WordPress-kauhaluettelo: 30 tekemistä WordPressin kanssa ennen kuolemaa

WordPress-kauhaluettelo: 30 tekemistä WordPressin kanssa ennen kuolemaa

Kauhaluetteloni kärjessä on vierailu Filippiineillä, koska litra viiniä maksaa 195 pesoa (3 dollaria) ja Mattin mukaan lepakot lentävät hotelleista päivänvalossa. Seuraavaksi nouseminen kuumailmapalloilla. Mikä on kauhaluettelossasi? Toivottavasti sinulla on parempia tavaroitasi kuin minulla. Lisäksi, oletko katsellut Kauhaluettelo mukana Morgan Freeman? Tiedät sen olevan hyvä, jos Morgan on siinä ��


Houkutus on tunne, joka tulee, kun muistat yhden päivän, sinun tulee varmasti kuolla. Toivomme kuitenkin, että päivä ei ole lähitulevaisuudessa, koska tässä on rohkaiseva luettelo 30 asiosta, jotka voit tehdä WordPressillä ennen kauhan lyömistä. Vakuutan teille, ettei ollut muuta tapaa kiertää tätä niin tabu-aihetta, mutta olen iloinen, että olemme päässeet sen yli.

Nyt mehukas osa. Ota ulos kauhaluettelostasi (jos sinulla on) ja lisää pari näistä asioista, jotka voit tehdä hyvällä WordPress -sovelluksella ennen päivämäärääsi synkkään leikkuriin. Tarpeeksi cheesy? Poika, se on kuin kävely täällä munankuorilla kaiken tämän puhumisen kanssa – okei, lopetan. Olkoon tango ystäväni, elämä on liian lyhyt.

1. Käynnistä WordPress-blogi

Ehkä et ole vielä valmis luomaan WordPress-sivustoa. Entä pieni blogi vesien testaamiseksi? Voit kirjoittaa mistä tahansa aiheesta auringon alla. Blogi on loistava tapa päästä mukaan WordPressin kiehtovaan maailmaan. Se on myös mahtava näyttää taitojasi – jotain portfolion kaltaista. Voit aloittaa jopa ilmaisen blogin WordPress.com-sivustolla. Kun aika on kypsä, siirry itse isännöimään WordPressiin.

2. Luo WordPress-sivusto

Todella nopea. Jos sinulla ei ole WordPress-sivustoa, mitä odotat? Koskaan ei ole koskaan ollut parempaa aikaa rakentaa sivusto WordPressin avulla. Se ei ole enää vain blogialusta – WordPress-tunnus yrityksille tarjoaa valtavan määrän sivustoja, mukaan lukien maailmankuulut tuotemerkit. Yrityksellä, jolla ei ole online-läsnäoloa, puuttuu paljon mahdollisuuksia.

3. Lähetä päivittäin kuukauden ajan

Helvemmin sanottu kuin tehty, artikkelin lähettäminen päivittäin WordPress-blogiisi kuukaudeksi ei ole helppo tehtävä. Kaiken kaikkiaan, se on hyvin toteutettavissa. Tarvitset vain toimituskalenterin ja aikaa kirjoittamiseen. Me kaikki ihailemme blogeja, joissa on tuoretta sisältöä, joten kirjoitamme ja jatkamme kuukauden kuluttua. Tämän lisään ämpäri-luettelooni.

4. Luo virus WordPress-viesti

Et koskaan tiedä, että viesti menee virusperäiseksi, kunnes se tapahtuu. Viruksen leviäminen voi tarkoittaa eri asioita eri ihmisille, mutta lopulta se aikoo luoda uusia liikenteen lähteitä verkkosivustollesi. Paras on keskittyä tarjoamaan mahdollisimman paljon lisäarvoa viesteillesi, ja lukijat jakavat mielellään.

Kirjoittamani WordPressiin liittyvä viesti sai noin 4K Facebook-osaketta, ja se on yhtä lähellä virustekstiä kuin olen koskaan saanut. Suoritan edelleen viriliteetin kaavaa (ja voin jakaa havainnot tulevassa viestissä), koska rehellisesti sanoen minulla ei ole aavistustakaan siitä, miten se tapahtui.

5. Optimoi WordPress-sivun latausnopeutesi

Hitaasti ladattavat verkkosivustot haisevat. Tarkkailen jatkuvasti sivustojeni nopeutta, koska tällainen asia sopii hyvin käyttäjien säilyttämiseen ja Google-haun sijoituksiin. Sinun on tehtävä jotain myös latausnopeudesi suhteen, koska nopeat sivustot rokkaavat. Mutta älä huoli, tämä opas WordPressin nopeuttamiseen antaa sinulle paljon vinkkejä verkkosivustosi optimoimiseksi.

6. Aja 1000 kävijää WordPress-sivustoon 2 viikossa

Me kaikki haaveilemme omistaa verkkosivustoja, jotka houkuttelevat valtava seurata. Kohdennetumpi liikenne tarkoittaa sinulle enemmän mahdollisuuksia. Mutta kuinka helvetti sinä ajat lisää lukijoita WordPress-sivustoosi? Kaikki peittyy mahtavaan sisältöön, WordPress SEO: hen ja oikeanlaiseen mainostamiseen.

7. Luo sähköpostiluettelo WordPressin avulla

Uskomattoman helppo hakkeroida, ihmisten saamisen kirjautumaan sähköpostiluetteloosi tulisi olla yrityksesi ensisijainen tavoite. Ja WordPress-sähköpostimarkkinointilaajennusten ja käytettävissään olevien palvelujoukkojen ansiosta sinun ei tarvitse edes maksaa kolikkoa postituslistojen luomiseksi.

8. Vastaa tukilippuun WordPress-foorumeilla

WordPressin takana oleva valtava yhteisö on alustan suurin vahvuus, ja sinäkin voit olla osa tätä. Miten? Tarjoamalla yksinkertaisesti apua tukifoorumeilla. Joka päivä käyttäjät lähettävät kaikenlaisia ​​kysymyksiä WordPress-foorumeille. Tee elämästä parempaa siellä ja lainaa asiantuntemustasi ja kokemustasi.

9. Kokeile WordPress BETA -versiota

Ennen kuin jokin WordPress-versio julkaistaan, testausprosessiin menee paljon työtä. Tietenkin tämä varmistaa, että virheet otetaan kiinni ja poistetaan kauan ennen uudemman version laskeutumista. Parasta on, että sinun ei tarvitse olla ahkera WordPress-kehittäjä osallistuaksesi beetaversioiden testaamiseen.

10. Osallistu WordPress Coreen

WordPress on avoimen lähdekoodin projekti, jonka tekevät mahdolliseksi kehittäjien panokset ympäri maailmaa. Jos verkkosivustotaidostasi on jotain, josta kirjoittaa kotona, WordPress antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa maailmaa yhdellä koodirivillä kerrallaan. WordPress tarvitsee jokaista meistä, joten älä pidä hidastaa – käytä vain heidän oppaansa osallistuminen WordPress-ytimeen.

11. Luo WordPress-sivusto ilmaiseksi

Jos otat ja otat lisää antamatta takaisin, olet yksinkertaisesti itsekäs. Jos rakennat verkkosivustoja asiakkaille, ansaitset todennäköisesti jo tarpeeksi rahaa, joten miksi et anna takaisin? Rakenna ilmainen WordPress-sivusto ystävälle, hyväntekeväisyysjärjestölle tai paikalliselle kirkollesi / moskeijallesi jne. Se ei tapa, lupaan. Itse asiassa se toimii sinun eduksesi.

12. Varainkeruu WordPressin avulla

Monet bloggaajat ovat tehneet tämän monta kertaa aiemmin. WordPress-käyttäjät ovat innostuneita paljon, ja sinun ei tarvitse verrata kerätä rahaa ja joukkorahoitusta sinua kiinnostavista syistä. Tämän valossa haluaisin saada lisää kirjoja Afrikan lapsille, koska lukutaidottomuus on täällä katon kautta. Voitko lahjoittaa kirjan tai kaksi? Ehkä voimme treenata jotain.

13. Luo WordPress-kurssi

Muistatko se seikka, jonka mainitsimme blogin perustamisesta? Jos blogit jonkin aikaa jollakin alalla, saat paljon tietoa ja sinusta tulee oman alueen asiantuntija. Monista bloggaajista tulee edelleen auktoriteettihahmoja niille, ja sitten he luovat WordPress-kurssin tai e-kirjan. Antaa se ilmaiseksi tai ilmaiseksi – sillä ei ole väliä.

14. Liity WordPress-yhteisöön

Mikä olisi parempi tapa oppia lisää alustasta kuin hengailla samanhenkisten henkilöiden kanssa? Kaikkialla verkossa on miljoona ja yksi WordPress-yhteisö, jossa voit oppia uusimmista tapahtumista, olla yhteydessä muihin WordPress-käyttäjiin ja olla yksinkertaisesti mahtava – tarkista vain WordPress meetup -sivulta nähdäksesi, mikä on sinulle lähellä.

15. Osallistu / järjestä WordCamp

Juuri toisena päivänä mietin a WordCamp kotikaupungissani, koska monet ihmiset eivät tiedä WordPressistä täällä. Kyllä tiedän. Mutta kansani eivät edes tiedä (ja en usko), että voit ansaita elantonsa verkossa. Ja maana meillä on vain yksi WordCamp-tapahtuma vuodessa.

Tiesitkö ihmiset WordPressistä kotikaupungissasi? Ehkä näin muutat läheisten ihmisten elämää. Jos et vaivaudu järjestämään WordCamp-ohjelmaa, voit ehkä osallistua seuraavaan omaan kaupunkiin, maasi tai maahan.

16. Hanki WordPress Swag

Kun osallistut seuraavaan WordPress-tapahtumaan omalla alueellasi, hanki kädet kauniiseen WordPress-sankaan. Kyllä, älä tuota WordPress-merkkisiä t-paitoja päivittäin kuukauden ajan, jos sinun on tai on saatava WordPress-tatuointi (pysyvä tai väliaikainen). Voit jopa tehdä oman WP-vaihtonsa (hei kuvanveistäjät ja 3D-tulostuksen fanit), joten taivas on raja tässä.

17. Ota selfie Matt Mullenwegin kanssa

Matt Mullenweg on WordPressin perustaja. Hän matkustaa paljon käydäkseen WordCampsissa ja huippukokouksissa ympäri maailmaa. Tuleeko hän kaupunkiin lähelläsi? Osallistu jo pirun asiaan ja pyydä Mattia hymyilemään kameraasi. Se voi olla myös hienon keskustelun alku.

18. Opi WordPress-kehitys

Osta kirjoja, kursseja ja lue WordPress-blogeja. Opi jotain WordPressistä joka uusi päivä, ja sinut yllättää kuinka paljon tietoa voit kerätä lyhyellä aikavälillä. Erityisesti WordPress-kehittämistaidot ovat uskomattoman arvokkaita tänä aikana ja aikakaudella.

19. Luo WordPress-teema

Yksi alue, jolla voit tehdä vaikutelmasi, on WordPress-teemat. Joissain teemoissa myydään kuten pikkukakkuja, ja koska yhä useammat ihmiset käyttävät WordPressiä, on olemassa suuri potentiaali luoda yrityksiä teemojen ympärille. Vaikka luot ilmaisen WordPress-teeman, joka on mahtava, se avaa oven mahdollisuuksien maailmaan.

Jaamme omat ilmaiset WordPress-teemasi täällä WPExplorerissa, mutta voit myös lähettää ilmaisohjelmasi WordPress.orgiin ja muihin ilmaisohjelmien sivustoihin. Lisäksi on olemassa paljon upeita markkinoita premium-WordPress-teemoille, kuten Themeforest, Creative Market, Template Monster ja enemmän!

20. Luo WordPress-laajennus

WordPress-laajennuksen luominen on toinen tapa rakentaa rakkauttasi WordPressiin edellyttäen, että tiedät koodisi. Lisäksi on monia opetusohjelmia, jotka osoittavat sinulle kuinka hämmästyttäviä laajennuksia, kuten ammattilaisia, pilata. Tarvitsetko ominaisuuden WordPress-sivustollesi? Plugin luominen saattaa olla vain vastauksesi. Kuka tietää, joku muu saattaa pitää sinun luomuksesi hyödyllisenä.

21. Käynnistä WordPress-teema tai Plugin Shop

Jos olet kehittäjä, joka luo teemoja ja / tai laajennuksia, kannattaa ehkä myydä niitä itse. Miksi ei avata kauppaa? Sinun kannattaa tietää tietäsi WordPress-teemojen ja -laajennusten ympärillä, ja muutaman avainhenkilön (tai jopa valitsemasi ryhmän) avulla voit perustaa oman markkinapaikan, kuten Pippin teki Easy Digital Downloads -sovelluksella. Intohimo on kaikkea liiketoimintaa.

22. Tee ensimmäinen 1000 dollaria

Olipa kyse WordPress-blogista, web-suunnittelusta, konsultoinnista, teemoista tai jotain muuta, voit ansaita 1000 dollaria taalaa WordPressillä taivuttamatta taaksepäin. Monet yrittäjät ansaitsevat miljoonia WordPressin avulla, joten pidä vain siitä.

23. Voita WordPress SEO: lla

Jos sinulla on jo WordPress-sivusto tai blogi, eikö sinun mielestäsi ole hyvä sijoitus SEO-avainsanoihisi? On mielenkiintoista nähdä sisältösi näkyvän Googlen ensimmäisellä sivulla. Lisäksi se tarkoittaa enemmän liikennettä sinulle, joten se on win-win-tilanne. Vaikuttaa siltä, ​​että tämä SEO-liiketoiminta on haaste, mutta vain paranna WordPress SEO-työtä päivittäin (hiukan kyynärrasvalla)..

24. Tarkista suosikki WordPress-teema

Alue, jonka haluaisin kattaa tulevaisuudessa, WordPress-teemojen tarkistaminen (ja tuhansia on tuhansia) on hieno tapa antaa takaisin yhteisölle. Tee aloittelijoille ja kokeneille käyttäjille helppoa löytää paras WordPress-teema heidän tarpeitaan varten.

25. Vierasblogi suuressa WordPress-julkaisussa

Sinun ei pitäisi vierailla blogissa pelkästään henkilökohtaisen hyödyn vuoksi, ts. Saadaksesi linkkejä. Vierasblogit ovat hieno tapa kouluttaa ja tavoittaa yleisösi missä he ovatkin. Esittely suositussa WordPress-blogissa antaa tarvitsemasi valotuksen. Se vahvistaa myös tuotemerkkiäsi ja pitää viittaukset tulevana, joten älä keskity vain blogiisi.

26. Seuraa kuuluisia WordPress-asiantuntijoita

Jotta voisit rakentaa edellä mainittua WordPress-yhteisöjä koskevaa kohtaa, voit pysyä käyrän edessä seuraamalla sosiaalisen median WordPress-asiantuntijoita. Nämä kaverit jakavat yleensä viimeisimmät uutiset, vinkit ja paljon neuvoja, jotka ovat hyödyllisiä joka päivä.

27. Koristele työtilasi suosikki WordPress-teemalla

Mikä on suosikki WordPress-teemasi? Minulla on monia suosikkeja, mutta se on vain minä. Minulla on asia tietylle punaisen värin sävylle, joten työtilassani on naurettava määrä punaisia ​​sävyjä. Vaimoni luulee olevani hullu, mutta tarvitsin työtilaa heijastamaan seuraavaa WordPress-pohjaista sivustoani – jossa on runsaasti punaisia ​​ja kultaisia ​​sävyjä.

Ehkä voit jopa viikon koristaa toimistosi heijastamaan WordPress-suosikkiteemasi – tai vielä parempaa – WordPress-sivustosi.

28. Tee WordPress-ystävä

Tapaan enemmän ihmisiä, jotka työskentelevät WordPressin kanssa kuin offline-tilassa. Tiedän, että luulet todennäköisesti, että tällä heppulla on olematonta sosiaalista elämää. No, vietän suurimman osan ajastaan ​​verkossa kirjoittamalla, tutkimalla ja söpömällä tätä ja toista. Vaikka en ole tarkalleen mitä sanoit todellinen nörtti, olen saanut niin paljon ystäviä verkossa WordPressin ansiosta. Olen tavannut joitain heistä henkilökohtaisesti, mutta se on edelleen keskeneräinen työ.

29. Tule WordPressin asiantuntijaksi

Ole kaveri tai tyttö, johon ihmiset menevät aina, kun he tarvitsevat WordPress-asiantuntijaa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on sukeltaa oikein tällä hetkellä ja tehdä mitä tahansa WordPressin kanssa. Joka tapauksessa jatka oppimista lisää valitsemastasi pystysuunnasta. Olipa kyse bloggaamisesta, kehityksestä, suorituskyvystä, siirtymisestä – tule asiantuntijaksi yhdellä WordPress-kentällä. Palkkiot ovat uskomattomia.

30. Jaa tämä WordPress-viesti!

Jakaminen on välittävää, joten älä vain lue tätä viestiä ja lähetä normaalisti. Tee jotain erilaista ainakin kerran ja jaa tämä viesti ystävien ja perheen kanssa. Et koskaan tiedä kenen täytyy nähdä tämä inspiroiva kappale, jos sanon niin itse. Ehkä voimme tehdä tästä virustekstiä ja puhua siitä tulevassa postissani, jonka mainitsin aiemmin.

Viimeiset huomautukset

Oikeastaan, älä lähde lyömättä sitä jakopainiketta. Se on vähiten mitä WordPressillä voi tehdä �� Mutta tämä on vain luettelo 30 WordPressiin liittyvästä asiasta – siellä on paljon muuta! Mitä muuta teet WordPressillä?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector