WordPress PHP 7: llä – miksi päivittää palvelinta

PHP 7 julkaistiin joulukuussa 2015, ja jopa vuoden kuluttua ensimmäisestä julkaisusta on verkkosivustoja, jotka toimivat edelleen vanhempina versioina. PHP 7 on merkittävä muutos parempaan suuntaan. Se on paljon parannettu versio yhdestä eniten käytetyistä komentosarjojen kielistä ja WordPressin perusta. Tässä artikkelissa aion käsitellä miksi on niin tärkeää päivittää isännöintiin, joka tukee sitä asianmukaisesti, ja miksi siitä olisi hyötyä sivustollesi.


PHP 7: n edut WordPressille

PHP 7 on nyt versiossa 7.1.4, mutta keskeiset perusteet säilyvät, nämä ovat tärkeimmät näkökohdat, jotka muuttuivat PHP 5.6: sta ja vanhemmista versioista 7: ksi

 • Uusi Zend Engine nimeltään PHP Next Generation (NG)
 • Muistin käytön vähentäminen merkittävästi
 • Tiivistelmä syntaksipuu
 • Johdonmukainen 64-bittinen tuki
 • Hyvä määrä kohtalokkaita virheitä muuttuu nyt poikkeuksiksi
 • Parempi ja turvallisempi numerogeneraattori
 • Anonyymit luettelot
 • Yhteensopivuus OpenSSL 1.0.2e: n kanssa.

Joten, en vieläkään tiedä, mitä kaikki tämä mumbo-jumbo oikeasti tarkoittaa?, Anna minun selittää tämä kaikki yksityiskohtaisesti.

Odota – mitä tapahtui 6: lle?!?! PHP 6: n kehityssykli oli olemassa mutta entinen yritys ei koskaan julkaissut sitä yleisölle (älä huoli – et jotenkaan ohittanut sitä). Sekaannuksen estämiseksi päätettiin 6 ohittaa. Tämän tarkoituksena oli parantaa edelleen PHP 7: n kehitystä ja käynnistää kiillotettu versio, jolla on paljon enemmän ominaisuuksia ja etuja.

Uusi Zend-moottori

Niille teistä, jotka eivät tiedä, Zend ei ole uusi PHP: ssä, koska se oli siellä vuodesta 1999. Zend on toteutusmoottori, joka tulkitsee PHP-kielen varsinaista. Se kirjoitettiin C-kielellä ja siihen oli useita päivityksiä ajan myötä. PHP 5.x: n käyttämää versiota kutsutaan Zend Engine II: ksi ja se lisää laajennettavan objektimallin ja suorituskyvyn parannukset verrattuna vanhempiin versioihin, mutta PHP7: n uusi Zend Engine, jota nyt kutsutaan Seuraava sukupolvi on ydin todelliselle nopeuden kasvu PHP7: stä.

Aina kun kuulet lauseen kaksinkertaisella nopeudella ja PHP7: n muistin kulutuksen huomattavalla vähentämisellä, tiedät, että se on todella Zend Next Generation -parannuksia.

Seuraava sukupolvi saavuttaa tämän muuttamalla sen käyttäytymisen osoittimien (kuten me aikaisemman Zend Engine II) kanssa käyttämiseen rakenteiden kanssa. Tämä muutos vähentää muistin kulutusta, roskien keräystä ja yleistä suorituskykyä.  Tarkempaa selitystä, jota suositellaan vain koodaaville sotureille, on saatavana PHP-wiki.

PHP 7 on nopeampi

Seuraavan sukupolven Zend-moottorin muutokset ovat päävastuussa nopeuden lisääntymisestä, vähentämällä muistin kulutusta. Ne myös lyhentävät aikaa, joka skriptikielellä kuluu tiedon käsittelemiseen, ja tuloksena on, että PHP 7 tarvitsee vähemmän palvelimia saman sisällön tarjoamiseksi. Tämä on sinulle mahtavaa, koska kuka ei halua nopeuttaa WordPressiä.

Tämä on kaavio, joka on otettu suoraan PHP PDF: stä:

Pyyntöjen määrä sekunnissa on hyvä suorituskyvyn mittari, koska se kertoo käytännössä, kuinka paljon käyttäjät voivat nähdä sivustosi milloin tahansa palvelimen ja ohjelmiston perusteella. Mitä enemmän pyyntöjä palvelin voi palvella, sitä nopeammin verkkosivustosi tulee. PHP 7 pystyy kopioimaan PHP 5.6: n suorituskyvyn ja kilpailemaan suoraan HHVM: n, toisen Facebookin tekemän skriptikielen tulkin kanssa.

Miksi on nopeampi ?. Koska se käyttää vähemmän CPU-aikaa kunkin pyynnön käsittelemiseen, se voi siten kaksinkertaistaa pyyntöjen määrän, joita voidaan palvella milloin tahansa.

Parannettu virheiden käsittely ja 64-bittinen tuki

Yksi kriittisimmistä asioista PHP: ssä oli virheiden käsittely. Miksi saatat kysyä?, Koska ennen PHP7: tä kuolemaan johtavaa virhettä oli jotain melkein mahdotonta käsitellä kunnolla, koska se ei vedä mihinkään virheiden käsittelijään ja keskeyttäisi komentosarjan suorituksen.

Parannetussa PHP 7: n virheiden käsittelyssä käytetään heitettäviä poikkeuksia. Tämän ansiosta kehittäjät voivat käyttää paljon parempaa käsittelymekanismia sellaisten virheiden käsittelemiseen, joita aiemmin ei ollut saatavana. Luomalla poikkeuksia kehittäjät pystyvät saamaan paljon parempaa tietoa todellisesta virheestä ja kykenevät käsittelemään sitä oikein.

Vinkki: nyt on paljon helpompaa koodata ja vähemmän päänsärkyä.

Toisaalta johdonmukainen 64-bittinen tuki tarkoittaa, että PHP7 sallii nyt 64-bittiset kokonaisluvut ja sitä tuetaan muilla alustoilla, kuten Microsoft Windows, joka toimii alkuperäisessä muodossaan 64-bittinen.

PHP 7 tukee nimettömiä luokkia

Kaikilla tärkeimmillä olio-kielillä on käytäntö anonyymit luettelot.  Java ja C # ovat runsaasti niitä. Anonyymit luokat eivät ole vain erittäin hyödyllisiä, vaan asianmukaisesti koodatut voivat nopeuttaa koodin suorittamista, nimettömien luokkien lisääminen oli välttämätöntä PHP7: lle kaikkien tärkeimpien oliopohjaisten kielten saavuttamiseksi..

Vanhentuneet PHP-toiminnot

PHP7: ssä tehtiin suurta talotekniikkaa vanhentuneilla toiminnoilla. Vanhentunut toiminto niille, jotka eivät tiedä, on osa koodia, jota pidetään liian vanhana tai käyttökelvottomana ja joka vaatii vanhentamista. Kun toiminto on vanhentunut PHP: ssä, se ei enää toimi.

PHP7: n kehittäjät harkitsivat huolellisesti monia toimintoja, joita ei enää käytetty. On tärkeää tietää, että vanhentunut toiminto voi rikkoa koodisi ja mahdollisesti rikkoa sen. Kun kuulet yhteensopivuusongelmat päivittämällä WordPress PHP7: ksi, tämä on tarkka kohta, jossa verkkosivustosi voi jarrua.

PHP 7: n vanhentuneet toiminnot ovat tärkein huomioitava kohta päivitettäessä verkkosivustosi isännöintiin, joka tarjoaa PHP 7: n

Vanhemmat laajennukset ja teemat, jotka kutsuvat näitä vanhentuneita toimintoja, voivat ja lakkaavat toimimasta, jos ne toimivat PHP7: n alla. Siksi sinä ehdottomasti on päivitettävä kaikki laajennukset ja teema ennen vaihtamista isännöintiin, joka tukee PHP7: tä.

Kaiken tämän vanhentuneen koodin poistaminen on osittain vastuussa PHP7: n suorituksesta, joka toimii nyt paljon puhtaammassa ympäristössä kuin PHP 5.x.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa

PHP7 on nopeampi ja kevyempi, käyttää vähemmän muistia, suorittaa kaksinkertaisen määrän koodia milloin tahansa kuin PHP 5.x ja käsittelee virheet paljon puhtaammalla tavalla. Tämä kaikki tarkoittaa nopeampi verkkosivusto, parempi koodaus ja paljon parempi käyttökokemus.

Jos välität sivustosi suorituskyvystä, päivän ensimmäisen tilauksen tulisi olla päivittää kaikki laajennukset ja teema ja vaihtaa isännöintiin, joka tarjoaa PHP7: n. Ja sinulla on onnea – suosituimmat hosting-yritykset tarjoavat PHP 7: n kaikille suunnitelmilleen (tai tarjoavat päivityksen). Tässä on muutama suosittelema PHP 7 -yhteensopiva hosting-yritys:

 • Bluehostin optimoitu WordPress-hosting
 • WP-moottorin hallinnoima WordPress-hosting (joka isännöi myös WPExplorer-ohjelmaa)
 • Media Temple -hallintainen WordPress-hosting
 • Ja muitakin! Ja jos pidät nykyisestä palvelimestasi, kysy vain päivityksestä.

Tietenkin on muitakin tekijöitä, jotka vaikuttavat entistä parempaan suorituskykyyn, kuten nginx: n käyttö ja isännöintipalvelut, jotka tukevat jonkinlaista verkkopalvelimen välimuistia, mutta keskustelemme kaikista näistä aiheista myöhemmässä artikkelissa. Toistaiseksi, jos sinulla on jotain lisättävää tai sinulla on kysyttävää, kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map