WordPress Plus Easy -laajennusten sähköpostimarkkinointi aloittamiseksi

WordPress Plus Easy -laajennusten sähköpostimarkkinointi aloittamiseksi

Jos olet vain parhaiden WordPress-sähköpostimarkkinointipalvelujen jälkeen, kehotamme sinua vierittämään pidemmälle ja vastaamme tarpeisiisi. Mutta jos haluat lisätietoja sähköpostimarkkinoinnista ja siitä, kuinka voit saada sen toimimaan WordPress-sivustossasi, kehotamme sinua syömään tämän viestin osittain kohtaan.


Tänään opimme pari asiaa. Käsittelemme miksi sähköpostimarkkinointi rokkaa, miten voit tuplata yrityksesi ja lopulta löytää suosituimmat sähköpostimarkkinointipalvelut rakkaimmalle alustallemme, hyvälle WordPressille. Toisin sanoen saat parhaat sähköpostimarkkinointivinkit, palvelut ja laajennukset, mikä on okey dokey.

Valmis? Hienoa, katsotaanpa tangoa.

Miksi sähköpostimarkkinointi?

Sähköpostimarkkinointi edellyttää, että lukijat tilaavat postituslistasi säännölliset päivitykset. Kun julkaiset viestin tai sinulla on tuotetta tai jotain hienoa jaettavaa, lähetät räjähdyksen lukijoillesi. Siinä ei ole paljon, vain lähettämällä joukko sähköposteja mahdollisille ostajille. Helpommin sanottu kuin tehty.

Joka tapauksessa miksi sinun kannattaa edes harkita sähköpostimarkkinoinnin käyttöä? Mikä tekee sähköpostimarkkinoinnista rasti? Unohda sähköpostimarkkinointipalvelut hetkeksi, onko sähköpostimarkkinointi aikaa ja rahaa arvoinen? Mitkä ovat edut? Ja ovatko miinukset??

Plussat sähköpostimarkkinoinnista

Katsotaanpa ensin sähköpostimarkkinoinnin positiivisia asioita.

Se on henkilökohtaista

Yhteyden ja luottamuksen luominen sähköpostitse on helpompaa kuin mikään muu markkinointimuoto, ja tämän purkaminen ei edellytä rakettitieteitä. Ensinnäkin sähköposti laskeutuu potentiaalisen asiakkaan postilaatikkoon, josta voit luoda suoran yhteydenpidon kohdeyleisösi kanssa.

Tarkka kohdistaminen

Keskustelet henkilökohtaisesti jonkun kanssa, joka on ilo täyttää lomakkeen ja vahvistaa heidän tilauksensa. Tällainen henkilö osoittaa vakavaa kiinnostusta tarjoamaasi kohtaan. Tämä henkilö todennäköisesti ostaa sinulta, ja voit tavoittaa hänet satunnaisesti sähköpostitse.

Käyttäjän segmentointi

Sähköpostin avulla voit segmentoida kohdeyleisösi. Koska sähköpostitilaajat ovat selvästi ihmisiä, joilla on kiinnostusta yritykseesi, tiedät tarkalleen, mistä kukin käyttäjäryhmä pitää. Tällaisen tiedon avulla voit luoda erittäin osuvaa sisältöä ja tuotteita parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Omistat postituslistasi

Omistat postituslistasi tavalla, jota et voi omistaa, esimerkiksi, tykkää Facebook-sivullasi. Vaikutuksesi näihin kolmansien osapuolien alustoihin rajoittuu niiden politiikkoihin, mikä tarkoittaa, että mainittujen politiikkojen pieni muutos voi johtaa suuriin tappioihin. Omistat postituslistasi, ja kerron sinulle sen yhden suuren hyödykkeen. Lisäksi sosiaalisen median sivustot tulevat ja menevät, mutta sähköposti elää edelleen.

Paljon vaihtoehtoja

Jotkut sähköpostimarkkinointipalvelut toimitetaan uskomattomilla vaihtoehdoilla, kuten OptinMonsterin kuuluisa Exit-Intent -ominaisuus, jonka avulla voit kaapata näkymiä samalla kun he aikovat hylätä sivustosi. Muista, että useimmat sivustostasi poistuneet ihmiset eivät koskaan tule takaisin, mutta sähköpostimarkkinointi ratkaisee tämän ongelman.

Sähköpostimarkkinointi on halpaa

Sähköpostimarkkinointipalvelut ovat nykyään melko halpoja, ja useimmat tarjoavat ilmaisia ​​suunnitelmia, joiden avulla pääset maahan käynnissä. Esimerkiksi MailChimp tarjoaa ikuisesti ilmaisen suunnitelman, jonka avulla voit lähettää 12 000 sähköpostia kuukaudessa 2 000 tilaajalle. Jos aloitat voittoa tavoittelemattoman tai budjettisi tiukat, tämä on hieno uutinen. Loppujen lopuksi merkitykseltään ei ole postitusluettelosi koko, mutta laatu.

Helppo asentaa

Sähköpostimarkkinoinnin perustaminen on suhteellisen helppoa, äitisi ei tarvitse auttaa sinua. Useimmat sähköpostimarkkinointipalvelut tarjoavat parhaan mahdollisen ympäristön luoda, hallita ja lähettää valtavan määrän sähköposteja milloin tahansa. Ne tarjoavat vetämällä ja pudottamalla -muoto- ja uutiskirjeen rakentajia, jotka antavat niin paljon voimaa käsiisi.

Analytics

Voit kerätä paljon tietoja potentiaalistasi rekisteröintilomakkeilla ja kyselyillä. Sinun ei tarvitse, että me kerromme sinulle kuinka arvokkaita nämä tiedot ovat. Lisäksi voit seurata sähköpostiviestejäsi tarkoittaen, että tiedät tarkalleen, mikä toimii ja mikä epäonnistuu. Voit jopa ladata raportteja milloin tahansa ja niin edelleen.

Säästää aikaa

Ensinnäkin sähköpostimarkkinointipalveluiden perustaminen on nopeaa. Täytä vain lyhyt lomake ja paina lähetä-painiketta, niin olet hyvä. Toiseksi voit luoda sähköpostimarkkinointiviestin tunnissa ja lähettää sen koko maailmalle muutamassa minuutissa. Kilpailusi ei näe sinua tulossa.

A / B-testaus

Useimmat sähköpostimarkkinointipalvelut tarjoavat sinulle A / B-testejä, joihin sisältyy yksinkertaisesti kahden sähköpostimuunnelman lähettäminen potentiaalisillesi ja mittaaminen, kuinka ne reagoivat kuhunkin. Palautteen saaminen sähköpostitse on välitöntä, mikä tarkoittaa, että voit tehdä reaaliaikaisia ​​muutoksia markkinointiviestisiisi maksimaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Miinukset sähköpostimarkkinoinnissa

Nyt haittapuoli. Niin mahtava kuin sähköpostimarkkinointi voi olla, sinulla voi olla pari huolta.

Luotettavuus

Vaikka sähköpostin muuntamisaste on suuri, on valitettavasti vastaanottajia, jotka poistavat sähköpostisi ennen lukemista. Tulkaa, teet todennäköisesti saman asian, samoin kuin markkinointiyritykset, jotka tulvavat postilaatikkosi säännöllisesti. No, sinun ei pitäisi huolehtia siitä sähköpostin keskimääräinen avoin hinta on 25%.

roskapostin

Massamarkkinointipalvelun käyttäminen tarkoittaa, että hyvää tarkoituksesi ja laillinen sähköpostisi saattaa päätyä roskapostikansioon, jossa se kutistuu ja kuolee. Jos kohtaat tämän ongelman, voit neuvoa potentiaalisia lisäämään sähköpostisi heidän osoitekirjaansa.

Kuinka superlatata sähköpostimarkkinointikampanjaasi

Tapahtuu, että olemme aika kiireisiä. Tarkoitan, että lähetämme liikaa sähköposteja joka päivä. Mashablen mukaan netizens ympäri maailmaa lähettää yli 145 miljardia sähköpostia päivässä! Se on uskomaton hahmo, mistä seison. Todellakin, se huimaa lukua, kun otetaan huomioon, että meitä on noin 7 miljardia.

145 miljardia sähköpostia päivässä?! Jos mietit miten erotut tässä kurkkukilpailussa, seuraava osa on omistettu vain sinulle.

Hanki oikea sähköpostimarkkinointipalvelu

Sanomattakin on selvää, että jos tarvitset erottua, tarvitset parhaan sähköpostimarkkinointipalvelun. Valitsemasi sähköpostimarkkinointipalvelu riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi, mutta tässä on pari osoitinta riippumatta.

Etsimään seuraavia asioita: tuen laatu, ominaisuudet, hinnoittelu, hyvä seuranta ja helppokäyttöisyys. Kuten juuri totesimme, myös tarpeesi ovat tärkeitä. Jos sinulla on esimerkiksi pieni luettelo, ehkä pari sataa tilaajaa, sinun on parempi käyttää palvelua, joka tarjoaa ilmaisen paketin.

Kirjoita upeita otsikoita

Riippumatta siitä, mihin olet tottunut, minkä tahansa julkaisun otsikot, ei vain sähköposti, pelaavat yhtä ja yhtä roolia. Markkinoijat käyttävät otsikoita kiinnittääkseen huomion, ja käytäntö on ollut käytössä muinaisista ajoista lähtien. Ota esimerkiksi lehtikioski, se on otsikoita, jotka kiinnittävät ohikulkijoiden huomion.

Luo markkinointipuheessa otsikoita, jotka lisäävät sähköpostisi avointa määrää. Luo otsikoita, joiden näkymät eivät voi odottaa avaamista, aivan kuten annoit suosituimmista viesteistäsi parhaat otsikot. Pidä otsikko selkeä, tiivis ja epämääräinen – sellainen epämääräinen, joka herättää uteliaisuutta.

Lisää toimintakehotus (CTA)

Selvyyden vuoksi sinun on myös harkittava selkeiden ja osuvien CTA-lisäysten lisäämistä sähköposteihisi, jotta potentiaalinen asiakas saataisiin myöhemmin myyntisuppiloon. Tarvitsetko tilaajan palata sivustoosi, osallistua kilpailuun, ostaa mahtavia juttujasi tai tehdä mitä tahansa, CTA on paras mahdollisuus sulkea kauppa.

Voit jopa linkittää CTA-tietosi erityiselle aloitussivulle vain siksi, että mahdollisuuksia on täällä rajattomasti. Matt Carterin mukaan Unbounce, “Mitä selkeämpi CTA, sitä todennäköisempi on, että tilaajasi ajetaan kauemmas myyntikanavassasi.”

Sijoita opt-in-lomakkeesi strategisesti

Useimmat aloittelijat ovat syyllisiä tähän. Jos et sijoita ilmoittautumislomakkeitasi strategisesti, sinulla on vaikea kaapata kultainen hanhi niin pitkälle kuin sähköpostimarkkinointi menee. Lukemattomilla integrointimenetelmillä, mukaan lukien runsaasti sähköpostimarkkinoinnin laajennuksia WordPressille, sinulla on tarvitsemasi työkalut.

Kuuluisia ovat ponnahdusikkunoiden ilmoittautumislomakkeet, jotka laukaisevat juuri sen verran kuin kävijä poistuu sivustoltasi. Se on häiritsevä, mutta melko tehokas, kun käyttäjät ilmoittavat sähköpostin muuntoprosentin nousevan jopa 469%. OptinMonster on yksi johtavista sähköpostimarkkinointipalveluista, joka tarjoaa tämän Exit-Intent -ominaisuuden muiden opt-in -vaihtoehtojen joukossa.

Muokkaa sähköpostisi

Et ole botti ja et ole myöskään tilaajasi. Voit tehostaa sähköpostimarkkinointitoimiasi yksilöimällä viestisi. Robert Cialdinin mukaan kaveri takana Kuusi vaikutusperiaatetta, ihmiset ostavat todennäköisemmin sinulta, jos pitävät sinusta.

Aivan kuten se, kuinka käytät hämmästyttävää verkkosivustosuunnittelua ja kohdennettua sisältöä puhuaksesi suoraan verkkosivustosi kävijöille, yritä räätälöidä kaikki tilaajillesi lähettämät viestit. Koska tiedät kuka tilaajasi ovat ja mitä he haluavat, voit kirjoittaa henkilökohtaisia ​​sähköposteja, joilla on eniten vaikutusta.

Tapaus esimerkissä: Kysyin tilaajia mainitsemaan suurimman tuskansa liittyessään, ja olin iloisesti yllättynyt vastauksista, ja enemmänkin siitä, että kerätty palaute oli helppoa. Kirjoitin sitten sähköpostit, joissa käsiteltiin näitä kipupisteitä, ja voit arvata, mitä tapahtui avoimille hinnoilleni ��

Käytimme samaa palautetta verkkosivustomme ja sisällön suunnitteluun uudelleen, mikä kasvattaa tuloksiani kymmenkertaiseksi.

Sekoita sähköpostisisältöä

Et voi riskiä törmäystä, koska roskapostikaveri, joka haluaa tehdä vastineita, vaikka se merkitsisi tilaajien pommittamista tarjouksilla, tarjouksilla ja muilla tarjouksilla. Siksi on elintärkeää olla hyvin harkittu sähköpostimarkkinointistrategia, joka tiedottaa koko markkinointiprosessillesi.

Jos siinä ei ole mitään järkeä, yritä vain kirjoittaa paljon informatiivisia sähköpostiviestejä satunnaisesti mainitsemalla tuote. Sähköpostiesi tulisi olla sivustosi sisällön jatke, mutta parempi. Suuren arvon tarjoaminen sähköpostiesi kautta lisää avoimia kursseja ja viime kädessä muuntokursseja. Sinulla on myös paremmat mahdollisuudet välttää roskapostikansioita.

Testaa, huuhtele ja toista

Muista aina päivän päätteeksi kokeilla menetelmiäsi saadaksesi sormi siihen, mikä toimii ja mikä ei. Tällä tavalla voit silittää asioita, jotka tukahduttavat elämän sähköpostimarkkinointisi ponnisteluissa. Haluat tietenkin pysyä toimivien asioiden edessä ja haudata mikä ei ole.

Nyt kun sinulla on vinkkejä sähköpostimarkkinointistrategiasi eteenpäin viemiseksi, eikö me katso WordPressin parhaita sähköpostimarkkinointipalveluita?

5 suosittua WordPress-sähköpostimarkkinointipalvelua

Seuraavat sähköpostimarkkinointipalvelut toimivat WordPressin kanssa. Tämä tarkoittaa vain, että on olemassa lukemattomia WordPress-laajennuksia, joiden avulla voit integroida kaikki nämä palvelut sivustoosi muutamassa minuutissa. Aloitamme henkilökohtaisella suosikillani.

MailChimp

parhaat sähköpostimarkkinointipalvelut WordPress MailChimpille

MailChimp on kärjessä parhaiden rahan ostamien sähköpostimarkkinointipalveluiden joukossa. Vuoden 2016 vuosikertomuksestaan ​​lähtien MailChimp-asiakkaat lähettivät yli 245 miljardia sähköpostia vain sinä vuonna. MailChimp palvelee koko maailmaa ja miljoonien WordPress-käyttäjien on helppo lähettää joukkoviestejä kattavan työkalusarjan avulla.

Mainitut työkalut auttavat sinua rakentamaan sähköpostimarkkinointikampanjasi alusta alkaen. Postituslistojen luominen on helppoa kuin piirakka, ja useat lomakemuodot ovat vain napsautuksen päässä. Ne tarjoavat paljon ominaisuuksia sekä integrointeja. Voit esimerkiksi lähettää automaattisia viestejä kävijöille, jotka hylkäävät kärryt jne.

Ja siellä on enemmän …

Käytössäsi on yksityiskohtaisia ​​raportteja, joilla voidaan mitata kampanjoidesi vaikutusta tilaajiin. Näistä raporteista voi oppia niin paljon, ja jopa viedä tai ladata sen myöhempää käyttöä varten. Esimerkiksi, näet sosiaalisen median toimintaa, seuraat linkkejä, tarkistat keskustelut ja niin paljon muuta.

Vain tiedä, että tarvitsisimme tämän syvyyden ja pituuden viestin tarkistaaksesi kaiken MailChimpin tarjoamat hinnat halpalentoihin. Jos MailChimp kuulostaa tarvitsemastasi sähköpostimarkkinointipalvelusta, yritys tarjoaa kolme hinnasuunnitelmaa:

 • Ikuisesti ilmainen suunnitelma, jossa voi olla jopa 2000 tilaajaa ja 12 000 sähköpostia kuukaudessa
 • Kasvava liiketoimintasuunnitelma alkaen 10 dollaria taakse kuukaudessa ja
 • Erittäin tehokas Pro Marketer -suunnitelma alkaen 199 dollaria kuukaudessa raskaan sähköpostin lähettäjälle

Valitse aina yrityksesi kannalta sopiva suunnitelma. MailChimp antaa sinun lähettää sähköpostia omilta palvelimiltasi muokkaamalla DNS-tietueitasi. Prosessin tukitiimi erittelee selvästi. Toisin sanoen sähköpostit näyttävät tulevan verkkotunnukseltasi MailChimp-palvelimien sijasta.

Voit aina integroida MailChimp WordPress -sivustoosi käyttämällä mitä tahansa kojelaudassa tarjottua menetelmää, mutta tämä tarkoittaa, että sinun on koskettava koodia. Tämän välttämiseksi integroimme MailChimp WordPressiin laajennuksen avulla.

Hanki MailChimp

MailChimp WordPressille

MailChimp WordPressille

Haluan vain saada sen ulos sieltä, ja haluan ilmoittaa, että WordCress for MailChimp ei ole sidoksissa MailChimp-palveluun. MailChimp WordPress -laajennukselle on Danny van Kootenin, Ibericoden, Lapin ja Harish Chouhanin aivotyyppi.

Sen avulla voit linkittää WordPress-sivustosi MailChimp-postituslistaan. Lisäksi se toimitetaan lomakkeenmuodostajan kanssa, jota voit hyödyntää parhaiten, jos olet oikein perehtynyt HTML: ään ja CSS: ään. Muutamalla mukautuksella voit kuitenkin luoda minkä tahansa muodon voit kuvitella.

Lisäksi laajennus on helppo asentaa, koska tarvitset vain API-avaimen, joka on melko helppo hankkia. MailChimp for WordPress integroituu saumattomasti uskomattomiin laajennuksiin ja laajennuksiin, kuten MailChimp reCAPTCHA, WPBruiser, WooCommerce, Contact Form 7, BuddyPress, MemberPress ja Easy Digital Downloads. Muutamia mainitakseni. Voit integroida laajennuksen edelleen WP-kommentteihin ja rekisteröintilomakkeisiin.

Voit kytkeä ilmaisen MailChimp for WordPress -laajennuksen ilmaisella MailChimp-suunnitelmalla ja saada täydellinen sähköpostimarkkinointiratkaisu alle 10 minuutissa.

Lataa MailChimp WordPressille

Jatkuva yhteyshenkilö

Jatkuva yhteyshenkilö

Pysyvä yhteyshenkilö aloittaa 60 päivän ilmaisen kokeilun, jonka avulla voit lähettää rajoittamattomia viestejä 100 tilaajalle. Tämä on ihanteellinen pienelle näyteyleisölle, esimerkiksi mobiilisovellusten testaajille tai pienille kohderyhmille. Se on myös helpoin asentaa ja suorittaa – lähetin ensimmäisen sähköpostiviestini mielestäni 3 vaiheessa. Se oli niin helppoa.

Sinun on päivitettävä joko Email- tai Email Plus -suunnitelmaan, joka maksaa 20–295 dollaria kuukaudessa riippuen tilaajamäärästäsi. 295 dollaria on 50 000 yhteydenotolle 2 Gt: n verkkotallennuksella, rajattomilla kampanjoilla, kuponkeilla, kyselyillä, tapahtumien edistämisellä, raportoinnilla ja automaattivastaajilla.

Muut merkittävät ominaisuudet…

… Sisältävät luettelonrakennustyökalut, yhteyshallinnan, ilmaisen valmennuksen, mahtavaa tukea, arkistoja ja niin edelleen. Sitten näin ennalta valmistetut mallit! Mikä valtava kokoelma kauniita sähköpostimalleja. Vakavasti Constant Contact -verkkosivusto on tarkoitettu pienyritykselle.

Pysyvä yhteys on ihanteellinen ratkaisu, jos haluat pysyä turhaan liiallisesta ja häiritsevästä minimalismin puolesta. Toisin kuin useimmat sähköpostimarkkinointipalvelut, Constant Contact on täysin rento. Nautin puhdasta asettelua ja kotoista tunnelmaa. Mukana on mukautettu koodaus, mutta Vedä ja pudota-sähköpostinmuodostaja voittaa, niin joo.

Olin aluksi harjaannut jatkuvan kontaktin, mutta lisätutkimukset vahvistavat nyt, että monet sähköpostimarkkinointipalvelut voivat lainata lehtia näiltä miehiltä. Tämän kaliiperin sähköpostipalvelu tarvitsee vastaavan WordPress-laajennuksen.

OTA VAKAVA YHTEYS

Pysyvät yhteyslomakkeet postitse MailMunch

Pysyvät yhteyslomakkeet lähettäjä MailMunch - WordPress-laajennukset

… Ja päivä on pelastettu. Tämän liitännäisen kirjoittaja MailMunch on yritys, joka yksinkertaistaa sähköpostimarkkinointia keskittymällä asiakashankintaan ja lyijyn luomiseen. Tämä sähköpostimarkkinointilaajennus on tuntien kovan työn huipentuma, Liz Gannes ja sähköpostimarkkinointiasu, joka tarjoaa mielenkiintoisia ominaisuuksia alhaisilla hinnoilla.

Tämä WordPress-laajennus, kuten vakituinen yhteyshenkilö, on aliarvioitu. Olin puolueellinen, kunnes tutustuin käytettävissä oleviin ominaisuuksiin. Jos haluat herättää ruokahaluasi ja saada asiat menemään, voit rakentaa opt-in-lomakkeita pois tästä maailmasta 5-tyyppisillä lomakkeilla, noin 20 houkuttelevalla teemalla, lukemattomalla lomakekentällä ja mukautetun HTML-muodon hyväksyvällä lomakerakennuksella.

Parhaat ominaisuudet ovat tietysti lukittu pois premium-suunnitelmiin, jotka alkavat 6,30 dollaria taaksepäin kuukaudessa. Tarvitset viraston suunnitelman nauttiaksesi kaikista ominaisuuksista, jotka maksavat 34,30 dollaria kuukaudessa. Ilmaisessa suunnitelmassa on kaksi täysin muokattavissa olevaa teemaa ja perusominaisuudet, joita tarvitset sähköpostien keräämisen aloittamiseen.

Koko asian asettaminen on helppoa, se tehdään muutamassa minuutissa. Kaikki tämän laajennuksen avulla luomasi lomakkeet toimivat (minun pitäisi tietää, testasin), ja ne tilaavat käyttäjiä mihin tahansa haluamasi vakituisten yhteyshenkilöiden luetteloon. Jos yhteyshenkilö on jo olemassa, laajennus päivittää tilaajan automaattisesti.

Tarvitsemme todellakin koko katsauksen kattamaan kaikki muut ominaisuudet, joita emme ole maininneet, mukaan lukien armollinen käyttöliittymä, yksityiskohtainen analyysi, automaattivastaajat ja intuitiivinen sähköpostinmuodostaja. Yksinkertaisesti sanottuna, Constant Contact ja tämä lyijyn sukupolven laajennus toimivat hyvin yhdessä, kuten leipä ja voi.

Aiheeseen liittyviä: Heillä on toinen laajennus, MailMunch WordPress -laajennus joka integroituu jatkuvan kontaktin kanssa samalla tavalla.

Lataa MailMunch: n vakioyhteyslomakkeet

AWeber

parhaat sähköpostimarkkinointipalvelut WordPress AWeberille

El numero dos on tänään luettelossamme AWeber, suosittu sähköpostimarkkinointipalvelu, joka on ollut olemassa jo vuodesta 1998. Heidän keskeinen tehtävä on ja on edelleen auttaa ”… pieniä yrityksiä ja yrittäjiä luomaan ja lähettämään ihmisille rakastamia sähköposteja…”, jotta ”… olla yhteydessä [mainittuihin ihmisiin] tavalla, joka kasvattaa heidän liiketoimintaa. “

Sähköpostimarkkinointipalveluiden osalta AWeberillä on pitkäaikainen maine tarjota maailmanluokan palvelua hintapisteessä, joka sopii kaikille kaikille. He palvelevat satoja tuhansia markkinoijia kaikilla elämänaloilla, mikä tarkoittaa, että olet hyvässä seurassa.

Ominaisuusosastolla AWeber tarkoittaa vakavaa liiketoimintaa. Se on täynnä hienoja ominaisuuksia, kuten automaattivastaajat, tonnia sähköpostimalleja, yksityiskohtainen analyysi, mahtava asiakastuki, helppokäyttöinen lomakekehittäjä, sosiaalisen median integrointi, mobiilisovellus, vedä ja pudota -editori, tilaajien segmentointi ja luettelo jatkuu ja jatkuu.

AWeberin integrointi on erittäin helppoa. Hustle -nimisen laajennuksen ansiosta voit tehdä sen alle viidessä minuutissa. Se on totta, koska sinun ei tarvitse huolehtia asioista; he tarjoavat sinulle 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Suunnitelmat vaihtelevat 19–149 dollaria kuukaudessa, vaikka voit saada mukautetun suunnitelman vain tarpeitasi varten.

Hanki AWeber

Touhu

Hustle - Pop Up -apuohjelmat ja sähköpostiosoitteet - Plugin Directory - WordPress

Huippuluokan sähköpostimarkkinointilaajennus WordPressille, Hustle, auttaa sinua integroimaan AWeberin lisäksi myös MailChimp ja kahdeksan muuta sähköpostimarkkinointipalvelua. Kaikki tämä teet helppokäyttöisestä järjestelmänvalvojan kojelaudasta, joka on täynnä parhaita vaihtoehtoja. Tarvitset jälleen kerran vain API-avainta, mikä on helppoa… tiedät miten se menee.

Kun sähköpostipalveluiden integraatio on aikaisemmin ollut mahdollista, voit suunnitella vapaaehtoisia lomakkeita sydämesi toiveiden mukaan 4 ennalta määritellyllä tyylillä, rajoittamattomalla määrällä värejä, lisäkenttiä, reunuksia, muotoja ja animoituja kuvakkeita. Jos haluat testata malleja, Hustle tarjoaa myös mukautetun CSS: n.

Viimeinen vaihe sisältää räätälöinnin, jolla opt-in-lomakkeesi näkyvät ja käyttäytyvät sivustossasi. Voit lisätä lomakkeen mihin tahansa sivustoosi käyttämällä lyhytkoodia. Lisäksi voit lisätä lomakkeita sisältösi jälkeen tai luoda ponnahdusikkunoita ja liukukytkentälomakkeita tilausten lisäämiseksi. Vuorovaikutteisuus tässä asiassa!

Yli 70 000 aktiivisella asennuksella Hustle by WPMU DEV menee hyvin monien standardien mukaan. Rekisteröidy AWeberissä ja integroi Hustlen kanssa käynnistääksesi sähköpostimarkkinointikampanjasi tänään. Mitä aikaisemmin aloitat, sitä parempi.

Lataa hälinä

Hullu Mimi

Mad Mimi Email Marketing Luo ja lähetä HTML-uutiskirjeitä

Mad Mimi on kaunis ESP, jolla on täysin ainutlaatuinen lähestymistapa sähköpostimarkkinointiin. Mutta jopa joukolla ominaisuuksia, nämä kaverit onnistuvat tekemään kaiken helpoksi kaverillesi. Hallinnoin postituslistaa Mad Mimissä, enkä voi valittaa. Tämä erittäin tehokas palvelu on houkutteleva mobiilisovellus.

Kaikki kirjautumisesta, lomakkeiden ja sähköpostiviestien luomiseen sekä yhteydenpitoon tilaajiin on yhtä helppoa kuin A, B, C. Muodonmuodostaja on mahtava, ja sillä on kaikki ominaisuudet, joita tarvitset luodaksesi kauniita uutiskirjeitä tilanteesta tai vuodenajasta riippumatta. Voit jopa lisätä lomakkeita ilmaiseksi Facebook-sivullesi!

Heillä on tietysti ikuisesti ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit tallentaa 100 yhteystietoa ja lähettää rajoittamatonta sähköpostia. Pro-suunnitelmat maksavat 10–369 dollaria taaksepäin kuukaudessa tarpeistasi riippuen. Jokaisessa suunnitelmassa on mahtava luettelo ominaisuuksista, joiden avulla pääset alkuun ja ajaa jatkuvassa nopeudessa.

Järjestelmänvalvojan kojetaululla on ilo työskennellä. Hemmottele itseäsi suunnittelukokemuksella tästä maailmasta uskomattomalla vedä ja pudota -sovelluksella, integroi tarjouksesi sosiaaliseen mediaan, luo RSS-syötteitä ja hallitse yleisöäsi kuin pomo Mad Mimin kanssa. Vie luettelot helposti, jos haluat siirtää asioita ympäri ja niin edelleen.

Mad Mimi on yksi suurimmista sähköpostimarkkinointipalveluista, joten meidän on linkitettävä se yhteen parhaista WordPress-luettelonmuodostuslaajennuksista.

Hanki hullu Mimi

Menestyvät johdot

Thrive johtaa WordPressin perimmäisen luettelon rakennuksen laajennusta

Thrive Leads on viimeinen WordPress-luetteloiden lisäosa, ja sen mukana toimitetaan 30 päivän suoritustakuu. Tämä tarkoittaa vain, että jos et pidä Thrive Leads -tapahtumasta 30 päivässä, voit kysyä rahasi takaisin. Se on totta, he eivät tarjoa ilmaista versiota. Thrive-jäsenyys maksaa vain 19 dollaria taaksepäin kuukaudessa, ja se sisältää rajoittamattoman käyttöoikeussopimuksen ja kaikki ThriveThemes-tuotteet.

He tarjoavat kolme muuta kertaluonteista suunnitelmaa. Voit hakea yhden sivuston lisenssin, joka maksaa 67 dollaria, 5-sivuston lisenssin hinta on 97 dollaria tai 15-sivuston lisenssipaketin hinta on 147 dollaria. Valinta tässä riippuu tarpeistasi, vaikka Thrive-jäsenyys kuulostaa paremmalta.

Toinen hieno lisä Thrive Leads -sovellukseen. Siksi suosittelen Thrive Themes -sovellusta kaikille yhden luukun ratkaisuna heidän verkkomarkkinoinnissaan. Kiitos vielä kerran Shane! – Gary Kaminski

Ominaisuusluettelo ulottuu täältä kuuhun ja takaisin. Puhumme asioista, kuten SmartExit +, SmartLinks, A / B -testaus, kauniit animaatiot, laser-terävä kohdistaminen, vuorovaikutuspohjaiset liipaisimet, jokainen opt-in-tyyppimuoto, uskomattomat raportit ja lukemattomat integraatiot suosittujen sähköpostimarkkinointipalveluiden, kuten Mad Mimi.

Yhdistä Thrive Leads Mad Mimiin tai melkein kaikkiin sähköpostimarkkinointipalveluihin, ja sinulla on tehokas luettelonmuutosratkaisu yrityksellesi, olet sitten aloittelija, ammattilainen, toimisto tai valtava yritys. Ei, sinun ei tarvitse mennä muualle.

Hanki viihtyvät johdot

GetResponse

Sähköpostimarkkinointiohjelma GetResponse

Takaosan nostaminen on GetResponse, viimeinen luettelossamme, mutta ei ehdottomasti vähiten ominaisuuksien ja käytettävyyden suhteen. Voit aloittaa heti 30 päivän ilmaisella kokeilulla, luottokorttia ei tarvita. Kirjautumisen jälkeen, johon sisältyy tekstiviestien vahvistus, saavut miellyttävän kojelautaan.

Täällä voit valita, lisäätkö yhteystietoja, rakentaa lomakkeen tai luoda uutiskirjeen. Vain kolme painiketta, mikä on kaukana laajasta ominaisuuksien, teemojen ja asetusten luettelosta, josta GetResponse tunnetaan parhaiten. Voit esimerkiksi kopioida ja liittää, ladata tai tuoda yhteystietoja kolmannen osapuolen palvelusta, kuten Google Docs, SalesForce ja niin edelleen..

Lomakerakentaja puhaltaa kaikki muut sähköpostimarkkinointipalvelut vedestä! Vierin jatkuvasti alas, mikä näytti mahdottomalta määrältä upeita teemoja useissa kategorioissa ja muodoissa. Voit luoda lomakkeita Facebook-kampanjalle yhtä helposti kuin voit luoda sivupalkin opt-in-muodon.

GetResponse uutiskirje rakentaja

GetResponse Newsletter Builder ��

Se ei ole loppu. Lomakekehittäjä toimittaa Color Magic -ominaisuuden, joka tuo sivustosi värit muokataksesi ja käyttääksesi lomakkeitasi niin kuin haluat. Käytössäsi on 7 luettelonmuodostajasovellusta kiinteään palkkiin, lataa, poistu ponnahdusikkunasta, vieritä, ravista, kuvalaatikko ja rekisteröintilaatikkolomakkeet.

Voit nopeasti rakentaa lomakkeesi tavallisella HTML-editorilla, ja kaikilla integroinneilla GetResponse-paketeilla et todennäköisesti tarvitse laajennusta. Voit linkittää lomakkeesi muun muassa WordPress-sivustoosi, WooCommerce-kauppaan ja Facebook-sivulle.

Uutiskirjeosastolla voit joko vedä ja pudota -sovelluksen tai tavallisen HTML-muodostimen avulla pilata sähköposteja, jotka toimittavat melko lyöntipaikan. Vedä ja pudota -toimittaja toimittaa miljoonalla ja yhdellä uutiskirjemallilla ja enemmän ominaisuuksia kuin koskaan tarvitset.

Hanki GetResponse

WPFormsin yhteyslomakkeet

WPFormsin yhteyslomake - Vedä pudotusmuodostin WordPressille - WordPress-laajennukset

Yhdistämme GetResponsen WPFormsin Yhteyslomakkeisiin -ryhmään, koska jälkimmäinen on yksinkertainen, mutta täysimittainen mestariteos, kuten entinen. Aluksi näyttää siltä, ​​että saatat hylätä tämän laajennuksen samoin kuin GetResponse, mutta kun pääset oven läpi, herkut pyyhkäisevät sinut jaloiltasi..

WPFormsin Yhteyslomakkeet -palvelussa on yli 90 000 aktiivista asennusta kirjoittamishetkellä. Asenna ja aktivoi vain laajennus sivustollesi. Seuraavaksi sinun on luotava lomake. Sieltä jännitys alkaa. Laajennus toimitetaan intuitiivisella vedä ja pudota -sovelluksella, joka virtaviivaistaa koko suunnitteluprosessia.

Ja onko lomakkeenmuodostaja täynnä ominaisuuksia tai mitä? Suuri määrä käytettävissä olevista vaihtoehdoista ilmaisessa versiossa saa pään pyörimään. Tarvitset kuitenkin 99 dollarin pro-version integroidaksesi GetResponse-luetteloosi. Ilmaisen version avulla voit muodostaa yhteyden vain vakioyhteyteen.

Kaikilla saamillasi ominaisuuksilla, mukaan lukien integrointi maksuyhdyskäytäviin, WPForms Pro -version Contact Forms -versio ei kuulosta loppujen lopuksi niin pahasti. Suunnitelmat alkavat vain 39 dollarista taalaa vuodessa, mutta muistakaa, että GetResponse sisältää monia muita integraatioita.

Lataa WPForms: n Yhteystiedot-lomakkeet

Bonus: Ninja-ponnahdusikkunat WordPressille

Ninja-ponnahdusikkunat WordPressiin

Jos olet ollut osa Internet-markkinointiyhteisöä jonkin aikaa, olet varmasti kuullut ihmisten puhuvan sähköpostimarkkinointiluettelon laatimisen tärkeydestä. Tämän avulla voit kehittää suhteitasi lukijoihin, koska sinulla on tapa kommunikoida suoraan heidän kanssaan, mutta se myös suojaa sinua Google-algoritmien päivityksen mahdollisilta haitallisilta vaikutuksilta – jos päivitys antaa sinun pudottaa SERP: itä, voit houkuttele edelleen liikennettä blogiisi lähettämällä sähköpostia listallesi, kun julkaiset uuden viestin. Kohderyhmä, kehittyvät suhteet ja vakaa liikenne voivat olla vain hyvä asia tuloksellesi.

Jos haluat kasvattaa sähköpostiluetteloa, ponnahdusikkunat ovat todistettu tapa kiinnittää vierailijan huomio varmistaen, että he tilaavat todennäköisemmin. Eettiset näkökohdat ovat olemassa, mutta ponnahdusikkunoilla on todistettu kokemus sähköpostilistojen nopeammasta kasvattamisesta.

Ninja ponnahdusikkunat WordPressiin on loistava laajennus kaikille, jotka haluavat kasvattaa postituslistaansa. Laajennus tukee 12 erilaista sähköpostimarkkinointipalvelua, mukaan lukien AWeber ja MailChimp.

Laajennuksen mukana on joukko fantastisia nahoja, joiden avulla voit luoda kauniita näköisiä ponnahdusikkunoita. Useilla mukautusvaihtoehdoilla (katso alla olevat kuvakaappaukset ideasta ponnahdusikkunoiden laadusta, jonka laajennus pystyy luomaan) voit suunnitella ponnahdusikkunan omaan kuvaasi ja verkkosivustosi tuotemerkin mukaisesti. Voit myös luoda monisivuisia ponnahdusikkunoita, mikä on hyödyllistä, jos yleisösi on jaettu hyvin erillisiin sidosryhmiin.

Ponnahdusikkunat voivat olla haittaa, jos ne ovat liian mahtavia, mutta Ninja Popups -laajennus antaa sinun valita, milloin ponnahdusikkuna tulee näkyviin. Tämä voi tapahtua, kun kävijä on saavuttanut tietyn artikkelin pisteen, jonkin ajanjakson ollessa käyttämätön tai kun vierailija osoittaa aikomuksensa poistua verkkosivustoltasi. Voit myös asettaa A / B-testin analysoidaksesi, milloin ponnahdusikkunat muuntuvat parhaiten, ja myös verrata kahta eri mallia, jotta saat parhaat mahdolliset tulokset. Ja jos haluat vielä useampia nahoja valita, Ninja-ponnahdusikkunoille on saatavilla Themes Pack.

Hanki Ninja-ponnahdusikkunat


Mikä on valtava opas sähköpostimarkkinoinnin maailmaan, mutta siellä on niin paljon, että emme pystyneet puristamaan kaikkea tätä viestiä. Siellä on monia muita WordPress-sähköpostimarkkinointipalveluita, eivätkä anna minulle aloitusta luettelon rakennuslaajennusten luomisesta. Ehkä olet saanut tietää muita jättämiämme sähköpostimarkkinointivinkkejä.

Olen suuri MailChimp- ja MailChimp for WordPress -laajennuksen fani, mutta se on vain minä. Mikä on suosikkiyhdistelmäsi? Mitä sähköpostipalveluntarjoajaa käytät? Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotusta, ota meihin yhteyttä kommentteihin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map