WordPress-sivuston ylläpito: mitä sinun tulee tietää opas

WordPress on yksi suurimmista koneista, joka aloitti uuden aikakauden julkaisemisessa. Se antaa sinulle loputtomia mahdollisuuksia markkinoida tai kertoa tarinasi lukijamaailmalle. Se on hieno kone, voi, se on, mutta kuten kaikki suuret koneet, se vaatii öljyämistä silloin tällöin.


Katso, kuinka sinun pitäisi ottaa suosikki pyöräsarjasi kiertää joka kerta kerrallaan? WordPress-sivuston ylläpito on jotain samanlaista.

Joten, tuhlaamatta hetkeäkään, aloitetaan suunnittelusta. Sinun tulee ajoittaa kunnossapito. Merkitse se kalenteriin ja kiinnitä aseesi. On tärkeää.

Päivitetään WordPressiä

Kun olet luonut jonkin aikaa, käytä sitä päivittääksesi WordPress-alustaasi. Et halua käyttää verkkosivustoasi vanhalla alustalla, koska – hakkerit.

update-wp

Ai niin, tiedän, että päivityspainike ilmestyy silloin tällöin …

Aina hyvät puolet tekevät jotain yhtä vaikuttavaa kuin WordPress, huono puoli viettää elämänsä tehdäkseen sen, joten vihollinen toimii nopeasti. Tästä syystä jokaisessa WordPress-julkaisussa on tuhansia hakkereita, jotka odottavat imevänsä kaiken hauskan. Oikea-aikainen päivitys saa heidät suoraan ristikkäisiksi.

Lisäksi WordPress kasvaa erittäin rennossa vauhdissa, mutta saa kuitenkin pitoa kilometrejä päivittäin. Seurauksena on, että jokaisessa päivityksessä otetaan käyttöön uusia toimintoja ja ominaisuuksia. Älä missaa kaikkea hauskaa.

Automattic julkaisee päivitykset alustaan ​​vähintään kerran neljännesvuosittain. Tämän artikkelin kirjoittamishetkellä WordPress 3.6.1 on uusin saatavilla oleva versio. Lataa WordPressin uusin versio.

Jos verkkosivustosi ei ole päivitetty, muut pitävät hauskaa omalla kustannuksellasi.

Kampaa WordPress-sivustosi rikki tai kuolleita linkkejä varten

Laita käsi ylös, jos haluat nähdä tämän:

404 -virhesivu

Ei monta kättä, mitä näen. 404-virhevirhe on kuolleiden linkkien seuraus. Rikki linkkejä. Nämä ovat linkkejä, jotka viittaavat käyttämättömiin resursseihin, ts. Kauan poistuneet sivut, olemattomat luokat, siirretyt viestit, nimeä se.

Emme aina pidä viallisesta linkistä, koska olet todella kiinnostunut siitä, mikä linkin takana on, kun päätät napsauttaa. Joten lukijoillasi on sappi suussa, kun he saavat muutaman näistä 404 virheestä sivustossasi. Koska otat kaikki tuo kiinnostus ja heitä se koiralle – koiralle, joka söi kotitehtäväsi ja nyt linkit.

Jos sappi ei pakota sinua muuttamaan katkenneita linkkejäsi, sinä on pakko korjaa ne seuraavasta syystä.

Google ja muut hakukoneet ryöstä rikkoutuneita linkkejä paljon enemmän kuin lukijasi tekevät, ja he rankaisevat näennäistä loukkaamatonta showsi viemällä lukijat pois.

He syytä, ah, tämä kaveri on eniten rikki kaikista liiketoiminnoista. Miksi vaivautua antamaan hänelle ilmaista liikennettä?

Kun näin tapahtuu, se kiputtaa sinua koko pankkiin, mutta sinulla on onnellisempi päivä, kun korjaat rikkinäisiä linkkejä. Voit muokata linkkejä, jos kirjain tai jotain puuttuu, varmistaa, että linkitetyt resurssit ovat (tosiasiallisesti) käytettävissä tai yksinkertaisesti poistaa rikkoutuneet linkit.

Osoita oikeaan suuntaan ottamalla tämä Link Checker -työkalu ja vain korjata nämä linkit. Se on helppoa hernettävää tavaraa, joten älä laita sitä enää.

Nyrkkisääntö: Tarkista linkkisi vähintään kerran kuudessa kuukaudessa ja sen jälkeen kun olet tehnyt suuria muutoksia WordPress-sivustoosi.

Roskapostittajien käsittely

Roskapostittajat ovat todennäköisesti niitä lapsia, jotka vihaavat kaikkea elämässä. Joten, jopa tietämättä sitä, he projisoivat tämän synergian pikaruokaan ja istuvat koko päivän tietokoneen edessä, joka julkaisee satunnaisia ​​juttuja. He tuntevat tarpeen korvata.

Tunnustus: Paul

Kuvahyvitys: Pauhatsu

Mutta mihin se jättää sinut? Jotkut lapset arvoittavat WordPress-tietokantaasi roskapostilla. Loputon tulkkaus merkityksettömiä ja linkkikuormitettuja kommentteja.

Näin tapahtuu paljon, varsinkin jos roskapostin torjuntaa tekevä laajennus työntää roskapostin johonkin kansioon.

Roskapostin muodostuminen tukahduttaa sivustosi, hidastaa asioita ja uhkaa verkkosivustosi rakenteellista eheyttä. Roskapostit koputtavat myös hakukoneoptimointisi luokitukset ja pilaavat maineesi.

Jotkin roskapostin vastaiset liitännäiset kuitenkin poistavat roskapostin automaattisesti tiettyjen ajanjaksojen jälkeen, mikä on hyvä, mutta ollaksesi turvallisella puolella voit poistaa kommentit käytöstä muutaman päivän kuluttua esimerkiksi 14 päivää tai säästä muutama minuutti roskapostikansion tyhjentämiseen.

Vaihtoehtoisesti, jos tiedät todella tiensä palvelimellasi, mene phpMyAdmin ja suorita seuraava tietokantakysely.

POISTA wp_kommenteista, WHERE kommentti_hyväksytty = ‘roskapostia’

Sanon tästä: “Mutta se poistaa kaiken roskapostin, jopa harvat, jotka olivat erehtyneet?” Noh.

Varmuuskopioi verkkosivustosi

Nyt kun olemme käsitelleet roskapostittajia, meillä on puhtaampi verkkosivusto. Joten mitä sanot, tuemme sitä?

Muuten, jos haluat matkustaa Jamaikaan, Back It Up on suosittu tanssirutiini, johon sisältyy paljon ”varmuuskopiointia”, jos tiedät mitä tarkoitan. Jos hengailet yhdessä näistä funky-niveistä, ja useimmissa tapauksissa joudut selittämään, mikä verkkosivuston varmuuskopio on, sano vain: “Mitä? Katso ihminen, teen vain kopion verkkosivustoltasi ”.

VarmuuskopioidaTakaisin Jamaikasta, puhumme WordPress-sivuston varmuuskopioista. Monet verkkoisäntälaitteet tarjoavat tämän fantastisen vaihtoehdon, jonka avulla voit varmuuskopioida verkkosivustosi manuaalisesti tai – et usko tätä – jos haluat, ajoittamalla automaattiset varmuuskopiot. Oikea? Meillä pitäisi olla vain automaattiset varmuuskopiot. Tai voit ostaa varmuuskopiolaajennuksen, kuten BackupBuddy, tai palvelun, kuten VaultPress.

Siksi, jos tämä vilpillinen koira syö koodisi tai jokin ovela käsikirjoitus detronoi sinut, voit palauttaa sivustosi alkuperäiseen loistoonsa muutamassa minuutissa..

Voit varmuuskopioida WordPress-sivustosi palvelimen erilliseen kansioon tai ostaa yrityksellesi uuden web-tilin, jotta voit tallentaa säännöllisesti päivitettävän ja valmiina olevan varmuuskopion verkkosivustostasi. Voit käyttää ylimääräistä web-tilaa isännöidäksesi enemmän projekteja, ja web-hosting-suunnitelman hinta on todella alhainen.

Varmuuskopio verkkosivustollesi vähintään kerran viikossa, varsinkin jos päivittäistä toimintaa on paljon. Jos palveluntarjoajassasi on automaattinen vaihtoehto, käännä kytkin päälle ja älä koskaan kytke sitä pois päältä. Ongelma ratkaistu.

Web-sisällön päivittäminen

Voi odota, et itse valehtinut itsellesi, että WordPress-sivuston ylläpidolla ei ollut mitään tekemistä verkkosivuston päivittämisen kanssa, nyt?

Kuuntele tarkkaan, sinun Web-sisältö on yhtä tärkeä kuin koodi. Jos et päivitä verkkosisältöäsi tai lähetä uusia blogeja säännöllisesti, ammu itsesi jalka sinänsä. Siksi on hyödyllistä laatia aikataulu.

Toimituskalenteri

Luo sisältöaikataulu tai toimituskalenteri ja seuraa läpi varmistaaksesi, että verkkosivustosi on hyvin toimitettu kyseisellä rintamalla. Aktiviteetti (keskustelut, tykkäykset, tweetit ja mitään muuta, joka ruokkii hypeä) on se, mikä saa käteislehmien verrannosta.

Ai niin, kutsusin sinua vain rakastetuimmalle verkkosivustollesi lehmäksi, sinun pitäisi todella hullua ja lyödä se näppäimistö jo. Et saa vauhtia kuin haluat, jos et luo sisältöä, se on yleinen periaate.

Kuljeta (pohjoinen alue) ja mene töihin, mutta jos et voi kirjoittaa hanhen pelastamiseksi, palkkaa kirjailija tai kaksi. Tee mitä tahansa, mutta päivitä sisältösi. Se on hyvä

 • SEO
 • liiketoiminta
 • eheys
 • Ilmaston lämpeneminen (jk)
 • Et cetera ja cetera

Joten kyllä, päivitä sisältösi, mikä tarkoittaa myös vanhojen viestien, otsikoiden muokkaamista ja kaikkien virheiden korjaamista. Jotkut tuntemattomat henkilöt sanovat, että toimituksellinen kalenterisi pitäisi tavoittaa syvälle tulevaisuuteen, mutta jos seuraavan kuuden kuukauden sisältö on linjattu, teet vain hienosti.

WordPress-sivustosi validoinnin merkitys

Verkkosivustosi validointi on todella tärkeää.

Jos vaihdat koodiasi, tyylitaulukoita, sivuja, viestejä, linkkejä; mitään, on tärkeää vahvistaa verkkosivustosi. Ainakin kerran. Et halua, että lukijat joutuvat 404 -virhesivulle ja muulle yllätykselle. WordPress-verkkosivustosi validointi kerran vuodessa pitäisi riittää, mutta muista tehdä se aina, kun teet paljon muutoksia sivustoosi..

Viimeisenä ja nopeasti peräkkäin, tarkista verkkosivustosi tilastot, linkitettävyys, sivuston lähetykset ja muut mainonnan muodot milloinvain pystyt. Tämä auttaa sinua ymmärtämään kohdeyleisösi paremmin.

Siellä näin erittäin pitkän näytön (ylläpito) kalenterin, joten tein sinusta lyhyemmän, jonka voit jopa ladata mobiililaitteelle:

WordPress-huolto-kalenteri-wpexplorer

Suorita tällä kalenterilla tai luo vastaava kalenteri, jotta WordPress-sivustosi toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Ja osallistu mahdollisimman moniin perheen illallisiin. Se on ylimääräinen vinkki.

Työkalupakki

Tässä on joitain välineitä ja resursseja (ja yhteiskuntaa):

Jos haluat mieluummin jonkun tekevän työn puolestasi, voit aina ostaa ylläpitokokonaisuuden (puhuimme muutamasta WordPress-ylläpitopalvelusta edellisessä blogiviestissä täällä WPExplorerissa). Professional WordPress Maintenance -paketit voivat alkaa klo $ 79 verkossa, mutta hinta ei pidä huolta sisällön tuotannosta. Vain päivitys ja muut helppoa kamaa.

Pikayhteenveto

Rei’ityksessä, päivitä WordPress, päivitä Web-sisältö, poista roskapostia, poista kuolleet linkit jälkeen validointi, varmuuskopioi kaikki ja sitten tee se uudestaan.

Okei, se merkitsee loppua WordPress-sivuston ylläpito opetusohjelma. Jos jätin jotain pois tai sinulla on erilainen näkemys keskustelun entistä mielenkiintoisemmasta tekemisestä, mielellämme lukea ajatuksesi alla olevasta kommenttiosasta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map