WordPress-työkalupakki: WordPress-resurssit käyttäjille ja kehittäjille

Olitko juuri löytänyt WordPressin tai olet käyttänyt eoneiden alustaa, resurssit, jotka aiomme paljastaa tässä viestissä, tekevät upeita lisäyksiä WordPress-työkalupakkiisi. Jotta viesti olisi helppo sulauttaa, olemme jakautuneet seitsemään osioon:


 1. WordPress-blogeja
 2. WordPress-opetusohjelman verkkosivustot
 3. WordPress-kirjat
 4. WordPress-laajennukset
 5. WordPress-teemaresurssit
 6. WordPress-hosting
 7. Ylimääräisiä WordPress-resursseja

Laittakaamme muutama sana jokaiselle osiolle ilman enempää. Nauti ja älä unohda jakaa mielipiteesi alla olevassa kommenttiosassa!

WordPress-blogeja

Internet on WordPress-blogien valtameri, joissa keskustellaan aiheista, jotka sopivat sekä aloittelijoille että edistyneille WordPress-käyttäjille. Seuraavat blogit ovat eräitä parhaimmista WordPress-blogeista siellä:

wpexplorer-logoWPExplorer

No, sinun piti arvata, että olemme hieno WordPress-resurssi. Täällä WPExplorer antaa parhaamme tarjota sinulle tuoretta, korkealaatuista sisältöä joka päivä. Etsitkö koodausvinkkejä, suositeltuja laajennuksia tai ostaessasi uutta WordPress-teemaa, olemme saaneet sinut kattamaan.


Smashing-maga-logoWordPress Smashing Magazine

Kysy miltä tahansa WordPress-kehittäjältä (tai web-suunnittelijalta), ja heillä on jotain hyvää sanottavaa Smashing Magazine -lehdestä. Lehdessä on erillinen WordPress-luokka, josta löytyy paljon hyödyllistä WordPress-sisältöä. Se on loistava resurssi kaikille, jotka haluavat oppia WordPress-kehityksen perusteet.


codepoet-logoKoodirunoilija

Jos olet tuntenut WordPressin tarpeeksi kauan, sinun on täytynyt löytää lause (tai lainaus) “Code is Poetry”. Ei? No, tällä ei ole väliä niin paljon tässä suhteessa. Code Poet on valtava ja mahtava resurssi jokaiselle WordPress-kehittäjälle ja -käyttäjälle. Code Poet, joka on Automattic-ratkaisu, tarjoaa paljon WordPressiin liittyviä aiheita, kuten WordPress SEO, tietoturva, laajennukset, teemakehitys, kirjoittaminen ja muut.


Torque_Facebook_Icon-580x580Vääntömomentti (WP Daily)

WP Daily (tunnetaan myös nimellä Torque Mag) on ​​kokoelma WordPressin viimeisimmistä tapahtumista maailmassa. Juoksi kaverien takana 8bit ja Vakioteema, WP Daily on WordPress-uutisten ja inspiraation lähde. Saat kaikenlaisia ​​WordPress-uutisia yhteisön asiantuntijoilta ja laajan arkisto-osan.


wp-moottori-logoWPEngine-blogi

WPEngine, kuuluisan WPEngine Managed WordPress Hosting -palvelun takana olevat miehet, ylläpitää kekseliästä blogia, jota hallinnoi Austin Gunter. Blogi tarjoaa informatiivisia artikkeleita WordPressin optimoinnista muun muassa.


WordPress-opetusohjelman verkkosivustot

Vaikka WordPress-blogeissa on vinkkejä, artikkeleita ja joskus opetusohjelmia WordPressistä, on muitakin WordPress-verkkosivustoja, jotka erikoistuvat (tai ovat jonkin verran erikoistuneet) WordPress-opetusohjelmiin. Seuraavilla verkkosivustoilla on WordPressille omistettu opetusohjelmaosioita:

wprecipies-logoWPRecipes

Haluatko parantaa WordPress-sivustosi toimivuutta? Jos näin on, WP Rescipes on WordPress-opetusohjelmasivusto, johon haluat käydä. WP Recipes tarjoaa helppoja ja nopeita WordPress-vinkkejä ja -oppaita WordPress-alustasi toimivuuden parantamiseksi.


wptuts + -logoWPTuts+

WPTuts + on WordPress-laajennus massiiviseen Tuts + -verkkoon. Tutsplus on yksi monista projekteista, jotka Envato, Inc. on tuonut meille. Ylläpitämä Japh Thompson – kuuluisa WordPress-harrastaja – WPTuts + tarjoaa huippuluokan WordPress-opetusohjelmia, oppaita, näytönohjaimia, artikkeleita jne..


wpmudev-logoWPMU

WPMU on WordPress-kehittäjien ja kirjoittajien koti, jotka jakavat paljon WordPressistä. James Farmerin ylläpitämässä blogissa on paljon hyödyllisiä WordPress-vinkkejä ja -oppaita. Heidän sivustollaan asuvat myös upeimmat WordPress-teemat ja -laajennukset, joihin voit saada täyden pääsyn heidän premium-jäsenyytensä kautta..


wpbeginner-logoWPBeginner

WPBeginner on Syed Balkhin omistama ja hallinnoima, ja se tarjoaa laajan valikoiman WordPress-opetusohjelmia. Muuten, voit tutustua WPBeginneriin, jos etsit WordPress-videoita ja tarjouksia.


Siteground-logoSiteGround

Tunnetuimmista hämmästyttävästä hosting-palvelustaan ​​ne tarjoavat hallittua WordPress-hosting-palvelua erittäin edulliseen hintaan, mutta myös SiteGround-sivustolla on oma opetusohjelmaosasto, joka kattaa WordPressin. Jotkut asiat, joita voit oppia SiteGround-sivustolla, mukaan lukien WordPress-teemojen mukauttaminen, WordPress-tietoturvan parantaminen ja paljon muuta ilmaisten WordPress-videovideoiden lisäksi.


Websitesetup-logoWebsitesetup.org

Robert Mening rakensi verkkosivunSetup.org auttaakseen ketään – bloggaajista yrityksen omistajiin – luomaan oman verkkosivuston tarvitsematta oppia koodia. Opas on erittäin yksityiskohtainen, mutta erittäin helppo seurata – vaikka et olisi kovin tekninen. Katso joitain hänen oppaistaan ​​verkkosivujen luomisesta WordPressin, Drupalin ja Joomlan avulla (Kyllä, ne ovat ilmaisia!).


WordPress-kirjat

WordPressin kymmenen (10) vuotta sitten syntymisen jälkeen monet kirjoittaja / kehittäjä ovat julkaissut kirjoja, jotka kattavat kaiken WordPressia koskevan. Aiheet vaihtelevat WordPress-perustiedoista WordPress-kehityksen edistyneisiin aiheisiin. Seuraavat WordPress-kirjat pääsivät listallemme yhdestä ilmeisestä syystä. Ne kaikki ovat laadukkaita WordPress-resursseja kunnioitetuilta kirjoittajilta ��

WordPress-to-GoWordPress To Go: Kuinka luoda WordPress-verkkosivusto omalle verkkotunnuksellesi, tyhjästä, vaikka oletkin aloittelija

Sarah McHarryn WordPress To Go -tehtävällä on kaksisataa (200) positiivista arviota (kirjoittamishetkellä) ja luokitus 4,4 viidestä tähdestä. Se on yksinkertaisin, mutta käytännöllinen WordPress-kirja verkossa tällä hetkellä. Kirja ei sisällä “… muiden Internet-oppaiden žargonia ja gobbledygookia”. Siksi todennäköisesti miksi se on suosituin Amazonin myyjä Kindlessa.


Smashing-WordPressSmashing WordPress: blogin ulkopuolella

Smashing WordPress: Thord Daniel Hedengrenin blogin ulkopuolella on kirja, jonka haluat, jos etsit ”… rakentaaksesi mitä tahansa WordPressiin”. Kirja auttaa sinua luomaan WordPress-projekteja hakukoneoptimoinnille, integroimaan WordPress-alustasi sosiaaliseen mediaan, luomaan verkkokauppasivustoja, gallerioita, lomakkeita, mukautettuja teemoja, kirjautumislomakkeita ja paljon muuta. Smashing WordPress: Blogin ulkopuolella on kirja, joka tarvitset kaiken irti WordPress-verkkosivustostasi.


WordPress-plugin-devProfessional WordPress -laajennuksen kehittäminen

Haluatko kirjoittaa omia WordPress-laajennuksia? Haluatko laajentaa taitojasi plugin-kirjoittajana? Jos vastasit kyllä ​​mihinkään näistä kysymyksistä, Professional WordPress -laajennuskehitys osoittaa, kuinka WordPressiä voidaan laajentaa laajennuksilla, ja osoittaa sitten, kuinka voit kehittää omia WordPress-laajennuksia. Brad Williamsin, Ozh Richardin ja Justin Tadlockin kirjoittama kirja tarjoaa lukijoille käytännön lähestymistavan WordPress-laajennusten luomiseen. Se tekee laajennusten rakentamisen helpoksi tarjoamalla koodinäytteitä ja yksityiskohtaisia ​​kuvia.

“Suosittelen tätä kirjaa kaikille, jotka ajattelevat ensimmäisen [WordPress] -laajennuksen luomista.” – Andre J. Bales

Teoksella on luokitus 4.8 / 5 tähteä ja sen hinta on vain 28 dollaria.


WordPress-for-dummiesWordPress nukkeille

Lisa Sabina Wilsonin ja Matt Mullenwegin (kyllä, hän WordPressistä) WordPress For Dummies on mahtava opas kaikille, aloitatko juuri ensimmäisen blogin tai muutatko toiselta blogialustalta WordPressiin. Kirja on helppo ymmärtää ja antaa sinun hyödyntää WordPressin joustavuutta ja käytettävyyttä täysimääräisesti. Se on opas, jota tarvitset hyödyntääksesi WordPressin tarjoamia mahdollisuuksia.


WordPress-suunnittelu-devProfessional WordPress: Suunnittelu ja kehitys

Brad Williamsin, David Damstran ja Hal Sternin kirja, jolla on 4,4 tähteä viidestä, on erittäin kiitetty lähde kaikille, jotka haluavat kehittää WordPress-verkkosivustoja. Kirja kattaa aiheet, kuten: HTML5, CSS3, JavaScript, mukautetut postityypit, mukautetut taksonomiat, monisivusto jne. Kirja tarjoaa lisäksi koodinäytteitä, jotka voit ladata kirjan sivustolta.

Jos haluat lisätietoja, muista tarkistaa viesti kaikista parhaista WordPress-lähteistä, kun aloitat.

WordPress-laajennukset

Olemme aiemmin käsittäneet melkoisen määrän sekä premium- että ilmaisia ​​laajennuksia. Haluaisin WordPress-laajennussivultamme löytää kaikki parhaat plugins kaikesta.

WordPress-teemaresurssit

Laadun teeman valitseminen voi olla melko ylämäkeen liittyvä tehtävä, koska Internetissä on niin paljon teemakauppoja. Aikaisemmin olemme kirjoittaneet parhaista WordPress-teemajäsenyyksistä, ja kaikki seuraavat teemakaupat ovat vakiintuneita, joista joihinkin olemme puhuneet aiemmin.

Elegantti-teemat-logoTyylikkäät teemat

Tyylikkäät teemat asuvat joillekin kauneimmista premium-WordPress-teemoista verkossa. Tyylikkäät teemat tunnetaan parhaiten heidän teemojensa tähtisuunnittelusta, edistyneistä ominaisuuksista ja omistautuneesta tuesta. Heidän uusin teema Divi on loistava valinta melkein jokaiselle verkkosivustolle, ja he työskentelevät parhaillaan isolla päivityksellä lisätäkseen entistä enemmän ominaisuuksia tähän kattavaan teemaan. Heillä on kahdeksankymmentäseitsemän (87) premium-teemaa all inclusive -hintaan 69 dollaria.


themify-logoThemify

Themifyn mukaan heidän tavoitteenaan on “auttaa muita kuin koodaajia osumaan maahan juoksemiseen”. Themifen standardi vetämis- ja pudotuskehys sallii “… teemojen mukauttamiseen nopeasti ilman, että sinun tarvitsee koskettaa koodia: säädä vain teema-asetuksia ja tyylejä asetuspaneelin kautta”. Themify-kehys on kaunis, asiantuntevasti koodattu ja sisältää ominaisuuksia, kuten mukautetut widgetit, Drag & Drop Builder ja lyhytkoodit. Lisäksi se on helppo mukauttaa ja mukana tulee 30 päivän rahat takaisin -takuu. Lisäksi? Themify tarjoaa kokoelman kauniita, moderneja ja edullisia teemoja, jotka auttavat sinua perustamaan kaupan nopeasti. Lisäksi meillä on 20%: n alennus Themify-kuponkista sivustollamme, mikä tekee tästä entistä paremman oston.


Genesis-logoGenesis WordPress Theme Framework – StudioPress

Sen lisäksi, että tarjotaan Genesis – yksi parhaista WordPress-teemakehyksistä verkossa -, StudioPress tarjoaa valtavan kokoelman teemoja, mukaan lukien kolmannen osapuolen temat. StudioPressin kaverit ovat nimenneet itsensä premium-WordPress-aihepiireissä, koska heidän tarjouksensa ovat huippulaatua. Vaikka niiden hinnoittelu on hiukan korkeampi kuin joitain muita teemavaihtoehtoja, saat paljon rahaa ja laadullisia puitteita, joihin voit rakentaa. Genesis on loistava paikka aloittaa, kun luot uutta sivustoa.


ThemeForest-logoThemeForest

Osa Envatosta, ThemeForest tarjoaa yli kolmetoistatuhatta (13.000) WordPress-teemaa ja -mallia hinnoilla 3 dollaria. Joo, luit oikein. 3 dollaria. Älä käännä sitä, verkkosivusto tarjoaa joitain parhaista WordPress-teemoista verkossa. ThemeForest on koti valtava määrä WordPress-kehittäjiä, mukaan lukien WPExplorer. Se on loistava resurssi WordPress-käyttäjille, jotka etsivät ammattilaisia ​​teemoja, sekä kehittäjille, jotka haluavat ansaita rahaa suosittelemalla / myymällä teemoja.

WPExplorer-teemat

Meillä on täällä laaja valikoima premium-teemoja (joista olemme erittäin ylpeitä). Älä ota sanaamme, tutustu käsin tehtyihin WordPress-teemoihimme. Luomme teemoja, jotka on rakennettu laatukoodiin, haluamillasi ominaisuuksilla, hinnoilla, jotka sinulla on varaa, ja huippuluokan tuella Themeforest Elite -kirjailijalta. Eniten myyty Total WordPress -teema on loistava esimerkki työstämme. Tämä erittäin joustava teema sopii täydellisesti yrityksille, freelancereille, valokuvaajille, bloggaajille ja kaikille. Tarkista se!

WordPress-hosting

WordPress-käyttäjänä tarvitset hyvän isäntä verkkosivustollesi. Hyvä web-isäntä antaa sinulle mielenrauhan, joka tarvitaan onnistuneen WordPress-projektin luomiseen (käytämme Explorerissa WP Engineä ja rakastamme isäntäämme, koska ne pitävät sivustomme käynnissä nopeasti kaikille). Seuraavassa on joitain parhaista resursseista, kuinka valita paras WordPress-isäntä:

 • WordPress-hosting: Kuinka valita paras
 • Mitä sinun on tiedettävä ylläpitämästä WordPress-hosting-palvelusta
 • Kuinka valita oikea WordPress-hosting
 • WordPress-hosting
 • Oletko palveluntarjoaja? Katso nämä hosting WordPress-teemat!

Muita WordPress-resursseja

Tässä osassa on yhteenveto muista WordPress-lähteistä, joita tämä viesti ei kata.

WordPressin tieto- ja kehitysresurssit

WordPress-palvelut

 • Sucuri – premium WordPress-tietoturvapalvelu
 • ManageWP – ManageWP auttaa sinua hallitsemaan useita WordPress-verkkosivustoja yhdestä kojetaulusta
 • VaultPress – WordPress-suojaus ja varmuuskopioratkaisu Automatticilta
 • StackPath CDN – luokan huipputason sisältöjakeluverkosto

Ylläolevilla resursseilla varustettuna olet valmis ottamaan WordPressin maailman myrskyn avulla. Mikään ei saa olla omalla tielläsi, joten mene eteenpäin ja ole paras WordPresser siellä. Nähdään!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map