WordPress Blogging-vinkkejä blogin menestykseen

WordPress Blogging-vinkkejä menestykseen

Bloggaaminen on alusta lähtien ollut loistava tapa jakaa intohimosi aiheeseen muiden Internetissä pitävien ihmisten kanssa. Kirjoitatpa ruoanlaitosta, mekaniikasta, SEO: sta tai lintujen muuttoliikkeistä, siellä on yleisö sinulle. Ja viimeisen 20 vuoden aikana blogin kirjoittaminen on kehittynyt yksinkertaisesta harrastuksesta täyteen uraan. Mikä on mahtavaa! Ihmiset todella ansaitsevat elantonsa tekemällä mitä rakastavat ja jakaen intohimon muiden kanssa.


Olemme aiemmin jakaneet useita vinkkejä blogin perustamiseen, online-läsnäolon rakentamiseen ja yleisön kasvattamiseen. Tänään peitämme kourallisen avaimen blogivinkkejä voit ottaa ne käyttöön heti, jotta blogisi olisi entistä parempi ja tulla menestyväksi bloggaajaksi!

Kirjoita mitä tiedät

Tämä voi tuntua itsestään selvältä, mutta kirjoita siitä, mitä rakastat ja mistä olet perehtynyt. Kun kirjoitat siitä, mikä olet kiinnostunut, intohimosi näkyy kirjoittaessasi. Tämä tekee uuden uran bloggaamisesta nautinnollisemman ja hallittavan.

Jos haluat lisätä tiettyä aihetta koskevia artikkeleita, joita et ole viranomainen, kannattaa ehkä lisätä kirjoittajien tiimiisi. Monet WordPress-teemat sisältävät tukea useille kirjoittajille sekä mukautettuja kirjoitussivuja.

Käyttäjän roolieditori WordPress-laajennus

Haluatko lisätä kirjoittajia antamatta heille ilmaista hallintaa blogiisi? Kokeile laajennusta kuten ilmainen Käyttäjän roolieditori WordPressille. Tämän laajennuksen avulla voit rajoittaa eri käyttäjäroolien (järjestelmänvalvoja, avustajat, tilaajat jne.) Käyttöoikeuksia ja määrittää sitten nämä roolit rekisteröidyille käyttäjille.

Luo asiaankuuluvaa sisältöä

Toinen tärkeä näkökohta on pitää keskittyminen asiaankuuluvaan sisältöön. Etkö näe meidän kirjoittavan Youtube-draamaa täällä WPExplorerilla? Vain siksi, että on olemassa bloggaajia, jotka tekevät rahaa tietystä aiheesta, mikä ei tarkoita, että sinun pitäisi yrittää kirjoittaa siitä myös … ellei se ole merkityksellinen blogisi keskittymiseen JA se on jotain mitä olet asiantunteva noin.

Tee artikkeleista mielenkiintoisia

lukeminen

Jos kirjoitat tiedät, se tekee tästä vinkkiä huomattavasti helpompaa – sinun on pidettävä sitä mielenkiintoisena. Kukaan ei halua lukea sanakirjaa, joten älä kirjoita artikkeleitasi kuin yksi. Löydä kirjoitustyyliäsi (verkossa on paljon upeita artikkeleita kirjoitusvinkkien avulla, jotka etsivät ja kehittävät online-ääntäsi) ja siirry sitten muihin vinkkeihimme artikkeleidesi uudistamiseksi.

Käytä hyvää otsikkoa

Mielenkiintoisen sisällön ohella tarvitset myös loistavan otsikon, joka kiinnittää huomion ja saa napsautuksen. Otsikot ovat ensimmäinen asia, jonka mahdolliset uudet lukijat näkevät hakukoneiden tuloksissa tai sosiaalisessa mediassa. Kun aivoriihiä harkitse 4 U on upea otsikko:

 • kiireellinen: Jos mahdollista, otsikkoosi tulisi sisältyä jonkinlainen kiireellisyys tai toimintakehotus. Luo sisältöä, jota lukijasi voivat käyttää muutoksen tekemiseen tänään, tai jaa jotain ilmaiseksi rajoitetun ajan.
 • Ainutlaatuinen: Tämä on erittäin tärkeää – sisältösi on oltava ainutlaatuista. Älä kopioi räikeästi muiden töitä. Tämä ei ole vain rikos, joka voi vaikuttaa hakukoneoptimointiisi, mutta lukijat lopettavat paluun, jos kaikki blogisi tarjoamat tiedot ovat uusittuja. Ajattele millaista sisältöä haluaisit lukea, mutta jota et ole vielä löytänyt, siirry sitten töihin sen luomisessa.
 • Hyödyllinen: Kirjoita sisältöä, jota lukijasi haluavat tai täytyy lukea. Artikkeleihisi tulisi sisältyä tietoja, joita lukijat voivat käyttää, jotka kapeastasi riippuen voisivat olla sisustuselementit, vanhemmaksi saamasi opitut elämäntunnit, neuvoja unelmaurasi napsauttamiseen tai ehkä opas loistavan blogin luomiseen..
 • Ultra-Specific: Ainoa asia, joka on hyödyllistä sisältöä parempi, on hyper hyödyllinen sisältö. Mitä tarkempi sisältösi, sitä aktiivisemmin lukijat todennäköisesti osallistuvat. Tietysti kääntöpuoli on, että mitä kapeampi sisältösi, sitä pienempi lukijajoukko olet houkuttelemasi, mutta luomalla blogiisi hyvän yhdistelmän yleisiä ja erityisiä artikkeleita, voit kasvattaa ja viljellä lukijasi yleisöä.

Otsikkokokeet Ilmainen WordPress-laajennus

Vielä parempiin otsikoihin voit käyttää myös a otsikkojako testauslaajennus. Laajennuksen avulla voit kokeilla saman otsikon muunnelmia nähdäksesi, mikä muoto vetoaa eniten lukijakuntaasi. Vaikka tämä ei ole välttämätön askel, se on jotain harkittavaa, vaikka jaat testinimikkeitä vain rajoitetun ajan saadaksesi tunteen siitä, mitä lukijasi haluavat nähdä.

Lisää sosiaalinen jakaminen

Kun olet investoinut koko tämän ajan mahtavaan sisältöön, haluat, että lukijasi jakavat sen oikein? Tietysti teet! Hyvin käyttäjät jakavat sisältöä todennäköisemmin, jos luot jaettavan sisällön. Mitä tämä tarkoittaa? Ilo, että kysyit.

Varmista, että sinulla on sosiaalisen jakamisen painikkeet sisäänrakennettu blogiisi. Älä luota lukijoihisi, että sinulla on sosiaalisen selaimen pikakuvakkeita tai käydä läpi ylimääräistä vaivaa avataksesi sosiaalisen tilinsä jakaaksesi sisältöäsi. Keskimäärin ihmiset ovat huonosti tekemässä päätöksiä, joten mitä helpommaksi antaa heille jotain (esimerkiksi jakaa sisältöä), sitä todennäköisemmin he tekevät sen..

Jetpack WordPress -laajennus

Suuri ilmainen laajennus sosiaalisiin painikkeisiin on jetpack kirjoittanut Automattic. Jetpack tarjoaa bloggaajille erilaisia ​​tehokkaita vaihtoehtoja yhdestä mahtavasta laajennuksesta ja yksi näistä vaihtoehdoista sattuu olemaan sosiaalinen jakaminen. Jetpackin asentamisen jälkeen siirry kojelautaan ja siirry kohtaan Jetpack> Asetukset> Jakaminen, jotta jakamispainikkeet otetaan käyttöön ja painikkeiden sijainti valitaan. Tällä hetkellä tuetaan 10 palvelua (mukaan lukien kolme suurta – Twitter, Facebook ja Google+) sekä sähköpostin ja tulostamisen vaihtoehdot.

Lisäksi useimmat ihmiset kokevat tarpeen kuulua ryhmään. Joten mennessä näyttää lukumäärän sosiaalisista osuudestasi tai sosiaalisista seuraajistasi on mahdollista lisätä lukijan todennäköisyyttä seurata esimerkkiä. Monarch on hieno premium-laajennus, jonka avulla voit luoda sosiaalisia linkkejä ja sosiaalisen jakamisen painikkeita laskurien kanssa. Mutta riippuen siitä kuinka monta seuraajaa sinulla on, haluat ehkä piilottaa laskurisi, kunnes numerot ovat hiukan vaikuttavampia.

Blogin pitäisi olla helppo lukea

Flesch-lukun helppoustesti

Sisällön saaminen järjestykseen on valtava askel, mutta sinun ei pidä unohtaa luettavuutta. Yksi nopea tapa tarkistaa sisältösi on Flesch-testi. Flesch-lukemisen helppous testi on tavanomainen menetelmä englanniksi kirjoitetun kappaleen tai artikkelin vaikeuksien testaamiseen. Se on lähinnä matemaattinen kaava, joka käyttää lauseita, sanoja ja tavuja muuttujina. Vaikka sen ei pitäisi olla ainoa tekijä, joka harkitsee Flesch-pistemäärääsi, voi auttaa sinua kirjoittamaan parempaa sisältöä kohdeyleisöllesi.

Hiiva SEO

Jos käytät jo Yoast SEO -laajennus WordPress-sivustosi optimoimiseksi hakukoneille tiedät mielelläni, että voit käyttää samaa laajennusta viestien optimointiin myös ihmisten lukijoille, koska siinä on sisäänrakennettu Flesch Reading Ease -testi. Yoast SEO -sisältöanalyysityökalulla voit nähdä nopean tilannekuvan otsikostasi, meta- ja sisältö SEO: sta ja tehdä muutoksia vastaavasti saadaksesi kaikki muuttujat SEO vihreälle alueelle (voit ottaa reaaliaikainen sisältöanalyysi koeajolle heidän verkkosivustollaan).

Siivoa verkkosivustosi

On olemassa paljon loistavia blogeja, joihin et ole varmasti koskaan palannut, koska niiden verkkosivujen suunnittelu vie sinut pois. Vakavasti. Kuka haluaa kuvitteellisia lukukelvottomia fontteja, vilkkuvia mainoksia ja hulluja pakattuja sivupalkkeja heidän kasvonsa? Monta kertaa yksinkertaisempi on parempi ja blogin luettavuuden tulisi olla avainasemassa blogin suhteen.

Ananas ilmainen WordPress-teema

Ananas ilmainen WordPress-teema

Käytä WordPress-teemaa joten lukijoiden on helppo tehdä mitä parhaiten tekevät (lukea) antaen samalla blogisi / yrityksen ylläpitämiseksi tarvittavat vaihtoehdot. Joillekin tämä voi tarkoittaa valita suoraviivaista bloggaamista WordPress-teemasta, kuten Ananas. Tämä puhdas, minimaalinen ja ILMAINEN WordPress-teema käyttää yksinkertaista keskitettyä sisältöasettelua ilman pää sivupalkkia, joten lukijasi keskittyvät sisältöösi, ei widgetteihisi ja muihin fluffiin.

Yhteensä vetä ja pudota WordPress-teema

Yhteensä vetä ja pudota WordPress-teema

Jos tarpeesi ovat hieman monimutkaisempia, kannattaa ehkä valita suurempi premium-teema sivunmuodostajan kanssa (jotta voit rakentaa minkä tahansa muun aloitussivun, kaupan, tiimin tai muut tarvitsemasi sivut). Loimme Kaikki yhteensä täällä WPExplorerissa ja rakensi sen oikealla tavalla. Lisää rajoittamattomia blogisivuja, käytä valinnaista blogisuodatinta, valitse kolmesta pääasettelusta (muuraus, ruudukko tai vakioluettelotyyli), lisää sivupalkki (tai älä), lisää useita kirjoittajia avatareilla, luo viestisarjat, käytä mukautettuja kuvan rajaus, ota sosiaalinen jakaminen käyttöön ja muuta. Ja nämä ovat vain joitain blogin vaihtoehtoja! Voit myös lisätä mukautettuja värejä, fontteja, logoja jne. Checkout-esityksen nähdäksesi lisää!

Ja riippumatta siitä, minkä teeman valitset, varmista, että olet valitse hyvä fontti kirjasinkoko, jonka lukijat voivat helposti lukea. Mukaan Amerikkalaiset kirjailijat ja taiteilijat Inc Parhaat fontit verkossa lukemiseen ovat arial koossa 12+, Kuisti klo 10 tai Georgia jos tarvitset jotain hieman muodollisempaa. He havaitsivat myös, että jos houkuttelet kypsempää yleisöä, sinun pitäisi kasvattaa kirjasinkoko vähintään 14: ksi.

Helppo Google Fonts Free WordPress -laajennus

Jos et ole varma, kuinka lisätä mukautettua koodia teemafonttien vaihtamiseen, saat vain Helppo Google-fontti WordPressille. Tämän ilmaisen laajennuksen avulla voit tehdä muutoksia fontteihisi suoraan WordPress live -sovelluksesta (koodaustaitoja ei tarvita). Muokkaa ja esikatsele sivuston eri tekstielementtien fontin väriä, kokoa, rivikorkeutta ja kirjainväliä.

Yksinkertaista muotoilua

Sisällön järjestäminen menee pitkälle. Jos yrität kirjoittaa yli 2000 sanan viestin, haluat lukijoiden tekevän sen loppuun. Yksi tapa parantaa viestien luettavuutta on käyttämäsi muotoilu.

Jokaisen kirjoittamasi ajatuksen ei tarvitse olla pitkä, lyhyemmät lauseet varmasti on heidän paikkansa ja voi auttaa pitämään sinut (ja lukijasi) pisteessä. Käytä otsikoita merkitäksesi artikkelisi eri osiot selvästi. Käytä H2-otsikoita pääosastoihin, joissa on lisäystävätason otsikoita (H3, H4 jne.) Tarpeen mukaan. Lisää luettelomerkit ja numeroidut luettelot yksinkertaisia ​​ja nopeita kohtia viesteissäsi.

Käytä kuvia eduksesi

Miksi kuvat ovat tärkeitä

Kuva on väitetysti tuhannen sanan arvoinen, mutta blogiisi se voi olla paljon enemmän arvoinen, jos käytät sitä oikein. Luo kuvia, jotka ovat visuaalisesti kiehtova. Kiitos verkkosivustoille kuten Unsplash, Iso osake, Pixabay, PicJumbo ja Kuolema varastossa kohtuuhintaisten kuvien löytäminen on helppoa. Sitten kanssa photoshop tai ilmainen online-työkalu Pixlr Voit muokata kuvaa lisätäksesi tekstiä, suodattimia ja muuta.

Varmista, että mukana on myös alt-teksti kun lisäät kuvia viesteihisi. Hakukoneet näkevät nämä tiedot. Optimoimalla kuvasi vaihtoehtoisen tekstin, aivan sama kuva saattaa vain sijoittua paremmin hakukoneiden kuvatuloksissa (luoda kokonaan uuden verkkoliikenteen kanavan sivustoosi).

Kannusta lukijaa osallistumaan

Olemme käsitellyt tätä aihetta aiemmin, mutta se johtuu vain siitä, että se on niin tärkeä. Yleisösi on blogisi painopiste, joten heidän aktiivinen osallistuminen on erityisen tärkeää. Tässä on muutama yksinkertainen tapa tehdä juuri tämä.

Paranna kommenttiosi

Kommenttisi ovat helpoin tapa saada lukijat mukaan. Vaikka WordPress-kommentit ovatkin itsessään melko mahtavia, käytettävissä on paljon mahtavia WordPress-laajennuksia, jotka auttavat sinua tekemään kommenttisi entistä paremmiksi. Tässä on vain muutama parhaista WordPress-kommenttilaajennuksista (mielestämme) tasoittaaksesi kommenttiosi.

Aloita uutiskirje

Toinen yksinkertainen tapa tavoittaa lukijasi on uutiskirje. Uutiskirjeet menevät suoraan yleisön postilaatikkoon, joten riippumatta siitä missä he ovat, he näkevät, että sinulla on jotain uutta kassalle. Uutiskirjeet ovat myös mahtava tapa jakaa yksinomainen sisältö lukijoidesi kanssa, kuten ilmaistarjous tai erityinen kilpailu heille. Tässä on kirjoittajien mahtavia vinkkejä uutiskirjeille ja WordPressille:

 • Aloittelijan opas MailChimpistä WordPressin avulla
 • 5 ilmaista WordPress-laajennusta MailChimpille lisätäksesi uutiskirjeen käyttöoikeuksia
 • 3 WordPressin välttämätöntä luettelolaajennusta

Harkitse ilmaiseksi aloittelijaa tai kilpailua

Tarjoatpa ilmaista lahjaa / lahjoja vain tilaajille tai koko yleisölle, on aina mukavaa, että voimme antaa takaisin lukijoillesi. He tukevat sinua ja tekevät bloggaamisen elämäntyyliäsi mahdollista! Onneksi, WordPressin avulla on erittäin helppo isännöidä omaa kilpailuasi tai lahjasi pluginin avulla. Voit myös harkita ilmaisten, ladattavien herkkujen luomista (kuten ilmaisia ​​WordPress-teemoja, ilmaisia ​​kirjoja, ilmaisia ​​psdejä jne.) Tai yksinoikeuksien tarjoamisen suosittamillesi tuotteille..

Käärimistä

Tämä on vain jäävuoren huippu tapoja parantaa WordPress-käyttöisen blogin parantamista ja toivomme, että jotkut näistä vinkkeistä auttavat sinua pääsemään blogin menestykseen. Älä kuitenkaan pysähdy vain tähän – on olemassa monia tapoja parantaa blogin uskottavuutta, verkkosivustojen turvallisuutta, WordPress SEO: ta ja jopa tilaajasuhdetta. Joten jatka tutkimusta ja oppimista. Ja jos törmäät muihin hyödyllisiin blogivihjeisiin, muista jakaa ne alla oleviin kommentteihin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map