus-wpexplorer

Jos sinulla ei ole taitoja, aikaa tai tarvitset inspiraatiota oman henkilökohtaisen logon luomiseen, tutustu näihin WordPress-verkkosivuston logon suunnitteluvaihtoehtoihin.

Vapaa käsi grafiikka

Toisin kuin digitaalinen grafiikka, vapaakappaleilla on luonne.

Ihmisen epätäydellisyyden kosketuksen kautta he saavat tietyn jännityksen, jota on vaikea luoda digitaalisesti. Tämä erityinen kosketus kiinnittää huomiota ja antaa ihmisille mahdollisuuden keskeyttää käsityönä piirtämän sisällön arviointi ja käsittely, enemmän kuin mitä he voisivat arvostaa mitä tahansa vanhaa täydellisesti kuvattua kuvaa. – Sabina Idler

En voinut sanoa sitä paremmin. Kiitos Sabina.

Freehand-piirrokset hävittävät persoonallisuuden ja auttavat verkkosivustosi vierailijoita muodostamaan yhteyden WordPress-verkkosivustoosi. Suurin osa web-kehittäjistä etsii varastossa olevia kuvia aina, kun he haluavat lisätä kuvia mihin tahansa projektiinsa. Poikkea ja kulje vähemmän kuljettua tietä – luo verkkosivustollesi vapaakäsikuvia. Tässä on joitain ihmisiä, jotka ovat tehneet hienoa työtä käsin tehdyillä piirustuksilla:

Käytä aloitussivuja

käyttö-WordPress-lasku-sivut

Upea muotoilu myy, ja jos suunnittelet aloitussivusi huolellisesti, voit lisätä henkilökohtaisen yhteyden verkkosivustollesi ja lisätä tuloksia nopeasti. Monet WordPress-verkkosivustojen omistajat ohjaavat kaiken liikenteen sivulle, joka on täynnä blogiviestejä. Vaikka tämä lähestymistapa saa ihmiset lukemaan sisältöäsi, suurin osa liikenteestäsi hajaantuu erottelematta. Nyt et halua sitä.

Taitavasti muotoiltu aloitussivu kanavoi asiakkaasi myyntisuppilon kautta. On monia tapoja kiinnittää huomiota blogiisi, kun saat lukijan verkkosivustollesi, mutta jos ne (viestit) eivät ole päätuotteitasi, älä lähetä kaikkea liikennettäsi tällä tavalla.

Upea aloitussivun suunnittelu sopii hyvin hienoon tarinaan (jota käsittelemme tämän viestin toisessa osassa). Voit luoda henkilökohtaisen yhteyden helposti tarinankerronnan avulla, varsinkin jos kerrot omia henkilökohtaisia ​​tarinoitasi. Kun kerrot tarinoita, törmäät miellyttävään yksilöyn sijaan markkinointikoneeseen, joka regurgitoi viestejä täynnä hyperboolia. Tässä on muutama esimerkki hyvin muotoillusta aloitussivusta:

Jos haluat luoda aloitussivuja WordPress-sivustollesi, tutustu tähän mahtavaan artikkeliin aloitussivun luomisesta.

Dynaamiset taustat ja Parallax-vieritys

add-parallaksi vieritys

Taustat voivat auttaa sinua lisäämään paljon persoonallisuutta, identiteettiä ja tyyliä WordPress-verkkosivustoosi. WordPress-kehitys on tullut iäksi, mikä tarkoittaa, että voit luoda kaikenlaisia ​​taustoja rikkomatta hikeä. Tarkoitan tätä:

 • Voit lisätä staattisia taustakuvia kautta Ulkonäkö -> Taustaa
 • Voit helposti asettaa satunnaisia ​​(tai dynaamisia) taustakuvia käyttämällä yksinkertaista laajennusta, kuten Parempi tausta kirjoittanut Dave T. Coleman
 • Voit lisätä erilaisia ​​taustoja eri WordPress-sivuille ja viesteihin
 • Voit luoda parallaksitaustat helposti
 • Tai vain ostaa WordPress-teema sisäänrakennetulla parallaksilla

Checkout nämä muut resurssit:

Parallax-vieritys on vaikuttava web-suunnittelutekniikka, jonka avulla voit luoda 3D-illuusion. Ajattele vain, mitä voit saavuttaa 3D-suunnittelulla lisäämällä persoonallisuutta. Muutamalla tempulla erotut varmasti joukosta.

Ennen kuin siirrymme teemojen vaihtamiseen, kehotan sinua tutkimaan kaikkia nykyisessä teemassasi olevia vaihtoehtoja löytääksesi paljon, mitä voit saavuttaa joutumatta vaihtamaan teemaa. Jos kuitenkin taustatietojen lisääminen ja yllä keskusteltujen vinkkien käyttäminen eivät auta, ehkä on aika tehdä täydellinen peruskorjaus, joka edellyttää koko teeman vaihtamista.

WordPress-teeman vaihtaminen

saada kokonaiskohinatiheyteen WordPress-teema

Teemojen vaihtaminen on helppoa herkkää työtä. Siirry vain Ulkonäkö -> Teemat ja valitse uusi teema. Yksinkertainen kuin ABC. Haastava osa on kuitenkin valita oikea (tai paras) teema WordPress-verkkosivustoosi. Teema, joka täydentää tuotemerkkiäsi ja auttaa sinua lisäämään henkilökohtaisen tunteen online-liiketoimintaasi. Ongelma numero uno onko siellä tuhansia ja tuhansia ilmaisia ​​ja premium-luokan WordPress-teemoja, että parhaan valitseminen on ylämäkeen liittyvä tehtävä. Ongelma numero kaksi, kun olet valinnut teema, et tiedä miten muuttaa siitä jotain ainutlaatuista. Tässä on joitain ratkaisuja:

 • Osta premium-teema ilmaisen teeman lataamisen sijaan. Mahdollisuudet ovat erittäin suuret, että miljoona muuta ihmistä käyttää ilmaista teemaasi, jonka juuri yritit. Premium-teemoilla on erilainen (plus saat VIP-hoitoa ja premium-tukea)
 • Jos et voi koodia pelastaaksesi henkesi, palkkaa WordPress-kehittäjä rakentamaan haluamasi suunnittelu
 • Luo oma vanhemman teema, jos sinulla on taitoja ja aikaa
 • Luo lapsiteemoja

Valitsemallasi teemalla on suuri merkitys WordPress-verkkosivustosi menestyksessä. Täytä odotuksesi. Jos sinulla on suunnittelusivusto, sen täytyy tuntua suunnittelusivustolta. Opetusohjelmasivuston on oltava tunteena opetusohjelmasivustosta ja niin edelleen ja niin edelleen. Odotukset, odotukset. Sinun on täytettävä odotukset.

Lapsi-teemojen käyttäminen

WordPressin lapsiteemojen: Mitä sinun on tiedettävä oppaan mukaan, ”Lapsitemat ovat erittäin tehokkaita räätälöinnin ja laajennettavuuden kannalta”. Tarvitset nyt paljon mukauttamisvoimaa ja suurta laajennettavuutta, jos haluat lisätä henkilökohtaista kosketusta WordPress-sivustoosi.

WordPress-lapsiteemat antavat sinulle voiman muokata unelmiesi verkkosivustoa kirjoittamatta teemaa tyhjästä. Tämä tarkoittaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet lisätä persoonallisuuttasi ja henkilöllisyytesi WordPress-sivustoosi. Lisäksi se säästää aikaa ja rahaa. Tutustu seuraaviin lähteisiin saadaksesi suuri WordPress-teema ja oppiaksesi luomaan ja käyttämään WordPress-lapsiteemoja:

 • Yhteensä – reagoiva monikäyttöinen WordPress-teema
 • Ensiluokkaiset WordPress-teemat – WPExplorer
 • 30 täytyy olla Pinterest-kaltaisia ​​WordPress-teemoja
 • WordPress-lapsiteemat: Mitä sinun on tiedettävä, opas
 • Tyylikkäät WordPress-teemat
 • Themify – Vedä ja pudota WordPress-teemat
 • Genesis WordPress-teemakehys
 • Ilmaiset WordPress-teemat – WordPress.org

Siirtyminen eteenpäin …

Nyt kun olemme huolehtineet WordPress-verkkosivuston uudelleensuunnittelun teknisistä näkökohdista, entä siirryttäessä toiseen osaan, WordPressin web-sisällön uudelleensuunnittelu.

WordPress-verkkosisällön uudelleensuunnittelu

Ystäväryhmä puhuu

Optimoitu WordPress-verkkosivustosuunnittelu kiinnittää potentiaalisten asiakkaidesi huomion ensimmäisten neljän (4) sekunnin aikana, mutta Web-sisältö saa heidät haluamaan pysyä. Haluat potentiaalisten asiakkaidesi pysyvän (niin kauan kuin mahdollista), jos haluat myydä jotain. Henkilökohtaisen kosketuksen lisääminen Web-sisältöön on paras tapa säilyttää näkymäsi WordPress-sivustossasi pidempään.

Huolimatta WordPress-verkkosivustostasi, ihmiset pitävät liiketoiminnasta muiden ihmisten kanssa. Joten riippumatta siitä, onko yrityksesi B2B-, B2C- tai C2C-yritys, joudut kohtaamaan ystävällisenä ihmisenä (tai joukkueena), joka haluaa auttaa. Verkkosisältösi sisältää kaikki verkkosivustosi sisällöt blogin artikkeleista sivuihin ja kommentteihin. Joten miten lisäät henkilökohtaisen kosketuksen WordPress-sisältöön? Tässä on mehu:

 • Yritä niin paljon kuin mahdollista muodostaa yhteys lukijoihisi. Tämä tarkoittaa, että sinun on ensin ymmärrettävä kohdeyleisösi. Ole sitten valmis vastaamaan heidän kysymyksiinsä, vastaamaan kommentteihin – ole yleensä hyödyllistä.
 • Vakiinnuta itsesi alansa asiantuntijaksi. Tämä saa lukijasi luottamaan sinuun. Luo sisältöä, joka viestii luottamuksesta taitoihisi ja kykyihisi urheuttamatta.
 • Kerro henkilökohtaisia ​​tarinoita vain, jos ne mainostavat asiaasi. Sijoita tapaustutkimukset henkilökohtaisiin tarinoihisi ja lopeta vahvalla toimintakehotuksella (CTA)
 • Anna lukijoillesi syy puhua sinusta. Käytä ilmaisia ​​maksuja, lahjoja, kilpailuja, alennuksia jne.
 • Tee jotain erilaista. Katso, mitä kilpailijasi tekevät, ja lyö heitä omassa pelissä pelaamalla hiukan eri tavalla.
 • Käytä videoita. Ne luovat nopeasti henkilökohtaisen yhteyden ja voidaan jakaa YouTubessa, jolloin voit käyttää massiivista liikenteen lähdettä, joka on YouTube
 • Kun kirjoitat verkkosisältöä, keskity ensin etuihin ja sitten ominaisuuksiin.
 • Jälleen kerran ole miellyttävä:

Kopiointi ei ole muodollista, akateemista tyyliä; se myy kirjallisen sanan kautta. Opi kirjoittamaan epämuodollisessa, “keskustelutavassa”, josta lukijat nauttivat. – Fernando Florez

Pidä kielesi henkilökohtaisena, ystävällisenä ja (useimmille markkinoille) epävirallisen. Kuulostaa henkilöltä, ei sävelkorkealta. – Sonia Simone

johtopäätös

Persoonallisuuden lisääminen WordPress-verkkosivustoosi tarkoittaa henkilöllisyytesi ja identiteettisi kaatamista verkkosivustoosi. Et voi lisätä henkilökohtaista kosketusta tekniseen suunnitteluun ja unohtaa lisätä henkilökohtainen kosketus WordPress -verkkosisältöön; näiden kahden on kuljettava käsi kädessä antaaksesi haluamasi tulokset.

Näiden vinkkien avulla sinulla on tarpeeksi mehua lisätäksesi persoonallisuuden WordPress-verkkosivustoosi. Mene nyt ja rakenna online-identiteettisi. Kippis menestykseesi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map