Ulkopuoliset aktiviteetit WordPress-verkkosivustosi kasvattamiseksi

Ulkopuoliset aktiviteetit WordPress-verkkosivustosi kasvattamiseksi

On monia tapoja kasvattaa WordPress-verkkosivustoasi ja lisätä kävijämäärääsi. Vaikka parhaiden WordPress-teemojen valitseminen ja paikan päällä tapahtuva optimointi on laajalti katettu, ulkopuolella olevista vaihtoehdoista ei keskustella niin usein.


Tämä on häpeä, koska ulkopuolisilla toimillasi voi olla suuri merkitys WordPress-verkkosivustosi ja sen yleisön kasvattamisessa. Tämä voi olla erityisen totta, jos sinulla on tiili- ja laastiliiketoiminta tai verkkosivusto, joka on keskittynyt palvelemaan paikallista yhteisöä. Lyhyesti sanottuna, ulkopuoliset toimintasi voivat ohjata liikennettä WordPress-verkkosivustoosi, tuottaa liidejä ja lisätä myyntiä.

Tässä artikkelissa tarkastellaan kuinka kasvattaa WordPress-verkkosivustoasi ulkopuolisilla toimilla. Keskustelemme siitä, mitä voit tehdä offline-tilassa sekä mitä voit tehdä verkossa, mutta silti ulkopuolella.

Siirry lähialueesi Meetups-sovellukseen

Kasvata WordPress-verkkosivustoasi Meetups-sovelluksella

Kapeasta, toimialasta tai verkkosivustosi tarkoituksesta riippuen voi olla hyödyllistä olla näkyvissä offline-tilassa ja tosielämässä sekä verkossa. Aloita pienenä osallistumalla lähialueesi kokouksiin. Upea paikka aloittaa on Tavata. Meetup on verkkosivusto, jonka avulla ihmiset, joilla on sama harrastus, kiinnostus tai jotka ovat mukana samassa teollisuudessa, voivat löytää toisensa ja kokoontua. Tämä auttaa sinua tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä, herättämään keskustelua aihepiiriäsi ympäri ja saamaan itsesi ja verkkosivustosi tunnetuksi.

Jos alueellasi ei ole ryhmiä, jotka palvelevat kapealla, aloita ryhmä. On todennäköistä, että lähellä on ihmisiä, jotka haluaisivat liittyä tällaiseen ryhmään. Jos matkustat, kokeile sisällyttää Meetup-tapahtumia eri paikoissa reittisuunnitelmaasi. Tämä auttaa todella nostamaan profiilisi ja kasvattamaan WordPress-verkkosivustoasi.

Osallistu konferensseihin ja verkostoitumistapahtumiin

verkostoitumistapahtuma

Niche-konferenssisi ja verkottumistapahtumat ovat hyviä mahdollisuuksia tavata muita toimialasi ja saada nimesi sinne. Voit myös saada jonkinlaisen kuvan siitä, mitä kilpailijasi tekevät, ja löytää uusia mahdollisuuksia itsellesi.

Kun olet tullut säännölliseksi tapahtumissa ja tiedät, mitä ne aiheuttavat, kysy, voitko johtaa työpajaa tai esitellä itsesi puhujana. Näin voit vahvistaa itsesi viranomaisena asiantuntija-alueellasi ja auttaa lisäämään tietoisuutta yrityksestäsi ja verkkosivustostasi prosessissa.

Mainosta paikallisesti

Mainonta

Jos haluat mainostaa verkkosivustosi erityisesti paikallisen alueen ihmisille, tutkia, mitä vaihtoehtoja on mainostaa paikallisesti. Joitakin potentiaalisia vaihtoehtoja WordPress-verkkosivustosi kasvattamiseksi paikallisen mainonnan avulla sisältää:

Paikallinen radio

Radio on loistava tapa mainostaa WordPress-verkkosivustoasi ja lisätä profiilisi yleistä. Radiomainonta auttaa levittämään sanaa sivustostasi ja herättämään kiinnostusta sen ympärille. Tämä voi kuitenkin olla kallista, ja on syytä tarkkailla sivustosi liikennettä ennen ja jälkeen ilmoituksia nähdäksesi, ovatko ne kustannustehokkaita.

Paikalliset sanomalehdet tai lehdet

Paikalliset sanoma- ja aikakauslehdet ovat edelleen erittäin suosittuja monien väestöryhmien ja teollisuudenalojen keskuudessa. Etsi media, joka vetoaa kohdeyleisösi, ja mainosta siellä. Mitä suurempi mainos, sitä parempi, joten jos budjettisi kulkee siihen, valitse koko sivun mainos. Rahan käyttäminen on myös syytä saada silmiinpistävä mainos, joka auttaa erottumaan joukosta ja vaikuttamaan yleisösi.

Sponsoroi paikallista urheiluseuraa, tapahtumaa tai syytä

Paikallisen urheiluseuran, syyn tai tapahtuman sponsorointi voi auttaa parantamaan WordPress-verkkosivustosi profiilia. Kun osallistut paikallisiin syihin, sinusta tulee arvostettu yhteisön jäsen. Pidät myös yritystäsi jatkuvasti ihmisten mielessä. Mitä enemmän ihmiset kuulevat sinusta, sitä todennäköisemmin he muistavat sinut ja käyvät näin sivustollasi kilpailijoiden sijaan.

Esitteet ja lentäminen

Esitteiden luominen yritystäsi varten voi olla menestyvä tapa lisätä liikennettä WordPress-verkkosivustoosi ulkopuolella. Pyydä esitteesi suunnittelija tuottamaan, joten se näyttää ammattimaiselta. Ihmiset, jotka ovat vaikuttaneet esitteestään, käyvät todennäköisemmin verkkosivustollasi.

Mieti huolellisesti, missä jaat esitteitäsi, koska niiden on tavoitettava potentiaaliset asiakkaasi. Lentäminen ovelta ovelle voi olla tehokasta, mutta se vie aikaa. Sama voidaan sanoa lentämisestä kaupungissa. Myös lehtisten jättäminen avainalueille, joilla kohderyhmäsi viettää aikaa, kuten kahviloita, voi myös olla menestys.

Julkaise e-kirja Amazonissa

julkaise e-kirja

E-kirjan julkaiseminen Amazonilla on hieno ulkoinen toiminta WordPress-verkkosivustosi kasvattamiseksi. Älkää lykkääkö ajatusta kirjoittaa e-kirja. Sen ei tarvitse olla liian pitkä, ja voit sisällyttää sisältöä sivustoltasi. Haamukirjoittajan palkkaaminen on toinen vaihtoehto.

Varmista, että e-kirjasi on merkityksellinen yrityksellesi, jotta varmistat, että kohdistat oikealle yleisölle. Kannattaa myös maksaa toimittajalle sen tarkistaminen, koska haluat jotain, joka on riittävän korkealaatuista vaikuttamaan lukijoihin ja kannustamaan heitä vierailemaan sivustossasi.

Kun julkaiset kirjaasi Amazonissa, älä maksa sitä yli muutamalla dollarilla. Syynä e-kirjan sisällyttämiseen Amazoniin ei ole ansaita rahaa myynnistä. Sen tarkoituksena on mainostaa henkilökohtaista tuotemerkkiäsi ja verkkosivustoasi ja auttaa ohjaamaan liikennettä. Jos hinnoit kirjaasi liian korkealle, menetät mahdolliset uudet asiakkaat.

podcasting

podcasting

Podcastit ovat suhteellisen helppo ja tehokas tapa houkutella uusia kävijöitä WordPress-verkkosivustoosi. Monet ihmiset eivät nauti verkossa lukemisesta, mutta rakastavat kuuntelemista. Tarjoamalla sisältöä dynaamisessa podcastissa, voit hyödyntää uutta potentiaalisten seuraajien joukkoa.

Upea tapa jakaa podcastisi jaettavaksi uusien kuuntelijoiden kanssa on lisätä sisältöäsi iTunes. mennessä rekisteröityminen tilille ja podcastien lähettäminen, heillä on mahdollisuus kuulla miljoonat ihmiset. ITunes on kuitenkin varsin erityinen hyväksymiensä podcastien suhteen, joten on syytä lukea niitä podcastingin parhaat käytännöt ennen kuin aloitat.

Omien podcastien ylläpitämisen lisäksi sinun pitäisi myös kokeilla puhua muiden ihmisten podcast-lähetyksissä. Löydä toimialasi ihmisiä, joilla on omat podcastit. Näillä ihmisillä on sama kohderyhmä kuin sinä, jotka saattavat hyvinkin tarkistaa sivustosi kuultuaan sinun puhuvan.

Muu online-toiminta, mutta ulkopuolella

On monia online-toimintoja, jotka ovat ulkopuolella, ja jotka voivat kasvattaa WordPress-verkkosivustoasi. Sivustosi mainostaminen sosiaalisessa mediassa on yksi tehokkaimmista tavoista lisätä liikennettä sivustoosi. Tässä on joitain muita vaihtoehtoja;

YouTube

YouTube on erityisen mainitsemisen arvoinen, koska se on sosiaalisen median kanava, jota usein unohdetaan, kun sosiaalisen median markkinointi katetaan. Oman YouTube-kanavasi ja videoidesi luominen voi olla tehokas tapa tavoittaa uusi yleisö, jos se sopii sivustollesi.

Vieras lähettäminen

Vieraiden poseeraus on toinen hyvä tapa saada näkyvyyttä sivustollesi. Valitse sivustot, jotka ovat samalla toimialalla kuin yrityksesi, jopa kilpailijoiden sivustot, koska niillä on lukijoita, jotka olet kohderyhmäsi. Luo aina korkealaatuisia vierasviestejä, jotka kiinnostavat ja houkuttelevat lukijoita napsauttamaan verkkosivustosi.

Mainonta

Mainostaminen Googlessa tai sosiaalisessa mediassa voi kasvattaa WordPress-verkkosivustoasi nopeasti ja dramaattisesti. Google-mainokset, Facebook-mainokset ja Twitter-mainokset ovat kaikki suosittuja ja helppokäyttöisiä vaihtoehtoja, jotka voivat auttaa mainostamaan sivustoasi. Varmista aina, että seuraat sivustosi analytiikkaa selvittääksesi, ovatko mainoksesi kustannustehokkaita.

Lopulliset ajatukset

Kaikki yllä olevat ovat tehokkaita ulkopuolisia vaihtoehtoja, jotka auttavat kasvattamaan WordPress-verkkosivustoasi. Aktiviteetit, joihin osallistut, riippuvat yrityksesi tyypistä.

Harkitse aina kohdeyleisöäsi. Missä he viettävät aikaa ja mihin markkinointimuotoihin he vastaavat. Seuraa myös tarkkaan sivustoasi, jotta tiedät saavasi palautetta ajasta ja rahastasi.

Mitä ulkopuolisia aktiviteetteja olet yrittänyt kasvattaa WordPress-verkkosivustollasi? Kerro onnistumisi tai epäonnistumisi alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map