WordPress ja verkkoseminaarit: Miksi ja miten

Verkkoseminaarit ja WordPress: Miksi ja miten

Oletko huomannut, että kaikki kilpailijasi ja alasi suuret nimet käyttävät webinaareja? Haluatko tietää enemmän tästä viestinnän muodosta ja miten sitä voidaan käyttää kasvattamaan yleisöäsi ja yritystäsi? Haluatko varmistaa, ettet jää myöhässä?


Tässä artikkelissa opit verkkoseminaarien eduista ja kuinka voit integroida ne onnistuneesti markkinointistrategiaasi. Keskustelemme myös parhaista verkkoseminaarijärjestelmistä, joiden avulla löydät parhaiten sopivat tavoitteisiisi.

Verkkoseminaarien ja WordPressin edut

Verkkoseminaarit ja WordPress

Yhä useammat yritykset isännöivät webinaareja. Joten mitkä ovat edut ja miksi sinun tulisi harkita verkkoseminaarin reitin laskemista?

Vuorovaikutus yleisösi kanssa

Verkkoseminaari on loistava tapa päästä lähelle ja henkilökohtaisesti yleisösi kanssa. Verkkoseminaarien avulla voit olla vuorovaikutuksessa ja muodostaa yhteyden olemassa olevien ihmisten kanssa ja saada todella käsityksen siitä, mitä he ajattelevat ja haluavat. Tämä auttaa sinua ymmärtämään paremmin kohderyhmäsi ja aloittamaan rakentamaan yhteisöä, joka perustuu verkkosivustoosi.

Tuotteiden myyminen

Voit myydä kursseja, jäsenyyksiä sivustolle, tavaroita tai palveluita, webinaari on tehokas tapa mainostaa premium-tuotteita. Sen sijaan, että vain listaisit hyödykkeesi verkkosivustollesi ja toivoisit ihmisiä kiinnostavan, pyydä kävijöitä kirjautumaan webinaariin. Verkkoseminaarin avulla voit esitellä tuotteitasi, näyttää sen toiminnassa, selittää, kuinka se ratkaisee ongelman, vastata kaikkiin kysymyksiin ja vakuuttaa asiakkaasi todella, että se on jotain mitä he tarvitsevat.

Postituslistojen kasvattaminen

Postituslistat ovat välttämätön tapa pysyä yhteydessä yleisöösi, ja parhaan uutiskirjeen optin-muodon laajennuksen valinnan lisäksi webinaarit ovat hieno tapa kasvattaa niitä.

Kun järjestät verkkoseminaaria, keräät sähköpostiosoitteita, kun ihmiset kirjautuvat sisään. Nämä sähköpostiosoitteet voidaan sitten lisätä postituslistallesi (jos saat luvan kirjautumisprosessin aikana) ja käyttää niitä mainostamaan uusia verkkoseminaareja uuden sisällön ja tuotteiden mainonnan rinnalla..

Upea sisältö verkkosivustollesi

Kun aloitat verkkoseminaarien käytön, niiden tulisi heti tulla osaksi sisällön markkinointistrategiaasi. Valmistuttuaan verkkoseminaarit voidaan arkistoida ja julkaista sivustoltasi, ja ne tarjoavat hyödyllisiä tietoja eri tavalla.

Verkkoseminaarin kysymysten käyttäminen

Jokainen kamppailee aika ajoin keksimään mielenkiintoisia ja osuvia blogin viestin otsikkoideoita. Haluat kirjoittaa artikkeleita, jotka auttavat ihmisiä ongelmissa, joita heillä on, mutta usein on vaikea ajatella, mitkä nämä ongelmat voivat olla suhteessa omaan markkinarakoihisi.

Täällä webinaarit voivat olla erittäin hyödyllisiä. Valitse avataksesi keskustelun kysymyksiin verkkoseminaarin lopussa. Voit sitten käyttää näitä kysymyksiä blogin kirjoittamiseen sekä tulevaisuuden verkkoseminaarien aiheisiin.

Jos ylläpidät sarjaa verkkoseminaareja, etsi myös huolellisesti toistuvia kysymyksiä tai teemoja, joissa ihmiset yrittävät ymmärtää tai ratkaista. Tämä voi hyvinkin tarkoittaa, että siellä ei ole tarpeeksi tietoa markkinoiden aukosta, joka voitaisiin hyödyntää.

Säästää aikaa

Yleisösi kysymysten ja vaatimusten käsittely voi olla erittäin aikaa vievää, ja vastaat sähköposteihin kaikkina vuorokauden aikoina. Verkkoseminaari on erittäin tehokas tapa säästää aikaa ja käsitellä useita asiakaskyselyjä kerralla.

Vuorovaikutuksella yleisösi kanssa yhdessä annat itsesi saataville, olette tekemisissä asiakkaidesi kanssa ja käsittelette heidän ongelmiaan. Kun verkkoseminaari on valmis, sinulla on enemmän aikaa muulle yrityksellesi.

Voittoa webinaareista

Webinaarien ei tietenkään tarvitse olla ilmaisia, ja jotkut ihmiset ansaitsevat paljon rahaa niiden johtamisesta. Jos aiot kuitenkin laskuttaa verkkoseminaaria, sinun on todella tarjottava hyvää vastinetta rahalle, varsinkin kun siellä on niin paljon webinaareja, että sinun ei tarvitse maksaa katsellaksesi.

Yksi tapa kiertää tämä on olla kumppanina muiden niche- tai teollisuudenalan suurten toimijoiden kanssa. Tarjoamalla web-seminaarin, jossa on keskusteluja useista isoista nimistä, sinun on perusteltua pyytää maksua.

Verkkoseminaarit premium-sisällölle

Toinen tapa käyttää webinaareja on tarjota niitä osana WordPress-jäsenyyssivustoasi. Lisäämällä kuukausittain pidettäviä verkkoseminaareja premium-sisällöksi, jäsenet tuntevat saavansa rahansa arvoisen.

Se on myös hyvä tapa jakaa tietoja eri muodossa, mikä voi auttaa pitämään ihmiset kiinnostuneina ja rohkaisemaan heitä maksamaan edelleen kuukausittaiset tilauksesi sivustollesi. Verkkoseminaareja voidaan jälleen arkistoida ja tehdä resursseiksi lisäämällä tarjoamasi sisällön määrää.

Asiakkaan hankinta

Jos tarjoat palvelua, webinaarit ovat loistava tapa saada lisää asiakkaita. Tarjoa verkkoseminaari tai verkkoseminaarisarja, jossa opetetaan kohderyhmällesi miten suorittaa itse tarjoamaasi palvelua.

Jos esimerkiksi olet verkkosivuston kehittäjä, aja verkkoseminaari, jossa opetetaan ihmisille perussivuston luomista. Seuraamalla verkkoseminaariasi katsojat saavat luottamuksen sinuun ja tunnustavat asiantuntemuksesi. Verkkoseminaarin lopussa monet pystyvät rakentamaan omat verkkosivut, mutta toiset eivät silti ole riittävän varmoja tehdäkseen niin. Tämä on kun tarjoat palveluitasi.

Webinarien ja WordPressin käytön aloittaminen

On olemassa monia ammatillisia ratkaisuja, joiden avulla voit ylläpitää omia verkkoseminaarejasi. Tässä on joitain parhaista vaihtoehdoista siellä.

WebinarJam

WebinarJam

WebinarJam on ylimmällä tasollaan Google Hangouts -lisäosa, mutta siinä on joitain erittäin vaikuttavia ja arvokkaita markkinointiominaisuuksia. Mahdollisesti suurin haaste isoille yrityksille on rajaton määrä osallistujia verkkoseminaareihisi, joita tuetaan.

Verkkoseminaarin järjestämisestä yli tietylle joukolle ihmisiä ei ole rajaa tai lisämaksua, joten mitä useammat katsojat houkuttelevat, sitä parempi. Muita ominaisuuksia ovat:

 • Mahdollisuus lisätä 10 samanaikaista puhujaa jokaiseen verkkoseminaarisessioon
 • Keskustele reaaliajassa yleisösi kanssa
 • Kutsu yleisön jäseniä liittymään välittömästi lähetysusi
 • Reaaliaikainen toimintakehotus tuotteiden ostamiseen
 • Täysi maksuyhdyskäytävän integrointi, jos veloitat verkkoseminaareistasi
 • Integrointi kaikkiin automaattivastaajiin

Kuten huomaat, WebinarJam on tehokas työkalu. Haittapuoli on se, että itse webinaareja ei ylläpidetä sivustossasi. Vuoden tilauksen ollessa 397 puntaa hinta ei ole kaikille.!

EasyWebinar

EasyWebinar

EasyWebinar on suosittu ratkaisu verkkoseminaareihin, joka integroituu WordPressiin laajennuksen kautta. EasyWebinar hyödyntää YouTube Liven ja Google Hangoutsin voimaa, joten se on erittäin luotettava. Voit suoratoistaa rajoittamattomalle määrälle katsojia, luoda niin monta tapahtumaa kuin haluat ja tarjota yksityisiä tai julkisia istuntoja. Se tarjoaa myös erinomaisen valikoiman markkinointityökaluja. Tärkeimmät ominaisuudet ovat:

 • Esitallennetut videotapahtumat suoratoivat reaaliaikaisissa webinaarisessioissa
 • Live-tapahtumat voidaan muuntaa ikivihreäksi tai automatisoituksi tapahtumaksi
 • Toimii WordPressin, OptimizePress 2: n, Leadpages ja monien muiden sivujen rakennustyökalujen kanssa
 • Luo kaikki markkinointiin tarvittavat sivut (rekisteröinti, kiitos, tapahtuma, uusinta ja lähtölaskenta)
 • Luo automaattisen sähköpostitusjakson
 • Kauniisti optimoidut mallit

Jos haluat isännöidä tapahtumia omassa verkkotunnuksessa, sinun on ostettava lisenssi ja asennettava WordPress-laajennus. Kun myydään samaan hintaan kuin WebinarJam, EasyWebinar ei ole halpa, mutta tarjoaa silti vaikuttavan palvelun hintaan.

WebinarIgnition

WebinarIgnition

WebinarIgnition on ammattimainen mutta suoraviivainen ratkaisu, ja se voi olla järkevä vaihtoehto niille, jotka vasta alkavat verkkoseminaarikentällä. Lisäosana saatavana WebinarIgnition integroituu saumattomasti mihin tahansa WordPress-teemaan, ja sen asentaminen on suhteellisen helppoa.

WebinarIgnition antaa sinun luoda sekä reaaliaikaisia ​​että automatisoituja webinaareja sekä tarjota kaikki työkalut, joita voit odottaa suhteessa verkkoseminaarien markkinointiin. Muita ominaisuuksia ovat:

 • Mahdollistaa minkä tahansa videovirran (kuten Google Hangouts tai LiveStream) integroinnin Live- tai Automaattisen verkkoseminaarisivullesi
 • Antaa vierailijoille rekisteröinnin Facebook-kirjautumisen kautta
 • Live Console Hub tarkoittaa, että voit hallita live-verkkoseminaaria niin kuin tapahtuu
 • Mahdollisuus valita kysymysruutu tai live-chat-alue live-verkkoseminaarisivullasi
 • Muokattavat sivumallit
 • Myynti ja tulosseuranta

Paljon halvempaa kuin joko WebinarJam tai EasyWebinar, WebinarIgnition maksaa kertaluonteisen palkkion, 97 dollaria. Tämä tekee siitä loistavan vaihtoehdon niille, jotka haluavat ammattitaitoisen webinar-ratkaisun budjetilla.

Viimeiset ajatukset verkkoseminaareissa ja WordPressissä

Verkkoseminaarit tarjoavat niin monia etuja kaikentyyppisille yrityksille, riippumatta siitä, pitävätkö verkkokauppaa, jäsensivustoa tai blogia, jokaiselle yritykselle on aika alkaa vakavasti harkita niiden johtamista. Kun olet valinnut sinulle webinaariratkaisun, tunnista, mitä haluat hyötyä verkkoseminaareistasi, ja räätälöi jokainen tapahtuma sen mukaan. Istu sitten taaksepäin ja katso, kuinka yrityksesi menestyy.

Tarjoatko verkkoseminaareja sivustossasi? Mitä webinaariratkaisua käytät ja mitä vinkkejä antaisit jollekin vasta aloittamassa webinaaripelissä?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map