Verkkosivuston luomisen todelliset kustannukset WordPressin avulla

Tämän päivän viesti valaisee yhtä yleisimmistä WordPress-kysymyksistä, joita noobs ja ammattilaiset kysyvät koko ajan. Mikä on WordPress-sivuston rakentamisen todelliset kustannukset? No, tämän ratkaisun ratkaisemiseksi aloitan lyhyellä tarinalla, koska tarinat ovat… hyvin… mahtavia. Valmis? Hyvä.


Jos haluat hemmotella minua, lue seuraava kohta siitä brittiläisestä aksentista, jota me kaikki rakastamme.

Tällä kertaa sain maalin jälleenmyyjän isäntätili suositulla isännällä Middlesbroughissa, Iso-Britannia. Muutaman päivän ajan aivojen keräilyn jälkeen päätin mennä liiketoimintaan, joka tarjoaa likaa halpaa WordPress-hosting-palvelua. Tarkoitan, mitä muuta voisit tehdä ilmaisella jälleenmyyjä hosting-tilillä?

WordPress on ilmainen

WordPress.org, itse isännöity WordPress

Kokoin WordPress-sivuston ja aloitin markkinoinnin. Lyhyt tarina, asiat näyttivät hyvältä monelta kannalta, koska sain jo ensimmäisenä päivänä kuusi näkymää metsäkaulustani. Se on eräänlainen iso asia, kun jaoin linkin Facebook-profiilissani vain kerran.

Ainoa ongelma? He olivat varovaisia ​​sitoutumaan, koska heidän kaikkien ymmärryksen – kaikkien kuuden – WordPressin (ja kaiken sen mukana tulevan) on tarkoitus olla ilmainen! Yksi näkymistä, nainen, oli niin työskennellyt, että hän merkitsi sinun todella taiteilijaksi laskutetaan vuosimaksu WordPressistä. Se on totta, hän unohti täysin isäntäosasta.

Hän meni niin paljon kuin osoitti minua kohti WordPress.com-sivustoa, mutta ennen kuin selitin, etten veloittanut WordPressia, vaan isännöintiä, hän oli poissa. Pöh! Kadonnut ohuelle ilmalle juuri niin.

“Älä enää harkitse meitä, WordPress on ilmainen!” Missä tahansa oletkin reilu lady, en halunnut ketään ja tein sen yksin. Muita kavereita ei ollut mukana. Olen oppinut oppitunnini, sulkenut kaiken ja myynyt jälleenmyyjätilin vuokrarahalla. Mitä? Elämä vain on.

Verkkosivustojen rakentaminen WordPressin avulla maksaa rahaa

WordPress-kehittäjien kuuleminen

Se maksaa sinulle rahaa ammatillisen itse isännöimän sivuston rakentamisesta WordPressin avulla. Sinun on harkittava kustannuksia, kuten verkkotunnus, isännöinti, suunnittelu ja niin edelleen, ennen kuin aloitat WordPress-seikkailusi. Epäilemättä voit aloittaa blogin matkan ilmaiseksi WordPress.com-sivustolla, mutta sinne saapuneen WordPressin maku on toiminnallisesti ja tyylikkäästi rajoitettu..

Sinun on myös sietävä pakotettuja ilmoituksia ja aliverkkotunnusta (eli yoursitename.wordpress.com), kunnes päivität johonkin heidän premium-paketeistaan, ja poika, oi poika, ovatko ne naurettavan kalliita tai mitä !? Jos haluat kaikki itsenäisesti ylläpidetyn verkkosivuston kaikki joustavuus ja vaihtoehdot, joudut hankkimaan VIP-paketin – puhumme yli 5 000 dollaria kuukaudessa henkilölle (laskettamatta moitteettomia asennusmaksuja käynnistykseen)!

Aloita suunnitelmasta

Joten, mitkä ovat todellisen WordPress-sivuston rakentamisen todelliset kustannukset? No, kaikki käy sinun ja tarvitsemiesi ominaisuuksien pohjalta. Muista, että sinun on aloitettava suunnitelmalla, jolla vastataan joihinkin peruskysymyksiin, kuten:

 • Mikä on verkkosivustosi tarkoitus tai päämäärä??
 • Kuka on kohderyhmäsi?
 • Kuka on ihanteellisin asiakas (tunnetaan myös nimellä persona)?

Suunnitelmasi tiedottaa jokaiselle WordPress-sivustosi toiminnalle, mukaan lukien kehitys, sisältöstrategia, markkinointi ja niin edelleen. Päivän lopussa, ja niin kauan kuin puhumme kustannuksista, voit joko varata aikaa tehdä kaikki itse tai käyttää rahaa palkattuihin käsiin. Päätös on sinun.

Kaiken kaikkiaan tässä on erittely yleisimmistä kustannuksista, jotka aiheutuvat WordPress-sivuston luomisesta:

 • Ensinnäkin tarvitset verkkotunnuksen, kuten wpexplorer.com
 • Verkkosivustotili, jossa verkkosivustosi asuu
 • Kehittäjämaksut tai budjetti premium-WordPress-teemoille ja -laajennuksille
 • Sisällön luominen
 • Markkinointikulut, tietysti
 • Jotkut koulutus WordPressistä
 • Huoltopalvelut, kuten varmuuskopiointi ja turvallisuus
 • Henkilökohtainen aika, joka tulee mahdollisuuskustannuksin

Kun yhteenveto heikottaa ruokahaluasi, kaivataan ja katsotaan yksityiskohtaisempia yksityiskohtia.

WordPress-verkkosivustojen kustannusten kuvaus

Kuten aiemmin todettiin, WordPress saattaa olla ilmainen, mutta verkkosivustosi itsessään ei ole. Tässä on roundup kustannuksista.

Verkkotunnus: 15 dollaria
SSL- ja verkkotunnuksen yksityisyys: 8 dollaria+

Verkkotunnuksesi on kuinka potentiaaliset asiakkaat löytävät sinut verkosta. Ajattele sitä digitaalikaupan, portfolion, edustajan, myymälän jne. Yritysosoitteena. Nyt verkkotunnuksesi nimi voi olla mikä tahansa, varmista vain, että se sopii asiakkaillesi, tarttuva ja ikimuistoinen. Tiedätkö jotain, josta voit todennäköisesti tehdä otsikon. Pidä se korkeintaan kolmessa sanassa.

Tyypillinen .com-verkkotunnus maksaa noin 10–15 dollaria dollaria vuodessa (käyttämästäsi rekisterinpitäjästä riippuen), mikä on halvemmalla sivustolla. Voit myös hankkia .net, .org, .biz, .guru tai pisteillä jotain muuta mitä haluat, pidä vain mielessä, että hinnat vaihtelevat. Jotkut verkkoisäntäkoneet jopa kiinnittävät sinut ilmaisen verkkotunnuksen koko vuodeksi, koska rokotat, mutta myöhemmät uusimiskustannukset tulevat taskustasi.

Sitten meillä on täydentäviä lisäosia, kuten WhoisGuard (yksityisyys) ja HTTPS, koska et voi merkitä nimeämättömyydelle ja turvallisuudelle hintaa. HTTPS on itse asiassa pakollinen, jos kerät arkaluontoisia tietoja verkkosivustollasi. Muuten, se on myös Google SEO -sijoitustiedot nykyään niin joo, turvaa sivustosi kaverit. HTTPS voi maksaa missä tahansa 0 dollarista (Let’s Encrypt) aina 960 dollariin vuodessa verkkotunnusta kohden. Lisäksi lisätyn verkkotunnuksen tietosuoja tai WhoisGuard maksaa noin 8 dollaria dollaria vuodessa verkkotunnusta kohden..

merkintä: Jotkut web-hosting-paketit, kuten jaettu isäntä, eivät tue HTTPS: tä, joten ota ensin yhteyttä hosting-yritykseesi pettymysten välttämiseksi.

On verkkotunnuksia ja laajennuksia, jotka maksavat omaisuuden, mutta sinun on hyvä rokottaa puolue tyypillisellä kohtuuhintaisella nimikorjauksella. Kun kaikki on sanottu ja tehty, vaikka verkkotunnus maksaa 15–100 dollaria vuodessa, tarkista sekä alkuperäiset rekisteröintikustannukset että vuosittainen uusiminen, ettet ole kiinni kalliista vaihtoehdoista..

Monet ihmiset käyttävät suuria rekisterinpitäjiä, kuten GoDaddy ja NameCheap. Ota aikaa valita verkkotunnuksesi viisaasti, koska se edustaa sinua ja tuotemerkkiäsi nyt ja tulevaisuudessa.

GoDaddy 0,99 dollaria .COM-verkkotunnukset

Napsauta tätä, kun haluat saada .COM-verkkotunnuksesi hintaan vain 0,99 dollaria ensimmäisen vuoden ajan GoDaddyltä. Verkkotunnukset maksavat yleensä 14,99 dollaria, joten säästät 14 dollaria ensimmäisen rekisteröintivuoden aikana.

Hanki verkkotunnuksesi 99 senttiä

Web-hosting: Jaa, hallinnoi ja muut

Aikaisemmin tarkastelimme kuinka valita paras WordPress-isäntä. Lisäksi olemme käsitelleet tätä aihetta useita kertoja, mikä tarkoittaa, että sinun pitäisi olla hyvin katettu tällä alueella. Juuri tästä syystä pidän tämän osan lyhyenä, mutta jos et ole lukenut aiempia viestejämme, tässä on mehu:

 • Mitä sinun on tiedettävä hallinnoidussa WordPress-hosting-palvelussa
 • Kuinka valita oikea WordPress-hosting
 • Suositeltava WordPress-hosting

Täydellisen isännöinnin valitseminen WordPress-sivustollesi taas riippuu sinusta ja tarvitsemasi ominaisuuksista tai suorituskyvyn tasosta. Pieni henkilökohtainen blogi vaatii vähemmän palvelinresursseja verrattuna usean kirjoittajan blogiin, joka palvelee miljoonia sivun näyttökertoja päivässä.

Samassa valossa erilaisissa WordPress-isännöintipaketeissa on erilaisia ​​ominaisuuksia ja vaihtelevat hinnat. Aloitetaan halvimmalla ja yleisimmällä tyypillä web-hosting.

Jaettu hosting: 2,95 dollaria + kuukaudessa

Jos aloitat henkilökohtaisen blogin kanssa ja haluat testata vesialueita, jaettu hosting, joka maksaa noin 5 dollaria kuukaudessa, on ihanteellinen ratkaisu sinulle. Ominaisuudet ovat rajoitetut, saat vähemmän virtaa ja olet alttiimpi tietoturvauhille, koska jaat palvelimen miljoonan ja yhden muun sivuston kanssa.

Tämä vaihtoehto riittää kuitenkin kevyille sivustoille, joilla on vähän liikennettä. Yrityksiä, jotka taistelevat hampaiden ja kynsien kanssa tällä areenalla, ovat Siteground ja Bluehost.

Bluehost 2,95 dollaria jaettu hosting

Ainutlaatuisella linkillämme, joka on tarkoitettu vain WPExplorer-lukijoille, voit hankkia jaetun isännöintisuunnitelman Bluehostilta vain 2,95 dollaria kuukaudessa ensimmäisenä vuonna (ja sen uusiminen on vain 7,99 dollaria kuukaudessa sen jälkeen). Tämä sisältää ILMAISEN verkkotunnuksen, yhden napsautuksen WordPress-asennuksen ja suuren 24/7 -tuen. Lisäksi heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten sinulla ei ole mitään menetettävää!

Hanki 2,95 dollaria jaettua majoitusta

Ylläpito WordPress-hosting: 20 dollaria + kuukaudessa

Tämän tyyppinen palvelu on erikoistunut WordPress-sivustoihin ja on optimoitu valtavaan määrään liikennettä, joten se on ihanteellinen pienille ja keskisuurille verkkosivustoille. Nämä kaverit keskittyvät kokonaan WordPressiin, mikä tarkoittaa korkean tason tietoturvaa, enemmän voimaa ja poikkeuksellista tukea muun muassa.

Hallinnoidut hosting-hinnat, kuten kunkin paketin ominaisuudet, vaihtelevat isäntäkohtaisesti. Löydät hallittuja WordPress-isännöintimahdollisuuksia, jotka alkavat 15 dollarista (tai joissakin tapauksissa vähemmän tarjouskausien aikana), mutta paketit ovat yleensä 20–30 dollaria. Järjestämme verkkosivustojamme WPEngine-palvelimella, eikä meillä ole koskaan ollut ongelmia.

WP Engine 20%: n alennus plus 2 kuukauden ilmainen isäntä

Yksittäisellä linkillämme säästät 20% ensimmäisestä maksustasi kaikista WP Enginen ylläpitämistä WordPress-isännöintisuunnitelmista. Saat lisäksi 2 kuukauden ILMAISEN isännöinnin valitsemalla vuosisuunnitelman.!

Säästä 20% Plus ja saat 2 kuukautta ilmaiseksi WP Engine -palvelussa

Media Temple 2 kuukauden ilmainen isännöinti

Käytä linkkiäsi saadaksesi 2 kuukautta ilmaiseksi valitsemalla henkilökohtaisen hallinnoidun WordPress-hosting-suunnitelman Media Templesta. Henkilökohtaiset suunnitelmat ovat 20 dollaria kuukaudessa, joten säästät 40 dollaria ensimmäisen vuoden aikana.

Hanki 2 kuukautta ilmaiseksi Media Templessa

Tietysti on tonnia muita isännöintivaihtoehtoja. Muita kalliita ja tehokkaita hosting-vaihtoehtoja ovat:

 • Virtuaaliset yksityiset palvelimet – Virtuaalikoneet, jotka tarjoavat sinulle superkäyttäjän hallinnan verkkopalvelimessa. Ne ovat erittäin voimakkaita, mutta niistä tulee suurempia kustannuksia. Keskimääräiset kustannukset ovat noin 75 dollaria taalaa kuukaudessa. Et jaa palvelinresursseja kenenkään kanssa, mutta jaat fyysisen laitteiston muiden kanssa.
 • Omistetut palvelimet – Täällä vuokraat web-palvelimen itse. Et jaa mitään resursseja, fyysinen infrastruktuuri mukaan lukien, kenellekään muulle. Olet pomo ja pelaat suurissa liigaissa, koska kysyvä hinta on noin 150 dollaria taalaa kuukaudessa.

Voit odottaa maksavan noin 90–150 dollaria vuodessa jaetusta hosting-tilistä. Jos siirryt hallittuun WordPress-isännöintiin, määrä nousee noin 360–1200 dollariin vuodessa. Kaiken kaikkiaan ja ottaen huomioon kaikki markkinoilla olevat hosting-vaihtoehdot, voit maksaa 90–10 000 dollaria + (kyllä, olet lukenut tämän oikeuden) vuodessa tarpeitasi mukaan. Ilmainen isännöinti on varma ei-ei.

Suunnittelu ja toimivuus

WordPress-verkkosivuston suunnittelu

Haluat ehdottomasti, että WordPress-verkkosivustosi erottuu, jos haluat laittaa kilpailun paikoilleen ja ansaita rahaa. Tässä on kaksi vaihtoehtoa. Sinä pystyt:

 • Kierrä hihat ylös (tai palkkaa kehittäjä) ja rakenna sivustosi alusta alkaen täydellisellä sisäänrakennetulla toiminnolla, joka puolittaa luotettavuuden laajennuksiin, tai
 • Osta premium-WordPress-teemoja ja -laajennuksia ja tee muutoksia

Joko niin, vietät aikaa tai rahaa.

Mukautettu web-suunnittelu: 3000 dollaria+

Näiden kahden vaihtoehdon hinnoittelu, mukautetun WordPress-sivuston rakentamisessa on edut ja haitat. Ammattilaisten luettelon kärjessä on, että saat räätälöityä mallia, joka on täysin räätälöity tuotemerkillesi – värit, henkilökohtaiset maut, tyyli jne. Sen suunnitelman avulla, josta puhumme, voit muokata malliasi täsmälleen sellaisena kuin näet sen mielesi mukaan. silmä.

Toiseksi, ja mikä tärkeintä, voit saada nopeampia latausnopeuksia, jos sinä tai kehittäjä tiedät hänen jutunsa etkä leikkaa kulmia sisäänrakennetulla toiminnollasi. Suuri koodaus voittaa koko ajan.

Tärkein ongelma on tietysti hinta ja aikakerroin. Mukautettujen WordPress-teemojen ja -sivustojen hinnat eivät ole halpoja. Niiden rakentaminen vie myös kauan. Nathan B. Wellerin mukaan, joka julkaisi todella mukavan hinnoitteluopas WordPressille Elegantti-Teemoissa, voit odottaa yskimisen välillä:

 • 3000 dollaria ja 6 000 dollaria muokatusta WordPress-teemasta
 • 6000 dollaria ja 15 000 dollaria mukautetusta WordPress-verkkosivustosta, jossa on sisäänrakennettu laajennustoiminto
 • 6000 dollaria ja 20 000 dollaria muokatusta WordPress-verkkokauppasivustosta
 • 12 000 dollaria ja 60 000 dollaria + mukautetulle WordPress-sovellukselle

Hintaan liittyvissä asioissa hän lisää:

Tämä lähestymistapa toimii parhaiten, kun asiantuntemus, visio ja talousarvio kaikki riviin. Asiakkaat, sinun kannattaa varmistaa, että tämä on todella tarvitsemasi ratkaisu ennen tällaisen rahan pudottamista – ja tarkistaa viitteet!

Lyhyesti sanottuna on selvää, että räätälöity WordPress-sivusto on poissa monien pienten budjettien aloittelijoiden pallokentästä. Se on loistava ratkaisu, kyllä, jos sinulla on taikina, mutta jos tarvitset halvemman ja suhteellisen nopeamman ratkaisun, osoitamme mielellämme sinulle korkeatasoiset WordPress-teemat ja -laajennukset.

Premium WordPress-teemat: 2 dollaria+

Siitä lähtien, kun WordPress syntyi noin kymmenen vuotta sitten, olemme nähneet WordPress-teeman ja laajennusmarkkinoiden kasvavan valtavasti. Olemme kokeneet kaikenlaisia, muotoisia ja kokoisia teemoja ja laajennuksia.

Meillä on yhden sivun ihmeitä, jotka ovat kokonaan poissa tästä maailmasta, valtavia teemoja, jotka ovat kuin kaksiteräisiä miekkoja, koska ne lähettävät paisuntaa täältä Timbuktuun, ja teräviä tyylikkäitä WordPress-teemoja, joiden kanssa on miellyttävä työskennellä. Puhun armollisista teemoista, kuten:

 • Paras aloitussivun WordPress-teemat
 • Koulutus, oppiminen ja kurssien hallinta WordPress-teemat
 • 30+ parasta puutarhanhoito- ja maisemointi WordPress-teemaa vuonna 2016
 • Suositellut WordPress-teemat

Yleensä premium-teemoja alkavat 2 dollaria Creative Marketilla tai 13 dollaria Themeforestilla, kun taas teemajäsenyydet verkkosivustoilta, kuten Elegant Themes ja Themify, alkavat noin 70 dollaria. Voit jopa saada vaikuttavia WordPress-teemoja, kuten Total, alle 60 dollarilla. Katso myös WordPress-kupongisivumme – meillä on yksinoikeustarjouksia monille suosituille WordPress-teemakaupoille, joten voit napsauttaa linkkiä ja säästää rahaa itsellesi.

Riippumatta siitä, minkä teeman valitset, vie aikaa tutkia vaihtoehtojasi. Älä osta teemaa vain siksi, että se on kaunis (vaikka sen pitäisi olla) – muista tarkistaa teemaominaisuudet, plugin-yhteensopivuus ja tekijän tuen laatu ennen ostamista.

Premium WordPress -laajennukset: 5 dollaria+

Sitten meillä on premium WordPress-laajennuksia, joiden avulla voit lisätä kaikki toiminnot verkkosivustollesi painikkeella yksittäinen pari napsautusta. Kaikkea hakukoneoptimoinnista sosiaaliseen jakamiseen muun muassa sähköiseen kauppaan ja hallintoon. Olemme käsitelleet tätä aluetta laajasti mahtavilla viesteillä, kuten:

 • 20 parasta vetämällä ja pudottamalla sivunmuodostaja WordPress-laajennuksia
 • 30+ parasta WordPress-widget-laajennusta (melkein) kaikkeen
 • 10 parasta WordPress-usean kirjoittajan hallintalaajennusta
 • Suositellut WordPress-laajennukset

Premium WordPress -laajennukset ovat suhteellisen edullisia (Codecanyonista alkaen vain 5 dollaria) ja helppo määrittää. Tietysti, mitä monimutkaisempi laajennus, sitä korkeampi hinta, joten varaudu itsesi tarraiskulle, kun kyse on verkkokaupan laajennuksista ja laajennuksista, jotka ovat usein yli 100 dollaria..

merkintä: Jos budjetti on tiukka tai käynnistyksen esto kuulostaa hyvältä, voit saada ilmaisia ​​WordPress-teemoja ja -laajennuksia WordPress.org-teema ja plugin-arkisto vastaavasti. Saat rajoitetun toiminnallisuuden ilmaisilla vaihtoehdoilla, hyvin, mutta voit silti napata siellä joitain näppärä plugineja ja teemoja. Sinun täytyy vain kaivaa vähän syvemmälle.

Sivuston ylläpitopalvelut: 5 dollaria+

WordPress-sivustosi rakentaminen on hienoa, mutta se on vasta alkua. Käynnistämisen jälkeen sinun on ylläpidettävä WordPress-sivustoasi, joka tulee maksamaan. Tarvitset esimerkiksi turvallisuus- ja varmuuskopioratkaisuja paikallaan, jos pahat pojat törmäävät siihen. Muita harkittavia ylläpitotehtäviä ovat muun muassa päivitykset, päivitykset, roskapostit, viritykset ja rikkoutuneet linkit.

Voit pitää WordPress-sivustosi hyvässä kunnossa, mikä vie paljon aikaa, tai voit ulkoistaa.

varten WordPress-varmuuskopiot, voit käyttää kolmannen osapuolen palveluita, kuten:

 • VaultPress, joka käsittelee varmuuskopioita ja tietoturvaa vain 99 dollaria vuodessa
 • Backup Buddy, hinta tällä hetkellä 80 dollaria yhden vuoden yhden sivuston lisenssistä
 • BlogVault, joka alkaa 89 dollaria dollaria vuodessa pienyrityksille ja bloggaajille
 • Tai mitä tahansa muuta palvelua ja laajennusta, jotka hahmottelemme parhaassa varmuuskopiointioppaassa

ylin WordPress-tietoturva palveluihin kuuluvat:

 • Akismet, joka alkaa 5 dollarilla taakse kuukaudessa (mutta sisältyy myös 99 dollarin VaultPress-jäsenyyteen)
 • Sucuri, joka tarjoaa palkitun turvallisuuden alkaen 199,99 dollaria vuodessa
 • iThemes-suojaus (ilmainen, mutta pro-version hinta on 80 dollaria vuodessa, 25% alennusta ilmoittautumisesta
 • WP-turvallisuuslukko (alkaa 147 dollaria kuukaudessa)

Ja jos et halua hallita päivittäistäsi WordPress-ylläpito (päivitykset WordPressiin, teemat, laajennukset jne.) voit myös palkata yrityksen tekemään niin myös sinulle. Tutustu artikkeliimme parhaista WordPress-ylläpitopalveluista saadaksesi lisätietoja.

Markkinointi ja mainonta

Markkinointi, mainonta, hakukoneoptimointi ja sisällön luominen

Julkaise-painikkeen painaminen ensimmäistä kertaa aiheuttaa jännitystä aaltoasi ylöspäin, mutta tämä häviää nopeasti, jos kukaan ei tule lukemaan sisältöäsi. Sinun on investoitava aikaa ja rahaa markkinointiin saadaksesi sisältösi, siis tarjouksesi, huomannut.

Tarvitset SEO, hyvää sisältöä ja uutiskirjeitä muun muassa saadaksesi sanan siellä. Vaikka voit markkinoida halvalla tai ilmaiseksi, tulosten saaminen vie paljon aikaa.

Hakukoneoptimointi: 69 dollaria+

Sinun on viritettävä viestisi hakukoneille, mikä, jos se tehdään oikein, tuo sinulle paljon kohdennettua liikennettä. Voit käyttää palkkiolaajennuspalveluita tai ilmaisia ​​vaihtoehtoja, vaikka viimeksi mainitut vievät enemmän aikaa. SEO-laajennuksia ja huomioitavia vinkkejä ovat:

 • Moz tarjoaa paljon upeaa ilmaiset SEO-työkalut, mutta heidän Pro-palvelunsa (alkaen 99 dollaria kuukaudessa) tarjoaa tonnia enemmän (siellä on 30 päivän kokeiluversio, jos haluat kokeilla sitä)
 • Yoast SEO, joka on ilmainen, mutta premium-versio asettaa sinut takaisin 69–1499 dollaria vuodessa sivustojen lukumäärästä riippuen
 • Vinkkejä SEO hallintaan ja parantamiseen omalla kassallasi:
  • WordPress SEO: n parhaat käytännöt vuodelle 2015 ja sen jälkeen
  • Yoastin 10 tärkeintä WordPress SEO -toimintoa
  • Aloittelijan opas WordPress SEO: han (Post Series)
  • WordPress SEO: Parempi sijoitus hakukoneissa
  • Monien muiden WordPress SEO -artikkeleiden joukossa

Sisällön luominen: 50 dollaria + artikkelia kohti

En valehtele kaverillesi, tehokkaan verkkosisällön luominen säännöllisesti ei ole helppoa. Kysy, teen sen elantonsa vuoksi, mutta en voi valittaa, koska – laskut. Se ja minä saamme paljon iloa kirjoittamisesta. Voimmeko sanoa saman asian sinusta? Tarvitset kuitenkin tuoretta sisältöä Google-tarjontaan ja tuotteiden / palveluiden myymiseen.

Jos sinulla on aikaa tai et voi kirjoittaa yhtä kohtaa ilman että kissanpentu kuolee, sinun on investoitava verkkosivustoon ja palkattava freelance-kirjoittaja. Maksat siisti summa aiheesi monimutkaisuudesta ja palkkaamastasi kirjailijasta riippuen, mutta älä itke foul; se kaikki on sen arvoista. Monikirjailijablogit suorittavat paljon paremmin kuin yksin tehtävät, koska sinä:

 • Hanki artikkeleita asiantuntijoilta
 • Päivitä säännöllisesti blogiisi ja
 • Säästä aikaa muihin tehtäviin

Hyvät viestit alkavat välillä 50–80 dollaria, mutta vakiintuneemmat kirjoittajat (usein suuremmilla sosiaalisilla seuraamuksilla ja paljon mahtavia blogeja koputtamalla heidän ovelleen) veloittavat 150 dollaria + pala. Voit rakentaa kuukausittaisen sopimuksen kirjailijasi kanssa saadaksesi parhaan potkun irti buckista. Vaihtoehtoisesti voit siirtyä töihin ja kirjoittaa omaa sisältöä. Aivan kuten tanssiminen, kirjoittaminen on helppoa, kun saat uraasi eteenpäin.

Lomakkeet + uutiskirjeet: 39 dollaria+

Tarvitset lomakkeita kerätäksesi tietoja lukijoiltasi. Ajattele vuokrauslomaketta, yhteystietosivua, kyselyjä ja uutiskirjeiden rekisteröintejä ja sitä, mitä kaksi viimeistä voivat tehdä sähköpostimarkkinointikampanjoissasi. Tässä on muutama vaihtoehto, kuten:

  • Gravity Forms, joka integroituu tärkeimpien sähköpostimarkkinointipalveluiden kanssa
  • WPforms jossa on erittäin helppo vedä ja pudota -muodonmuodostajan käyttöliittymä

Nämä työkalut yhdistettynä sähköpostipalveluun, kuten MailChimp, Aweber tai Hullu Mimi voi auttaa sinua luomaan hyödyllisen tilaajaluettelon. Ja koska puhumme markkinoinnista, tässä on enemmän viestejä sinun iloasi:

 • WordPress-markkinointisuuntaukset: keskittyminen korkeampaan kosketusmyyntiin
 • Facebook-vinkkejä ja-temppuja toimimaan taikuutena WordPress-sivustossasi
 • Kuinka lisätä liikennettä WordPress-sivustoosi

WordPress-koulutus: 0 dollaria+

Ennen kuin voit käyttää WordPressiä verkkosivustosi luomiseen ja ylläpitämiseen, sinun on opittava köydet. Täällä viettämäsi rahan määrä ja aika riippuvat asioista, joita aiot oppia. Ja soveltamisala on laaja, ja aiheet, kuten WordPress-blogit ja kehitys, tekevät kohokohdista. Meillä on kokoelma ilmaisia ​​WordPress-opetusohjelmia ja resursseja täällä WPExplorerissa, mutta vaihtoehtoja, kuten WP101, on paljon, Lynda, Treehouse ja muut, jos etsit opastettuja videokursseja, joista oppia.

Ajan kustannukset

Palkkaatko urakoitsijoita vai teet sen itse, WordPress-verkkosivuston rakentaminen ja ylläpito vie valtavan osan aikaa. Tämä on erityisen niin jos teet sitä kokopäiväisesti.

Työskentely WordPressin kanssa ja siinä on helppoa, mutta kuten jokainen muu elämän sitoutuminen, vie vie aikaa. Jos ansaitset tällä hetkellä 20 dollaria taalaa tunnissa, mutta tarvitset 2 tuntia päivässä työskennelläksesi WordPress-sivustossasi, se maksaa sinulle 40 dollaria dollaria päivässä.

Vaikka et ansaitse senttiä ja haluat kääntää taulukoita WordPress-sivustolla, ajatteleminen on vaihtoehtoinen hinta. Voit tavalla tai toisella kuluttaa aikaa ja / tai rahaa WordPress-sivustossasi. Kuinka paljon tarkalleen? Se riippuu täysin sinusta ja siitä, mitä haluat saavuttaa sivustollasi.

Viimeinen Tally

Käynnissä olevan WordPress-verkkosivuston kustannukset

Yhdessä, jos valitset Ylläpito WordPress-hosting-palvelun, kohtuuhintaisen ilmaisen teeman ja muutaman tärkeän laajennuksen, jota tarkastelet hieman yli 1200 dollaria verkkosivustosi käyttämiseksi ensimmäisenä vuonna. Tässä ei ole otettu huomioon mitään sisällön luomista (joka maksaa noin sadasta yli tuhanteen kuukaudessa, jos ulkoistat), markkinointikustannuksia (jotka vaihtelevat sen mukaan, missä mainostat, mitkä avainsanat kohdistat jne.) ) tai lisälaajennuksia verkkokauppaan.

Joten noin 100 dollarilla kuukaudessa (plus aikaasi) sinulla voi olla oma erittäin mahtava WordPress-käyttöinen verkkosivusto, jossa kaikki kelloja ja pilliä. Ei kovin paha?

Viimeiset sanat

WordPress-alusta on 100% ilmainen. Se on avoimen lähdekoodin projekti, jonka mahdollistaa kehittäjät, bloggaajat, kääntäjät, suunnittelijat ja muut.

Ammatillisen WordPress-sivuston rakentaminen ja hallinta sitä vastoin maksaa. Voit käyttää tunteja ja käyttää rahaa rakentaaksesi menestyvän verkkosivuston WordPressin avulla. Älä kuitenkaan raivota, se on kaikki sen arvoista ja lopulta se ei todellakaan maksa kaikki niin paljon. Se on hieno seikkailu ja yksi parhaimmista kokemuksista, joita sinulla koskaan on.

Vastatiko tämä viesti kaikkiin kysymyksiisi? Onko sinulla ehdotusta tai suositusta, jonka haluat tehdä? Haluamme mielellämme kuulla sinusta WPExplorer-yhteisön arvostettuna jäsenenä. Älä epäröi jakamista alla olevassa kommenttiosassa. Kiitos etukäteen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map