Vinkkejä suunnitteluprosessin nopeuttamiseen Elementorin avulla

Vinkkejä suunnitteluprosessin nopeuttamiseen Elementorin avulla

Ei ole mikään salaisuus, että Elementor on yksi parhaista WordPress-yhteisön sivujen rakentajista. Ja se ei ole enää vain sivunmuodostaja. Elementor on kehittynyt niin paljon, että voit suunnitella täysin toimivia verkkosivustoja jopa ilmaisella, WordPress-perusteemalla kirjoittamatta yhtä koodiriviä!


Vaikka Elementor tarjoaa monia vaihtoehtoja ja räätälöintimahdollisuuksia, ohitamme usein laajennuksen pienemmät yksityiskohdat ja osat, joilla voi olla suuri vaikutus verkkosivuston suunnitteluprosessiin..

Verkkosivujen suunnittelu Elementorilla on jo nopeaa ja helppoa, mutta jos haluat nopeuttaa suunnitteluprosessia, olet oikeassa paikassa. Tässä artikkelissa opit kuinka voit nopeuttaa suunnitteluprosessia Elementorin kanssa hyödyntämällä täysimääräisesti editoria kolmansien osapuolien työkaluilla.

Aloita valmiista malleista

Esivalmistetut mallit voivat nopeuttaa projektisi kehitystä. Uusien sivujen suunnittelu alusta alkaen vie aikaa, ja menetät usein ajan, kun säädät jatkuvasti sivun asettelua ja tyylejä. Juuri tässä mallit ovat hyödyllisiä. Elementorin mallikirjasto on hieno resurssi suunnitteluprosessin nopeuttamiseksi. Vaikka et käytä esivalmistettua mallia, voit käyttää mallipohjakirjastoa aina inspiraationa. Malleja voi tuoda helposti suoraan sivulle yhdellä napsautuksella.

Elementorimallit voidaan jakaa kahteen osaan. Ensinnäkin, kun haluat tuoda esivalmistetun sivun ylhäältä alas, voit tuoda kokonaisen sivun (kuten Tietoja- tai Yhteystiedot-sivun) kaiken sen sisällön. Toinen vaihtoehto on, jos haluat vain tuoda osan tai lohkon suunnittelusta. Voit tehdä tämän, jos pidät esimerkiksi jostakin palvelun, sankarin osiosta, ota meihin yhteyttä tai tilaa tilauksia.

Upeita ilmaisia ​​ja premium-mallistokokoelmia on helposti saatavilla verkossa.

Envato Market

Envato Market

Envaton markkinat ovat luultavasti suosituimmat markkinat paitsi Elementor-malleille, mutta myös WordPress-teemoille ja -laajennuksille.

TemplateMonster

TemplateMonster

TemplateMonster on myös korkealaatuisten mallien omaisuuden tarjoaja, heillä on myös joitain ilmaisia ​​malleja.

Elementorin mallikirjasto

Elementorin mallikirjasto

Elementor-kirjastokokoelma – on Elementorin alkuperäinen mallivarasto, uudet ilmaiset ja premium-mallit ilmestyvät hyvin usein.

Käytä pikanäppäimiä

Jos työskentelet Elementorin kanssa vain hiirellä, lopeta! Vietä 10 minuuttia lyhytkoodien oppimiseen, mikä säästää paljon aikaa ja nopeuttaa verkkosivustosi suunnitteluprosessia. Yksinkertaisten, kuten kopioinnin ja liittämisen lisäksi, voit käyttää myös edistyneempiä mukautettuja pikakuvakkeita. Ne voivat olla erittäin hyödyllisiä, etenkin jos haluat siirtyä paneelin ja esikatselutilan välillä tai siirtyä mobiililaitteiden muokkaukseen.

Tässä on luettelo pikakuvakkeista, jotka voivat merkittävästi lisätä verkkosivustosi suunnittelun nopeutta:

Toiminnot

KumoaCtrl / Cmd + ZKumoa kaikki sivulla tehdyt muutokset
ToistaCtrl / Cmd + Vaihto + ZTee uudelleen kaikki sivulla tehdyt muutokset
KopioCtrl / Cmd + CKopioi osio, sarake tai widget
liitäCtrl / Cmd + VLiitä osa, sarake tai widget
Liitä tyyliCtrl / Cmd + Vaihto + VLiitä osion, sarakkeen tai widgetin tyyli
PoistaaPoistaaPoista muokattu osio / sarake / widget
kaksoiskappaleCtrl / Cmd + DKopioi muokattu osio / sarake / widget
TallentaaCtrl / Cmd + STallenna sivu versiohistoriaan

Mene

Paneeli / EsikatseluCtrl / Cmd + PVaihda paneelinäkymän ja esikatselunäkymän välillä
Mobiili muokkausCtrl / Cmd + Vaihto + MVaihda pöytätietokoneen, tablet-laitteen ja mobiili näkymien välillä
HistoriaCtrl / Cmd + Vaihto + HSiirry historiapaneeliin
NavigatorCtrl / Cmd + IAvaa navigaattorin
MallikirjastoCtrl / Cmd + Vaihto + LAvaa malli kirjastokokonaisuuden
PikanäppäimetCtrl / Cmd + ?Avaa näppäimistön pikavalintojen ohjeikkunan
LopettaaPOISTUAvaa Asetukset ja siirtyy Poistu hallintapaneeliin

Mukautettu CSS sivuille

Tiesitkö, että sinulla voi olla mukautettu CSS jokaisella sivulla? Kyllä, mutta huomaa, että tämä ominaisuus sisältyy vain Elementorin Pro-versioon. Tämän ratkaisuna esitän sinulle, kuinka mukautettu CSS sisällytetään jokaiselle sivulle. Tämä temppu säästää rahaa, jos haluat Pro-version vain pienten mukautusten lisäämiseksi sivutasolle.

Voit tehdä tämän, sinun on vain hyödynnettävä HTML-widget ja tämä koodinpätkä sisällä:

Katsokaa tätä esimerkkiä:

Kustomoitu koodi

Elementor Finderin hakupalkki

Hyvin usein, kun työskentelet sivusuunnittelussa, haluat siirtyä muille sivuille, asetuksille, myyntisivulle tai muualle, ja se voi olla aikaa vievää, jos: tallennat sivun> palaat hallintapaneeliin> avoimet sivut > etsi sivu, jonka haluat avata. Tämä voi hukkaa paljon aikaa ja energiaa, jos joudut tekemään sen kerta toisensa jälkeen.

Onneksi Elementorilla on sisäänrakennettu ratkaisu virtaviivaistaa ja nopeuttaa suunnitteluprosessia. Sen sijaan, että käydään läpi kaikki nämä ongelmat, voit käyttää Elementor Finderia. Voit siirtyä suoraan mihin tahansa asetuksiin, malliin, sivulle tai teemaosaan etsimällä hakupalkissa. Finderiin pääsee napsauttamalla Cmd / Ctrl + E -näppäimiä missä tahansa WordPress-hallintapaneelissa. Katso tämä video nähdäksesi kaiken, mitä voit tehdä Finderilla.

Käytä Navigatoria

Navigator on navigointipuu-ikkuna, joka tarjoaa helpon pääsyn jokaiseen elementtiin sivunmuodostajassa. Tämän pienen ikkunan avulla voit selata elementtejä ja vetää ja pudottaa widgettejä helposti.

Navigaattori on erityisen hyödyllinen pitkille sivuille tai sivuille, joissa on monimutkainen monikerroksinen muotoilu, ja elementeille, joissa yhdistetään Z-indeksi, miinus marginaali, absoluuttinen sijainti jne. Sen avulla pääset käsiksi elementtien kahvoihin, jotka voivat sijaita muiden elementtien takana..

Voit käyttää Navigatoria yhdellä kolmella yksinkertaisella tavalla:

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa elementtiä ja napsauta sitten Navigatoria. Tämä ohjaa sinut automaattisesti tiettyyn elementtiin navigointipuussa.
 2. Napsauta paneelin alatunnisteen elementtipainiketta.
 3. Käytä Cmd / Ctrl + I -pikanäppäintä.

Katso tämä video nähdäksesi sen toiminnassa:

Navigaattorilla on myös joitain muita toimintoja, kuten nimeäminen widgetit, pienennetyt ja laajennettavat widgetit, kelluva tai telakoiva paneeli ja widgetien näyttäminen tai piilottaminen. Voit nähdä koko arvostelu heidän dokumentointi.

Määritä väripaletti

Tyypillisesti verkkosivustoa suunnitellessamme noudatamme suunnittelijan luomaa mallikuvaa. Tämä kuvio sisältää yleensä yhdistelmän värejä, jotka toistetaan koko sivustolla. Nämä ovat tuotemerkkejä, joiden tulisi pysyä ennallaan. Tämä tarkoittaa, että joka kerta kun lisäämme uuden widget -sivun, meidän on kopioitava-liitettävä värikoodi tai muistettava, mikä värikoodi on soveltaa sitä widget-asetuksessa. Tämän tekeminen voi olla aikaa vievää. Onneksi Elementorilla on meille ratkaisu.

Voit määrittää tuotemerkkisi värit Colour Picker -asetuksissa ja käyttää niitä uudelleen aina, kun käytät widget-muotoilun värivaihtoehtoja. Valitse vain esiasetettu paletti tai määritä omat mukautetut värit säästääksesi aikaa suunnittelussa.

Katso tämä video:

Esivalmistetut ja uudelleenkäytettävät widget-tyylit ja mallit

Elementor on yksi parhaista sivujen rakentajista, mutta oletko miettinyt oletus- ja ruma-painikkeita? Välilehdet? Valikot? Tai mikä tahansa muu widget? Nämä oletuswidgetit näyttävät siltä, ​​kuin ne on suunniteltu useita vuosia sitten, tai ehkä haluat käyttää uudelleen widgetiä, jonka olet suunnitellut projektissa A projektissa B?

Tällä hetkellä et voi tallentaa ja käyttää widget-tyylejä tulevissa projekteissa Elementorin kanssa. Onneksi ilmainen WunderWP plugin tarjoaa muutamia tapoja ratkaista tämä ongelma.

Ensinnäkin, WunderWP sisältää useita esiasetettuja widget-tyylejä käytettävissänne. Valmiit tyylit otsikoille, gallerioille, painikkeille, jakajille, karuselleille, lomakkeille, hinnoittelutaulukoille ja muulle ovat saatavilla yhdellä napsautuksella. Vedä vain Elementor-widget sivullesi, valitse valmis WunderWP-widget-tyyli ja aloita sisällön lisääminen.

WunderWP-esiasetukset

WunderWP: n avulla voit myös helposti tallentaa ja käyttää omia widget-tyylejä Elementorissa. Se on yksinkertaista: tyylistä widget, tallenna se WunderWP Cloudiin (joka on ilmainen!) Ja käytä sitä myöhemmin vastaaviin widgetteihin. Tämä toimii sekä yksinkertaisissa että monimutkaisissa widgetissä. Voit esimerkiksi käyttää tätä tallentaaksesi otsikk widgetin, joka sisältää erilaisia ​​typografisia arvoja, tai kuva-widgetille mukautetuilla pudotusvarjoilla.

WunderWP mukautetut tyylit

Sama koskee malleja – voit tallentaa luomat kokonaiset tai osittaiset mallit WunderWP Cloudiin. Malli on siellä, joten kun olet valmis, voit helposti lisätä sen sivulle tai verkkosivustolle. Tällä tavalla sinun on rakennettava se vain kerran, mikä säästää paljon aikaa.

WunderWP mukautettu malli

Tai voit hyödyntää WunderWP: n valmiita sisältömalleja. Tällä hetkellä saatavilla on yli 50 valmiin kappaleen mallipohjaa – kuten yhteyshenkilö, toimintakehotus, otsikko, alatunniste, palvelut, noin, tiimi, palvelut, lähtölaskenta ja paljon muuta – monille tarkoituksiin.

WunderWP Premade Template

Käärimistä

Tähän asti, ilman epäilystäkään, Elementor on yksi parhaista WordPress-sivujen rakentajista. Melkein päivittäin uusia työkaluja ja ominaisuuksia lisätään virtaviivaistamaan ja nopeuttamaan suunnitteluprosessia ja nopeuttamaan projektin toimitusaikaa.

Mikä kärki on mielestäsi hyödyllisin ja mitä et tiennyt aiemmin? Ehkä tiedät myös jotain, jota ei ole mainittu täällä? Ole hyvä ja jaa se muiden kanssa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map