WordPress-markkinointisuuntaukset: keskittyminen korkeampaan kosketusmyyntiin

WordPress-markkinointivinkkejä ja -suuntauksia

Varo! Tämä on toinen viesti markkinoinnista. Mutta älä tule pettymään. Aiomme puhua miellyttävistä asioista: kuinka houkutella lisää asiakkaita WordPress-tuotteisiisi ja -palveluihisi unohtamalla hetkeksi Google-mainokset ja käänteiset palautukset.


Selvitetään ensin joitain vähemmän jännittäviä näkökohtia.

Markkinoinnin evoluutiossa on 3 suurta vaihetta, jotka ovat nyt olennaisia ​​osia asianmukaisesta esineesityksestä: kerro, näytä ja anna mahdollisuus kokeilla.

Ne toteutetaan helposti todellisessa maailmassa. Yksinkertaisin esimerkki: asiakas, joka haluaa ostaa vaatteen, tulee mihin tahansa vaatekauppaan, voi nähdä tuotteen kuvauksen, hän voi tietysti nähdä itse tuotteen (näyttää), ja mikä on todella tärkeää, hän pystyy sovita se (kokeile). Täydellinen skenaario.

Samanlaisessa tilanteessa, mutta suoritettuna Internet-maailmassa, on enemmän mahdollisuuksia, että palautusta pyydetään. Kaikki tämä, koska viimeinen vaihe (”yritä”) jätetään usein huomioimatta.

Miksi “yrittäminen” on niin tärkeää? Yksinkertainen, se on luonnollinen työkalu voittaa asiakas. Todellinen orgaaninen markkinointi-ase on se, joka voidaan toteuttaa ilman markkinoijaa. Yksi pystyy tarjoamaan onnistuneen tuloksen ilman tonnia mainoksia.

Lyhyesti sanottuna vaihe “kokeile” rokkaa, koska:

 • Tässä strategiassa esitetään 2 asiakkaalle tärkeätä hetkeä: luottamus ja avoimuus. Luottamukseen ja turvallisuuteen perustuvat suhteet ovat kaikkien aikojen päämäärä. Se on myös WordPressin pääfilosofia. Todennäköisesti seuraava tarina selittää sen paremmin:
  Kuvahyvitys: Sadhana Balaji

  Kuvahyvitys: Sadhana Balaji

 • Se tarjoaa ”nopeamman myyntimenettelyn” ja antaa asiakkaalle hallinnan ostoprosessista.
 • Tämä on eräänlainen vahvistus kohdeyleisöllesi ja sillä todennäköisyydellä, että tämä tietty tuote ratkaisee todellisen asiakkaan tarpeen.

Joten mitä ovat tehokkain ja trendikkäin ”antaa mahdollisuuden kokeilla” tapoja päästä asiakkaisiin ja todistaa, että WordPress-tuotteesi ja -palvelusi ovat hyödyllisen käytön arvoisia? Puhutaanpa kolmesta tärkeimmästä:

 1. Rahat takaisin takuu
 2. Ilmainen kokeilu
 3. Demo + ilmainen kokeilu

Rahat takaisin takuu

Rahat takaisin takuu

Se on eräänlainen “yritä” -strategian kiertotapa: käyttäjät maksavat tuotteesta / palvelusta pitäen sitä tosiasiallisesti koeajona. Miksi ei, he ovat varmoja, että he voivat saada rahansa takaisin, jos siihen on syy.

Kyllä, WordPress-laajennukset, teemat ja muut digitaaliset tuotteet eivät ole konkreettisia. Joten miten ne voidaan palauttaa? Tätä tietyt ohjelmistotoimittajat väittävät edelleen noudattavansa palautusten vastaista politiikkaa digitaalimaailmassa. Mutta tämä on tapa mennä minnekään, koska monet suositut online-SaaS-markkinapaikat (paitsi WordPress-teollisuudessa) ovat jo osoittautuneet.

Onnettomat asiakkaat, jotka eivät saa hyvitystä, eivät tule takaisin ostamaan uusia asioita, eivät suosittele mitään muille, ja pahimmassa tapauksessa jättävät julkisen negatiivisen palautteen riippumattomista lähteistä. Maineesi ei tarvitse tätä taakkaa.

StudioPress, yksi turvallisimmista ja ammattimaisimmista WordPress-teemojen tarjoajista, on loistava esimerkki korkeatasoisesta asiakaspalvelusta ja liiketoimintastrategiasta. Jos asiakkaat ovat tyytymättömiä, he voivat saada hyvityksen 30 päivän kuluessa virallinen politiikan sivu.

Seuraava kysymyksesi on luultavasti kuinka saada irti tästä strategiasta?

Älä vain anna rahaa takaisin – yritä ensin saavuttaa haluttu asiakaskohde, joka tarjoaa käden kaikissa vaikeissa tehtävissä, joita he eivät pystyneet kilpailemaan tuotteitasi käyttäessäsi. Tämä tarkoittaa huippuluokan tuen tarjoamista. Jos tämä ei onnistu, anna seuraavien helppojen vaiheiden avulla antaa asiakkaalle positiivisen vaikutelman:

 1. Käyttäytyy samalla tavalla kuin jos käsittelisit myyntiä edeltävää kysymystä.
 2. Ei ärsyttäviä kysymyksiä täällä!
 3. Älä yritä muuttaa asiakkaan mieltä, vaan ehdottaa sen sijaan hyödyllistä ratkaisua.
 4. Pyydä anteeksi, että tuote ei vastannut heidän tarpeitaan, kiitä asiakasta avun etsimisestä ja yrittämisestä.

Jotkut johtajat uskovat edelleen, että mikä tahansa runollinen ja hienostunut sähköposti voi muuttaa asiakkaan mielen. Yleensä se ei toimi. Jos sinulla on konkreettisia ehdotuksia lohdutuksina (alennus, yhteistyö jne.), Se voi olla tehokas tapa houkutella asiakas pysymään.

Ilmainen kokeilu

Ilmainen kokeilujakso

Tämä on niin suloinen ääni asiakkaan korville. Ilmaiset kokeilut ja ”kokeile ennen ostamista” eivät ehkä ole vielä alan standardit, mutta ne ovat valtava trendi. Ja se on hieno uutinen sekä SaaS-yrityksille että ostajille.

Tämän strategian päätarkoitus on tarjota jo mainittu “korkeamman kosketuspisteen myyntimenettely”.

Monet WordPress-palveluntarjoajat pitävät sitä edelleen riskialtina. Mutta miksi et laajentaisi tuotteestasi ja kohderyhmästäsi pääsyä asioista, jotka tekevät tuotteestasi mahtavia?

Lincoln Murphy, henkilö, joka auttaa SaaS-yrityksiä lisäämään ilmaisten kokeiluversioiden muuntokursseja, tarjosi kerran upean vertailun:

”Laskeeko Ferrarin koeajo ajo Ferrarin arvoa? Ei … jos jotain, se sulkee sopimuksen useimmille ostajille. “

Asiantuntijoina MarketingExperiments vaatimus, ilmainen kokeilutarjous ja rahat takaisin -takuu ovat käytännössä samankaltaiset, mutta käyttäjien näkemys käyttäjistä voi olla täysin erilainen. Yritä tarjota molemmat. Aloita esimerkiksi a ilmainen kokeiluversio ja jatka rahat takaisin -takauksen lisäämistä, jotta potentiaaliset asiakkaat saavat vielä enemmän luottamusta ja saada heidät tuntemaan olonsa turvallisemmaksi.

Älä kuitenkaan anna ilmaisen kokeilusi liukastua, luo strategia sen ympärille. Mieti seuraavia keskeisiä kohtia.

1. Määritä kokeilutilin täydellinen käyttöikä

Kun otetaan huomioon, että tätä strategiaa sovelletaan erityyppisissä WordPress-tuotteissa ja -palveluissa, jotka käyttäytyvät eri tavalla, yritä testata toiminnallisuus ja ominaisuudet itse. WordPress-alan standardi on 30 päivää, mutta tämä ei tietenkään ole suunta noudattaa kaikille. Tämän pitäisi olla täydellinen aika, jotta et menetä kiinnostusta tarjoamastasi tuotteesta. Lisäksi, jos lyhentät koeaikaa, tämä luo kiireellisyyden tunteen, joka saa käyttäjät toimimaan nopeammin.

Johtopäätös: yritä löytää onnellinen väline. Esimerkiksi yksi tunnetuista WordPress-asiantuntijoista WPMUDEV löysi tämän välineen 14 päivässä.

2. Vuorovaikutus potentiaalisen ostajan kanssa

Jotkut markkinointistrategiat väittävät, että koeaika on asetettu vähentämään ihmisten vuorovaikutusta, jota myynti edellyttää. Mutta toivottavasti on jo selvää, että ”keskittyminen käyttäjään”, joka muuten on Googlen päämotto, on avaintekijä luotettavan suhteen luomisessa asiakkaan ja erityisesti potentiaalisen asiakkaan kanssa. Joten älä unohda:

 • Tarjoa henkilökohtaista kädenpidosta linkin sijasta vain oppaalle tai UKK-sivulle.
 • Lähetä seurannasähköposteja. Jos mahdollista, räätälöityjä (joo, odotit tätä sanaa), jotka meidän tapauksessamme ovat käyttäytymiseen perustuvia automaattisia sähköposteja. Esimerkiksi, Zendesk myyntitekniikat lähettävät seuranta-sähköpostiviestejä, joissa ehdotetaan apua käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneimpia ensimmäisen 3 päivän aikana (keskity aktiivisimpiin ja lupaavimpiin käyttäjiin). Tämä auttaa heitä olemaan tehokkaampia asiakkailleen. Yhdessä puheluiden kanssa tämä auttoi lisäämään kokeiluversioita jopa 30%. Tämä prosenttiosuus tulee tutkimus Totangosta, yritys, joka auttoi Zendeskin seuraamaan käyttäjien käyttäytymistä. Saadaksesi samanlainen analyysi käyttäjien käyttäytymisestä, voit käyttää ilmaista analyysialustaa SaaS-yrityksille, kuten HeapAnalytics tai MixPanel (molemmilla on ilmaiset suunnitelmat).
 • Älä häiritse. ”Aina valmis auttamaan” asiakaspalvelustrategia on jo tuottanut tehokkuuden. Potentiaalisen asiakkaan liiallinen “roskapostitus” osoitti tehottomuutensa.
 • Lähetä muistutusviestejä, kun on jäljellä 2–3 päivää. Voit kirjoittaa paremman sähköpostin yrittämällä testata toimintakehotuksesi (kokeile erilaisia ​​painike- / linkkitarroja) – nämä sähköpostit luovat kiireellisyyden tunteen, mutta niiden ei pitäisi olla pakottavia.

3. Luottokortti tai ei

Se on ilmaisten kokeilujen pitkäaikainen keskustelu. Ainoa yksi asia on ilmeinen: pyyntö luottokorttitietojen syöttämiseen ilmaisen kokeilun rekisteröinnin yhteydessä pelottaa asiakasta. Ellei yrityksesi kuulu niin kutsuttuun luokan parhaaksi SaaS-johtajaksi (jo suosittu ja arvovaltainen yritys), on todennäköisesti parempi lykätä tätä menetelmää jonkin aikaa.

Yksi tärkeimmistä Totangon raportti tutkimukset ovat edelleen merkityksellisiä:

Muuntovertailut

Jos et ole varma, mitä tapaa seurata, uudelleen testaaminen ja lisää testausta. Anna käyttäjillesi 2 vaihtoehtoa – vaadittaessa luottokorttitietoja tai ilman niitä, ja suorita joitain A / B-testejä seurataksesi tuloksia.

Esimerkiksi, kun luottokorttitiedoilla oli alhainen kirjautumisaste, CrazyEgg-yritys sai selville, että vierailijat pelkäsivät pelkäävänsä antaa näitä tietoja. Joten he tekivät ja testasivat toisen kirjautumissivun selityksellä, että automaattisia veloituksia ei tapahdu: tämä parannus johti kokeiluihin liittyvien rekisteröintien lisääntymiseen 116%.

Moz yritys pyytää myös luottokorttitietoja antamalla tarvittavat selitykset:

Yksityiskohtainen selitys

Demo + puhdistettu kokeilu

Demo ja kokeilu

Mikä on demo-kokeilu? Se muistuttaa markkinoinnin kannalta ilmaisia ​​kokeilutilejä, mutta teknisesti sillä on erilainen tapa toteuttaa.

Vaikka ilmaiset kokeilut ovat hyvä työkalu suurille WordPress-yhteisöille, kuten WPMUDEV, esittelystrategia on tehokkaampi ja edullisempi pienille WordPress-laajennusten kehittäjille, teematoimittajille, web-suunnittelijoille tai kenelle tahansa muulle, joka vain julkaisee ensimmäisen kaupallisen WordPress-tuotteensa / -palvelun..

Esimerkiksi, olet kehittänyt uuden hienon WordPress-liukusäätimen laajennuksen. Sitä ei ylläpidetä palvelimellasi, eikä käyttäjiäsi tarvitse henkilökohtaisia ​​tilejä verkkosivustollasi työskennelläkseen sen kanssa. Sinulla on mahdollisuus ei vain näyttää, kuinka plugin toimii (oikeassa käyttöesimerkissä tai promo-videoesityksessä), sen sijaan voit antaa potentiaalisten asiakkaiden tosiasiallisesti käyttää plugin-taustajärjestelmääsi testataksesi pluginia ensin. Hiekkalaatikon testausalueen tarjoaminen tappajatuotteen kuvauksen lisäksi voi toimia paljon paremmin.

Etkö ole varma, kuinka asennat tuotteellesi esittelykokeen? Ei ongelmaa. On kourallinen WordPress-työkaluja, jotka sallivat tämän taikuuden.

Yksi äskettäin julkaistetuista työkaluista, joilla luodaan helposti käyttöliittymän esittely ja ilmainen kokeilu WordPress-tuotteillesi, on Demo Builder kaikille WordPress -tuotteille. Sieltä löydät selkeät ohjeet siitä, kuinka aloittaa työskentely sen kanssa ja mitä mahdollisuuksia saat laajennuksen järjestelmänvalvojana:

Demo Builder

Aluksi luoda molemmat / mikä tahansa esittelyesitys (elävä esimerkki WordPress-tuotteestasi toiminnassa) ja / tai taustaohjelman käyttöoikeudet käyttäjien testaamiseksi, aloita luomalla WordPress Multisite -verkko kokeilujen isäntäksi (hiekkalaatikot, jotka tulevat edelleen automaattisesti siivottu).

Demo Builder -laajennuksen avulla voit luoda houkuttelevan elävän esimerkin tuotteestasi, jonka potentiaaliset asiakkaat voivat tarkastaa yksityiskohtaisesti (varsinkin jos kyseessä on monimutkainen laajennus, jossa on paljon ominaisuuksia). Tässä on live-demo miten Demo Builder toimii (esittely näyttää Visual Builder -testin).

Tämä Demo Builder toimii missä tahansa WordPress-tuotteessa ja antaa sinun antaa käyttäjille mahdollisuuden rekisteröidä ilmainen kokeilutili, jotta voidaan testata tarvittavat instrumentit omalta WordPress-kojelaualta. Jonkin ajan kuluttua (jonka määrittelet) nämä tilit puhdistetaan automaattisesti, joten et tallenna tarpeettomia tilejä ja potentiaalisilla asiakkaillasi on sitten syy toimia sen jälkeen, kun olet työskennellyt tuotteesi kanssa.

Itse asiassa saat monia hienoja hallintatyökaluja kokeilutilien perustamiseen ja käyttäjille tuotteesi kaikkien etujen näyttämiseen:

Builderin ominaisuudet

Kuten näet, vain asetusten lisäksi pystyt parantamaan markkinointimahdollisuuksiasi tavallisemmalla sähköpostimarkkinointitekniikalla – MailChimp-automaatiolla. Tämä auttaa sinua seuraamaan (lue: älä roskapostia) käyttäjiä tarvittaessa.

Täällä voit testata, miten tämä taustaohjelman kokeilutili toimii käyttäjän kannalta.

Jotkut pienet WordPress-palveluntarjoajat käyttävät tätä ilmaisten kokeilujen strategiaa suolajyvällä: entä jos potentiaalinen asiakas ei pidä tuotteesta tai se ei tyydy heidän tarpeitaan, joten he eivät osta sitä? Tämä huolenaihe voi olla todella hieno uutinen yrityksellesi. Esittelykokeilulla voit mahdollisesti välttää perusteettomia palautuksia tai negatiivista palautetta ja todistaa, että tuotteesi on todella yhtä hyvä kuin “mainostettu”.

Lisäksi tässä tapauksessa sinulla voi olla suurempia kertoimia muuntaa asiakas kanta-asiakasksi, joka pystyy auttamaan sinua rehellisesti tuotteen parantamisessa pitkällä tähtäimellä..

Älä arvaa mikä on paras vaihtoehto asiakkaalle – anna heidän muokata tuotteesi tarpeisiinsa.

johtopäätökset

Rahat takaisin -takuu, ilmaiset kokeilut ja esittelyt ovat lupaavia markkinointistrategioita, joita kaikkien suurten ja pienten kaupallisten WordPress-brändien tulisi noudattaa. Se auttaa vahvistamaan tuotemerkkiäsi kuluttajien silmissä sekä luomaan suhteita WordPress-luojaiden ja heidän asiakkaidensa välillä.

Kuvailemasi strategiat eivät ole välttämättömiä tai täydellisiä jokaiselle verkkokaupalle tai tuotteelle. Sinun on tehtävä oma markkinatutkimus ja testaus selvittääksesi sinulle sopivin. Harkitse kuvattuja suosituksia vaihtoehtona lisämarkkinointikokeillesi.

Toivottavasti tästä kirjoituksesta oli hyötyä niille, jotka pohtivat vain näiden strategioiden käyttöä tai ovat jo ystävystyneet heidän kanssaan. Muuten, onko sinulla kokemusta jakaa aiheesta? Lisää vinkkejä tai ehkä kysymys? Jätä kommentti!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map