Videosuuntaukset vuonna 2020 WordPress-videomarkkinoinnin vauhdittamiseksi

Vuoden 2017 videotrendit kasvattavat WordPress-videomarkkinointia

Jos etsit viimeisimpiä videotrendejä markkinointiponnistelujesi lisäämiseksi, ota hengästyskaveri, koska olet oikeassa paikassa. Tiedämme, että videomarkkinointi pelottaa elävät päivänvalot sinusta – helvetti, se pelottaa myös meitä.


Mitä tehdä? Mistä aloittaa? Kuinka löydät parhaat työkalut videoiden luomiseen ja mainostamiseen sijoitetun pääoman tuoton (ROI) saavuttamiseksi? Mitkä videotrendit voivat lisätä videomarkkinointisi vaikutusta? Nämä todellakin ovat hienoja kysymyksiä itsellesi.

Näyttää siltä, ​​että videomarkkinointia on melko helppo hakkeroida nykyään. Vaikka yrityksesi omistajien, joille jouduit investoimaan paljon aikaa ja rahaa, konkreettisten tulosten toteuttaminen videomarkkinoinnillasi on nykyään suhteellisen halpaa ja helppoa. Ja se on erittäin tehokas – Brednbeyond’s Videomarkkinointitilastot oppaan mukaan 93% yrityksistä saa uuden asiakkaan lähettämällä videon pelkästään sosiaaliseen mediaan. Tässä ei edes lasketa kaikkia muita tapoja hyödyntää videoita!

Ja tässä viestissä valaistamme videotrendejä, joita voit käyttää yrityssivustosi kasvattamiseen vuonna 2019 ja sen jälkeen. Nämä videotrendit ovat halpoja ja helppo hakkeroida, mutta tuottavat mahtavia tuloksia videomarkkinoinnin kannalta. Loppupuolella pudotamme pari tilastotietoa kuljettaaksesi kotoa kotiin, joten kannattaa paremmin pysyä around: n ympäri

Sukellaan sukeltamatta sisään enempää.

Videotrendit kasvattavat videomarkkinointia vuonna 2019 ja sen jälkeen

Jotain huomioitavaa: Jos haluat saada enemmän hyötyä videomarkkinointikampanjastasi, lue yksityiskohtainen video-SEO-opas ja ohjaa lisää hakuliikennettä verkkosivustollesi (videoiden avulla) kuluttamatta senttiäkään.

Viimeiseksi, jos olet jumissa tai tarvitset lisätietoja näistä videotrendeistä tai muusta videomarkkinointiin liittyvästä aiheesta, napsauta vain kommenttiosaa tai postilaatikkoamme ja otamme sinuun yhteyttä heti.

Suoratoisto

Suoratoisto

Kaikista videotrendeistä, joita tänään käsittelemme, suora video osoittaa paljon lupauksia bränditietoisuuden, suosion ja luottamuksen lisäämiseksi. Suorat videot tekevät ihmeitä myös tuotteiden esittelyihin ja kampanjoihin. Nämä syyt ovat juuri siksi, miksi suoratoisto otti höyryä enemmän kuin mikään muu videotrendi siellä.

Tiesitkö ihmisiä viettää 3x enemmän aikaa katsotko Facebookin live-videoita verrattuna videoihin, joita ei enää ole live-tilassa? Se on vaikea kiista, ja monien muiden suoratoistopalvelujen ja -sovellusten sisäänkäynnin kanssa mikään ei saisi estää sinua voittamasta suuria live-videoiden avulla.

Suoratoisto sisältää myös webinaarien ylläpidon, ja olemme kaikki yhtä mieltä siitä, että webinaarit ovat puhdasta taikuutta niin pitkälle kuin sitoutuminen tapahtuu. Monet verkkoyrittäjät tietävät tämän jo, minkä vuoksi sinut kutsutaan verkkoinaariin silloin tällöin. Mahdollisuudet, että yleensä käyt ja – mikä tärkeintä – pitää hauskaa.

Suorat videot ovat suhteellisen halpoja ja useimmiten ilmaisia. Periskooppi ja Facebook-live-videot ovat ilmaisia, samoin YouTube-suoratoisto. Tarvitset vain Internet-yhteyden ja sinulla on hyvä mennä. Facebook lähettää jopa ilmoituksia seuraajillesi tarkoittaen, että voit osua maahan juoksemassa seuraavien viiden minuutin aikana.

Voit olla luova ja käyttää niitä tuotteiden hiipiin, demonstraatioihin, kysymysten ja vastausten käsittelyyn tai antaa ihmisten seurata prosessiasi luovan toimiston, freelancerina tai valmistajana. – Brenda Stokes Barron, Envato

Kuinka lisätä suoraa suoratoistoa WordPressiin

Lisää suoratoisto WordPressiin

Haluatko lisätä live-streamin WordPress-sivustoosi? Kokeile laajennusta! Esimerkiksi ilmaisella YouTube Upota -laajennus voit luoda upotuskoodin helposti joka kerta, kun olet aktiivinen YouTube-live-tilassa. Tai voit antaa Suoratoisto- / lähetyslaajennus kokeile ja isännöi omaa suoratoistoasi!

Videot aloitussivuilla

Videot aloitussivuilla

Nykyään on yleistä löytää ilmaisia ​​videoita myyntisivuilta, kotisivuilta ja muilta aloitussivuilta. Jos kokeilet videosuuntauksia seuraavassa markkinointipisteessäsi, harkitse videoiden lisäämistä aloitussivuillesi.

Vierailijasi pysyvät todennäköisemmin pidempään, jos sinulla on mukava video kotisivullasi tai myyntisivullasi. He ovat myös todennäköisemmin tekemisissä brändisi kanssa, mikä johtaa parempaan tulokseen yrityksellesi.

Tosiasia, että videoiden lisääminen sivuillesi kasvattaa muuntoprosenttejasi mahtavalla 34% Sininen Corona-blogi. Paras on yhdistää video ja teksti, on vastustanut keskittymistä toiseen kustannuksella.

Myyntisivuilla olevat videot ovat melko tehokkaita yksinkertaisesti siksi, että tämä väline vie enemmän aistejamme. Kotisivusi selittävät videot tekevät loistavista esittelykappaleista, koska asiakkaat voivat tuntea persoonallisuuttasi. Tämä luo nopeasti suhteen ja lisää luottamusta asiakkaidesi kanssa.

Ja Wistian kaltaisten palveluiden kanssa on entistä helpompaa sisällyttää videoita myyntisivuillesi ja saada yksityiskohtaista analyysiä siitä, kuinka potentiaaliset asiakkaasi todella käyttäytyvät kyseisten videoiden kanssa. Tämä yhdistelmä on välttämätöntä. – Collin-tulokas, Tyylikkäät teemat

Kuinka lisätä videoita WordPressiin

Haluatko upottaa videon johonkin WordPress-viestiin tai -sivulle? Se on yllättävän helppoa! WordPress sisältää upota tuki yli 30 videolähteelle. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on kopioida ja liittää videolinkki, ja WordPress alustaa / näyttää videon automaattisesti.

Teema-asetuksista riippuen voi olla muita videovaihtoehtoja. Esimerkiksi Total WordPress -teema sisältää helppoja vaihtoehtoja sivun / postituksen meta-asetuksissa lisätäksesi videon esillä olevan kuvan sijasta, helppokäyttöisen vetämällä ja pudottamalla -sivunmuodostusmoduulin, valinnat videotaustatietoihin ja premium-liukusäätimen, joka sisältää videoiden tuki!

Virtuaalitodellisuus

Virtuaalitodellisuusvideo

Tervetuloa tuleviin kavereihin, joissa virtuaalitodellisuustekniikan ansiosta saat 3D-videokokemuksia. Ei kauan sitten, virtuaalitodellisuus oli synonyymi IMVU ja The Sims johon voit rakentaa jonkinlaista virtuaalielämää. Todellisuudessa se oli kuitenkin kaukana nykyisestä virtuaalitodellisuudesta.

Nykyään voit sukeltaa videopeleihin ja todella tuntea olosi pelissä. Tämä trendi on siirtynyt videomarkkinointiin ja asioiden ulkonäön perusteella voimme vain odottaa sen kasvavan ja ehkä ylittämään monet muut videotrendit. Jep, se on myös elokuvissa, ja se on hieno.

Olet todennäköisesti VR-laitteiden, kuten Oculus Rift ja Google Cardboard, varusteista. Videomarkkinoijana voit hyödyntää tätä tekniikkaa työntääksesi tuotteitasi entistä enemmän asiakkaidesi mieleen. Voit tarjota syventäviä tuote-esittelyjä, jotka saavat asiakkaan tuntemaan olevansa todellisuudessa kaupassa.

Virtuaalitodellisuus on tulossa kuluttajien saataville, mikä tarkoittaa, että lohkossa on uusi ja jännittävä mainoslapsu. Iso kysymys siirtyy kohdasta “Onko virtuaalitodellisuus jopa mahdollista?” kohtaan “Oletko valmis hyppäämään ja hyödyntämään tätä suuntausta?” Vastauksesi on parempi olla iso effing ”HELL YEAH!”

360 asteen video

360 asteen video

Rakastan ehdottomasti 360 asteen videoita, mutta se on vain minä. Siitä huolimatta tiesitkö, että 360 asteen videot saivat noin 30 prosenttia enemmän katselua kuin tavalliset videot? Se ei kuitenkaan ole sen loppu. Sama Magnifyren raportti osoittaa, että kaksi kertaa enemmän ihmisiä katselee 360 ​​asteen videoita loppuun saakka.

Jos kysyt minulta, kyse on paljon videokiinteistöistä mainostaaksesi tarjouksiasi. Mikä on parempi kuin video, jota katsojat eivät pudota keskivirtaan? Se on totta, 360 asteen video, joka on halpa ja helppo tehdä. Totisesti, kaikki mitä tarvitset on 360 asteen kamera, jonka hankkiminen on suhteellisen halpaa.

Vaikka monet muut videotrendit tulevat ja menevät, meillä on tunne, että 360 asteen videot ovat täällä jäädäkseen. Voitko arvata miksi? 360-videoiden suosio on kasvussa säästääksesi ongelmia, koska ne tuottavat todellisia tuloksia. Ja jos se on hyödyllistä, se ei katoa pian, ainakaan vuonna 2019.

360 asteen video on loistava vaihtoehto virtuaalitodellisuudelle siinä mielessä, että voit tarjota samanlaisen 3D-kokemuksen katsojille ilman kalliita VR-varusteita. Lisäksi katsojat voivat katsella 360 asteen videoita mobiililaitteilla yksinkertaisesti pyyhkäisemällä tai kääntämällä laitteitaan. Mikä hieno hetki elää.

Kuinka lisätä 360 videota WordPressiin

WP VR - 360 Panorama ja virtuaalisen kiertueen luoja WordPressille

Voit lisätä omia 360 asteen videoitasi ja Photo Sphere -kuvia WP VR – 360 panoraama- ja virtuaalikiertueiden luoja WordPressille. Asenna vain laajennus ja käytä mukana toimitettuja ominaisuuksia mukauttaaksesi 360-videosi asetukset. Laajennus sisältää myös vaihtoehtoja integroida hotspot-kohteet interaktiiviseksi tehostettavaksi, ja myös Gutenbergin ja Elementorin tuki, jonka avulla videosi voidaan helposti lisätä viesteihin tai sivuille..

Mobiililaitteille optimoidut videot

Mobiililaitteille optimoidut videot

Koska juuri kosketimme mobiilivideokokemuksia, on tärkeää lisätä pari sanaa tähän nousevaan videotrendiin. Suuri osa selaamisesta on siirtynyt mobiililaitteisiin. Katso vain ympärillesi missä tahansa ja anna tämän pisteen upota sisään.

Olet todennäköisesti huomannut, että mobiililaitteet johtavat ihmiskunnan kuolemaan. Lähes kaikki läheisyydestäsi katselevat jonkinlaista mobiililaitetta. Kuten monet muut, luet todennäköisesti tätä viestiä mobiililaitteella.

Minne olemme menossa tämän kanssa? Se on niin yksinkertaista. Aivan kuten kiirehtiimme optimoimaan verkkosivustomme mobiilikäyttäjille, et voi jättää videoitasi taakse. Aika on kypsä videoiden optimoimiseksi mobiililaitteille. Mitä tuo edes tarkoittaa?

Luo vain lyhyempiä videoita (yli viiden minuutin pituinen on liioittelematta sitä), jotka ovat helposti jaettavissa sosiaalisessa mediassa. Katso vain ympäri eri sosiaalisen median sivustoja ja huomaat, että suosituimmat videot ovat alle 3 minuutin pituisia. 30 sekunnin videot virustavat melkein heti.

Pidä videosi lyhyinä ja kevyinä mobiilikäyttäjille ja nauti jatkuvasti kasvavasta mobiililiikenteestä. Tarvitsetko tilauksen mennäksesi sen mukana? Google raportit mobiilihaun määrä ylitti työpöytähaut vuonna 2015. Yli 55% hakuista tulee nyt mobiililaitteista, joten optimoi jo tai pomppu.

Ellei käytän rajoittamatonta Wi-Fi-yhteyttä ja minulla ei ole aikaa, en todennäköisesti katso 15 minuutin pituista videota matkapuhelinoperaattorin tietosuunnitelman avulla. En voi. 5 minuutin pitkä video? Todennäköisesti. 30 sekunnin pitkä video? Laske minua milloin tahansa. Seuraatko sinua?

Lisäksi tämä mobiilivideotrendi on rehu, joka tukee suosittuja videosovelluksia, kuten Snapchat ja Instagram. Ja nämä sovellukset menestyvät ja kukoistavat hyvin mobiili videoissa. Kyllä, Snapchat avasi 10 miljardia videon katselua päivässä 3: ssard ja arvata kuka heidän suurin kilpailijaan on? Instagram-tarinoita.

Merkkituotteet

Merkkituotteet

Olet todennäköisesti tilannut pari YouTube-kanavaa suosikki tuotemerkeistäsi ja persoonallisuutesi. Aina kun he lähettävät uuden videon, saat ilmoituksen ja todennäköisesti päädyt katsomaan mainittua videota. Suurin osa vuosituhansista (käytän lopuksi tätä termiä) pudottaa kaiken, kun heidän suosikki YouTube-persoonallisuutensa julkaisevat videon.

Videot eivät välttämättä ole kaikki, mutta strategia toimii kuin taikuutta. Se on merkkituotteiden teho työssä, etkä voi kiistellä numeroiden kanssa. Vaimoni Chelsea (yay! Olen naimisissa haha) seuraa melko paljon YouTube piippaa, ja hän pudottaa kaiken katsoakseen kaikkia lähettämiään videoita – älypuhelimellaan!

Hän ei koskaan laske tätä asiaa, mikä todistaa aikaisemman suuntauksen mobiilivideoista. Hän lataa tonnin videoita (älypuhelimen kautta) myös kanavalle ja on alkanut kasvaa melko seuraavana itseään. Hän työskentelee tuotemerkkinsä suhteen, kuten voit.

Voit laittaa tämän videotrendin toimimaan sinulle. Kuinka voit käyttää videoita mainostaaksesi tuotemerkkiäsi? Vain sinä voit vastata tähän kysymykseen. Jotta jotain voisi työskennellä, voit ehkä esitellä tuotteitasi tai esitellä prosessiasi, kuten Brenda aikaisemmin ehdotti. Dollar Shave Club on hyvä esimerkki merkkituotevideoista työssä.

Tarvitsetko uuden esimerkin? Julkaisemme opetusvideoita WPExplorer YouTube-kanavallamme. ”Opetusohjelma” on tässä operatiivinen sana. Voit jopa muokata olemassa olevaa sisältöä videona, mikä tarkoittaa, että olet lajiteltu niin pitkälle kuin sisältö menee. Mitä muuta? Upea video toimii aina sinun eduksesi, joten sijoita aikaa tai rahaa, jos haluat. Tavoitteena tarttuva ja ainutlaatuinen.

Video sähköpostimarkkinoinnissa

Video sähköpostimarkkinoinnissa

Sähköpostimarkkinoinnilla on oma osuutensa haitoista ja haitoista – kaikella on. Se on pelottavaa aloittelijalle tai jollekin ajalle painetulle ajalle. Keskimääräinen napsautussuhde on kuitenkin paljon parempi kuin monet markkinoinnin muodot. Silti kampanjasi voi pudota, kuten monet tekevät.

Kuinka parannat mahdollisuuksiasi? Luulet iso; luulet multimedian. Olemme jo todenneet, että videoiden sijoittaminen sivuille lisää muuntokursseja ja napsautussuhdetta. Pari, joka lähettää markkinointia sähköpostitse, ja sinulla on tehokas ase käsilläsi. Tilaajien hankkiminen on helppoa. Mikä upea julistus?!

Käytä halutessasi videota kirjautumissivuillasi, tiedät vain, että saat upeita tuloksia. Tarjoa myös palkkiona ilmoittautumisesta jotain (e-kirja, videosarja (hehkulamppu syttyy) tai jotain muuta). Lisää termi “Video” sähköpostiviestin aiheeseen ja enemmän ihmisiä avaa uutiskirjeitäsi, se on takuu.

Eikä ole niin hienoa?

Jos mahdollista, lisää video uutiskirjeihisi adrenaliinikohtausta varten. Jos mietit suosituksia, koulutusvideoita, tuotedemoja ja niin edelleen, olet oikealla tiellä. Lisää pohjimmiltaan merkityksellisiä videoita uutiskirjeihisi. Isännöi videoita YouTubessa (jaettavuuden ja näkyvyyden vuoksi) ja linkitä, upota tai tee mitä tahansa. Se on helppoa kamaa.

Mitä mieltä olet videon sisällyttämisestä sähköpostimarkkinointiin? Kerro siitä alla olevassa kommenttiosassa. Ai niin, käytä lyhyitä videoita sähköpostimarkkinoinnissasi. 30 sekunnin pitkät videot tai animoidut GIF-muodot ovat täydellisiä sähköpostimarkkinointiin. Jatkuu nopeasti.

Bonus: Animoidut GIF-tiedostot

Sinun täytyy elää kallion alla, jos et tiedä, mitkä GIF-tiedostot ovat, tai et ole vielä nähneet, kuinka suosittuja ne ovat. Facebook-aikajanasi on todennäköisesti tulvinut GIF-tiedoista tästä ja siitä, ja niitä jaetaan laajasti. Totta, kaikista videotrendeistä, joita tänään koskemme, voit nähdä GIF-muodot selvästi töissä jopa yrittämättä.

Tulokset ovat siellä kaikkien nähtävissä; wazi kabisa kaa meno ya ngiri. (Käännös: ulkona kuin warthogin pikku). Hyödynnä GIF-tiedostoja luodaksesi toimintaa sosiaalisen median sivuillesi. Ohjaa haluamasi liikenne ja hymyile minulle. Lisäksi ne voivat olla GIF-tiedostoja mistä tahansa, joten.

Tällä hetkellä animoidut GIF-videot löytävät paikkansa videotrendien joukossa, koska ne ovat erittäin kevyitä, lyhyitä ja helppoja tehdä. Ne ovat täydellinen väline herkkyydelle sosiaalisen median sivustoissa, ja ne leviävät laajalle. Okei, lopetan sinne. Nähdään? Jep, ei johtopäätöstä. Aivan kuin pomo.

Kiusoittelen vain. Lupasimme sinulle pari videomarkkinointitilastot pitämään sinut menossa, kun meneminen tulee kovaksi. Tiedätkö, sellainen asia.

Huikea videomarkkinointitilastot

Tässä on mielenkiintoisia tosiasioita. Lyön vetoa, että sinulla ei ollut aavistustakaan siitä, että:

 1. Pelkästään viime kuussa käyttäjät latasivat enemmän videota kuin televisioon tehtyä sisältöä 70-luvulta lähtien.
 2. Yli 50% ihmisistä verkossa katselee videoita päivittäin ilman häiriöitä.
 3. Lisäämällä termi “video” sähköpostiosoitteesi riville kasvattaa avoimia hintoja 19%.
 4. YouTubessa on yli miljardi käyttäjää ja kyllä, se on miljardia B: llä.
 5. “Nähdään taas” ylitti Gangnam-tyylin katsotuimpana YouTube-videona, jonka kirjoittamishetkellä oli yli 2,9 miljardia näyttökertaa (No, ehkä tiesit tämän).
 6. Facebook ylitti 8 miljardia videonäkymää päivässä marraskuussa 2015. Se on yli 11 415 vuotta videota päivässä!
 7. 60% YouTube-käyttäjistä seuraisi ostamista koskevia neuvoja suosikkikanavaltaan.
 8. Video live-tapahtuman ympärillä lisää brändisi suosimista 63%.
 9. 80% kuluttajista uskoo, että esittelyvideot ovat hyödyllisiä.
 10. Voit käyttää GIF-tiedostoja Facebook-mainoksissa käyttäjien sitoutumisen lisämaksuun.

Viimeiset sanat

Olemme päässeet päätökseen. Millä videosuuntauksilla parannat WordPress-videomarkkinointiasi? Kerro meille kommenteissa. Kippis ja onnellinen videomarkkinointi ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector