Vähintään 25 yleistä WordPress-virhettä

Sisältökuraattorina on yksi suurimmista ja kiusallisimmista virheistä, joita tein vuonna 2014 toista tunnetut virheet kun se tuli WordPress ja blogging yleensä. Jokainen uusi vuosi vaatii uusia päätöslauselmia. Jotkut (yrittävät) laihtua – ”Aion punnita 130 kiloa tämän vuoden loppuun mennessä”, jotkut tekevät seikkailunhaluisia suunnitelmia – “Aion ehdottomasti laskea laskuvarjohyppyä maaliskuussa”, kun taas toiset päättävät sitoa solmun lopulta. “On aika ikiaikaistaa se”! Lisää, että meillä on kuukausi tänä vuonna, lisääkaamme kaikki päätöslauselma luetteloon – ”WordPress-virheitä ei koskaan toisteta vuonna 2015 (tai tulevina vuosina)”.


Olen osallistunut WPExplorer-ohjelmaan jo yli vuoden ajan ja haluaisin aloittaa tänä vuonna aivan uudella postisarjalla, joka käsittelee yleisimpiä WordPress-virheitä. Aloitamme tarkastelemalla viittä ratkaisevaa tekijää, jotka liittyvät WordPress-sivuston käynnistämiseen, ja siirrymme eteenpäin suosituksiin, jotka tuottavat hedelmää pitkällä tähtäimellä. Nämä tunnetut kohdat voidaan helposti luokitella luokkaan “olleet siellä, tehty”, mutta varmista, ettet toista niitä kuten minä. Muista, että jopa koulutettu silmä väsyy toisinaan.

Contents

WordPress-virheet ja ratkaisut

Löydät verkossa paljon artikkeleita, joissa käsitellään samanlaisia ​​aiheita, joista aion keskustella tulevissa viesteissä. Mutta löysin yhden näkökohdan, josta useimmista puuttui – an perusteellinen selitys. Miksi? Miksi ei? Mitkä ovat seuraukset? Onko ratkaisuja? Vaihtoehtoja? esimerkit?

Nämä ovat kysymykset, joita kysyin itseltäni lukeessani näitä artikkeleita. Aion keskustella kaikista yleisistä kysymyksistä, pitkään, jotta sinulla olisi vahva ymmärrys aiheesta.

Kaikki tässä viestissä käsitellyt kohdat ovat peräisin kokemuksesta, kokeilusta ja tietenkin aikaisemmista virheistä opittua. Olen yrittänyt esittää mahdollisimman monta esimerkkiä, jotta voisit saada käytännön kokemusta ja liittää lukemasi todellisiin skenaarioihin. Kehotan sinua tallentamaan tämän artikkelin offline-lukijaan, kuten Instapaper tai Pocket, ja lukemaan sen vapaa-aikana. Joten vain istu alas, rentoudu ja nauti artikkelista.

1. Älä ota varmuuskopiota

Oletko koskaan löytänyt itsesi ajattelemaan – Hei, tämä on uusi sivusto, minulla ei ole juuri mitään sisältöä. Anna minun huolehtia varmuuskopiosta myöhemmin. Rakas ystävä, haluan kertoa teille, että se on yksi ratkaiseva virheitä, joita voit tehdä WordPress-uralla. Se saattaa maksaa sinulle vähän rahaa, a erä rahaa tai pahimmissa tapauksissa, kaikki. Kadonneita verkkoyrittäjiä (bloggaajia, sisällön kuraattoreita jne.) On ollut selkärankahduttavia tarinoita tuhansia dollaria, vain koska ne lykkäsivät varmuuskopiointia.

aikataulutus ja varmuuskopioiden turvaaminen on verkkovastaavan perustavanlaatuinen vastuu kaikesta tieteenalasta. Kun kyse on WordPressistä, virheitä on oppisopimusopiskelijalle rajoitettu. Mutta kun pääset asioiden tekniseen puoleen, kuten teeman muokkaamiseen tai edistyneen laajennuksen määrittämiseen, voit:

 • Tuhoa sivuston ulkoasu
 • Sataman turvallisuuden porsaanreikiä
 • Kutee valkoisen näytön kuolemasta

Palauttamattomat tapaukset ovat melko yleisiä, etkä voi olla oikeassa koko ajan. Siksi varmuuskopiointi on välttämätön varotoimenpide. Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka ajattelevat, että WordPress varmuuskopioi tietosi automaattisesti – olet väärässä. Lue lisää artikkelissani yleisistä WordPress-varmuuskopioimiteista – 10 WordPress-varmuuskopiota, jotka voivat tappaa sivustosi.

Ratkaisu:

Saatavilla on runsaasti ilmaisia ​​ja premium-luokan WordPress-varmuuskopiolaajennuksia, jokaisella on erilaisia ​​ominaisuuksia. Jos aiot olla useita WordPress-sivustoja, VaultPress on paras valinta. Sen on suunnitellut ja ylläpitänyt Automattic (suosikki CMS: n takana oleva yritys), ja miljoonat käyttäjät luottavat siihen. Joitakin suosikki WordPress-varmuuskopiolaajennuksiamme ovat:

 1. VaultPress (Palkkio)
 2. BackupBuddy iThemesistä (premium)
 3. BackWPUp (vapaa)

2. Uusien tuotteiden testaaminen live-sivustolla

Testaus live-sivustolla

Monet ihmiset toistavat tämän näennäisesti vaaraton, mutta tuhoisa virhe. Oletetaan, että sinulla on elävä WordPress-sivusto ja haluat asentaa varmuuskopiolaajennuksen – sano BackWPUp, lukemisen jälkeen viimeinen kohta (yay!). Päätät kuitenkin asentaa laajennuksen suoraan live-sivustolle – vain säästääksesi ylimääräistä vaivaa.

Entä jos jokin menee pieleen, ja sinun on asetettava sivustosi offline-tilaan pariksi tunniksi uusien, ennennäkemättömien vaurioiden korjaamiseksi? Katsotaan jonkin verran asioista, jotka menetät:

 1. Orgaaninen liikenne hakukoneista
 2. Suora lähetysliikenne
 3. Kumppanitulot
 4. Mainos napsautukset
 5. Tulokset ja myynti
 6. Sähköpostiosoitteet
 7. Häviä hakukoneesi sijoitus – kun Google ohjaa etsijän sivustoosi ja huomaa, että se on offline-tilassa, menetät automaattisesti SEO-pisteitä

Toisin sanoen menetät liikenteen ja raha!

Ratkaisu:

Jos yrität testata uusia teemoja ja laajennuksia WordPress-sivustossasi, suosittelen kokeellisen kopion käyttämistä live-sivustostasi. Paras esimerkki olisi lavastusalue WPEngine. Se vain toistaa a Viimeisin kopio WordPress-sivustostasi toisena asennuksena, jotta voit kokeilla. Jos rikot jotain, voit palauttaa sen vain viimeisimmästä varmuuskopiosta.

Jos isäntälläsi ei ole pääsyä pysähdysalueelle (siksi suosittelemme aina erinomaisen WordPress-hosting-ympäristön käyttöä), suosittelen, että määrität oman pysähdysalueen (opas tulee esiin). Kokeile uusia tuotteita ja palveluita kokeellisessa asennuksessa. Kun uusi lisäys on määritetty oikein sivustossasi, yhdistä se vain aktiiviseen sivustoosi.

3. Et suojaa WordPress-varmuuskopiota

Verkkosivun varmuuskopioiden turvaaminen

Tai kuten haluan kutsua sitä: Varmuuskopioi varmuuskopio.

Jep, se on totta. Täyden varmuuskopion ottaminen ja pitäminen tietokoneen kiintolevyllä on yhtä hyvä kuin varmuuskopion ottaminen naarmuuntuneelle DVD-levylle. Luotettavin tapa on ladata varmuuskopio pilveen – ja meillä on runsaasti (ilmaisia) vaihtoehtoja, joista valita – Dropbox, Box, SkyDrive, jne. Suosittelemme ilmaista BackWPUp plugin tai VaultPress – molemmat lataavat varmuuskopiosi automaattisesti pilveen.

4. Älä käytä pysyviä linkkejä

Ei käytetä pysyviä linkkejä

Lakilinkit ovat vain tapa, jolla sivustosi URL-osoite on rakennettu. Oletuksena WordPress käyttää seuraavaa pysyvää linkkiä:

www.wpexplorer.com/?p=

Muistetaan tämä rakenne aina toimivat riippumatta uusien pysyvien linkkien rakenteiden lisäämisestä. On suositeltavaa käyttää käyttäjäystävällistä URL-rakennetta – sellaista, joka sisältää avainsanoja. Näin kävijät muistavat URL-osoitteen paremmin ja parantavat hakukoneiden sijoitusta. Harkitse MaxCDN-arvosteluartikkeliani. Molemmat seuraavat URL-osoitteet toimivat, mutta toinen on mieleenpainuvampi ja toimii hyvin hakukoneille.

 1. https://www.wpexplorer.com/?p=30951
 2. https://www.wpexplorer.com/maxcdn-review-best-cdn-wordpress/

Ratkaisu:

Me WPExplorerissa suosittelemme Viestin nimi pysyvän linkin rakenne.

 • Jotta pysyviä linkkejä voidaan muuttaa WordPress-hallinta-alueen kautta, .htaccess-tiedoston on oltava kirjoitettavissa.
 • Tehdä tämä, WordPress suosittelee virallisesti että muutat .htaccess-tiedoston tiedostooikeuden 644: ksi.
 • Jos sinulla ei ole lupaa päivittää .htaccess -järjestelmää järjestelmänvalvojan kautta, WordPress antaa sinulle valitsemasi pysyvän linkin rakenteen koodin, jotta päivität .htaccess-tiedoston manuaalisesti. Voit sitten päivittää .htaccess-tiedoston manuaalisesti isäntätilin tiedostonhallinnan kautta tai käyttämällä FTP (File Transfer Protocol) -asiakasta.

5. Halvan web-isännöinnin käyttö

Halpa Web-hosting-kuoppa

Useimmat ihmiset suosittelevat jaetun isännän käyttöä, kun aloitat WordPress-sivustosi kanssa. Olemme käyttäneet BlueHostia aikaisemmin ja suosittelemme sitä. Vaikka se maksaa noin 5 dollaria kuukaudessa, jotkut ihmiset yrittävät hankkia uusia hosting-yrityksiä, joita he ovat nähneet eri isännöintifoorumeilla. Syy – ne ovat halpoja. (Jotkut tarjoavat jopa hosting-paketteja 1 dollarilla kuukaudessa!).

Ongelma halpojen web-hosting-yritysten kanssa

Saat mitä maksat. Halvat isännöintiyritykset tulvivat palvelimiaan yleensä liian monella asiakastilillä. Yksi liikennepiikki (tai DDoS-hyökkäys) ja koko klusteri (mukaan lukien kaikki kyseisen klusterin verkkosivustot) on alhaalla! Tällaisilla isäntäyrityksillä on myös erittäin matala toleranssiraja resurssien liikakäytölle.

Lataa aiheeseen liittyvät viestit WordPressille

Klassinen esimerkki on Aiheeseen liittyvät viestit Plugin for WordPress. Aiheeseen liittyvät viestit kysyy WordPress-tietokantaa selvittääkseen tiettyyn viestiin (sanotaanpa XYZ) liittyvät viestit käyttämällä hakuparametreja, kuten tunnisteita ja luokkia. Tuloksena olevat viestit näytetään sitten nykyisen viestin alla (XYZ). Tämä tekniikka toimii erinomaisena keinona parantaa käyttäjien sitoutumista ja vähentää poistumisprosenttia WordPress-sivustossasi.

Taustaohjelmassa YARPP: n hakuprosessi vaatii merkittäviä kyselyjä WordPress-tietokantaan, joka kasvaa WordPress-sivustosi viestien, tunnisteiden ja luokkien määrän kanssa. Lisää kyselyjä = suurempi palvelimen kuormitus = hitaampi sivusto.

Ongelmana on, että tämä liiallinen käyttö tapahtuu automaattisesti, etkä voi rajoittaa palvelinresurssien määrää, jota laajennus voi käyttää. (Olisi kuitenkin mahtavaa, jos pystyisit). Mutta olet vastuussa käyttämistäsi resursseista. Kun olet ylittänyt tietyn rajan, palvelinresurssien valvontarekisteröi resurssien liikakäyttö / väärinkäyttö tiliisi. Toista tämä muutaman kerran, ja tilisi jäädytetään automaattisesti.

Siksi sinun kannattaa aina etsiä suositeltuja web-hosting-yrityksiä ja kun aika tulee, siirry tehokkaampaan ratkaisuun, kuten VPS tai vielä parempaan, hallittuun WordPress-isännöintiin..

6. Liian monien laajennusten asentaminen

verkkokeskitin

Viimeisessä artikkelissamme puhuimme siitä, kuinka YARRP-laajennus voi aiheuttaa palvelimen resurssien liiallisen käytön, mikä voi johtaa jaetun hosting-tilin jäädyttämiseen. Samanlainen ongelma ilmenee, kun asennat ja aktivoit paljon tarpeettomia laajennuksia – sellaisia, joita käytät harvoin.

On tärkeää ymmärtää ero asennettu laajennus ja aktivoitu laajennus. Kaikilla plugineilla on kaksi tilaa – aktivoitu ja deaktivoitu.

 • Oletuksena, kun asennat laajennuksen (asennustavasta riippumatta – FTP-lähetys tai laajennuksen hallinnan kautta), laajennus pysyy poissa käytöstä. Laajennus on aktivoitava manuaalisesti, jotta se toimii.
 • Toinen tila on aktiivinen tila, missä laajennus on aktiivinen ja toimii WordPress-sivustossasi

Haitalliset vaikutukset alkavat ilmetä, kun sinulla on useita aktiivisia laajennuksia. On olemassa kaksi pääongelmaa:

 1. Laajennusten ja laajennusten aiheiden väliset ristiriidat – Tietty laajennus (tai teema) ei välttämättä toimi, koska toinen laajennus (tai teema) on asettanut joitain rajoituksia. Saanen esitellä teille nimeltä ohjelmointikonsepti yhteinen poissulkeminen. Yksi laajennus (tai teema) saattaa pitää kiinni tietyssä resurssissa (määräämättömän ajan) eikä anna muiden käyttää sitä. Jos jokin toinen laajennus haluaa käyttää resurssia, se ei voi – koska se on aiemmin estetty. Uusi laajennus ei siis toimi.
 2. Buginen lisäosat – WordPress-arkistossa on saatavana lukuisia laajennuksia. Kuka tahansa voi osallistua siihen – aloitteleva ohjelmoija tai asiantuntija, jolla on kymmenen vuoden kokemus ohjelmoinnista. Ero on koodin laatu jossa jälkimmäinen olisi epäilemättä erinomainen. Siksi meidän tulisi välttää laajennuksia, joiden latausmäärä on alhainen. Vaikka teemmekin, muista testata kokeellisessa asennuksessa

Ratkaisu:

 • Pysy maineikkain ja suosittuja teemoja ja laajennuksia
 • Käytä vaaditaan laajennusten lukumäärä (yritä pitää se mahdollisimman alhaisena)
 • Poista käyttämättömät laajennukset käytöstä
 • Vältä niiden liitännäisten lataamista, joita ei ole saatavana WordPress-arkistossa
 • Tarkista plugin-yhteensopivuus nykyisen WordPress-version kanssa
 • Suorita täydellinen varmuuskopio ennen kuin asennat laajennuksen, jolla on tärkeimmät toiminnot
 • Yritä luoda kokeellinen asennus WordPress-sivustollesi ja asentaa siihen laajennuksia

Jotkut teistä voivat kysyä – Onko oikein asentaa niin monta laajennusta kuin haluamme, ja aktivoida ne, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä? Vastaus tähän erinomainen kysymys olisi – yllätykseesi – ei! Tästä syystä:

Tietyt lisäosat, esimerkiksi Yoastin WordPress SEO -laajennus, vaativat tietyn määrän kirjanpitoa. Eri SEO-parametrit, mukautetut asetukset jne. Kaikki nämä tiedot tallennetaan WordPress-tietokantaan.

Useimmat laajennukset luovat uusia kenttämerkintöjä WordPress-tietokantaan, kun ne aktivoidaan. Kun asennat liian monta näistä laajennuksista, se turhauttaa tietokannan koon tarpeettomasti. Myöhemmin, vaikka poistaisit laajennuksen käytöstä – WordPress-tietokannan vastikään luodut kentät olisivat edelleen olemassa. Joten muista miettiä vähän ajatuksia aktivoitavista laajennuksista.

7. Usein teeman vaihdot

ompelu-tausta-Oksana-Kovach

Teemat ovat pukeutuminen WordPress-sivustoon. Joitakin monipuolisia teemoja, kuten Total WordPress -teemaa, voidaan käyttää tuhansissa eri projekteissa – jokaisella on ainutlaatuinen asettelu. Puhdas, hyvin organisoitu teema tekee ihmeitä muuntokurssisi suhteen.

Aloittelijoille tarkoitettujen bloggaajien (tai sivuston omistajien) keskuudessa on yleinen käytäntö siirtyä teemasta toiseen. Kun kyse on WordPressistä, houkutus on aivan liikaa! Sinulla on tuhansia kauniisti muotoiltuja vapaa teemat – hyppysissäsi!

Uudet WordPress-käyttäjät eivät luonnollisestikaan ole tyytyväisiä asentamaansa teemaan, ja he pyrkivät vaihtamaan teemoja etsimään täydellistä. Muistan, kuinka monta teemaa vaihtelin rakentaessani ensimmäistä blogiani – 27!

Tässä on yksi neuvo, jonka toivon ottavani:

Ei ole sellaista asiaa kuin täydellinen teema!

Tutkitaan nyt “miksi” -osaa.

Tekninen osa

muokata wp-teema

Aivan kuten plugins, tietyt monipuoliset teemat sisältävät lisäominaisuuksia, kuten mukautetut asetukset, äänet, arvosanat jne. Näiden asetusten tallentaminen vaatisi uusien taulukoiden tai kenttien luomista WordPress-tietokantaan. Samanlainen kuin plugins-tapaus, kun asennat liian monta teemaa, sama vaikutus jatkuu. Loppujen lopuksi sinulla on sotkuinen tietokanta, jolla on lisääntynyt kyselyn vastausaika.

Psykologinen näkökulma

shutterstock_186351248

Kun joku vierailee sivustossasi, kuva rekisteröidään hänen mielessään automaattisesti. Jos sisällön laatu ja suunnittelu on hyvä, ansaitset yhden pisteen vierailijan mielessä. Kun sama henkilö vierailee sivustollasi uudelleen (muuna aikana ja näkee saman mallin), hänen muistinsa päivitetään. Sitten olet tehnyt maalin kaksi maine osoittaa hänen mielessään. Näin voit vahvistaa sivustosi maineen.

Mieti nyt vaihtoehtoa. Oletetaan, että olet vaihtanut teemaasi. Jos vierailija näkee toisessa vierailussaan aivan toisenlaisen kuvion, hänen muistoaan ei päivitetä. Aiempi vaikutelmasi katoaa ja uusi vaikutelma luodaan. Kaikki aikaisemmin kertynyt näyttökerroin ovat kadonneet.

Tuotemerkki

shutterstock_140282785

Lopuksi, siellä on tuotemerkki. Jokaisen sivuston tai yrityksen on pyrittävä vakiinnuttamaan tuotemerkki. Kun olet perustanut yrityksellesi tuotemerkin, menestyksellesi ei ole mitään rajoituksia. Otetaan esimerkiksi tyylikkäitä teemoja. Heidän Monarchsocial-laajennus sai valtavan vastauksen verkkoyhteisöltä – heti sen julkaisupäivänä. Meidän on yritettävä pitää yksi aihe, joka liittyy sivustoomme / tuotemerkkiimme.

8. WordPressin asentaminen ”WordPressiksi” kutsuttuun alikansioon

Wordpress-kansio

Monet WordPress-autoasentajat, kuten Softaculous, asentavat WordPressin haluamallasi tavalla. Jotkut ihmiset ajattelevat: “Koska asennan WordPressiä, minun pitäisi asentaa se oikeaan (nimeltä) kansioon” Ei! Tuo ei ole oikein!

Jos aiot käyttää sivustoasi vain yhdellä CMS: llä (WordPress), sinun on aina asennettava se perushakemistoon – eli käyttämättä alikansioita. Ajattele sitä, www.wpexplorer.com näyttää tapa ammattimaisempi kuin www.wpexplorer.com/wordpress

Ainoa kerta, kun luot uuden kansion uudelle WordPress-asennukselle, on se, kun käytät erilaista CMS-yritystietokantaasi ja WordPress-blogia. Jopa siinä tapauksessa ‘blogi’ -kansio kuulostaa paljon paremmalta kuin ‘WordPress’.

9. ‘Järjestelmänvalvojan’ käyttäminen käyttäjänimenä

järjestelmänvalvojan salasana

WordPress-asennuksen aikana oletusnimi on admin. Sinä on varmistettava että käytät toista käyttäjänimeä. Oletus käyttäjänimen jättäminen ‘admin’ -palvelimeen on vakava WordPress-tietoturvan porsaanreikä, kun otetaan huomioon äskettäinen bruteforce-hyökkäys yli puolella WordPress-sivustoja.

Kun käyttäjänimellä on ‘admin’, se antaa hakkereille ilmaisen pääsyn. Puolet heidän työstään (ts. Arvaamalla oikea käyttäjänimi) on tehty. Heidän on vain käytettävä sarjaa bruteforce-hyökkäyksiä salasanasi arvaamiseksi. Valmistuttuaan he tunkeutuvat sivustoosi, varastavat asiakkaasi sähköpostiosoitteen, maksulokit ja tuhoavat pohjimmiltaan sen, mitä olet rakennettu niin kauan. Jos sinulla on jo järjestelmänvalvoja käyttäjätunnuksena – älä huolestu, olen laatinut ohjeen erityisesti tätä tarkoitusta varten – Kuinka poistaa WordPressin “admin” käyttäjänimi.

10. Heikkojen salasanojen käyttäminen

LastPass

Tämä voi tuntua typerältä. Mutta käytännössä ottaen ihmiset käyttävät silti paljon haavoittuvat salasanat. Jos he olisivat käyttäneet vahvoja salasanoja, Twitter ei olisi julkaissut luetteloa 370 kielletystä salasanasta. Vahvassa salasanassa tulee aina olla seuraavat kolme merkkiä:

 1. isoja
 2. lowercase
 3. numerot
 4. Erikoismerkit

Saan sen On epäkäytännöllistä muistaa tämä hullu salasana kuten 6efH & 9sD2! LP. Ratkaisuna voimme käyttää ilmaista online-salasananhallintatyökalua, kuten LastPass, jolla on laajennukset melkein kaikille selaimille, mobiili käyttöjärjestelmille ja itsenäiselle Mac-sovellukselle. Periaate on yksinkertainen – tallennat kaikki monimutkaiset salasanasi tähän työkaluun ja sinun on vain muistettava ne yksi salasana päästäksesi siihen.

11. WordPress-päivitysten ohittaminen

WordPress-päivitykset

On erittäin tärkeää päivittää WordPress-verkkosivustosi heti, kun ne ovat saatavilla. Tästä syystä:

 • Globaali kehittäjäyhteisö on löytänyt ja ilmoittanut päivittäin uusia virheitä, haavoittuvuuksia ja suorituskyvyn parantamiseen liittyviä vinkkejä. Nämä ehdotukset tarkistetaan ja sisällytetään tulevaan WordPress-julkaisuun.
 • Jos haavoittuvuus on tarpeeksi palvelin, niin välitön päivitys on julkaistu.
 • Jokaisen suuren WordPress-julkaisun myötä esitellään myös uusia mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten mahtava WordPress-kuvankäsittelyohjelma (joka muuten antaa sinun rajata ja muuttaa kuvia liikkeellä ollessa)..

Mitä tapahtuu, jos en päivitä WordPressiä?

 • WordPress-päivitysten ohittaminen tarkoittaa ei oikaisupää tiedossa tai tunnistettu turvallisuuden porsaanreikiä. Tämä ei muuta kuin tekee hakkerin työn helpoksi. Mitä tapahtuu sen jälkeen? Ota selvää seuraavasta otsikosta!
 • Kaipaat ladata uusia ominaisuuksia ja suorituskyvyn parannuspäivityksiä.

Hakkeroidun verkkosivuston seuraukset:

Katsotaanpa joitain hakkeroidun WordPress-verkkosivuston seurauksia:

 • Sähköpostiluettelosi (yksi minkä tahansa verkkosivusto) on varastettu ja pommitettu roskapostilla. Pahemman tilanteen vuoksi tämä sähköpostiluettelo voidaan myydä myös muille ”mustien markkinoiden” ostajille.
 • Sivustosi voi olla myös haittaohjelmien tartuttama. Tämä puolestaan ​​tartuttaa kukaan joka vierailee sivustossasi. Pahinta on, kun et tiedä, että sivustosi on hakkeroitu – tämä aiheuttaa suurimman vahingon, koska antaa sinulle turvallisuuden harha.
 • Hakkeroidun sivuston vaikutus on tuhoisinta, kun ajat jäsensivustoa. Ihmiset jotka maksaa nähdäksesi sivustosi sisällön saada tietokoneesi / laitteet tartunnan ja heidän yksityisyytensä loukkaantua.
 • Kun Google on tunnistanut sivustosi haittaohjelmien tartuttamaksi verkkotunnukseksi, hakukoneesi sijoitus putoaa katon läpi. Toipuminen mustalla listalla olevalta verkkotunnukselta on uskomattoman tuskallinen ja kallis prosessi.
 • Joskus ihmiset saattavat joutua jopa tarvitsemaan lopettaa heidän liiketoimintaansa ja etsiä kokonaan uusi tuotemerkki!
 • Lyhyesti sanottuna, kun hakkeroitu, sivustosi maine ja kaikki tulevaisuuden näkymät ovat tuhoamattomana.

parannuskeino

Ilmeinen tapa on päivittää WordPress-sivustosi ennakoivasti. Kiitos uudelle Automaattiset taustapäivitykset -ominaisuuden (joka esiteltiin WordPress 3.7: llä) kanssa ihmisten ei tarvitse huolehtia sivustonsa päivittämisestä. WordPress huolehtii siitä taustalla.

Jos käytät ylläpitämiä WordPress-isännöintipalveluita, kuten WPEngine, olet jo kokea yhden niistä hienoin WordPress-palvelut teollisuudessa. WPEngine päivittää WordPress-ytimen automaattisesti, myös päivitykset hienosäätää heidän palvelimensa määrityksiin ja turvallisuustoimenpiteisiin, jotta saat viimeisen suorituskyvyn ja tietoturvan parannuksen.

Jos sivustosi hämärtyy valitettavasti tapahtumien myötä, suosittelen palkkaamaan ammatillisia WordPress-tietoturvakehittäjiä, kuten Sucuri puhdistaa se. Voi ja mainitsinkoko WPEngine, se antaa sinulle myös ilmainen hakkerointi?

12. Piratut teemat ja laajennukset

merirosvolaiva2

Katsokaamme sitä – jokaisesta Themeforestissa (tai missä tahansa muussa WordPress-markkinoilla julkaistussa uudessa teemassa tai laajennuksessa) tuotteen piratisoitu tai ”nollattu” versio on saatavana monet sivustot vapaa.

Miksi luulet jonkun ostavan 75 dollarin teeman ja antavan sen sinulle ilmaiseksi?

Jotkut teistä saattavat olla tietoisia siitä, että näitä merirosvotuotteita / laajennuksia ei ylläpidetä Themeforestissa. Heitä ylläpidetään tiedostojenjakopalveluissa tai ”verkkolukitsijoissa”. Olen salanut pienen johdannon tällaisista ”verkkokirjaimista”, jos olet kiinnostunut.

Kyberlokerien 411:

 • Kyberlokerit ovat palveluita, jotka isännöivät tiedostojasi ilmaiseksi.
 • Heidän tärkein tulolähde ovat mainokset ja premium-tilit.
 • Mainokset näkyvät tiedoston lataussivulla.
 • Premium-tilit antavat downloaderille etuja, kuten nopeamman / rajoittamattoman latausnopeuden ja nolla odotusajan ennen lataamista.
 • Jotkut kyberlokerit maksavat myös “lataajille” pienen määrän 2–5 dollaria dollaria jokaisesta 1000 lataamasta tiedostosta.
 • Huono osa: Tietyt kyberlokerit näyttävät haitallisia mainoksia, joissa on joukko haittaohjelmia. Heidän “lataus” -painikkeet ovat tarkoituksella harhaanjohtava huijaamaan sinua napsauttamaan haitallista mainosta.
 • Ne sisältävät myös monia ponnahdusikkunoita ja ponnahdusikkunoita, jotka tuhoavat järjestelmääsi, jos asianmukaista virustorjuntaa ei ole asennettu.

Nämä ovat kohtuullisia muutamia vaaroista, joita voi aiheutua lataamisesta verkkotunnistimelta. Tietysti tämä ei tarkoita sitä jokainen käyttää kyberlokeja laittomiin tarkoituksiin. MediaFire on erinomainen esimerkki hyvästä tiedostojenjakopalvelusta, ja miljoonat käyttävät sitä laillisiin tarkoituksiin.

Palaa takaisin nollatuihin WordPress-teemoihin …

Jos lasketisi näistä epärehellisistä keinoista saatavat tulot, huomaat, että yritys ei ole kannattava. Tähän liittyvät riskit ovat paljon suuremmat kuin sijoitetun pääoman tuotto. Joten on kysyttävä – mikä on saalis?

Ole varma, siellä On yksi. Ja se on myös ilkeä! perimmäinen syy nollattujen teemojen ja laajennusten lähettämisen takana on pistä haitallista koodia verkkosivustollesi. Tämä luo mitä hakkerit ja hyväksikäyttäjät kutsuvat “takaportteja”Palvelimellasi. Kun hakkeri saa merkinnän verkkosivustollesi, sinäkin tietää loputtomat mahdollisuudet.

Moraalipoliisi, valmiustila…

Juuri tästä syystä sinun ei pitäisi koskaan asentaa nollattuja / laittomasti teemoja ja laajennuksia. Kehittäjät laittaa sisään useita satoja tunteja työn kehittämistä, ylläpitämistä ja päivittämistä. En tarkoita saarnaamista, mutta lataa itsesi seuraavan kerran kun lataat tuotteen ilmaiseksi heidän kengät ja katso miltä sinusta tuntuu.

13. Ilmaisia ​​teemoja varjoisista lähteistä

7034829-kaunis-musta-valko-valokuvaus

Aivan kuten “nollattuja teemoja”, on olemassa muutamia “vapaa” WordPress-teemat ilmestyä olla vaaraton. En tarkoita tuhansia teemoja virallisessa WordPress-teeman arkistossa. Kaikki arkistossa esitetyt teemat käyvät läpi tiukat valintakriteerit, joihin varmasti sisältyy haitallisen koodin tarkastelu.

Viittaan niihin, jotka löydät kuuntelemattomilta verkkosivustoilta ja jotka tarjoavat sinulle ilmaisia ​​kauniita WordPress-teemoja. On ollut tapauksia, joissa näihin ”ilmaisiin teemoihin” ladattiin haittaohjelmia. Lataa nyrkkisääntönä ilmaisia ​​teemoja:

 • WordPress-arkisto
 • Hyvämaineiset lähteet, kuten WPExplorer tai WooThemes
 • Suosittu teemakaupat, jotka tarjoavat tiettyjä ilmaisia ​​teemoja

14. Ei poista käytöstä hakemistoselaamista

Tämä ei ole niinkään turvallisuuden aukko kuin varo- mitata. Hakemistoselaaminen tarkoittaa yksinkertaisesti prosessiselaamista Web-juurihakemistossa olevien kansioiden sisällössä. Sinun tulisi poistaa hakemistoselaaminen käytöstä useista turvallisuussyistä. Ole hyvä ja tarkista tämä opetusohjelma, jossa olen keskustellut näistä asioista ja hahmottanut kuinka poistaa hakemistojen selaaminen käytöstä WordPressissä ja muutama muu vinkki!

15. Älä asenna suojauslaajennusta

ithemes turvallisuus

Viimeinkin, meillä on tämän viestin kohokohta – tietoturvalaajennus. Olen jo puhunut paljon turvallisuudesta, sivustosi hakkeroinnin seurauksista jne. Tänään haluaisin tuoda esiin muutaman avainsanan.

 • Siellä on paljon tunnetuista ja tuntemattomia haavoittuvuuksia WordPressin suhteen
 • Paljon heistä riippuu sinun isäntäympäristö ja asennustapa WordPress.
 • Kunkin näiden haavoittuvuuksien korjaaminen on vähintäänkin työläs tehtävä.
 • Lisäksi monilla WordPress-käyttäjillä ei ole teknistä taustaa, jota tarvitaan turvatoimenpiteiden käsittelemiseen ja toteuttamiseen.

Siksi suosittelemme tietoturvalaajennus. Otetaan iThemes-suojaus esimerkiksi. Laajennus korjaa kaikki edellä mainitut ongelmat ja pitää sivustosi suojattuna.

Voit maksaa palkkion lisäsuojauksista, jotka ovat yleensä välttämättömiä jäsensivustoille. Kun alat tuottaa tuloja verkkoyrityksestäsi, on hyvä käytäntö:

 • Siirtyminen hallittuun WordPress-isäntäympäristöön
 • Tilaa premium-tietoturvalaajennus, kuten iThemes Security Pro

16. Ei optimoi kuvia

optimoimaton kuva

Kuvan optimointi on yksi perustavanlaatuisista tekijöistä, jotka vaikuttavat verkkosivuston nopeuteen, suorituskykyyn ja käyttökokemukseen. Ensimmäinen asia, jonka joku näkee blogikirjoituksessa, on otsikkokuva. Vaikutus on syvällisempi, kun otsikkokuvaa käytetään tekstin taustana – tarkista esimerkiksi viestit keskikokoinen.

Tulos on merkittävin, kun saavutat täydellisen tasapainon välillä laatu ja määrä.

Laatu viittaa asiayhteyteen kuvien käyttö. Blogiviestisi otsikkokuvien tulisi olla merkityksellinen, nykyinen ja sen pitäisi voida muodostaa yhteys lukijaan. Oikean valitseminen varastossa kuva vaatii paljon aivojen myrskyjä. Katso Carlyn esitys kuinka valita hyvä varastossa kuva hienoja käytännön vinkkejä.

Määrä viittaa kuvan teknisiin näkökohtiin – kuten mitta, koko, reagoiva ominaisuus, muoto jne. – On olemassa paljon tekijöitä, jotka on otettava huomioon, ja olen keskustellut niistä perusteellisesti WordPress Image Optimization Techniques -artikkelissa.

17. Oletus- tai ei Favicon-toiminnon käyttäminen

favicon

Favicon on pieni kuva, joka näkyy selaimen otsikkopalkin vasemmassa kulmassa. Se on tärkeä tuotemerkkitekijä verkkosivustollesi. Saatat ihmetellä, miksi korostan brändäyksen merkitystä. Tässä on miksi.

Branding 101

Sivuston brändäys kehittyy ajan myötä. Meidän on keskityttävä tuotteeseen ensimmäinen, sen sijaan, että viettäisit aikaa ja rahaa kuvitteellisiin logoihin ja bannereihin, joita jakaa sosiaalisessa mediassa. Mutta tämä ei tarkoita, että brändäys voidaan jättää huomiotta.

Vaikka sinulla olisi loistava tuote, kukaan ei tule toiseen katsomaan, jos brändäksesi on tavallista. Toisin sanoen –

Brändäys on miten kiinnittää huomion

Kun sinulla on kunnollinen määrä sisältöä valmis, työ tuotemerkkiisi. Viettää aikaa ja rahaa siihen. Jos budjetti sallii, älä mennä 5 dollarin graafiselle suunnittelijalle – suurin osa heistä on amatöörejä, jotka haluavat tehdä nopeaa vastinetta (ei rikoksia). Kun sinulla on tuotteellesi / verkkosivustollesi logo, voit käyttää sitä sosiaalisen median profiileina. On suositeltavaa käyttää samaa logoa kuin sivustosi favicon. Tämä parantaa sivustosi bränditietoisuutta entisestään! Jos työskentelet pienen projektin parissa ja tarvitset pikakorjauksen, voit löytää paljon ilmaisia ​​favoneja esimerkiksi sellaisilta sivustoilta IconFinder.

18. Oleellisten viestien poistamatta jättäminen

oletusviestit

Yksi WordPressin kulmakivi-ideoista on tehdä julkaisemisesta verkossa intuitiivinen käsitellä asiaa. Näiden vaiheiden jälkeen WordPress tuottaa pari näytetoimintaa heti asennuksen valmistuttua. Näiden näytteiden tarkoituksena on auttaa sinua aloittamaan WordPressin käyttö – antaa sinulle käsityksen siitä, miltä kaikki näyttää. Ne sisältävät:

 1. Viesti nimeltä “Hei maailma
 2. Sivu nimeltä “Esimerkkisivu
 3. Kommentti ”Hei maailma”Viesti
 4. Oletusluokka nimeltään “Uncategorized” varten “Hei maailma”Viesti

Sinun pitäisi poistaa nämä näytteet ennen indeksointia / lähettämistä verkkosivustollesi hakukoneille. valitettavasti, tuhansia sivustoista unohtaa poistaa näyteviestin ja sivun. Näin ollen samoista tiedoista on tuhansia kopioita kaikki nämä verkkosivustot.

Se on huonoa. Voitko arvata miksi? No, se johtuu pääasiassa kahdesta syystä:

 1. Koska ylläpidät (tahattomasti) päällekkäistä sisältöä, SEO-pisteet vaikuttavat haitallisesti. Joissakin tapauksissa niitä pidetään jopa roskapostina,
 2. Se näyttää Todella epäammattimaista ja näytät olevan huolimaton vierailijoillesi.

Ratkaisu

Jos et ole poistanut näyteviestejä, sinun on tehtävä se heti. Käy Google Webmaster Central -sivustossa, etsi näytesivut hakemistosivujen luettelosta ja lähetä hakemiston poistamista koskeva pyyntö. Tämä nopeuttaa sivun poistamista sivustosi hakemistosta.

19. Puutteellisten viestien julkaiseminen

puutteelliset viestit

Kyllä, jotkut ihmiset tekevät niin. Jos olet yksi heistä, suosittelen sitä voimakkaasti. Tästä syystä:

 1. Kun olet julkaissut viestin, WordPress pingottaa automaattisesti useita hakukoneita, jotka lopulta alkaa indeksoida sivusi. Kun he ovat indeksoineet sivun, seuraava iterointi indeksoi sivun sama sivu tapahtuu yleensä a: n jälkeen pitkä Se riippuu myös siitä, kuinka suosittu verkkosivustosi on. Tämän ajanjakson aikana saatat päivittää viestisi uudella sisällöllä, mutta tulokset ei heijastu, siihen asti kun paljon myöhemmin. Tämä vahingoittaa pohjimmiltaan SEO-kampanjoitasi huomattavasti.
 2. Kun ihmiset vierailevat sivustossasi sosiaalisen median kanavien kautta ja huomaavat, että viestisi ovat puoliksi valmiit, he olemme poistut sivustostasi – ja jopa aktiivisesti välttämään sitä.

parannuskeino

Joskus koko sisältöä ei ole mahdollista julkaista yhdellä kertaa. Sisältöä voi olla yksinkertaisesti paljon ja / tai ei tarpeeksi aikaa, tai vain liian paljon sisältöä julkaistaksesi yhdessä viestissä. Ratkaisu on yksinkertainen –

Jaa ja valloita – jaa se pienempiin virkoihin

Tämä tekniikka toimii todella hyvin. WPExplorerissa käytämme sekoitusta kahta asiaa:

 1. Jaoimme (todella pitkät) viestit esimerkiksi kahteen osaan
  • Markkinointivinkit WordPress-teemoihin – osa 1
  • Markkinointivinkit WordPress-teemoihin – osa 2
 2. Luoda uusi post-sarja. Otetaan esimerkiksi tämä postisarja. Joka viikko jaan uutta sisältöä WordPressin aloittelijoiden virheistä. Tämä pitää yleisön kiinni, ja minun ei tarvitse huolehtia siitä, että kirjoitan sen kaikki kerralla.

Tapaustutkimus – MacRumors

Todella siisti ja hieman erilainen toteutus post-sarja idean tekee MacRumors. Ne kattavat Applen uusimman tekniikan – ennen kuin Apple julkaisee ne virallisesti. Tarkista esimerkiksi niiden kattavuus iPhone XR. Sille on omistettu mestarisivu, joka kattaa kaikki tiedot yhdellä silmäyksellä. Sitten se linkittää vain kaikki aikaisemmin liittyvää sisältöä “aikajanalla”.

KÄRKI: Voit aina kokeilla erilaisia ​​julkaisutekniikoita ja aikatauluja ja käyttää sitä, joka sopii parhaiten sivustosi kapealle.

20. Ei käytetä reagoivaa suunnittelua

RWD

Google on alkoi sijoittaa sivustoja paremmin sen mukaan, kuinka hyvin ne toimivat mobiililaitteissa. Pian he aikovat rangaistakseen sivustot, jotka eivät reagoi mobiililaitteisiin. Lähes jokainen ilmainen WordPress-teema (unohda palkkio), joka on julkaistu nykyään On mobiili reagoiva.

Sen vuosi 2015. Ja tähän ei ole tekosyytä.

Jotkin kosmisen ihmeen avulla, jos sivustosi ei ole mobiiliherkkä, mene eteenpäin ja päivitä se. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua tässä –

 • Jos olet toimisto, jolla on paljon tuotemerkkiasioita, palkkaa ammattimainen suunnittelija siirtääksesi nykyisen WordPress-teemasi kehykseen, kuten Genesis tai Total -kehys. Tämä on erittäin hyödyllistä tulevaisuudessa.
 • Jos teemallasi ei ole reagoivaa versiota etkä halua muuttaa teemaasi, voit käyttää Jetpackin mobiilimoduulia, joka luo yksinkertaisesti mobiililaitteille / tablet-laitteille optimoidun version sivustostasi.

Tällaisessa tapauksessa sivustosi suunnittelu ei kuitenkaan ole yhdenmukainen (erilaiset suunnittelu- ja värimaailmat eri laitteissa). Tämä voi vaikuttaa haitallisesti tuotemerkkipyrkimyksiisi epäjohdonmukaisuuden vuoksi. Siksi on erittäin suositeltavaa hankkia tavallinen WordPress-teema, joka on HTML5-pohjainen (eli pohjimmiltaan tulevaisuuden kestävä) ja jolla on oikea reagoiva versio.

21. Älä käytä lapsiteemoja

WordPress-lapsiteemat

Aluksi WordPress-aloittelijoilla ei ole teknistä tietotaitoa aloittaa WordPress-teeman ulkonäön muuttaminen. Siksi he mieluummin vaihtavat teemasta toiseen. Olemme puhuneet tästä tämän sarjan osan 2 osassa 7. Kun saat “tunteen” siitä, kuinka asiat toimivat WordPressin ympärillä, saatat haluta aloittaa kokeilun tavaroiden kanssa.

Se on hienoa, mutta yritä muistaa pieni juttu uusien asioiden testaamisesta elävällä WordPress-sivustolla (osa 1, kohta 2). Oletetaan nyt, että noudatat kaikkia näitä sääntöjä ja aloitat teeman muokkaamisen toissijaisessa (tai kloonatussa) WordPress-asennuksessa. Silti siellä on jotain väärässä sen kanssa. Et käytä lasten teemaa.

Lasten teemat 101

WordPress-lapsiteema on pääteeman jatko. Se perii kaikki attribuutit pääteemasta ja lisää siihen omat muutokset. (Tietysti muutokset, jotka sinä koodaat).

Mieti tapausta, jossa et käytä lastenteemaa. Muokat suoraan vanhempi teema. Oletetaan, että haluat muokata teeman kirjasinperhettä ja asettelua. Aloitit todennäköisesti teeman muokkaamisen tyylisivutiedosto.css ja functions.php tiedostot. Tässä on ongelma.

Tavallisia WordPress-teemoja päivitetään jatkuvasti virheiden poistamiseksi, suorituskyvyn parantamiseksi, vanhentuneiden elementtien poistamiseksi, uusien ominaisuuksien lisäämiseksi tai WordPressin uusimman version seuraamiseksi. Aivan kuten WordPress-ytimen päivittäminen on tärkeää, päivitä myös WordPress-teema.

Kun päivität vanhemman teemaa, kaikki siihen teemaan tehdyt muutokset ovat menetetty. Päivityksen jälkeen kaikki teemaan tekemäsi muutokset menetetään. Siksi on suositeltavaa aina Käytä lapsiteemoja tekemällä muutoksia teemaasi.

Kun käytät lastenteemaa, kaikki vanhemman teeman koodi periytyvät automaattisesti. Voit lisätä uusia ominaisuuksia tai muokata olemassa olevia (esimerkiksi kirjasinperhe). Ominaisuudet sinä älä muokata palata alkuperäiseen määritelmään (joka määritetään vanhemmassa teemassa), koska ne ovat jo peritty.

Hyöty

 • Kaikki teemaan tekemäsi muutokset olemme järjestetty tiedostoon.
 • Kun vanhemman teema päivitetään, uudet ominaisuudet periytyvät automaattisesti lapsiteemaasi.
 • Saat päivitykset menettämättä omia muutoksia.

WordPress-lapsitemat ovat Todella helppo rakentaa. Katso virallinen WordPress-koodeksi aloittaaksesi.

22. Ei hyödynnetä WordPress-välimuistia

WordPress-välimuisti

WordPress-sivustosi välimuisti parantaa huomattavasti suorituskykyä ja kuluttaa vähemmän palvelinresursseja pitkällä aikavälillä. Tämä on hieno tapa parantaa SEO-pistemääriä, koska Google rakastaa nopeita verkkosivustoja. Lisäksi vierailijat rakastavat, että heille tarjotaan erittäin nopeaa verkkosivustoa (mikä parantaa käyttökokemusta) toimittaen samalla palvelimellesi minimikuormituksen. Tämä on ihanteellinen yhteiskäyttöisissä ympäristöissä, joissa palvelimen resurssit jaetaan. Meillä on koko WordPress-välimuistin jälkisarja, joka selittää mitä se on, miten se toimii ja miten se toteutetaan.

23. Ei moderoi kommentteja

Kommenttien moderointi

Kommentit alkavat tulla sisään ensimmäinen päivä vain seuraavissa olosuhteissa:

 • Sisältösi esiintyy Redditissä tai Diggissä
 • Saa viruksen sosiaalisessa mediassa
 • Ilmoitat blogin ystävillesi ja perheellesi
 • Sinulla on jo valtava sähköpostiosoite, jossa ilmoitat uudesta verkkosivustostasi

Kaikissa muissa tapauksissa kommentteja kuluu tasaisesti aika. Se riippuu myös siitä, kuinka houkutteleva sisältösi on tai kuinka päätät viestisi. Joka tapauksessa, kun kommentit alkavat virtata, sinun tulisi aloittaa kommenttien moderointi. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua tässä –

 • Asenna esimerkiksi roskapostin torjunta, Akismet.
 • Voit käyttää myös kommenttienhallinnan laajennusta Disqus tai Livefyre. Tämä säästää sosiaalisten sisäänkirjautumislaajennusten asentamisen taakkaa
 • Älä hyväksy kaikkia kommentteja, jotka tulevat matkallesi. Lue kommentti. Jos kyse on linkkisyötöstä, vaihda kommentoijan nimi. Jos joku nimeltään “paras hair spa boston” kirjoittaa “kiitos, että löysin tämän erittäin oivallisen”, se tarkoittaa yleensä, että botilla (jota käytetään massakommentointiin) on hyvä algoritmi!
 • Kun roskapostijono tai kommentoidut kommentit alkavat paistua, tyhjennä se. Tämä pienentää WordPress-tietokannan kokoa, koska kaikki kommentit (roskapostit tai muuten) tallennetaan siihen.

24. Virheellinen tasapaino luokkien ja tunnisteiden välillä

07-luokkaa-TAGS

Tunnisteet indeksoidaan yleensä nopeammin, mutta pitkällä tähtäimellä hyvin rakennettu verkkosivusto voittaa aina. Jotkut SEO “asiantuntijat” kertovat käyttävänsi mahdollisimman monta tunnistetta. ”Viestin otsikko? Käytä sitä tunnisteena! ”

Tee itsellesi palvelus ja älä Kuuntele heitä. Vain luottamusvaltuusblogit, kuten Moz, SEJ tai Matt Cutts – ihmiset jotka tiedä mistä he puhuvat. Tässä on yleinen nyrkkisääntö tagien ja luokkien suhteen. Koska suurin osa meistä on täällä WordPress-harrastuksia, otettakaamme tämä esimerkiksi.

Oletetaan, että sivustollamme on seuraavat luokat –

 • vinkkejä
 • Oppaat
 • Teemaluettelot
 • Tuotearvostelut
 • Lausunto

Voit kaivaa syvemmälle käyttämällä alakategorioita. Esimerkiksi vinkkejä luokka voidaan tarkentaa Turvallisuusvinkit, Suoritusvinkit ja Ansaintavinkit. Se, kuinka päätät tarkentaa sivustoasi, on yksinomaan sinun.

Tunnisteet puolestaan ​​on käsiteltävä herkästi. Pidä tunnisteiden lukumäärä minimissä. Hallitse niitä huolellisesti. Jos sivustosi keskittyy esimerkiksi tietoturvaan, sinun tulisi käyttää tietoturvavinkkejä tunnisteena kategoriana sijasta. Harkitse seuraavia viestejä:

 • Katsaus WordPress-tietoturvalaajennukseen
 • Ilmaisten WordPress-suojausliittymien pyöristäminen
 • Opetusohjelma .htaccess-vinkistä turvallisuuden parantamiseksi
 • (Lausunto) Miksi WordPress-tietoturvan tulisi olla prioriteetti

Kaikilla näillä viesteillä on yksi yhteinen asia – turvallisuus. Jokainen heistä kuuluu eri luokkaan. Siksi sen sijaan, että määrittäisit jokaiselle näille viesteille useita luokkia, määritä tunnisteeksi yksi luokka ja ”turvallisuusvinkit”!

Kumpaa käyttää – tunnistetta tai luokkaa – ei ole ”täydellistä” ratkaisua? Tärkeintä muistaa ei ole käyttää kumpaakin niistä liikaa. Google on vain älykkäämpi. Pelaa pelimessua (mikä epäilemättä vie huomattavasti aikaa ja vaivaa). Päivän lopussa sivustosi näkee vähäistä liikenteen laskua, kun taas toiset murenevat uuden hakualgoritmin julkaistua..

Kaksi viimeistä vinkkiä ovat suosikkini. Olen sitoutunut heihin, koska olen varma, että 99 prosentilla WordPressin käyttäjistä on heidän ensimmäinen yrityksensä.

25. Sivustosi indeksointi asennuksen jälkeen

Sivustosi indeksointi asennuksen jälkeen

WordPress-asennuksen viimeisissä vaiheissa se antaa sinulle pienen valintaruudun, jonka otsikko on ”Salli hakukoneiden indeksoida sivustoni”. Sinulla ei ole silloin mitään sisältöä indeksoitavaksi, vai mitä? Vaikka suunnittelisit kaiken ulos, on mahdollista, että muutat joitain ominaisuuksia, kuten tunnisteita ja luokkia.

Minun neuvoni on poistaa valinta ruudusta asennuksen aikana. Kun sinulla on 2–3 viestiä valmiina julkaistavaksi, palauta asetus. Tämä voidaan tehdä alkaen WP-hallintapaneeli> Asetukset> Lukeminen > Salli hakukoneiden indeksoida sivustoni. Kun se on valmis, älä julkaise viestiä vielä!

Siirry Google / Bing Webmaster Centraliin ja rekisteröi sivustosi manuaalisesti. Kun pyyntö on lähetetty, siirry takaisin ja julkaise viesti. WordPress pingittää nyt kaikki hakukoneet uudesta viestistäsi.

Tämä kärki on enemmän ehdotusta, joka on opittu käytännön kokemuksista. Hakukoneet ovat erittäin tärkeitä priorisoimaan sivustosi sisältöä. Kun he näkevät, että sisältö tai viesti / sivu puuttuu, he lopulta poistavat sen! Tämän tarkoituksena on vain antaa etumatka uudelle yrityksellesi.

26. Bonusvihje – Aloita sähköpostiluettelosi laatiminen

Aloita sähköpostiluettelosi rakentaminen

En tiennyt sähköpostiluettelon tärkeydestä ennen kuin luin Jon Chow’n blogia. Älä tee samaa virhettä kuin minä! Sähköpostiuutiskirjeet ovat yksi online-liiketoiminnan tärkeimmistä näkökohdista! Ne ovat ikivihreä, kysynnällinen liikenteen lähde, joka vain kasvaa. Voit katsella ilmaiseksi sähköpostimarkkinointiohjelmistojen, kuten MailChimp.

Sinulle

Tämä päättää postisarjamme. Minun on nautittava siitä maagisesta hetkestä, kun sain ensimmäisen sähköpostitilaukseni tai ensimmäisen kommenttini blogissani. Nyt kun katson taaksepäin virheitä, en valitettavasti tee niitä. Koska minä oppinut heiltä. Ja tänään jaan heidät kanssasi. Joten jos olet jo tehnyt useita tai kaikki nämä virheet, älä tunne (edes sekunniksi) pahasti.

Miksi putoamme, mestari Wayne?

Näinä aikoina Alfredin kysymys antaa minulle inspiraatiota. Batmanin vastaus uudistaa sieluni –

Nousta ja taistella uudelleen

En pyydä sinua kommentoimaan, koska sinulla on jo (kuten aina). Kiitos siitä! Toivon, että olet oppinut jotain uutta tästä postisarjasta. Jos sinulla on kerrottavaa tarinaa tai vinkkejä jaettavaksi, olemme innokkaita kuulemaan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map