Vinkkejä WordPress-toiminnallisuuden parantamiseksi verkkosivustollasi

Vinkkejä WordPress-toiminnallisuuden parantamiseksi verkkosivustollasi

Teeman asentaminen WordPress-pohjaiselle sivustolle tai yksinkertaisesti käynnistäminen verkossa ilman asianmukaista optimointia ei riitä WordPress-toiminnon optimoimiseksi ja tekemiseksi siitä todella käyttökelpoista. Verkkoyleisöstä on tullut erittäin nirso ja vaativa.


He etsivät nopeuteen optimoituja, toiminnallisia, mutta hyvännäköisiä verkkoresursseja, jotka tarjoavat kaikki etsimänsä tiedot ja toiminnot. Kun rakennat käyttökelpoista ja toiminnallista WordPress-sivustoa, ota huomioon seuraavat 10 suurta vinkkiä.

1. Valitse paras isäntä

Sieltä tarina alkaa. Tehokas ja luotettava isäntä on valtava tekijä WordPress-toiminnallisuuden parantamisessa. Voit valita paljon vaihtoehtoja. Jotkut niistä ovat halvempia kuin toiset, sisältäen hinnasuunnitelmiin erilaisia ​​ominaisuuksia. Seuraava tarkistusluettelo auttaa sinua valitsemaan paras isäntä, joka täyttää verkkosivustosi vaatimukset.

 • Kun valitset parhaan hosting-tyypin, ota huomioon projektisi budjetti ja tietomäärä, joka sinun on jaettava sivustossasi. Vaikka monet kehittäjät eivät pidä jaetusta isännöinnistä johtuen siitä, että joudut jakamaan tilaa muiden sivustojen kanssa, tämä on täydellinen valinta pienemmille verkkoprojekteille, joilla ei ole tasaista tuloja. Tämä voi olla loistava lähtökohta sivustoille, jotka vain yrittävät tavoittaa uusia yleisöjä.
 • Haavoittuvuus. On tärkeää valita isäntä, joka tarjoaa säännöllisiä ja turvallisia varmuuskopioita. WordPress-sivustot ovat alttiita hakkeroinnille. Joten, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi, että kaikki sivustosi arvokkaat tiedot on suojattu ja turvattu, valitse ylläpitosuunnitelma, joka sisältää säännölliset varmuuskopiot.
 • Nopea sivun lataus. Valitse välityssuunnitelma, joka sisältää välimuistijärjestelmän ja korkeat sivun latausnopeudet. Jos et halua asiakkaidesi lähtevän kilpailijoiden sivustoille, älä anna heidän odottaa yli 2 sekuntia, kunnes verkkosivu latautuu.

2. Asenna laajennukset valikoivasti

Itse asiassa sinulla ei ole vaikeuksia, kun etsit optimaalista ratkaisua tiettyjen WordPress-toimintojen lisäämiseksi sivustoosi. Ilmaisia ​​laajennuksia on tuhansia, ja yhtä monta palkkiolaajennusta, joista valita, kaikkiin tarkoituksiin. Lisäksi monet palkkio WordPress-sivumallit on ladattu laajennuksilla, jotka sopivat erityistarkoituksiin. Tämä voi olla esimerkiksi online-varauslomake, liukusäädin, WordPress-yhteyslomake, LMS, WordPress-kaupan paikannin jne..

Vaikka on niin paljon mahtavia laajennuksia, ole valikoiva. Asenna vain tarvitsemasi laajennukset ja yritä tiivistää ominaisuudet yhdeksi laajennukseksi, jos mahdollista. Paljon laajennuksia ei ole aina huono, mutta se lisää työtä, joka joudut panostamaan päivityksiä testattaessa.

3. Käytä reagoivia malleja

Sisällönhallintajärjestelmänä WordPress ei ole mobiiliystävällinen ratkaisu. Jotta se näyttää ja tuntuu kaikilla näyttökokoilla täydellisesti, sinun on asennettava joitain kolmansien osapuolien laajennuksia sivustosi kojelautaan. Onneksi valittavissa on paljon reagoivia WordPress-teemoja, niin ilmaisia ​​kuin premium -kin.

Responsiiviset WordPress-teemat WordPress-toiminnallisuudelle - Monstroidi

Web-yhteisön siirtyessä yhä enemmän kannettavien laitteiden käyttöön on välttämätöntä, että jokainen sivusto on mobiiliystävällinen. Lisäksi mobiililaitteiden ensimmäisistä malleista on tulossa paljon hyödyllisempiä erityisesti WordPress-toiminnoille. Niitä käyttämällä voit olla varma, että jokainen verkkosivulla oleva tieto näytetään oikein eikä se sotke sivua.

4. Sosiaalisen median integraatio

Tuskin löydät henkilöä, jolla ei ole tiliä missään suositussa sosiaalisen median verkossa. Kun integroit WordPress-sivustosi sosiaalisen median vaihtoehtoihin, saat siitä entistä paremman käytettävyyden yleisöllesi. Lisäksi kasvatat mahdollisuuksia, että useammat ihmiset ovat kiinnostuneita tuotemerkkistäsi.

 • Sosiaaliset jakamisasetukset antavat asiakkaille mahdollisuuden jakaa sana haluamastaan ​​tiedosta yhdellä napsautuksella.
 • Sosiaalisen median widgetit esittävät uusimmat julkaisut heti sivustosi sivuilla.
 • Sosiaalisen kirjautuminenominaisuuden ansiosta rekisteröintilomakkeita ei tarvitse täyttää.

Sosiaalinen integraatio WordPress-toiminnallisuuteen

Monissa teemoissa on ainakin sosiaalisen median perusintegraatio widgetien tai otsikko- / alatunnistusmoduulin kautta. Mutta se on erittäin helppo lisätä itse sosiaalisen median WordPress-laajennuksella. Kun olet löytänyt sinulle sopivan laajennuksen, käytä blogiamme näitä vinkkejä kasvattaaksesi läsnäoloasi:

 • Sosiaalisen median markkinoinnin perusteet WordPress-verkkosivustollesi
 • Kuinka seurata sosiaalisen median analyysiä WordPressin avulla
 • Kuinka lisätä sosiaalisen median seurantaa WordPress-sivustoltasi

5. Käytä HTML5-animaatiota

On kulunut vuosikymmen virallisesta ilmoituksesta Flashin kuolema. Nykypäivän verkossa on parempi parantaa verkkosivustosi HTML5-animaatiolla monista syistä. Ensinnäkin hakukoneet eivät näe sivustosi Flash-pohjaisia ​​elementtejä.

Kuinka usein päivität Flash-soitinta? Et voi muistaa viimeksi kun teit sen? Niin myös suurin osa verkon käyttäjistä. Suurin osa meistä käyttää vanhentuneita Flash-soittimia, jotka eivät tue Flash-animaatiotehosteita, joilla olet kehittänyt sivustoasi. Lisäksi HTML5-animaatio on mobiiliystävällinen, mikä lisää mahdollisuuksia, että sivustosi näyttää interaktiivisemmalta.

6. Tee navigoinnista helppoa ja selvää

Sivustosi ensimmäistä kertaa kävijöiden pitäisi olla helppo löytää tarvittavat tiedot muutamassa sekunnissa. Intuitiiviset ja tunnistettavat navigointimallit parantavat käyttäjien selauskokemusta, mikä tekee verkkoresurssistasi käyttäjäystävällisemmän.

Älä keksii pyörää uudelleen, kun mietit verkkosivuston navigointielementtejä, joiden pitäisi olla läsnä sivustossasi. On aina hyvä idea sijoittaa selauspaneeli sivun yläosaan. Juuri täällä käyttäjät odottavat löytävänsä sen. Lisää myös Ajax-pohjainen hakukenttä sivustosi päänavigointipaneelin viereen. Paranna sivustoasi sivupalkin, arkistojen ja leivänmallien luokkiluettelolla.

7. Yksinkertainen ja puhdas suunnittelu

Kun rakennat tai uudistat WordPress-sivustoasi, pidä mielessä yksi yksinkertainen sääntö – sivuston kävijät etsivät WordPress-toiminnallisuutta lomakkeen ulkopuolella. Joten, kun työskentelet sivustosi suunnittelussa, kysy itseltäsi yksinkertainen kysymys – “Sekoittaako tällainen malli vierailijani?” Jos epäröit vastata tähän kysymykseen, voi olla parempi, että valitset toisen strategian.

Yksinkertainen tyylikäs WordPress-suunnittelu

Ihmiset pitävät ennustettavista kuvioista. He haluavat nähdä tiettyjä elementtejä tietyissä paikoissa. Jos näin ei tapahdu, he turhautuvat ja hämmentyvät, mikä saa heidät poistumaan kilpailijoiden sivustoille.

8. Käytä CDN-levyä

Varmista, että verkkosivustosi nopeus on yhtä suuri kuin kilpailijoillasi käyttämällä CDN: tä. Tämä on ratkaiseva osa WordPressin nopeuttamisessa, ja koska valita on niin paljon ilmaisia ​​CDN-palveluita, sinulla ei ole tekosyytä olla kokeilematta sitä.

CDN on sisällönjakeluverkko, joka sijaitsee yleensä ympäri maailmaa ja joka toimittaa staattisen verkkosivustosi sisällön (kuten kuvat tai CSS) lukijoillesi nopeammin kuin oma verkkopalvelimesi pystyy. Voit lukea lisää CDN-eduista, mutta yleensä se on hyvä idea jokaiselle verkkosivustolle (WordPress vai ei). Itse asiassa – käytämme CloudFlare täällä WPExplorerissa ja se on toiminut meille hyvin.

9. Keskity hakukoneoptimointiin

WordPress-toiminnallisuus: SEO

Älä unohda hakukoneoptimointia. Se on todella yhtä tärkeää kuin ihmiset sanovat olevan. Hakukoneiden optimointi vaatii paljon aikaa ja vaivaa hallitsemiseen, mutta verkossa on paljon laajennuksia, oppaita ja vinkkejä, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun. Tässä on vain muutama suosikkimme:

 • Kuinka käyttää Yoast SEO -sovellusta vahvistaaksesi hakukoneesi sijoitusta
 • Oleelliset WordPress SEO -strategiat sijoitusten parantamiseksi
 • Suosituimmat WordPress SEO -vinkit uusille yrityksille
 • 10 WordPress SEO -vinkkiä lisää liikennettä verkkosivustoosi
 • Video-SEO-vinkkejä, jotta saat kaiken irti WordPress-videoistasi
 • Lisäksi lisää SEO-blogissamme

10. Älä unohda päivittää

Viimeiseksi – älä unohda pitää WordPress-asennuksesi, teemaasi ja laajennuksiasi ajan tasalla! WordPressin tärkeän WordPress-tietoturvavinkin päivittämisen lisäksi se varmistaa myös, että sinulla on kaikki viimeisimmät virhekorjaukset ja uudet ominaisuudet (mikä on pitkä matka WordPress-toiminnallisuuden parantamiseen).

Viimeiset ajatukset WordPress-toiminnallisuudesta

WordPress on tehokas sisällönhallintajärjestelmä, jota käyttää yli 30% nykyajan webissä saatavilla olevista verkkosivustoista. Kasvava WordPress-yhteisö tarjoaa lisää työkaluja ja hyödyllisiä suosituksia sivustosi toimivuuden ja käytettävyyden lisäämiseksi. Toivomme, että tässä viestissä keskustelumme vinkit auttavat sinua optimoimaan sivustosi oikein ja lisäämään käyttäjien sitoutumista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector