WordPress-sivuston logosuunnittelu jokaiseen budjettiin

WordPress-sivuston logosuunnittelu jokaiseen budjettiin

Kun kyse on WordPress-verkkosivuston luomisesta, sinun ei tarvitse antaa paljon hattuja.


Jos valitset kaiken itse, sinun on oltava verkkosivujen suunnittelija, sisällön strategia, sosiaalisen median ammattilainen, kirjailija ja jopa graafinen suunnittelija. Mutta olkaamme rehellisiä; hyvin harvat meistä ovat lahjakkaita kaikilla noilla aloilla.

Pidän esimerkiksi itseäni hyväksi kirjailijaksi ja kunnolliseksi markkinoijaksi. Pystyn tekemään pieniä suunnitteluohjeita HTML: llä, CSS: llä ja yksinkertaisella PHP: llä, mutta graafisen suunnittelun taidot ovat todella kauheita. Valitettavasti minulla ei ole aikaa oppia käsityötä, joten minun on ulkoistettava se.

Tässä mielessä aion jakaa tässä viestissä suosituimpia vinkkejä WordPress-sivuston logosuunnitteluun ja paljastaa palvelut, joita olen käyttänyt aiemmin hankkiessani logoja.

WordPressin logosuunnittelu: mitä sinun on tiedettävä

Logon suunnittelussa ja web-suunnittelussa voit kohdata vähän kana- ja muna-skenaarion. Kumpi tulee ensin: logo tai malli? Mielestäni tähän ei ole selkeää vastausta; Voit halutessasi antaa mallin määrittää logon yleisen tyylin tai luoda mallin, joka perustuu logon ulkoasuun.

WordPress-sivustosi karkean suunnittelun luominen on todennäköisesti paljon helpompaa kuin logon luominen tyhjästä. Pidät todennäköisesti kiinni premium-teemasta, ja vaikka voit mukauttaa sitä edelleen, kyseinen pohjasuunnittelu toimii hyvänä inspiraationa logolle. Vaihtoehto on tilata suunnittelija ja pyytää häntä aloittamaan tyhjästä ilman inspiraatiota työskennellä. Näin tekeminen voi vaikeuttaa suunnittelijaasi tuottamaan jotain, joka vastaa sitä, mikä mielestäsi toimii sivustoltasi.

Rehellisesti sanottuna, kun harkitsin suosikki verkkosivustosuunnitteluani, kiinnostukseni on paljon enemmän itse suunnitteluun kuin verkkosivuston logosuunnitteluun. Mutta usein logo on käytännöllisesti katsoen satunnainen malliin.

Älä nyt ymmärrä minua väärin – siellä on paljon verkkosivustoja, joilla on hallitseva ja silmiinpistävä logo, joka todella määrittelee heidän brändinsä – mutta ne ovat tyypillisesti erittäin luovien (ja kalliiden) suunnittelutiimien tulosta. Jos luet tätä, logon budjettisi on todennäköisesti satoja dollareita (tai vähemmän) kuin tuhansia, joten neuvoisin pitämään se yksinkertaisena. Heti kun olet liian kunnianhimoinen ideoidesi suhteen, saatat huomata, että lopputulos näyttää hiukan amatööriltään.

Edellä mainitun avulla haluan esitellä sinulle parhaat WordPress-logon suunnittelupalvelut verkossa. Yhdistettynä ne palvelevat kirjaimellisesti kaikkia budjetteja.

1. IconFinder

Etsitkö nopeaa (periaatteessa sekunnin) vaihtoehtoa yksinkertaisen logon avaamiseen sivustollesi? Voit vain napata ilmaisen kuvakkeen esimerkiksi sivustolta IconFinder. Etsi vain termi (kuten “karkkia”) ja suodata sitten tulokset hintaan ja lisenssityyppiin – ei linkkiä takaisin. Tässä on lyhyt katsaus siihen, mitä saatat löytää:

IconFinder ilmaiset kuvakkeet

Kullakin kuvakkeella voit ladata muokattavan AI-tiedoston, SVG: n tai useita esiasetettuja PNG-kokoja. Haluatko lisää vaihtoehtoja? IconFinderillä on premium-osa, jossa tilaukset alkavat niinkin alhaalta kuin 9 dollaria kuukaudessa 10 rojaltivapaalle ilmaiselle kuvakkeelle. Tämä on vähemmän kuin 1 kuvaketta kohden!

2. Vihollinen Shopifesta

Eikö sinulla ole mitään vietettävää, mutta haluat jotain, joka näyttää mukautetulta? Siirry kohtaan Hatchful ja luo oma logo ilmaiseksi. Hatchful on ilmainen logon luontityökalu, jota Shopify tukee.

Vihollinen Shopifesta

Joten miten se toimii? Se on yksinkertaista. Seuraa vain Hatchfulin helppoa 5-vaiheista prosessia:

 • Valitse toimiala (tekniikka, muoti, ruoka, taide jne.)
 • Valitse tuotemerkkisi tyyli (lihavoitu, klassinen, innovatiivinen, luonnollinen jne.)
 • Lisää nimesi ja iskulauseesi
 • Kerro heille, missä logoa käytetään (jotta he voivat näyttää kuvakkeita asianmukaisella lisenssillä)
 • Valitse sitten logosi mukana toimitetuista!

Tässä on katsaus Hatchful-logoihin, jotka on luotu innovatiiviselle, lahja- ja keräilyyrityksellemme verkkosivustolle.

Vihamielisiä esimerkkejä logosta

Kun olet valinnut haluamasi logon, napsauta lisätäksesi tekstiä, fontteja, värejä, kuvakkeita ja jopa asettelua. Lataa uusi logo vain luomalla ilmainen tili. Koska Hatchful on ilmainen, Hatchful on hieno vaihtoehto ja vähän ammattimaisempi kuin pelkän ilmaisen logon käyttäminen.

3. Fiverr

Jos sinulla on muutama dollari kuluttaaksesi logo, seuraava paras paikka mennä on Fiverr. Jos et ole perehtynyt sivustoon, Fiverr on markkinapaikka, jossa ihmiset voivat myydä palveluita vain viidestä dollarista tai enemmän. Ihmiset tarjoavat kaiken. Kirjoittamispalveluista logon suunnitteluun, hyvien syntymäpäivien laulamiseen Walesissa, kun käytetään vain remmiä ja villaista hattua (tosissani, en tee tosissani).

Mutta olkoon tiedossa, että saat todella mitä maksat, kun kyse on keikojen ostamisesta Fiverristä. Et voi odottaa mitään muuta kuin vaatimattominta logosuunnittelua vain viidestä taalasta. Mutta se itsessään on addiktoiva asia – voit vain mennä pieleen vain viidellä taalalla?

Tässä on esimerkkejä Fiverrin logoista eri hinnoilla:

Fiverrin logomallit

Nämä ovat tietysti esimerkkejä heidän parhaasta työstään. Sinulle ei voida taata, että saat jotain yhtä hyvää. Mutta kuten sanon, jos sinulla ei melko paljon ole budjettia, Fiverr on oikea paikka sinulle. Pahimmassa tapauksessa voit hävitä kaikki 5–25 dollaria dollaria (valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen).

4. Upouusi logoni

Jos sinulla on vähän enemmän sijoittamista tuotemerkkiisi, niin Oma uusi logo voisi olla hyvä sovi. Kirjoita yrityksesi nimi, iskulause, joukko avainsanoja, jotka liittyvät tekemiseen (kuten lahja_laukku, lahja, keula) ja pääväri. Valintasi perusteella My Brand New Logo luo paljon mahtavia logoja, joista voit valita.

Oma upouusi logosuunnittelupalvelu

Tämä sivusto tarjoaa logoja tietyllä hinnalla sen mukaan, miten aiot käyttää luomaasi logoa. 20 eurolla saat halutun kopion haluamastasi logosta, jota voit käyttää inspiraationa (joko luoda itsesi uudelleen tai palkata suunnittelija luomaan). Ladattavan logon ostaminen kokonaisten tekijänoikeuksien ja mukautusvaihtoehtojen kanssa maksaa 50 euroa (tai noin 56 dollaria kesäkuusta 2019). Tai hintaan 190 € My Brand New Logo -suunnittelija luo mukautetun logon haluamasi mallin perusteella.

Kaiken kaikkiaan tämä sivusto on hyvä vaihtoehto nopeaan ja edulliseen brändämiseen verkkosivustollesi tai yrityksellesi.

5. 99 mallia

Edellisiin vaihtoehtoihin nähden tämä on todella luettelon premium-vaihtoehto. 99 mallia palvelut maksavat 299 dollaria (peruspronssilogon luomispalvelustaan) 1 299 dollariin (platinapaketti).

Tästä saat a erä valinta. Näet, kun tilaat 99 mallia löytääksesi sinulle logon, ne lähtevät prosessiin valtavaan joukkoon lahjakkaita graafisen suunnittelun taiteilijoita. Monet näistä taiteilijoista luovat luonnoslogoja sinulle. Sitten voit valita suosikkisi valintaa varten, kunnes lopulta valitset suosikkisi.

WPExplorer käytti todella 99 mallia uudelle Total WordPress -teeman logolle:

WordPress-teema yhteensä

Lopullinen negatiivisen tilan T logo LOISTAVA.

Todellakin, että suunnittelija keksii jotain parempaa kuin voit kuvitella itse. Mikä on todella mitä tarvitset, kun etsit ammatillista logo-apua.

Ei vain, mutta käytettävissä oleva valinta on hämmästyttävä. Voit valita keskimäärin yli 30 yksittäistä merkintää (pronssipakkaukselle). Tietysti, mitä korkeampi suunnitelma valitset, sitä enemmän suunnittelijoita olet kiinnostanut. Kun jäimme Total-logoon, saimme loppuun mennessä 238 ilmoitusta. Meille onneksi lahjakkaiden graafisten suunnittelijoiden joukossa on hyvä tarjonta. Ja löysimme täydellisen uuden pikselin logon WordPress-teemaamme.

Mikä valinta pitäisi tehdä?

Ollakseni rehellinen, se riippuu budjetistasi ja aikataulustasi. Onko sinulla vain päivä? Sitten IconFinder tai Hatchful on todennäköisesti paras veto. Onko sinulla vaatimaton budjetti? Kokeile Fiverria – siellä on satoja lahjakkaita suunnittelijoita edulliseen hintaan. Haluatko mukautetun logon? Ehkä My Brand New Logo tai 99 Designs sopii hyvin.

Seuraava askel on graafisen suunnittelijan palkkaaminen suoraan. Mikä on ehdottomasti jotain, mitä sinun tulisi harkita, jos budjetti ylittää muutama sata dollaria. Kuitenkin mikä tahansa, 99 mallia vaikuttaa varmasti parhaalta vaihtoehdolta.

Mitä mieltä sinä olet? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map