WordPress-kommentit parantavat sivustosi virtaviivaistamista

Useimmat bloggaajat ja verkkosivustojen omistajat ovat yhtä mieltä siitä, että kommentit ovat tärkeitä verkkoyhteisön kehittämiselle sekä kiinnostuksen herättämiselle ja sivuston lisäliikenteelle. Mutta kuten monissa muissakin asioissa elämässä, kommenttien käyttöönotossa on myös haittapuoli. Niin paljon kuin haluat käyttäjän luomaa sisältöä sivustollesi, voi olla, että kommentit ovat enemmän vaivaa kuin apua. Joskus kommenttikäytäntösi suhteen vaaditaan pientä säätämistä sivustosi virtaviivaistamiseksi ja pitämiseksi siitä hyvin öljytty kone.


1. Kommenttien siirtäminen yhdestä viestistä toiseen

Miksi haluat siirtää kommenttisi viestistä toiseen? No, on olemassa muutamia syitä miksi. Haluat ehkä testata vedet saman viestin eri versioilla nähdäksesi, mikä niistä on parempi liikenneosastolla. Vaikka nimeät pysyvän linkin keksimään saman URL-osoitteen, monet asiat näkyvät silti uudessa viestiversiossa, kommentteja lukuun ottamatta. Ehkä olet luomassa vanhan viestin uutta luovutusta ja haluat ohjata vanhan version. Niin helppoa kuin tämä voi olla, kommentit säilyvät edelleen, kun olet ohjannut viestisi.

Tai ehkä yksi sivustosi kävijöistä jättää kommentin, mutta väärään viestiin. Tämä voi tapahtua helposti, jos kävijät lukevat joukko viestejä ja kulkevat jonnekin matkan varrella. Ehkä he sekoittivat tiedot sekoittuneiksi ja jättivät kommentin tajuamatta, että sen olisi pitänyt olla toisen viestin kohdalla. Kommentti ei liity viestiin, jossa se esiintyy, mikä hämmentää vain muita sitä lukevia kävijöitä.

Tietenkin, nämä ovat vain muutamia mahdollisia tilanteita, jotka saavat sinut haluamaan siirtää kommentteja. Joka tapauksessa kommenttien siirtäminen viesistä toiseen ei ole niin helppoa. Itse asiassa se ei ole edes mahdollista WordPressissä ilman jonkinlaista apua. Kiitos hyvää WordPress-laajennusten luotettavasta maailmasta! Siellä on plugin melkein kaikesta, joten miksi kommenttien siirtäminen pitäisi olla poikkeus?

Takon siirrettävät kommentit

Yksi sellainen saatavana oleva työkalu, joka toimii melko hyvin, on Tako Movable Comments -laajennus. Kun tämä laajennus on asennettu WordPress-sivustoosi, voit siirtää kommentteja viestistä toiseen – tai sivulta viestiin – tai päinvastoin. Voit myös siirtää useita kommentteja samanaikaisesti sekä siirtää kierrettyjä kommentteja.

Ainoa mitä sinun on tehtävä, on valita postityyppi, johon haluat siirtää kommentin, ja valitse sitten viestin / sivun todellinen otsikko, johon haluat siirtää sen. Jos haluat siirtää suuren määrän kommentteja, sinun on vain kuljettava kommenttiosaan, valittava siirrettävät viestit ja sitten avattava massajoukot -vaihtoehto. Voit jopa pitää kierteitetyt kommenttisi oikeassa järjestyksessä, kun niitä siirretään, joten ”keskustelu” pysyy ennallaan. Muutamalla napsautuksella voit siirtää kommenttejasi helposti tekemättä sitä manuaalisesti. Se on kokonaisajan säästö!

2. Poista nykyisten viestien kommentit käytöstä

Viestien kommentoiminen on helppo poistaa käytöstä, kun olet luomassa uutta viestiä, mutta entä jos päätät haluat poistaa käytöstä jo kirjoittamasi ja julkaiseman viestin joukon kommentit? Ehkä olet kyllästynyt vastaamaan kommentteihin, varsinkin jos he joutuvat keskusteluun, joka vaatii jatkuvasti soittoa. Ehkä alkuperäinen viesti kirjoittanut henkilö ei kirjoita sinulle enää, mikä tekee mahdottomaksi vastata kirjailija jatkaa.

Suorittamasi verkkosivustotyyppi vaikuttaa voimakkaasti siihen, ovatko kommentit arvokkaita sinulle. On joukko aiheita, jotka voivat käynnistää suuren vuoropuhelun ja tuoda esiin ihmisten keskustelijan. Sivustot, jotka kiertävät politiikan, uskonnon ja kaiken muun suhteen, jota voidaan pitää kuumana aiheena, johtavat melkein varmasti kommentteihin, jotka päätyvät olemaan väittäviä ja jopa loukkaavia.

Tämäntyyppiset ketjut tarvitsevat ehdottomasti jatkuvaa hallintaa, koska monet kommentit voivat osoittautua erittäin loukkaaviksi. Ehkä sinulla ei ole aikaa eikä taipumusta hallita näitä kommentteja päivittäin, varsinkin kun ne ilmestyvät kaikkiin viesteihisi.

Voit aina poistaa kommentit käytöstä, kun olet perustamassa uutta sivustoa poistamalla valinta ruudusta Asetukset> Keskustelu, mutta tämä on haastavampaa, kun kyse on nykyisistä sivustoista, joissa on paljon sisältöä. Ja tämä asetus voi toimia viesteissä, mutta sitä ei sovelleta sivuihin tai mukautettuihin viestityyppeihin, mikä tarkoittaa, että uusi kommenttilomake näkyy edelleen.

WP Poista kommentit käytöstä

Mistä tahansa syystä haluat poistaa käytöstä edellisen viestin kommentit, paras tapa tehdä se on käyttää laajennusta. Tietysti. Yksi tällainen kätevä laajennus on WP Poista kommentit käytöstä plugin, jonka avulla voit poistaa plugins, pings ja trackbacks viesteistäsi, kirjoittajista, luokista, tunnisteista, URL-poluista, viitteistä, IP-osoitteista, postimuodoista, postityypeistä ja kielistä. Se antaa sinulle uskomattoman hallinnan kommentteihin.

3. Sammuta kommentit tietyn ajan kuluttua viesteistä ja sivuista

Viimeiset kommentit aiheesta vanhemmat viestit ja sivut on hyvä idea, jos haluat auttaa sivustosi latautumista nopeammin. Vanhat viestit, jotka jätetään avoimiksi jatkuville kommentteille, ovat varmasti magneetti roskapostille. Mitä pidempi ja monimutkaisempi roskapostia, sitä enemmän kaistanleveyttä he käyttävät palvelimellasi.

Roskapostit kohdistuvat yleensä vanhoihin viesteihin, joista kirjoittaja ei enää hallinnoi monia. Et myöskään roskapostin torjuntaa käyttävällä laajennuksella et aina näe näitä kommentteja, mutta huomaat ehdottomasti, että sivustosi lataaminen kestää tavallista kauemmin.

Ei väitetysti ole mitään syytä pitää vanhaa viestiä avoimena kommenttien varalle, varsinkin jos se on luonteeltaan uutisista eikä ole enää merkityksellinen. Se riski vain roskapostista sen lisäksi, että joudut jatkuvasti valvomaan kommentteja, jotka jatkavat temppumista. Voit poistaa viestien kommentit käytöstä tietyn ajan kuluttua kahdella eri tavalla:

  • Sulje kommentit yksittäisiin viesteihin: Kommenttien sulkeminen yksilöllisesti antaa sinun pitää tietyt viestit avoimina kommentteihin ja antaa sinun kohdistaa vain tiettyihin viesteihin. Tämä vaatii vähän käsityötä, mutta toimii monissa tilanteissa. Mene vain “Muokkaa viestiä” Poista sitten valintamerkki “Hyväksy kommentit” ja “Salli kappaleiden palautukset ja jälkityöt” laatikot.
  • Automaattisesti: Määritä tietty päivämäärä, jolloin kommentit voivat olla avoinna, mene kohtaan Asetukset -> Keskustelu -> Muut kommenttiasetukset -> “sulkee kommentit automaattisesti yli X päivää vanhoja artikkeleita.” Tallenna nämä asetukset, ja olet valmis. Se on niin helppoa.

Joten siellä se on. Pieni kommentin säätäminen voi viedä pitkän matkan sivustosi parantamiseen ja vie paljon aikaa vievää hallintaa levyltäsi. Toivottavasti löydät nämä vinkit hyödyllisiksi. Onko olemassa muita tapoja jättää kommentteja, jotka voivat siirtää kommentteja tai poistaa ne irtotavarana??

Mitä teet sivustosi kommenttien hallitsemiseksi? Voit vapaasti ilmoittaa minulle alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map