WordPress-verkkosivuston käynnistystä edeltävä tarkistuslista

WordPress-verkkosivuston käynnistystä edeltävä tarkistuslista

Verkkosivuston perustaminen ja käynnistäminen on merkittävää asia kaikille yrityksille. Paljon aikaa ja vaivaa tarvitaan sen varmistamiseen, että verkkosivustomme on suunniteltu oikein ja että se täyttää liiketoimintamme tarpeet.


Jopa niin, että on olemassa joukko valvontaa, joka voi pelata huonoja urheiluja julkaisupäivänä. Voit minimoida tapahtuman mahdollisuudet merkitsemällä ruudut tässä kätevässä tarkistusluettelossa uusille WordPress-verkkosivustoille.

Aloitetaan!

1. Tarkista, tukeeko hosting-suunnitelmasi WordPress

Tämä voi vaikuttaa itsestään selvältä, mutta koska tämä on tarkistuslista, sisällytän sen joka tapauksessa. Varmista, että palvelimen isäntä tukee WordPressiä. Mene mahdollisuuksien mukaan isäntään, joka tarjoaa uudemman version PHP: stä ja WordPressin automaattiasennuksesta.

Tai vielä parempaa, valitse hallittu WordPress-isännöintisuunnitelma. Käytämme henkilökohtaisesti (ja suosittelemme) WP-moottoria, joka on aina ollut nopeaa, tarjoaa tonnia palvelintilaa kaikille verkkosivustoillemme ja heillä on fantastinen tukitiimi.

2. Optimoi pysyvät linkit SEO: lle

Versiosta 4.2 alkaen WordPress luo oletuksena pysyvän linkin rakenteet, jotka sisältävät postinimen ja ovat SEO-ystävällisiä. WordPress-asennuksessa oletus pysyvä linkki on päivän ja nimen yhdistelmä. Tämä saattaa sopia joillekin verkkosivustoille, kuten sanomalehdille ja aikakauslehdille, kun taas se ei välttämättä sovellu muille.

Uusien WordPress-verkkosivustojen tarkistuslista - Permalinks

Heti alussa jokaisen verkkosivuston on valittava pysyvän linkin rakenne, joka on ihanteellinen sen SEO-tarkoituksiin. Viestin nimi vaihtoehto toimii hyvin useimmissa verkkosivustoissa. Koska se on lyhyt ja kaunis, se on myös SEO-ystävällinen. Suuret verkkosivustot, jotka tarvitsevat luokkia ja tunnisteita heijastelemaan URL-osoitteita, voivat haluta valita Mukautettu rakenne vaihtoehto.

Permalinkkien muuttaminen joskus tulevaisuudessa ei ole fiksu SEO-siirto. Ajan myötä todennäköisesti rakennat takaisin linkkejä ja menetät nämä linkit, jos teet muutoksia pysyviin linkkeihin jonkin ajan kuluttua. Muuta, joudut ehkä lisäämään 301 uudelleenohjausta.

Säästä itsellesi työtä luomalla melko pysyviä linkkejä heti alussa. Suunnata Asetukset> Permalinks missä todennäköisimmin näet tavallisen radion painikkeen oletuksena valittuna. Sen sijaan, valitse vaihtoehto että tarvitset ja Tallenna muutokset.

Kun olet siinä, tee mieltäsi, onko URL-osoitteessa oltava www tai ei. Jotkin URL-osoitteet www: llä ja jotkut ilman, voivat sekoittaa hakukoneet.

3. Päätä, merkitäänkö sähköpostiosoitteesi verkkosivustolle

Aivan liian usein, me merkitsemme sähköpostitilimme verkkosivustoillemme, ja molempia palvelee sama isännöintipalveluntarjoaja. Nyt, jos harjoitat yritystäsi ensisijaisesti sähköpostitse, voit nähdä katastrofin, joka odottaa tapahtuvan. Et voi käyttää sähköpostiosoitettasi, jos verkkosivustollasi on seisokkeja.

Voit helposti välttää tämän tilanteen, jos sinulla on erilaiset palveluntarjoajat verkkosivustollesi ja sähköpostillesi. Tämä säästää myös vaivaa sähköpostisi vaihtamisessa aina, kun vaihdat isäntiä. Tai ilmoittautuminen G Suite -tili luoda ja hallita yrityksesi mukautettuja sähköpostitilejä Googlen avulla.

Joten, jos sähköposti on kriittinen yrityksellesi ja haluat pelata turvallisesti, haluat todennäköisesti erottaa sähköpostitunnuksesi web-hosting-palvelusta.

4. Tarkista, että sähköpostit näkyvät oikein

Varmista, että kaikki sähköpostiosoitteet näytetään oikein. Voit korjata virheet Asetukset> Yleiset. Tarkista kaikki järjestelmänvalvojatunnukset, mukaan lukien laajennuksen asetukset.

Toki, voit aina korjata sähköpostit myöhemmin. Saatat kuitenkin unohtaa sähköpostiliikenteen, joka todennäköisesti osuu postilaatikkoosi minkä tahansa verkkosivun julkaisua koskevan offline-summan seurauksena. Nopea läpi käyminen kaikissa sähköpostiosoitteissa voi estää tämän väärinkäytön.

5. Poista nuken sisältö

Jokaiseen WordPress-asennukseen sisältyy jonkinlaista näyttämätöntä sisältöä, kuten Hei maailma tai Tämä on ensimmäinen viestisi, ja Esimerkkisivu käynnistyä. todennäköisesti a Lisäksi tuomme myös nukeista sisältöä rakentaessamme verkkosivustoamme fonttien, värien, välien ja muun testaamiseen.

Nuken sisältö

Kuvittele nyt, että painat Käynnistä-painiketta D-päivänä ja a Vain toinen WordPress-sivusto vilkkuu näkyvästi näytössä.

Välttääksesi tämän, poista kaikki nuken sisältö ennen asettamista verkkosivustolle. Muista, että hakukoneiden päivitys vie aikaa, joten verkkosivustolla tekeilläsi korjauksilla ei ehkä ole välitöntä vaikutusta hakutuloksiin.

6. Luo XML-sivustokartta

XML-sivustokartta on asiakirjatiedosto, joka sisältää kaikki verkkosivustosi URL-osoitteet. Se on helppo navigointikartta, jonka lähetät hakukoneille auttaakseen heitä liikkumaan älykkäämmin verkkosivustossasi ja löytämään sopivan sisällön. Vaikka tämä ei vaikuta suoraan verkkosivuston SEO-luokituksiin, se auttaa hakukoneita löytämään ja indeksoimaan sivusi helpommin.

Yoast XM -asetukset

XML-sivukartat ovat erityisen tärkeitä uusille verkkosivustoille, koska näillä sivustoilla ei ole takaisin linkkejä, jotka voisivat ohjata liikennettä heitä kohti alussa. Joten varmista, että luot XML-sivustokartan ja lähetä se Googlelle. Tämä ei ole liian vaikeaa, jos olet asentanut Yoast-laajennus. Ota laajennuksen lisäasetukset käyttöön luodaksesi sivustokartan verkkosivustollesi.

7. Paranna verkkosivustosi latausnopeutta

Hitaat verkkosivustot ovat suuri sammutus Internetin käyttäjille ja olet todennäköisesti tietoinen siitä, että voit tehdä monia asioita nopeuttaaksesi verkkosivustoasi. Yksi tärkeimmistä olennoista on välimuistin laajennuksen lisääminen kuten WP Super-välimuisti  tai WP Rocket.

WP-raketti

Muita nopeutta parantavia toimenpiteitä ovat hyvän isännöintipalvelun valitseminen, CDN-levyjen asentaminen, laiskojen lataamisen mahdollistaminen ja kuvien optimointi.

8. Asenna verkkosivustojen varmuuskopiot

Jos rakennat sivustoa paikallisella isäntä- tai vaiheympäristöllä, varmista, että siirrät tietokannan puhtaalla palvelimella. Sivuston siirtäminen voi olla hankalaa, joten varmista, että sinulla on varmuuskopio sivustostasi, ennen kuin yrität siirtää sitä. Tarkista, että uusi sivusto käyttää aktiivisia URL-osoitteita kaikissa oikeissa paikoissa.

Varakaveri

Varmuuskopioinnin suosikkilaajennukseni on Backup Buddy. Se ei vain auta varmuuskopioimaan verkkosivustoasi, vaan sitä voidaan myös käyttää WordPress-verkkosivustosi palauttamiseen ja siirtämiseen.

9. Poista valinta hakukoneiden näkyvyyden ruudusta

Kun määrität WordPressin, löydät Asetukset-paneelista vaihtoehdon hakukoneiden näkyvyyttä varten. Valitsemme tämän valintaruudun yleensä verkkosivuston ollessa rakenteilla, jotta hakukone ohittaa WordPressin oletussisällön tai muun keskeneräisen sisällön indeksoinnin..

Asetusvaihtoehto hakukoneiden näkyvyyttä varten

Aktivoi hakukoneiden näkyvyys juuri ennen julkaisua käymällä Hallintapaneeli> Asetukset> Lukeminen ja poistamalla valinnan ”Älä anna hakukoneiden indeksoida tätä sivua”.

10. Suorita mobiiliystävällinen testi

Nykyään liikenne mobiililaitteista alkaa ottaa työasemia. Jos haluat olla näiden kädessä pidettävien laitteiden tutkassa, sinun on varmistettava, että verkkosivustosi reagoi. Useimmat WordPress-teemat ovat reagoivia, joten tämän ei pitäisi aiheuttaa ongelmia. Voit tarkistaa matkapuhelimen näkyvyyden ajamalla verkkosivustosi läpi Googlen mobiiliystävällinen testi.

Google Mobile Friendly -testi

Kanssa Google siirtyy kohti mobiili-ensin-hakustrategiaa, tämä on tärkeä tarkistus, jota sinulla ei ole varaa sivuuttaa.

Lisäksi, jos luot nopeutettuja mobiilisivuja, sinun on mukautettava URL-osoitteita vastaavasti.

11. Asenna Google Search Console

Heti, kun käynnistät sivustosi, yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun pitäisi tehdä, on kertoa Googlelle verkkosivustosi olemassaolosta. Google Search Console auttaa lähettämään sivustokarttasi suoraan Googlelle. Voit testata, ymmärtääkö Google onnistuneesti sisältösi. Tiedät myös kaikista sivustoosi vaikuttavista turvallisuusongelmista.

Google Search Console

Pääset Google Search Consoleen, kirjoita verkkosivustosi tiedot ja jatka ohjeiden mukaan. Search Consolessa on myös monia muita ominaisuuksia, kuten HTML-parannukset, AMP-versio ja hakuanalyysit, jotka voivat auttaa parantamaan sivuston näkyvyyttä.

12. Lisää ajattelemaan

No, tässä on enemmän, että haluat ehkä lisätä luettelon ja myöhemmin ylittää sen luettelon (riippuen verkkosivustosi tarpeista):

 • Suunnittele verkkosivustollesi kotisivu (pidämme Visual Composer -sivun rakentajasta)
 • Tarkista koodin laatu teemasi
 • Luo ja lisää mukautettu favicon
 • Suunnittele mukautettu 404-sivu
 • Jos olet käynnistämässä uudelleen vanhaa verkkosivustoasi, lisää 301 uudelleenohjausta
 • Asenna WooCommerce-kauppa
 • Lisää kysely, asiakas tai avoin foorumi
 • Luo online-portfolio, joka esittelee työtäsi
 • Varmista, että kuvat on varustettu oikein tai että ne ovat ilmaisia ​​kaupalliseen käyttöön
 • Sisällytä tietosuojalausunto ja käyttöehdot sekä tarvittaessa lailliset vastuuvapauslausekkeet
 • Todista lukea jokainen sisältösi

Kyllä, se kuulostaa paljon työtä, mutta olet iloinen, että otit vaivat. Joten, käy läpi tarkistuslista ja pidä upea aloituspäivä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map