WordPress-kehittäjät: Älä jätä rahaa pöydälle

Tämänpäiväisessä viestissä haluan jakaa muutamia ideoita, jotka saattavat kiinnostaa, jos olet kehittäjä, joka tekee asiakastyötä WordPress-ekosysteemissä ja sen ympäristössä. WordPress-podcastien määrä kasvaa myöhässä, sekä siellä että monilla online-foorumeilla käydään melko säännöllistä vuoropuhelua WordPress-freelancereista / yrityksistä ja siitä, kuinka ne voivat toimia tehokkaammin ja kannattavasti. Minulla on jotain sanottavaa aiheesta, lue ajatuksiani suhteellisen helposta tulosta, joka voitaisiin lisätä mihin tahansa WordPress-liiketoimintaan, joka tekee asiakkaita kohtaavaa työtä.


Ota esimerkki freelancerista, joka tekee sivuston rakennuksia. He keskittyvät lyhyisiin, metallilankoihin, sivuston suunnitteluun, mutta kun projekti on päättynyt, he jättävät usein hyvästit asiakkaalle, kunnes he tarvitsevat jotain teknisesti tehtyä, ehkä uuden asennetun widgetin tai muutoksen suunnitteluun.

WordPress-hosting on heikko hedelmä – valitse se!

Joten miksi et tarjoaisi huolehtia kyseisen asiakkaan isännöinnistä? Voit sitten ansaita toistuvia tuloja samalta asiakkaalta. Se on jotain, mitä tiedät heidän tarvitsevan. Ennen kuin menen liikaa, haluan huomauttaa tästä. Ennen nykyistä yritystäni perustin ja hallinnoin yli 10 vuotta verkkotunnuksenrekisteröinti- ja hosting-yritystä, joka lopulta myytiin suuremmalle yritykselle, joka yhdisti monia samanlaisia ​​yrityksiä tällä alalla.

Pian tämän myynnin jälkeen aloin työskennellä WordPressin kanssa ja ensimmäinen havaintoni oli, että nämä ihmiset tarvitsivat isännöintiä, joten aion tarjota palvelua näille asiakkaille, joille rakensimme sivustoa. Nyt viiden vuoden kuluttua yrityksen isäntäpuoli tuottaa välillä 5–7 000 kuukaudessa. Kyse on tekemämme WordPress-projektin keskimääräisestä koosta, joten käytännössä meillä on ylimääräisen projektin tuotot – mitä meidän ei tarvitse tehdä joka kuukausi. Kannattaa miettiä?

Okei, joten tällä hetkellä ajattelet: “mutta tiedät isännöinnistä, joten se sopii sinulle”. No 10 vuoden kuluttua pelistä voin kertoa sinulle viimeisen asiaa, jonka halusin, oli olla takaisin web-hosting-alalla. Eniten tarvitsevat palvelimet ovat herättäneet minua liian monta kertaa.

Mutta sen ei tarvitse olla sellainen. Nyt saatavilla olevat WordPress-hosting-tilaisuudet ovat paljon parempia ja kattavampia tuotteina kuin se on koskaan ollut ja WordPress-kentässä vieläkin enemmän. WordPress-erityisissä isäntäratkaisuissa on kasvanut tasaisesti parin viime vuoden aikana, ja niiden hyödyntäminen on avain tarjoamalla isännöintipalvelua WordPress-asiakkaillesi.

Katsotaanpa vastalauseita

“En tiedä tarpeeksi isännöinnistä … en halua tukea hosting-asiakkaita … Emme ole tarpeeksi suuria isännöintiin, koska hallinta vaatii aikaa.” Kaikki pätevät kohdat, mutta jokaisella on kohtuullinen ratkaisu.

Sinun ei tarvitse tietää niin paljon isännöinnistä enää, sinun ei tarvitse varmasti alistua ja olla likainen Apache-kokoonpanojen kanssa tai sekoittaa MySQL-palvelimen asetuksia. Pyydä joku, joka tietää tämän, tekemään sen puolestasi. Monet WordPress-erityisistä isännöintipalveluista (palvelut kuten WP Engine tai Flywheel) tekevät kaiken vaaditun kovan työn jopa WordPressin asentamiseen sinulle (oikein tämä ei ole Cpanel!). He huolehtivat myös varmuuskopioista, WordPressin peruspäivityksistä ja huolehtivat turvallisuudesta.

Tukipuolella, sinun ei todellakaan tarvitse tarjota tukea. Jos ajattelet asiaa, olet kehittäjä ja tukivaatimukset ovat sinun ja palveluntarjoajan välillä. Asiakkaasi ei tarvitse lainkaan osallistua FTP-tasoon (katso sähköpostiviestistäni kohta edelleen).

Edellisen vastalauseen suhteen sinulla ei ole aikaa hallita isännöintiä. No, jos teet vähän aikaa siihen kohtaan, johon lisäät arvoasi, se ei vie suurta prosenttia viikosta tai kuukaudesta. Lue lisää tästä suoraan alla.

Mihin lisäät arvon?

Yhdistä WordPress-centric-palveluntarjoaja WordPress-hallintapalveluun, kuten ManageWP tai Infinitewp ja tässä lisäarvoa. Plugin- ja teemapäivitykset on vielä hoidettava, ja tämänkaltaisilla työkaluilla se on suhteellisen kivuton. Ja jos olet ensin rakentanut sivuston, tiedät kaikki siellä olevat laajennukset, joten niiden päivittäminen tapahtuu suoraan eteenpäin.

Tämän lisäksi vie myös aikaa suorittaa joitain yksinkertaisia ​​tarkistuksia sivuston varmuuskopioista, ehkä ladata rutiininomaisesti yksi varmuuskopioista varmistaaksesi, että ne toimivat. Olet hyödyntämässä WordPress-hosting-palvelua, mutta lisäät silti omat extrat päälle.

Älä koske sähköpostiin!

Jos luet ajatellessani, että olen esittänyt joitain melko hyviä kohtia, ennen kuin sitoudut siihen yritykseesi, anna minun antaa sinulle kärjen tai jopa säännön – koskaan olla rikki. Älä tarjoa sähköpostin isännöintipalvelua.

Sinun ei tarvitse, on paljon omistettuja sähköpostitarjouksia, joiden avulla voit myös ohjata asiakkaitasi. Googlen GSuite on valintani ja vaikka se on hiljattain muuttunut ilmaisesta palvelusta käyttäjäkohtaiseksi maksuksi, se on sen arvoinen. Asiakkaat saavat sen nyt, sähköposti on erilainen peto kuin heidän web-hosting. Matkoillani en saa lainkaan työntöä takaisin, kun ehdotan, että WordPress-sivustoa ja sähköpostia ei tarvitse isännöidä yhdessä.

Sähköpostien ylläpito on se, missä suurin osa tukiajasta käytetään, työpöytäpostiasiakkaiden ja älypuhelimien määrittäminen on vaivalloista – pysy poissa! Tällaiselle palvelulle on tarjolla runsaasti online-tukea, mutta on myös mahdollisuus löytää itsellesi yritys, joka on erikoistunut Google-sovellusten kaltaiseen palveluun, ja ohjata asiakkaasi ratkaisuun.

Kuinka se toimii taloudellisesti?

Otetaan läpi nopea esimerkki. Ota keskitason tuote, kuten Professional-taso WP Enginessä. Se maksaa sinulle 99 dollaria kuukaudessa 10 WordPress-asennuksesta (1198 dollaria vuodessa, tai noin 958 dollaria, jos käytät promo-linkkiä). Jos sinun pitäisi yhdistää tämä yllä kuvatun hallintapalvelun kanssa, voit veloittaa asiakkaalta jotain 400 dollaria vuodessa – ansaitset kokonaistuloja 4000 dollaria, kun asennat täydet 10 sivustoa, ja tuotot voittoa vähintään 2800 dollaria..

WP Engine tarjoaa palvelunsa asennuksen kautta, joten jos haluat tehdä vielä paremmin, voit asentaa useita pienemmän liikenteen sivustoja WordPress-monisivusto-asennukseen, jolloin numerot toimivat entistä paremmin sinulle. Toki, monisivusto on ylimääräinen taito, mutta jos olet WordPressissä, se on oppimisen arvoinen.

Yksi lopullinen ajatus

Minun on myönnettävä, että olen vähän isännöivä snobi. Kun asiakas saapuu heidän sivustonsa kanssa halvalla ja iloisella jaetun isännöintipalvelun tarjoajalla, en voi saada heitä pois riittävästi nopeasti. Tässä on toinen pieni mukava etu. Voit sijoittaa työsi laadukkaisiin hosting-asetuksiin, viritettyihin ja mukautettuihin WordPressille. Tämä on parempi ja helpottaa asioita asiakkaallesi (ja sinulle) pitkällä tähtäimellä. Nyt lähde sinne ja laajenna yritystäsi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map