Vinkkejä lahjojen myyntiin WordPress-verkkokaupassa

WordPress-verkkokaupan lahjoittaminen ja lahjojen antaminen

Uuden vuoden ollessa täällä ja hyvin käynnissä voit vihdoinkin suunnitella tulevaa lomaa! On aika valmistella ja kasvattaa verkkokauppasi – laita paras jalkasi eteenpäin kauppakuumeen viemiseksi, kun yleisö tarttuu selailuvirheeseen.


Lahjojen antaminen on ollut erottamattomasti sidoksissa lomiin ajan alusta asti. Itse asiassa kausikohtaisten markkinointistrategioiden toteuttaminen on yksi luotettavimmista tavoista lisätä myyntiä verkkokaupassa.

Pelkkä alennusten tai tarjousten tarjoaminen tuotteillesi ei kuitenkaan enää riitä. Verkkokaupan laajentumisen vauhdilla sinulla on oltava vahvoja kortteja kädessäsi tehdäksesi vaikutelman ennen lomaa.

Yksi tapa tehdä tämä on karsia verkkosivustoasi erityisesti lahjakkuuden kannalta, sen sijaan, että markkinoisit vain tuotteidesi lahja-arvoisuutta. Hämmentynyt? Anna minun selittää.

Lahjojen myynti vs. tuotteiden myynti

Yksi merkittävä ero gif-ostoksilla ja perinteisillä ostoksilla on se, että ihmiset etsivät usein tuotteita, joilla on lisätty, merkityksellinen kosketus. Tämä voi olla isän päivämukit, henkilökohtainen swag, lomapaketit jne.

Lahjojen myymisellä tuotteiden myymisen sijasta on mahdollista tuoda kauppaan kaksi asiakasta yhden sijasta.

Ensimmäinen on lahja, joka on selanut verkkokauppaasi ja löytänyt täydellisen lahjan antaa. Toinen on lahjalainen, joka vastaanottaa lahjan, ajattelutapa heikentää sitä ja käy verkkokaupassasi tarkistaaksesi mielenkiintoisia lahjoja, jotka hän voi lahjoittaa vuorotellen. Puhu ketjureaktiosta!

Joten nyt, kun olemme todenneet, että on tärkeää ohjata markkinointitoimesi lahjojen myymiseen tuotteiden sijaan, katsotaan kuinka voit tehdä verkkokauppasi lahjakauden valmiiksi!

Lahjojen tekeminen verkkokaupasta valmis

Verkkokauppasi valmistelua varten tulevina vuosina on paljon tapoja, mutta tässä on muutamia tärkeitä vinkkejä lahjakauppojen aloittamiseen..

1. Suunnittele lomakampanjoita ja -tapahtumia

Kalenterisuunnittelu

Ota ensin kalenterisi ja ota huomioon tulevat vapaapäivät, joihin haluat kohdistaa. Tämä voi kuulostaa itsestään selvältä, mutta se on avainasemassa suurten markkinointitapahtumien suunnittelussa ja varastotarpeiden ennakoimisessa. Ajattele, mitkä vapaapäivät ovat järkeviä myymälöillesi luoda erityisesti lahjoja, joiden keskittymä on.

Esimerkiksi Ystävänpäivä on todennäköisesti päivä, jota et halua unohtaa. Toisaalta, ellet ole panimo tai myymälä, joka tuo maahan irlantilaisia ​​tuotteita, siellä on hyvät mahdollisuudet, että St Patrickin päivä voidaan ohittaa. Saat idean.

2. Integroi lahjat sivuston navigointiin

Yksi lahjojen myynnin tärkeimmistä säännöistä on, että ne on helppo löytää yleisöllesi. Sinulla voi olla parhaat ideat maailman suurimmista lahjoista, mutta jos ne piilotetaan verkkosivustosi nurkkaan, kukaan ei löydä niitä.

1800 Kukkia lahjoja

1800 Kukkia sisältää nykyiset lahjakortit päävalikossa navigoinnissa.

Ota lyönti tärkeimmistä lahjakorttipaikoista, kuten 1800 Flowers, ja pidä lahjasi edessä ja keskellä. Lisäämällä nykyiset lahjakampanjasi valikossa, missä he ovat saatavissa, ostajien on helpompaa löytää nopeasti etsimänsä ja tehdä ostokset. Luo vain lahjaluokat ja lisää ne päävalikkoosi.

SearchWP Tarkennettu haku

Jotta hausta tulisi entistä käyttäjäystävällisempi, voit jopa lajitella lahjat tiettyihin luokkiin, kuten vastaanottajan, tapahtuman, iän, brändin, hintaluokan, tarjousten jne. Mukaan. Upea tapa lisätä tämä verkkosivustollesi on SearchWP edistyksellinen WordPress-hakulaajennus. SearchWP tukee automaattista monipuolista hakua taksonomioiden (kuten luokkien, tunnisteiden ja jopa tuoteominaisuuksien) avulla. Kun luot WooCommerce-tuotteita, muista lisätä asiaankuuluvat tuoteominaisuudet (väri, tuotemerkki, ainesosat jne.) Ja tunnisteet (ikä se on hyvä lahja, yleinen etu jne.).

3. Asenna omistetut lahjasivut

Jos et ole sellainen henkilö, joka haluaa lahjasi mainostavan kotisivusi kohdalle tarttuvan bannerin, voit aina valita hienovaraisemman, mutta yhtä tehokkaan tavan perustaa omistettu lahjasivu. Ne voivat olla sivustosi valaisimia joka kerta, ja ostajat voivat käyttää niitä ympäri vuoden.

Dekaani ja Deluca-lahja

Dean & Deluca on pysyvä “Gifting” -sivu.

Edellä keskusteltuja luokkia voidaan soveltaa myös tässä. Lisäksi voit jopa harkita erillisen sivun perustamista kausitarjouksillesi tuotepaketeissa, joissa on lahjapakkauksia erilaisiin tilanteisiin.

4. Mainosta henkilökohtaisia ​​paketteja

Yksi tapa tehdä lahjaostoksista helpompaa on luominen lahjapaketit etukäteen tietyille henkilöille. Voit ottaa markkinoiden nykyiset trendit ja suositut tuotteet ja lisätä ne kimppuun tekemällä siitä houkuttelevan. Lisäksi henkilökohtainen kosketus, joka perustuu siihen, kenelle lahja on tarkoitettu, menee pitkälle sopimuksen tekemisessä.

Muistatko tilaamisvalmis lahjarasia äidille, jonka tarkistit äitienpäiväksi? Tämä ajatus on samansuuntainen. Pika-ostajille ei ole mitään muuta kuin pakettia, jonka he voivat tilata helposti ja nopeasti ja joka sisältää käytännössä kaiken, mitä he etsivät.

Voit tehdä joitain markkinatutkimuksia saadaksesi selkeämmän kuvan yleisistä mieltymyksistä ja kohtuuhintaisuudesta, ennen kuin luot yksilöllisiä paketteja iän tai tilanteen mukaan. Älä unohda tarjota asiakkaille huomattavaa valikoimaa vaihtoehtoja, joista näet, ja näet kirjaimellisesti lahjat lentävän virtuaalihyllyiltäsi!

Bonus: Mukautetut niput

Tarjoa valinnaisia ​​pakettivariaatioita

Samanaikaisesti voit tarjota asiakkaille täydellisen vapauden luoda omia, henkilökohtainen lahjapaketti. WisdmLabin räätälöityjen tuotelaatikoiden avulla voit tarjota erikokoisia lahjapakkauksia, valita valikoiman tuotteita, määritetyn hintaluokan ja rentoutua, jotta asiakkaat voivat suunnitella yksilöllisen paketinsa. Voit käyttää tyypillisesti vakuuttavia toimenpiteitä, kuten suurempi laatikko, edullisempi alennus, tai tarjoamalla vastustamatonta kannustinta myynnin kasvattamiseksi.

Toinen idea on päästä ostajan ajattelutapaan ja päättää hinnastostrategiasi vastaavasti. Etsitkö ostaja joukko tuoksukynttilöitä tai täydellistä aromipakkausta? Edellisellä on vähemmän vaihtoehtoja, mutta hän saa kiinteän alennuksen, kun taas jälkimmäinen saa enemmän vaihtoehtoja, mutta sillä on tuotekohtaisia ​​alennuksia. Kokeile suosittuja tuotteita ja muokkaa vastaavasti käytettävissä olevia valintoja.

5. Luo lahjakortteja

YITH WooCommerce-lahjakorttilaajennus

Väistämättä on elämässämme joku, jolle on vaikea tehdä ostoksia. Siksi lahjakortit keksittiin. Lahjakortteja voi olla hankala lisätä kauppaan, mutta ilmaiseksi YITH-lahjakortti WooCommerce-lisäosa on helppoa. Tämä ilmainen laajennus lisää uuden tuotetyypin WooCommerce-kauppaan, jotta voit luoda kortteja eri summille. Kun asiakas tilaa lahjakortin, hänellä on mahdollisuus lisätä vastaanottajan sähköpostiosoite nopeaa toimitusta varten. Lahjasumma lisätään sitten kuponkikoodilla kassalla.

6. Tarjoa lahjapakkaus kassalla

Lahjakäärelisäosa

Yksi parhaimmista lahjoista, jotka voit lisätä myymälääsi, on lahjakääre. Kokeile ilmaiseksi WooCommerce Gift Wrapper -laajennus – se lisää helppoja vaihtoehtoja tyyppien ja lahjaviestien käärettämiseen kassalla. Nämä ovat yksinkertainen tapa lisätä persoonallisuus ja muuttaa kaikki ostokset lahjaksi.

7. Luo uutiskirje erikoistarjouksia varten

Viimeiseksi – luo uutiskirje! Uutiskirje on hieno tapa pitää yhteyttä entisiin asiakkaisiin ympäri vuoden, jakaa uusia lahjoja, ilmoittaa heille lomakampanjoista tai jopa lähettää henkilökohtaisia ​​tarjouksia aiempien ostojen perusteella.

WooCommerce MailChimp -laajennus

Pidämme todella MailChimpistä (joka on ILMAINEN enintään 2000 tilaajan uutiskirjeille), koska se on helppo käyttää ja siellä on paljon ilmaisia ​​integrointivaihtoehtoja, kuten WooCommerce MailChimp lisätä uutiskirje kauppaan. Erityisesti tämä laajennus lisää tilaajavaihtoehdot tilauksen tekemisen jälkeen. Sen jälkeen voit luoda tervetulosähköposteja tai täydellisen sähköpostin tiputuskampanjan.

Eroajat ajatuksia

Verkkokauppasi valmistelu vuodelle on monia, mutta toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua valmistautumaan lahjoittamiseen. Tarjoaa helposti löydettäviä lahjasivuja, -paketteja, -paketteja ja paljon muuta. Ne ovat kokeiltuja ja testattuja strategioita lahjamarkkinoille.

Mitä mieltä olette strategioistamme tehdä verkkokaupoista lahjakausi valmis? Onko vinkkejä, joita haluat jakaa? Pudota kommentti alla!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map