WordPress-sivustosi optimointi johtavan sukupolven aikaansaamiseksi

WordPress-sivustosi optimointi johtavan sukupolven aikaansaamiseksi

Lyijyt ovat yksi liiketoiminnan tärkeimmistä puolista. Ilman johtoja et saa uusia asiakkaita, ja ilman uusia asiakkaita yrityksesi ei todennäköisesti kestä liian kauan. Siksi yritykset korostavat niin suurta paitsi uuden lyijy sukupolven lisäksi myös muuntamalla ne myyntiin.


WordPress-käyttäjille sivustosi optimointi viittauksille on helppoa. Saatavana on paljon työkaluja ja WordPress-laajennuksia, jotka voivat auttaa sinua lyijyn luomisessa, mutta joskus on vaikea tietää mistä aloittaa. Tätä varten tässä on tapoja, joilla voit optimoida WordPress-sivustosi lyijyn luomiseksi, sekä joitain parhaista työkaluista, jotka auttavat sinua tekemään sen.

1. Valitse puhtaan näköinen teema

Valitse hyvä teema lyijysukupolville

Suosittelemme joustavaa ja muokattavissa olevaa Total Drag & Drop WordPress -teemaa

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinulla pitäisi olla, on loistava WordPress-teema. Teillä on tuhansia vaihtoehtoja, mutta ne eivät kaikki ole luotu tasavertaisia. Jotkut ovat yksinkertaisesti laadultaan parempia, kun taas jotkut sopivat paremmin sivustoosi. Älä vain tyydy ensimmäiseen kohtaamasi teemaan, koska teemalla on suuri osa liidit ja tulokset.

Oikea teema auttaa sinua lyijyn luomisessa kahdella tavalla. Ensinnäkin, jos verkkosivustoasi on helppo katsella ja käyttää, ihmiset pysyvät todennäköisemmin sivustolla. Tämä tarkoittaa, että sinulla on enemmän aikaa muuntaa viittauksesi myyntiin. Toiseksi ihmiset jakavat todennäköisemmin sivustosi muiden kanssa, jos he nauttivat siitä. Kukaan ei halua jakaa verkkosivustoa, jota heidän on vaikea käyttää, joten voit houkutella lisää viittauksia ottamalla aikaa valita oikea teema.

2. Järjestä valikot

Järjestä valikot ja sivupalkit

Oikean teeman valitseminen ei tietenkään riitä. Kun olet asentanut uuden WordPress-teeman, työ on vielä tekemättä. Sinun on optimoitava sivupalkit, lisättävä sisältösi, säädettävä värit ja paljon muuta. Lyijyn luomista varten haluat keskittyä valikoihisi.

Valikko näyttää kuinka ihmiset löytävät sivustosi. Jos he haluavat löytää tietyn tuotteen tai osan, heidän pitäisi olla helppo selvittää, missä se on valikkosi kautta. Tärkeimmät kategoriat tulisi luetella valikon yläosassa, ja alla on runsaasti alaluokkia. Jos et ole varma aloittamisesta, käytä tätä opasta WordPress-valikoiden käyttämiseen.

Joskus vietämme paljon vaivaa saadaksemme jonkun sivuillemme. Saavuttuaan he päättävät kuitenkin olla kiinnostuneita muusta tuotteesta kuin se, joka heidät toi sisään. Jos et halua menettää johtoasi, sinun on tehtävä heille helppo löytää nämä tiedot. Tärkein tapa on menun kautta, joten varmista, että sivustosi on hyvin järjestetty ja että valikot ovat helppokäyttöisiä.

3. Lisää liittyvät viestit ja tuotteet

Lisää aiheeseen liittyviä viestejä lisätäksesi lyijyä

Valikoiden lisäksi voit auttaa ihmisiä löytämään etsimänsä tiedot liittyvien viestien ja tuotteiden kautta. Oletetaan, että sinulla on lakiasiaintoimisto. Joku löytää verkkosivustosi etsiessäsi maahanmuuttolakiin liittyviä vastauksia. Luettuasi viestisi he huomaavat, mikä heistä todella kiinnostaa perheoikeutta. Jos sinulla on linkki toiseen perhelakiin kirjoittamasi viestiin, linkki siihen auttaisi pitämään tämän henkilön sivustollasi.

Sama koskee tuotteita. Amazon on loistava esimerkki tästä. Aina kun tarkastelet tuotetta Amazonissa, on luettelo muista samanlaisista tuotteista, joista saatat olla kiinnostunut. Voit tehdä saman asian WordPress-sivustossasi joko lisäämällä linkit manuaalisesti tai käyttämällä laajennusta liittyvien tuotteiden näyttämiseen..

Kun olet vetänyt jonkun verkkosivustoosi, haluat tehdä kaiken voitavan pitääksesi heidät siellä ja muuntaakseen ne myyntiin. Aiheeseen liittyvien viestien tai tuotteiden näyttäminen on hieno tapa tehdä tämä. Tässä on muutamia aiheeseen liittyviä WordPress-laajennuksia, joiden avulla voit tehdä prosessista yksinkertaista ja parantaa lyijyn luomista.

4. Nopeuta WordPress-sivustoasi

Nopeuta WordPressia lyijyn luomiseksi

Oletetaan, että olet tehnyt kaiken edellä mainitun. Löysit loistavan WordPress-teeman, järjestät sisällön ja valikot niiden tekemiseksi helpoksi. Näytät samanlaisia ​​viestejä ja tuotteita kaikilla sivuillasi. On vain yksi ongelma – kun tarkistat PageSpeed ​​Insights sivustosi on aivan liian hidas.

Meillä kaikilla on kokemusta sivustosta, jonka lataaminen vie liian kauan. Useimmiten poistumme sivustosta ja kokeilemme toista. Tutkimukset tukevat tätä, osoittaen, että ihmiset lähtevät todennäköisemmin, jos lataus kestää enemmän kuin muutama sekunti. Tämän lisäksi Googlen kaltaiset hakukoneet rankaisevat todennäköisemmin sivustoasi ja pudottavat sen alhaisemmalle sijainnille, jos se toimii liian hitaasti..

Joten jos haluat pitää luomasi liidit, sinun on nopeutettava sivustoasi. Tässä on muutama tapa, ja monet WordPress-laajennukset auttavat. Voit pienentää kuvasi kokoa tai lukumäärää, vaihtaa nopeampaan palvelimeen tai käyttää välimuistia. Lisätietoja saat tutustumalla tähän oppaan menetelmiin, joilla voit parantaa WordPress-sivustosi nopeutta.

5. Lisää sähköpostitilauslomake

Sisällytä sähköpostitilauslomake

Lisää kirjautumislomake käyttämällä laajennusta, kuten Bloom tai OptinMonster

Usein joku vierailee sivustollasi ilman selkeää tavoitetta mielessä. Ehkä he törmäsivät viestiin, jonka kirjoitit sosiaaliseen mediaan, ja se herätti heidän kiinnostustaan, tai ehkä heillä oli vain nopea kysymys, että kirjoittivat hakukoneelle. Tämä henkilö ei ole oikeasti vielä ostovaiheessa, mutta se ei tarkoita, että he eivät olisi jonain päivänä.

Sisällyttämällä WordPress-rekisteröintilomake sivustollesi, voit ottaa nykyisiä kävijöitä ja muuntaa heidät myöhemmin. Luettelon kerääminen sähköpostilta ihmisiltä, ​​joilla on edes vähiten kiinnostusta tuotteeseesi tai palveluihisi, on korvaamaton työkalu. Voit kääntyä näiden ihmisten puoleen uudestaan ​​ja uudestaan ​​mainostamalla uusia tuotteita tai alennuksia paikassa, jota he tarkistavat säännöllisesti.

WordPressin avulla on helppo aloittaa sähköpostiosoitteiden kerääminen vierailijoiltasi. Saatavilla on työkaluja, joiden avulla lomake voidaan lisätä sivupalkkiin, tai voit jopa asettaa ponnahdusikkunan näkymään uusille vierailijoille. Lisätietoja sähköpostiluettelolomakkeen asettamisesta WordPress-sivustollesi on lukemalla tämä opas sähköpostimarkkinoinnin perusteista. Kun olet valmis, sinulla on loistava työkalu pehmeiden johtojen muuttamiseksi korkealaatuisiksi johdoiksi.

6. Optimoi WordPress-sivustosi hakukoneille

Optimoi WordPress-sivustosi hakukoneille ja liidien luomiselle

Yksi parhaimmista tavoista kerätä johtoja on hakukoneiden kautta. Useimmat ihmiset käyttävät hakukoneita näinä päivinä, kun he haluavat löytää jotain selville – onko kyse siitä, kuinka korjata vuotava pesuallas tai mistä he voivat hankkia cupcakeja kotikaupungissaan. Riippumatta siitä, millaista sivustoa käytät, haluat todennäköisesti olla vastaus jonkun kysymykseen.

Johtaaksesi liidit sinun on oltava sivustoosi liittyvien avainsanojen ja lauseiden hakutulosten yläreunassa. Hakukoneiden optimointi on tapa tehdä tämä, ja WordPress tekee siitä helpon. Aluksi suosittelemme käyttämään Yoast SEO -laajennusta WordPressiin. Sinä pystyt oppia lisää siitä täältä ja kuinka sitä voidaan käyttää tehokkaasti.

7. Lisää sosiaalisen jakamisen painikkeet

Lisää sosiaalinen jakaminen uusien liidien luomiseksi

Lopuksi haluat tehdä ihmisten vaihtamaan sivustosi helposti – olipa kyse sitten tuotteistasi tai sivustostasi blogiviestit. Helpoin tapa tehdä tämä on lisäämällä sosiaalisen jakamisen painikkeet jokaiselle sivullesi.

Sosiaalisen jakamisen painikkeiden avulla vierailijat voivat jakaa kyseisen sivun sosiaalisen median seuraajiensa kanssa napin painalluksella. WordPress-käyttäjille niitä on uskomattoman helppo lisätä – tässä on hienoja WordPressin sosiaalisen jakamisen laajennuksia, joiden avulla pääset alkuun.

Näillä painikkeilla voit helposti alkaa houkutella uusia johtoja. Upea sisältösi ja tuotteesi ulottuvat sosiaalisen median kautta tavoittaen ihmisiä, jotka eivät ole koskaan kuulleet sinusta aiemmin. Mitä enemmän ihmisiä tavoitat, sitä enemmän johtoja voit luoda.

8. Estä lyijyhäviöt ja säästä asiakkaasi

Laadukkaiden liidien luominen voi olla melko vaikea prosessi, kun taas lyijyn menettäminen ei ole ollenkaan vaikeaa. Ja kun vietät niin paljon aikaa ja ponnisteluja lyijyjen hankkimiseen, et halua menettää niitä millään hinnalla.

On monia tapoja muuttaa kävijät asiakkaiksi. Mutta yksi tehokkaimmista tavoista pitää näkymäsi on poistuvien ponnahdusikkunoiden käyttö. Hyvin suunnitellut ja harkiten toteutetut ponnahdusikkunat eivät häiritse näkymiäsi. Lisäksi he parantavat vierailijoidesi kokemusta, tuottavat lisää rekisteröintejä sivustollesi, kasvattavat sähköpostiluetteloa ja viime kädessä estävät verkkosivustosi johtaa tappioista.

Usein käy niin, että asiakkaat tilaavat tai peruuttavat palvelut ja tuotteet. Meidän on myönnettävä, että asiakkaiden menettäminen on väistämätöntä, mutta voit tehdä monia asioita vähentääksesi vaivaa. Yksi tehokkaimmista tavoista vähentää vaivaa, säästää asiakkaita ja säilyttää asiakaskunta on käyttää hyödyllisiä työkaluja, kuten LessChurn jotka auttavat tunnistamaan vaivaavia asiakkaita ja rohkaisevat heitä pysymään jatkamalla tarjoamalla heille erilaisia ​​vaihtoehtoja valita lopettamisen lisäksi.

LessChurn

Avain asiakkaiden pelastamiseen on syvän käsityksen saaminen siitä, mitä he haluavat, mitä heiltä puuttuu ja kuinka antaa se heille.

Hyödyntäkää lyijyn tuottaminen WordPress-sivustossasi

Yksi parhaimmista asioista WordPressissä on, että se on helppo tehdä nopeita muutoksia. Jotta jotkut yllä olevista kohteista tehdään normaalin verkkosivuston rakentamisen avulla, sinun on avattava HTML-, PHP- tai Javascript-tiedostot ja aloitettava kova koodaus muutoksiin. WordPressin avulla voit vain napauttaa muutamia painikkeita tai asentaa joitain WordPressin parhaimmista laajennuksista, ja olet valmis lähtemään.

Joten hyödynnä WordPress-sivustosi optimoimalla se lyijyn luomiseen. Loppujen lopuksi sinulla on sivusto, joka näyttää hyvältä, toimii hyvin, houkuttelee lisää ihmisiä ja muuntaa enemmän heistä myyntejä, suhteellisen pienellä ajalla ja vaivalla. Et voi kysyä paljon muuta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map