Vinkkejä WordPress-verkkosivustosi hylkäämiseen paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi

Jokainen ihminen haluaa olla organisoituneena elämäänsä kaiken hallitsemalla ja johdonmukaisella tavalla. Poistat aina tarpeettomia esineitä kodistasi pitääksesi sen puhtaana. Sama pätee työpaikkaan, varsinkin jos sinulla on WordPress-verkkosivusto yrityksellesi. Jotta se olisi puhdas, sinun on pyrittävä poistamaan kaikki, josta ei ole hyötyä.


Tarkkuuden vuoksi käyttäjät kysyvät sinulta jotain tuotetta tai palvelua, ja he eivät todellakaan välitä kaikesta muusta, jonka olet asettanut. Joten, verkkosivustollasi on oltava tarkoitus ja noudatettava sitä jokaisella sivulla. Merkityksettömän tiedon sijoittaminen ilman viittausta omaan markkinarakoonsa on vain turha ponnistus, mikä vain huonontaa tuotemerkkiarvoasi.

Vaiheet WordPress-asennuksen puhdistamiseksi

WordPress-sivustossasi on useita taktiikoita, joiden avulla voit tehdä siitä käyttäjäystävällisen ja maksimoida vierailijoiden sitoutumisen..

1. Poista tarpeettomat laajennukset

Vaikka plugins ovat yksi WordPress-sivuston tärkeimmistä elementeistä, plugins-ohjelmien pitäminen, jotka eivät ole aktiivisia tai koodattu huonosti, voi maksaa sivuston nopeuden, joka ei ole älykäs siirto. Poista yksinkertaisesti asennukset tai poista ne käytöstä, joita et käytä.

Lisäksi harkitse joidenkin nykyisten laajennusten korvaamista sellaisilla, jotka palvelevat useita tarkoituksia (Jetpack on loistava esimerkki yhdestä laajennuksesta, joka tarjoaa monia toimintoja). Keskity tarpeisiisi ja leikkaa luetteloa vastaavasti (älä ole plugin-kotelo).

2. Tee navigoinnista siistitön

Mega-valikko

Katso navigointiisi puhdas ilme. Poista liialliset luokat ja muista käyttää sopivia vanhempien ja lasten luokkia sujuvaan hakuun. Varmista, että navigoit tärkeimmillä sivuillasi. Voit käyttää tageja ja luokkawidgettejä tarjotaksesi lukijoillesi pääsyn enemmän sisältöön.

Jos sivustosi vaatii monia linkkejä, harkitse megavalikon lisäämistä. Mega-mens tarjoavat kävijöillesi sivustosi kävijöille laajoja tietoluetteloita, samalla kun voit pitää päänavigoinnin yksinkertaistettuna. Plugins, kuten Uber Menu, Mega Main Menu ja Hero Menu, tarjoavat kaikki fantastisia megavalikkotoimintoja, jotka toimivat hyvin useimpien WordPress-teemojen kanssa.

3. Järjestä sivuston sisältö

Jos sivustosi sisältö on valtava, järjestä se jäsennellyllä tavalla niputtamalla kappaleita. Muista myös käyttää oikeita otsikoita. Viesteilläsi ja sivuillasi tulisi olla H1-otsikot, ja sitten sinun tulisi käyttää postissasi sisäkkäin olevia H2-, H3- jne. (Viestissämme käytetään H2: ta “WordPress-asennuksen puhdistamisen vaiheet” -kohdassa, jota seuraa H3-otsikot jokaiselle numeeriselle pisteelle ). Tämä parantaa luettavuutta ja käyttökokemusta pitämällä kävijät poissa lukemattomasta tekstin seinästä.

Jotkut korostavat perusmuotoilua voivat tuottaa huomattavia tuloksia. Tähän sisältyy otsikoiden, luetteloiden, lainausmerkkien, painikkeiden, linkkien ja jopa eri fonttityylien käyttö sisällön virtaamisen helpottamiseksi.

4. Pidä asianmukaisuustarkistus

Kun käytät kuvia, videoita tai muuta mediaa WordPress-sivustosi blogiviestissä, sen on liityttävä aiheeseen. Lisäksi sinun ei pidä pitää mediaa, jolla ei ole merkitystä asiasi kannalta. Vanhan sisällön ja siihen liittyvän median säännöllinen päivittäminen on myös hyvä tapa varmistaa, että sinulla ei ole rikki kuvia tai linkkejä.

5. Suorita päivitykset säännöllisesti

Päivitä WordPress

Pidä WordPress-asennus, teemat ja laajennukset ajan tasalla. Jos et ole päivittänyt jonkin aikaa, tee se. WordPress-version nykyisen version käytön on oltava varmistaa, että saat viimeisimmät WordPress-tietoturvakorjaukset ja yhteensopivuuden verkkosivustosi laajennusten ja teemojen kanssa..

Ennen päivitystä suosittelemme, että teet aina varmuuskopion WordPress-sivustostasi. Tämä on tärkeä varotoimi siltä varalta, että yksi laajennuksen tauoista päivitetään, jotta sinulla on tapa palauttaa verkkosivustosi entiseen tilaan. Jotta varmuuskopiointi olisi helpompaa, harkitse WordPressin parhaita varmuuskopiointipalveluita ja -laajennuksia.

6. Seuraa sivustosi nopeutta

Pingdom-työkalut

Jos sivustosi lataaminen vie liian kauan, sinun on selvitettävä syy, joka saattaa estää sen sujuvaa käyttöä. Pingdom Työkalut on loistava tapa tarkistaa WordPress-sivustosi nopeus.

Nopean hosting-palvelun käyttö on hyvä vaihtoehto verkkosivuston nopeuden parantamiseksi, mutta jotkut ihmiset käyttävät myös jaettua hosting-palvelua, koska se tarjoaa hyvää vastinetta rahalle. Mutta ei väliä mitä tahansa, varmista, että käytät aina verkkoliikenteellesi sopivaa isännöintisuunnitelmaa – jaetulla isännöinnillä jaat aktiivisesti palvelimen resursseja minkä tahansa määrän muiden verkkosivustojen kanssa ja hallitun isännöinnin yhteydessä sinulle annetaan usein vain asetettu määrä. Varmista, että valitset sinulle sopivan suunnitelman.

Sinun tulisi myös katsoa teemaasi ja myös aktiivisia laajennuksia. Jotkut WordPress-lisäosat (teemat ja laajennukset) ovat paljon resursseja (kuten jotkut suuret liukusäätimen laajennukset), ja huonosti koodatut lisäosat voivat ehdottomasti hidastaa sivustoasi. Testaa liveteemademojen sivuston nopeus ennen niiden lataamista ja asentamista, ja tutkia laajennuksia ennen uusien lisäämistä.

7. Päivitä järjestelmänvalvojan paneeli

WP Optimoi WordPress-laajennus

Pelkkä etusivun työskenteleminen ei riitä, toisin sanoen vain kasvojen pitäminen puhtaina asettamalla kömpelöjä vaatteita – se ei ole hyvä merkki. WordPress-verkkosivuston tausta- tai järjestelmänvalvoja-alue on yhtä tärkeä kuin sen etukuva. Piilotettuja sisäisiä toimia on niin paljon, että ne voidaan optimoida.

 • Poista teemat, joita ei enää käytetä. Oletus WordPress -sivustossa on runsaasti teemoja, mutta niitä kaikkia ei vaadita. Käytännössä et aio vaihtaa teemaasi niin usein. Joten jätä vanha teema ja siirry eteenpäin vähemmän taakkaa.
 • Poista odottavat ja roskapostiset kommentit. Tämä antaa SEO-näkökulmasta negatiivisen vaikutelman. Käytä Tyhjä roskaposti -painikkeella, jotta nämä kommentit voidaan puhdistaa yhdellä napsautuksella, ja se antaa säännöllisesti parempia tuloksia. Voit myös kokeilla Roskapostin mehiläinen laajennus, joka on tarkoitettu erityisesti laillisten kommenttien säilyttämiseen estäen roskapostia.
 • Tyhjennä roskakori usein. Roskakoriin lisäämäsi WordPress-verkkosivustosi viestit ja sivut vievät tilaa, kunnes ne poistetaan lopullisesti. WordPress on mahdollisuus poistaa pysyvästi roskakorissa olevat viestit, joten käytä sitä.
 • Työskentele rikkinäisten linkkien kanssa. Linkit, jotka eivät toimi, antavat erittäin huonon kuvan kävijöille ja hakukoneille. Ensisijainen vaihe on löytää tällaiset linkit ja sitten korjata ne. Käytä laajennuksia kuten W3C Link Checker löytää rikki linkkejä. Sen jälkeen joko päivitä ne manuaalisesti tai suorita 301 uudelleenohjausta (tarkista myös artikkeli viallisten linkkien poistamisesta sekä pysyvien linkkien päivitysoppaamme).
 • Puhdista tietokanta. Tietokanta on välttämätön osa tai pikemminkin WordPress-verkkosivustosi sydän, koska suurin osa tarvittavista tiedoista on tallennettu siihen. Joten se vaatii innokasta hallintaa. Tähän puhdistukseen voi kuulua väliaikaisesti käytetyn levytilan poistaminen, päivitysten postitus, roskapostikommentit ja muut roskakorissa olevat kohteet sekä jäämät plugineista ja teemoista. Vapaa WP-optimointi plugin on erittäin hyödyllinen laajennus, jonka avulla voit optimoida tietokannan tällä tavalla.
 • Poista elementit käytöstä vähemmän tarpeen mukaan. Tämä on myös helppo tapa leikata WordPress-visuaalissa olevat hyödyttömät elementit. Napsauta välilehteä nimeltä näytön vaihtoehdot WordPress-kojelaudan oikeassa yläkulmassa. Täältä voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä erilaisia ​​ominaisuuksia vain valitsemalla tai poistamalla valintaruudut.
 • Taksonomia on myös puhdistettava. Jos verkkosivustollasi on käyttämätöntä taksonomiaa, päästä eroon. Jos on tunnisteita ja luokkia, joita et käytä, poista ne manuaalisesti. Koska taksonomioita on jokaisella viestityypillä (joihin voi sisältyä blogin viestejä, portfolio, henkilökunta, suosittelut jne. Aktiivisesta teemasta ja laajennuksista riippuen), sinun on mentävä jokaiselle viestille käyttämättömien kohteiden tarkistamiseksi..
 • Käyttämätön materiaali on kadonnut. WordPressissä on erillinen kansio, nimeltään lisäykset joka sisältää kaikki mediatiedostot, jotka olet ladannut verkkosivustollesi. Pitkällä tähtäimellä tämä voi johtaa massiiviseen varastointiin, ja se on siten leikattava. Plugins, kuten Kuvan puhdistus voi löytää ja poistaa tällaisia ​​mediatiedostoja. Voit myös käyttää Pakota uusi pikkukuvat plugin, joka poistaa kaikki rajatut sivuston kuvat, jotka saattavat jäädä vanhoista teemoista, ja rajata kuvat uudelleen nykyiselle teemallesi määritellyllä tavalla. Tämä voi tyhjentää paljon tilaa, jos olet vaihtanut useiden teemojen välillä aiemmin.
 • Leikkaa widgettejä, joita et käytä. Tämä koskee kojetaulun widgettejä sekä verkkosivustosi etuosassa näkyviä widgettejä. Avaa hallintapaneelin widgetit (näkyy pääsivulla, kun kirjaudut sisään ensin WordPress-asennukseen) näytön vaihtoehdot välilehti näytön yläosassa, jotta avaialbe-ruudut voidaan ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä. Widgetit WordPress-sivustosi etupäässä sivupalkeissa ja alatunnisteissa löytyvät kohdasta ulkonäkö> widgetit. Korvaa tai järjestä ne vetämällä ja pudottamalla.

Ei ole välttämätöntä, että WordPress-verkkosivustoltasi puuttuisivat kaikki edellä mainitut kohdat. Mutta silti pidä silmällä tarkistaaksesi mahdolliset puutteet, pienetkin muutokset voivat tuottaa oikeudenmukaisia ​​tuloksia.

johtopäätös

WordPress-verkkosivustosi voidaan muuttaa muutamassa tunnissa puhdistamalla se huolellisesti. Decluttering voi antaa sille interaktiivisemman kuvan poistamalla kaikki merkityksettömät elementit ja järjestämällä loput paremmalla tavalla. Yksinkertaisin sanoin, sinun on poistettava tarpeeton rasva verkkosivustoltasi. Tartu vain tarpeelliseen ja jätä loput loppuun.

Tarkista tarkkaan asiat, jotka eivät ole hyödyllisiä, mutta vievät silti tilaa, ja lisäksi tarjoavat lukijoillesi sattumanvaraisen käyttökokemuksen. Ja kojelaudan hallintapaneeli on yhtä tärkeä kuin verkkosivustosi ulkoinen ulkonäkö verkossa. Sekä WordPress-sivustosi etuosa että takaosa on tarkistettava säännöllisesti, ja pitkällä aikavälillä tämä parantaa verkkosivustosi paremmin. Tuloksena on nopeampi latauspaikka yhdessä parantuneen käyttökokemuksen kanssa.

Onko sinulla muita vinkkejä WordPressin hylkäämiseen? Vai oletko kokeillut omamme? Haluaisimme kuulla kokemuksesi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map