Uskomattomia liikennettä lisääviä lähteitä WordPress-blogiisi

5 hämmästyttävää liikennettä lisäävää lähdettä WordPress-blogiisi

Koska olette jo täällä, panostamme kaikella rahatummalla, jonka hyväksyt sanomalla: Paras liikennettä lisäävä lähde verkkosivustollesi ei ole helppoa. Tarvitset silti liikennettä liiketoiminnan ylläpitämiseksi. Jotkut tarvitsevat vähän, toiset enemmän. Sinä, haluat niin paljon kohdennettua liikennettä kuin pystyt ja haluat sen nyt.


Jos etsit parhaita liikenteen lähteitä WordPress-verkkosivustollesi, meillä on hätkähdyttävä tunnustus. Syöksyimme tuntemattomaan etsimään vain viittä, mutta löysimme valtava määrä liikenteen lähteitä jättivät suun suuhun agapeen.

Tästä erittäin jännittävästä syystä teemme juuri tällä hetkellä toimeenpaneva päätöksen tarjota sinulle WordPress-blogiisi niin paljon liikenteen lähteitä kuin mahdollista! Joten sen sijaan, että hankkia vain pari, saat tusinan uskomatonta liikenteen lähdettä, jonka haluat tuntevan. Jos tämä kuulostaa sinun tyyppiselläsi sopimuksella, uskalla merimies, se on iso päiväsi!

Kuinka saada lisää liikennettä blogiisi

1. Luo mahtava sisältö

Tässä on sopimus: Ihmiset etsivät sisältöä, mistä syystä liikenne alkaa. Soooo … on parasta, jos sinulla on sisältöä, etkö usko? Laatu on suurempi kuin mikä tahansa päivä, minkä vuoksi sanomme sisältö on kuningas. Ennen kuin ajattelet liikenteen tuottamista blogiisi, sinulla on oltava hyvälaatuista ja kohdennettua sisältöä.

Riippumatta siitä, yhdistättekö, neuvotteko tai myytte jotain, on vain viisasta hankkia mukavaa sisältöä, joka toimii verkkosivustossasi. Kuinka muuten teet vaikutelman tulevaisuudennäkymiesi mieliin? Sekoita asioita myös hiukan, koska multimedia on mahtava sitoutumiseen. Käytä kuvia, infografioita, videoita, kaavioita – nimeä se!

Jos et seuraa, sanoimme juuri …

Sisältö on hienoa sitoutumiseen

… ja SEO myös! Multimediasisältö tarkoittaa, että käyttäjät viettävät enemmän aikaa sivustossasi, mikä tarkoittaa enemmän sitoutumista sinulle. Se osoittaa myös Google-hakukoneindelleille, että verkkosivustosi on suolaansa arvoinen, koska käyttäjät eivät poistu heti. Luo vain mitä pidät premium-sisällöstä, mutta anna sitten se ilmaiseksi.

Tiedätkö mitä tapahtuu seuraavaksi? He (Google) palkitsevat sinulle parempia SEO-pisteitä, mikä tarkoittaa enemmän liikennettä WordPress-verkkosivustollesi. Katsotaanpa muutama sisältötaktiikka, jonka sinä – omalla tavallasi – jätit makaamaan aivan liian kauan.

2. Pidä kohdeyleisö mielessä

Kuinka monta kertaa me pyydämme sinua kirjoittamaan ihmisille, ei hakukoneille? Eh? Kerro, kuinka monta kertaa? Jos kirjoitat kohderyhmäsi mielessä, luot sisältöä, joka resonoi heidän kanssaan. Vielä tärkeämpää on, että luot sisältöä, joka kiinnostaa kohdemarkkinoitasi.

Sinun ei tarvitse rakettitieteilijää näyttääksesi sinulle, kuinka kommunikointi kohdeyleisösi kanssa on hienoa liikenteen luomiseen ja viime kädessä muunnoksiin. Kun luot sisältöäsi, ota huomioon ihanteelliset asiakkaasi ja tunnista heidän yksilölliset tarpeesi; heidän ainutlaatuiset intressit. Täytä nämä tarpeet sisällön kautta, ja tavarat myyvät automaattisesti.

3. Lähetä säännöllisesti

Hyvä ja hyvä, jos voit lähettää kaksikymmentä artikkelia päivässä. Postitatko kerran viikossa? Hyvä niin. Ehkä haluat yhden postin kuukaudessa kuin kaiken muun. Kuka kysyy aikataulusi? Niin kauan kuin jatkat lähettämistä, kaikki on hyvä.

Hakukoneet rakastavat sinua, koska sinulla on uusinta sisältöä mitä etsijä tarvitsee. Lukijasi rakastavat sinua myös. Paras on luoda ikivihreä sisältö, joka näyttää aina tuoreelta. Luo uusia artikkeleita vanhojen viestien päivittämisen lisäksi toiminnan jatkamiseksi.

Voit käyttää toimituskalenteri tai ulkoista. Olen käyttänyt valittuja RSS-syötteitä toiminnan pitämiseen blogissani. Kuka tiesi, että voit luoda liikennettä WP RSS Aggregator -laajennus? Yksi helppo tapa pitää asiat menossa on luoda “How-Tos” tai julkaista sarjoja, kuten:

 • Aloittelijan opas WordPress SEO -sovellukseen
 • WordPress-opetusohjelma: Kuinka luoda WordPress-teema HTML-koodista

4. Tee sisällöstäsi helppo jakaa

Toimintakehotuksella, joka kehottaa lukijoita jakamaan hyödyllisiä bittiä tietoja viesteistäsi, on positiivinen vaikutus sosiaalisiin osuutesi, siis liikenteen luomiseen. Tällaisia ​​plugineja on lukuisia Parempi napsauttamalla Tweet mikä tekee tästä aivan liian helpoksi.

Yhdistä se joihinkin sosiaalisen jakamisen painikkeisiin ja sinulla on kultainen hanhenne. Jos lukijoillasi on vaikea jakaa sinulle sisältöä, menetät valtavan liikennemahdollisuuden. Lisää, kun WordPressille on lukemattomia sosiaalisen median laajennuksia, jotka auttavat sinua.

5. Linkki sisäiseen sisältöön

Paikallisen sisällön löytämisen parantaminen lisää käyttäjien käyttämää aikaa sivustollasi ja auttaa hakukoneita indeksoimaan enemmän sisältöäsi. Se johtaa myös jäännösliikenteeseen aina, kun lukija jakaa kaiken linkitetyn sisällön.

Linkki muihin liittyviin viesteihin sivustossasi parantaaksesi näiden viestien näkyvyyttä. Voit siirtyä askeleen pidemmälle ja käyttää dynaamista sisältöä. Tämä tarkoittaa vain laajennuksen / widgetin käyttöä liittyvien viestien, eniten jaettujen viestien, uusimpien viestien, eniten kommentoitujen viestien ja niin edelleen näyttämiseen.

6. Luo lahjoja

Miljoonien vuosien evoluutiosta huolimatta tutkijat eivät voi kietoa päätään mielen tapahtumisen ympärille, kun näemme tai kuulemme ilmauksen ”vapaa”. On hullua, koska suurin osa meistä tekee melkein mitä tahansa saadakseen ilmaisia ​​juttuja.

Juuri siksi lahjoiksi suunniteltu sisältö nousee siipien kuten kotkien kohdalla. Olen nähnyt WordPress-teemakehittäjien, tytäryhtiöiden ja bloggaajien käyttävän lahjoja ohjaamaan valtavia määriä liikennettä paitsi verkkosivustoilleen, mutta myös sosiaalisen median profiileihin ja niin edelleen.

Jos haluat kokeilla sitä, kannattaa harkita suosituimman tuotteen tai kuuman tuotteen jakamista kapealla. Kaikista sisältöliikennettä tuottavista lähteistä ilmaisukertoimet osoittavat todellisen lupauksen. Saat sijoitetun pääoman tuottoprosentin melkein heti, ja voit käyttää hienoja työkaluja, kuten RaffleCopter muun muassa lahjakortit.

7. Taustatiedot suuntauksista

Oletko koskaan nähnyt ammatillisten surffaajien ajavan aalloilla kuin se olisi taikuutta? He odottavat aina suurta aaltoa, ja kun heillä on sellainen, he ajavat sen upeaan rantaan. Sitä kutsutaan peesausmekanismin surffausta. Muuten he meloisivat rannalle, mikä pilaa urheilun.

Samoin ole aina etsimässä uutisten (tunnetaan myös nimellä virusuutisia) ja trendien etsimistä omalla markkina-alueellasi. Trendit rekisteröivät valtavat määrät hakukoneiden tuloksissa, ja voit säätää sisältöäsi hyödyntääksesi tätä. Voit seurata suuntauksia käyttämällä Google-trendit muiden työkalujen joukossa.

8. Testaa sisältösi

Jos olet ollut siinä jonkin aikaa, sinun on luotava seuraava malli artikkeleiden markkinoinnissa. On viestejä, jotka näyttävät vetävän koko maailmankaikkeuden verkkosivustollesi, ja on viestejä, jotka katoavat unohdetuiksi, joita ei koskaan löydy uudelleen..

On tärkeää analysoida sisältöäsi tietääksesi mikä toimii ja mikä ei. Muistatko, että julkaisit jonkin aikaa sitten julkaiseman viestin, joka toi paljon käyttäjien palautetta? Mitä sinä teit? Lisäsitkö kuvan? Oliko se infografiaa? Ehkä lahja? Tämän tiedon avulla voit luoda vain sisältöä, joka resonoi ihmisten kanssa.

A / B-jakotestauksen tulisi olla ystäväsi tässä suhteessa. Sinä pystyt testata erilaisia ​​otsikoita muun muassa sormen laittaminen toimivaan esineeseen. Tässä on novelli. Olen tehnyt omalla ajalla kourallisen blogimistehtäviä. Miljoonien epäonnistuneiden yritysten jälkeen tapahtui murtautuminen.

Joten vertasin toiminut sävelkorkeutta verrattuna muihin, jotka eivät toimineet, ja lo! – siellä löysin säästäväni armoni. Melko silmien avaaja se oli. Tänään, jos haluaisin lähettää sävelkorkeuden, olen varma, että 90% näkymistä vastaa. On hullua, mitä pieni vertailukoe voi tehdä yrityksellesi.

9. Ota yhteyttä teollisuuden vaikuttajiin

Voit antaa sisältöllesi ansaitun lisäyksen ottamalla yhteyttä teollisuuden vaikuttajiin, jotka puolestaan ​​jakavat sisältösi yhteisöillesi. Jos sinulla on mielenkiintoinen suositun aiheen aihe, kokeile ottaa yhteyttä oman alan asiantuntijoihin ja kysy palautetta.

Ensinnäkin ne, jotka välittävät, vierailevat sivustollasi, ja jos sisältösi on yhtä uskomatonta kuin väität, sinun on pakko lisätä blogin liikennettä jakamalla. Voit jopa pyytää näitä vaikuttajia jakamaan sisältösi, taktiikan, joka on toiminut monta kertaa aiemmin.

Älä vain roskapostia tai piittaa ketään. Ei, et halua mennä tällä reitillä, koska kukaan ei pidä tuosta kaverista. Komplimentit pehmentävät kovin sydäntä, joten ripottele muutama tavoitettavissa sähköpostiosoitteissa ylimääräinen potku. Hei, verkkosivustosi on toimeentulosi, eikö niin? Huomaa vain, että jotkut ihmiset eivät pääse sinuun takaisin ja se on kunnossa.

10. Sosiaalisen median liikenteen lähteet

Aivan Googlen vieressä (okei, melkein) liikenteen tuotannon suhteen on sosiaalinen media. Esimerkiksi Facebookissa voit tavoittaa hyvin määritellyn yleisön halvalla (jos ei ilmaiseksi). Aloita sosiaalisen median profiileista, jos emme ole jo maininneet sitä.

Luo kiinnostunut yhteisö näihin profiileihin ja kokeile aina, kun olet valmis, kokeile Facebook-mainoksia jopa 3 dollarilla päivässä. Lisäksi päästä tapana “seurustella” sen kanssa, kuka on alasi.

Mitä tuo edes tarkoittaa?

Se tarkoittaa, kommentoi alasi yläsivuja ja kommentoi ensin. Varmista, että kommenttisi on arvokas tai ainakin hauska, mutta merkityksellinen kyseessä olevalle aiheelle. Tällä tavalla saat paljon altistumista ja jos sinulla on asiallinen (ei roskapostinen) linkki, se tarkoittaa enemmän silmäpalloja verkkosivustollesi.

Älä ole ujo, käy näillä sosiaalisen median sivustoilla ja tee mitä normaali käyttäjä (ei markkinointihenkilö) tekisi. Ota mielekkäästi keskusteluihin, jotka kiihdyttävät sinua ja pidä vain hauskaa. Facebook, Quora, Reddit, Google+, Twitter, Pinterest ja suositut kuvanjakosivustot ovat hyviä aloituspaikkoja.

Huomaa, että jotkut näistä sosiaalisen median verkostoista tarjoavat sinulle mahdollisuuden mainostaa yritystäsi. Palvelu on yleensä suhteellisen halpaa, mutta melko tehokasta, kun otetaan huomioon, että nämä sivustot vetävät paljon liikkumavaraa liikenteen kannalta. Tiesitkö, että Facebookilla on yli miljardi käyttäjää? Nyt tiedät.

11. Vierasblogi

Epäilemättä yksi parhaimmista liikenteen lähteistä käytettävissänne, vierasblogien avulla voit rakentaa brändisi, kasvattaa auktoriteettiasi ja lähettää erittäin kohdennettua liikennettä takaisin verkkosivustollesi. Se on hieno myös linkkien rakentamisessa.

Aina kun vierasblogissa, älä tee sitä vain linkin. Ajattele sitä oman blogin jatkeena. Julkaistaanko hankala sisältö omassa blogissasi? En usko niin. Luo hämmästyttävää sisältöä ja lähestyä suuria verkkosivustoja omassa kapealla.

Et koskaan lopu vierasblogistamismahdollisuuksiin, mikä tarkoittaa, että kohdennettu liikenne ei lopu koskaan pitämään ruokaa pöydälläsi ja pukeutua selällesi. Onibalusi kirjoituksesta on käytetty vierasbloggaaminen verkkoyrityksen käynnistämiseksi, jonka monet tappaisivat. Hän aloitti 30 vierasblogilla, joten se ei ole thaaat kova kaikki harkittu.

Vierasbloggaaminen toimii. Itse asiassa se on suosikki kaikkien liikenteen lähteideni keskuudessa. Hakukoneiden liikenne on vasta toisena, mikä johtaa meidät seuraavaan osaan; SEO.

12. Hakukoneoptimointi

Lyhyesti sanottuna SEO, hakukoneiden optimointiin kuuluu verkkosivustosi virittäminen siten, että se loistaa hakukoneiden tuloksissa. Katso, Google-hakija on erittäin motivoitunut potentiaali, ja jos saat hänet, mahdollisuutesi lopettaa myynti kasvaa huomattavasti.

Minulla on tunne, että pelkäät hakukoneoptimointia. Onko tämä mahdollisesti siksi, että uskot sen olevan liian tekninen? Ehkä sinulta huijataan aiemmin. Ehkä et yksinkertaisesti tiedä mitä tehdä tai mistä aloittaa niin pitkälle kuin SEO menee.

Mistä syystä tahansa, SEO on pala kakkua. Näyttäminen Googlen ensimmäisessä paketissa, mieluiten kymmenessä parhaassa paikassa, on helppo hakkeroida. Käytä vain Yoast SEO -laajennus joka hoitaa useimmat SEO-tehtävät. Lisää aina alt-teksti kuviin ja luo vain mahtava sisältö. Mitä muuta on sanottavaa?

Bonus: Blogin kommentointi

Tiedän, että olet nähnyt tämän aiemmin, mutta et todennäköisesti välitä blogin kommentoinnista, koska joku sanoi, että se ei ole yhtä tehokas kuin muut liikenteen lähteet. Hyvin, Neil Patel teki 25 000 dollaria 249 kommentista. Kommentoi ensin (tunnin sisällä viestin julkaisemisesta) ja tee kommentista arvokas.

Tämä pätee myös foorumeihin. Useita foorumeita teollisuudessasi ja keskustele mielekästä keskustelua. Vastaa kysymyksiin ja tarjoa apua ilmaiseksi. Sinulla ei ole aikaa, voit rakentaa auktoriteettia ja pisteet liikennettä. Vältä valtavirran blogeja / foorumeita, jotka suosivat niche-sivustoja, jotka tuottavat erittäin kohdennettua liikennettä, joka on loistava tuloksiin.

Aiheeseen liittyvä lukeminen

Jos rakastat lukemaan tätä viestiä, haluaisin osoittaa sinulle kohti näitä muita viestejä, jotka kattavat vielä enemmän liikenteen lähteitä:

 • 5 tapaa kasvattaa liikennettä WordPress-verkkosivustoosi Pinterestin avulla
 • Kuinka lisätä liikennettä WordPress-sivustoosi
 • Aja enemmän liikennettä WordPress-blogiisi kierrättämällä vanhoja viestejä
 • Secrets Unraveled: Korkean liikenteen WordPress-sivuston hallinta
 • Pikaopas Google Analyticsiin ja sivuston liikenteen ymmärtäminen WordPressille

Viimeiset huomautukset

Vaikka voit piirtää liikennettä millä tahansa yllä olevista tavoista, on parasta yhdistää muutama liikenteen lähde. Pienellä vaivalla ja mainostamisella voit moninkertaistaa liikenteen kymmenkertaiseksi. Olemme ehdottomasti jättäneet pois monia muita liikenteen lähteitä.

Sellaisena, että jos kaipaamme suosikkisi liikenteen lähteitä, vastaa kommenttiosaan keskustelun jatkamiseksi. Se, ja rakenna sähköpostiluettelo jo. Kaikkea hyvää, kun tuot liikennettä. Kippis!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map