Tuleminen WordPress-avustajaksi: Mitä sinun on tiedettävä

WordPress on avannut yhden eikä kaksi, mutta useita ovia miljoonille ihmisille ympäri maailmaa. Olipa kyse yrittäjistä, kehittäjistä, toimistoista, uutistoiminnoista, freelancereista jne., WordPress on antanut maailmalle laajan myyntipisteen ilmaista ajatuksiaan, tavoittaa ja tehdä liiketoimintaa. Riskin kuulostaa rikki levyltä, mutta tämä johtuu suurelta osin siitä, että WordPress on kaunis, tyylikäs ja helppo oppia ja käyttää. On myös uskomattoman helppoa osallistua WordPress-projektiin.


Tänään annamme sinulle sisäpiirintietoa ja neuvoja, joita tarvitset tullaksesi arvostetuksi WordPress-yhteisön jäseneksi. Viestin loppuun mennessä tiedät kuinka osallistut myönteiseen projektiin, joka on rakastettu WordPress. Toisin sanoen osoitamme sinulle, miten pääset mukaan, ominaisuudet ja työkalut, joita tarvitset tullaksesi suureksi WordPress-avustajaksi. Tarkastelemme myös joitain WordPress-ohjelmaan osallistumisen etuja. Valmis? Annetaan tämä pallo liikkua.

Ansiot WordPressiin osallistumiseen

Miksi et halua WordPress-käyttäjänä osallistua WordPressiin? Tarkoitan, eikö se ole alustalla ja sinänsä inspiroinut sinua paljon? Laitatko ruokaa pöydällesi ehkä? Entä olisi vain toverin hengen ylläpitäminen ja takaisin antaminen?

Ellet ole ensiluokkainen kurmapäämies, voit tunnistaa halua antaa takaisin yhteisölle, joka on auttanut tai inspiroinut sinua. Loppujen lopuksi kollektiivinen panos on se, mikä tekee WordPress-yhteisöstä niin menestyvän. Emme voi olla ottajia koko ajan. – Carrie Dils

Jos se ei auta sinua osallistumaan WordPressiin, tässä on juhla etuja, jotka tarjoavat sinulle impulssin, jonka sinun täytyy sukeltaa tällä hetkellä..

Osallistuminen nostaa asemaasi yhteisössä

Haluat tulla kunnioitettavaksi WordPress-ammattilaiseksi, eikö niin? Tarvitset mitä sanot ja teet laskeaksesi jotain, eikö niin? Haluatko vahvistaa auktoriteettiasi valitsemassasi WordPress-markkinaraossa?

No, arvaa mitä, tekninen kyky on hienoa, mutta ellet ole valmis auttamaan muita – etenkin kun he eivät maksa sinulle senttiä – sinä ja auktoriteetti matkustat rinnakkaisilla raiteilla. Loppujen lopuksi kyse on tunneista, siitä, kuinka saat seuraavan ihmisen tuntemaan. Ihmisenä oleminen merkitsee sitä, kuinka herätät tunnetiloja, ettemme pelaamalla teknisen kykysi kunniaa.

WordPress-ohjelmalla osallistumisella voi olla valtava vaikutus tilaasi yhteisössä riippumatta siitä, kuinka lievästi. WordPressin Who’s Who -palvelulla, kaikilla tunnetuilla kunnioitettavilla ja suosituilla ihmisillä, on yksi yhteinen asia; he osallistuvat aktiivisesti sekä foorumiin että sitä ympäröivään yhteisöön.

Pikakysymys: Jos etsisit WordPress-kehittäjää, kerro minulle, palkkaisitko miehen, joka osallistuu muualla foorumeihin, vai kaverin, joka istuu mukavasti online-salkun takana? Todennäköisesti menisit kaverille kuvaamaan dev-hakkurinsa foorumeilla, mikä johtaa meidät seuraavaan kohtaan.

Osallistuminen lisää liikesuhteita

mielekäs-business-suhteet

Jos tämä ei ole niin ilmeistä, WordPress on tiukka yhteisö, mikä tarkoittaa yhtä ja yhtä asiaa. Jos pelaat korttiasi oikein, voit vetää paljon viittausliiketoimintaa. Kuten olemme jo vahvistaneet, osallistuminen nostaa tilaa ja korotettu tila korreloi useamman liikesuhteen kanssa. Se on yksinkertainen tosiasia.

WordPress-ammattilaisena tai laajemmin sanottuna käyttäjänä suurin osa potentiaalisista näkymistäsi ja kumppaneistasi tulee yhteisöstä. Panostaminen ja pysyminen lähellä tätä tiiviisti sidottua yhteisöä on juuri se, kuinka pidät nämä liike- (ja jopa henkilökohtaiset) yhteydet hengissä.

Haluatko lisää työpaikkoja tulossa? Ryhdy avustajaksi, tavalla tai toisella. WordPress etsii aina hyviä ihmisiä auttamaan koodin, suunnittelun, käännösten, dokumentoinnin ja muun kanssa. Osallistumiseen on niin monia tapoja, kuten näemme tämän viestin toisessa osassa.

Rikastettu oppimisympäristö

Avustaminen ei vain anna takaisin tai auttaa luomaan ääntä yhteisössä, mutta se on myös rikastettu oppimisympäristö. Olen oppinut lisää kolmen ensimmäisen kuukauden aikana osallistumalla siihen, mitä tein kolmella aiemmalla verkkokehityksen vuodella. – Andrew Nacin, Johtava WordPress-kehittäjä

Joo, se on totta, opit pelaamalla peliä, etten seisovan sivussa. Olen oppinut niin paljon WordPressistä hyvin lyhyessä ajassa, ja toisinaan olen huolissani tiedon ylikuormituksesta. Mutta minun piti uppoutua ensin WordPressiin, ja olin järkyttynyt pienestä, jonka tiesin alustasta. Opiskelen edelleen, annan pieniä panoksia täällä ja siellä, ja pitää hauskaa!

Hauskaa syrjään, mitä WordPress-yhteisöltä oppiminen tekee sinulle? Sinusta tulee älykkäämpi konsultti, kehittäjä, suunnittelija, bloggaaja jne., Ja kaikki haluavat älykkään pelaajan joukkueeseesi. Tietosi ja arvo kasvaa kymmenkertaiseksi ja sitten jonkin verran, kun osallistut WordPressiin.

Mitä enemmän sukellin sisään, sitä mielenkiintoisemmaksi siitä tuli ja sitä vaikeampia asioita pystyin selvittämään. Nyt, kun katson taaksepäin ja näen, mitä olen oppinut vain osallistumalla, olen hämmästynyt. Se on ollut enemmän kuin olen koskaan oppinut yliopistossa. – Andrea Rennick

Ja sitten on …

Koskaan elämässäni olen oppinut niin paljon kuin viiden vuoden aikana, kun olen liittynyt WordPress-yhteisöön ja aloittanut panoksen ytimeen. – Konstantin Obenland, WordPress-ydin avustaja

Tarvitseeko sanoa enempää?

WordPress-ohjelmaan osallistuminen tekee sinusta onnellisemman

Kädet ylös, jos katsoit elokuvaa  Onnellisuuden tavoittelu pääosassa Will Smith. Jos sinulla ei ollut niin onnea, elokuvan kohokohta oli Christopher Gardnerin joustavuus ja päättäväisyys ajallaan, jolloin hänen elämänsä käytännössä hajosi. Voisin jatkaa, mutta palataan takaisin WordPressiin, ja kuinka osallistuminen tekee sinusta onnellisemman.

Tässä on yksi tilasto, joka heitetään paljon ympäri, mutta suurin osa ihmisistä ei näe kauneutta prosenttimerkin (%) ulkopuolella. Kirjoittamishetkellä WordPress käyttää noin 25% kaikista Internet-sivustoista. Tämä tarkoittaa, että osallistut ja annat takaisin yhteisölle ja alustalle, joka hallitsee pian yli neljäsosaa Internetistä.

Tuntuu hyvältä, jos tiedät panoksesi, vaikka se olisi vähäistä, noin 25%: lle Internetistä. Se on valtava määrä ihmisiä! Ja tiedät mitä he sanovat, onnen salaisuus on onnellisuuden luominen toisille. Auttamalla muita antamalla panoksensa voit tehdä juuri sen.

Ei ole kovin usein, että jotain, jonka teet iltapäivällä, voi koskettaa niin monia ihmisiä, mutta WordPress on yksi niistä paikoista, missä voit. Ja ihmisille, jotka välittävät siitä, ei ole mitään parempaa. – Matt Mullenweg

Tule osaksi historiaa (tai tulevaisuutta)

Noin 12 vuotta sitten WordPress oli tuskin poissa ideasta. Se oli kuin oksa, joka räpyttelee ennen kuin lopulta lentää. No, kaikki tämä rajoittuu historiaan. Nykyään WordPress ei ole enää napa; se on täynnä voimakkaan kotkan potkua ja työntöä.

Nykyisellä kurssilla WordPress on melko peto kymmenessä vuodessa. Alusta kartoittaa sellaisen historian, johon haluat olla osa. Sellainen historia, jonka tiedän haluavan olla osa. Jos et tarvitse niin paljon historiaa, WordPressin tulevaisuus on lupaava.

Osallistumalla voit suunnitella tulevaisuuden WordPressin juuri sellaisena kuin kuvittelet sitä. Voit osallistua projektiin ja auttaa rakentamaan paremman WordPressin meille kaikille. Voit olla osa historiaa ja myös osa tulevaisuutta. Voit olla mitä tahansa WordPressillä; se edustaa vapautta, koska tarjoaa sinulle vaihtoehtoja ja tarvittavan voiman online-unelmiesi saavuttamiseksi. Kunnioittamattomat WordPress-avustajat jättävät ennätyksen historiakirjoissa ilman epäselvyyttä. Minkälaista perintöä jätät taakse?

Etuja on paljon

WordPress-ohjelmaan osallistuminen antaa kunnon takaisin, vaikka vastineeksi saat nauttia vielä enemmän etuisuuksia. Voit nostaa asemaasi WordPress-yhteisössä, tuottaa liiketoimintaa, oppia ja rakentaa suurempaa alustaa maailmalle. Osallistuminen on hauskaa. Mutta miten pääset sisään kaikkiin tämän hauskanpitoon? Kuinka osallistut WordPressiin? Tässä on mehu.

Kuinka osallistua WordPressiin

cyber-tietokone-kahvilassa

Sinulle ja kaikille, jotka haluavat osallistua WordPressiin, on käytettävissä useita tapoja. Se on kaiken kauneus; kukaan ja jokainen voi osallistua ja rikastuttaa alustaa missä ja milloin tahansa. Aloitetaan ilmeisimmällä reitillä:

WordPress Core -kehittäjä

WordPress on rakennettu pääasiassa PHP: hen ja MySQL: ään muiden verkkoteknologioiden joukossa. Jos olet perehtynyt johonkin näistä alueista, voit lisätä asiantuntemustasi WordPress-ydinkehittäjä. WordPress, alusta, on aina janoinen uusien ominaisuuksien ja parannusten suhteen. Voit antaa panoksesi kehittäjänä, tulla toimeenpanijaksi ja auttaa WordPressiä kasvamaan suurilla ja ainutlaatuisilla tavoilla. WordPress-ydinavustajana tehtäviin sisältyy uusien ominaisuuksien kehittäminen, testaaminen, virheiden puutarhanhoito ja päivitysten julkaiseminen.

Älä huolestu, vaikka et tiedä ensimmäistä web-kehityksestä tai siitä, mitä PHP tarkoittaa, jos olet intohimoinen, voit alkaa osallistua WordPressiin muulla tavalla ja oppia ollessasi siinä. Kuka tietää, saatat olla johtava kehittäjä parissa kuukaudessa. Muita alueita, joilla voit osallistua itsesi kehittäjäksi, ovat muun muassa WordPress-teema- ja laajennuskehitys, mobiilitekniikka ja dokumentaatio.

Web-suunnittelija / UXer

Aiemmin tutkimme kuinka WordPress-järjestelmänvalvojan käyttöliittymä on kehittynyt vuosien mittaan. Se on siirtynyt vaaleasta alustasta kauniiksi ja tehokkaaksi CMS: ksi. Kaunis ja tyylikäs käyttöliittymä on web-suunnittelijoiden ja UXers-työtä kuten sinäkin.

WordPress on avoimen lähdekoodin projekti eli akateemisten avustajien yhdistetty työ, joten kenellekään ei makseta suunnittelun kokoamista. Suunnittelija hahmottelee ja herättää henkiin avustavat suunnittelijat ja UXers. Heidän mielipiteensä ovat tehneet WordPressistä nykypäivän suunnittelun kannalta. Tietenkin, emme ole vielä nähneet ja kokeneet panoksesi kauneutta ja neroutta, joten älä pidä meitä odottamassa.

Ehkä sinun panoksesi johtaa koko järjestelmänvalvojan kunnostamiseen miellyttävämmäksi muotoiluksi. Ehkä juuri panoksesi johtaa virtaviivaisempaan käyttökokemukseen.

Verkkosuunnittelijana tai käyttökokemuksen asiantuntijana voit antaa panoksensa myös WordPress-mobiiliprojekti, koska me kaikki tiedämme, että mobiili on tulevaisuus, ja teemaarviointiryhmä varmistaa, että vain parhaiten suunnitellut teemat pääsevät loppukäyttäjälle. Yleensä päätehtäväsi a avustava suunnittelija on tehdä WordPressistä kaunis. Kuulostaa hyvältä oikein?

WordPress Writer

Jos sinulla on sanoja, siellä on tilaa myös sinulle. Kasvavana projektina WordPress tarvitsee jatkuvasti päivitettyä dokumentaatiota. Täältä kirjoitat merkinnän; missä loistat kirjoittajana.

Liity dokumentaatioryhmään ja vastaa kaiken dokumentoinnista. Puhumme mm. Käsikirjoista, Codexista, inline docsista, järjestelmänvalvojan ohjeista ja developer.wordpress.org. Tehtävistä ei koskaan ole pulaa, joten älä epäröi tarkistaa virallinen blogi WordPress-dokumentaatiotiimille. Joukkue kokoontuu verkossa joka viikko torstaina klo 18.00–19.00 UTC.

Kääntäjä

Oletko polyglotti? Voitko liikkua sen Espanolin kanssa yhtä helposti kuin venäläinen, ranskalainen tai suahiili? Haluatko mielelläsi käyttää WordPressiä omalla kielelläsi? Tietysti haluaisit. Kuka ei?

Tässä on mahdollisuus. Osallistu WordPressiin auttamalla kääntämään alustaa haluamallesi kielelle. Se ei ole sen loppu WordPress-polyglottiyhteisö toivottaa sinut tervetulleeksi tarjoamaan työkaluja sellaisten työkalujen luomiseen, jotka helpottavat WordPressin kääntämistä. Ajattele WPML: ää jne.

WordPressin kääntäminen (tai jollekin) kielellesi on hauska kokemus, ja voit olla käynnissä ja ajaa nopeasti. Joten mitä helvettiä odotat sotilasta? Aloita kääntäminen! Voi muuten, viikoittainen keskustelu tapahtuu Slackissa #polyglotsissa joka keskiviikko klo 10:00 UTC. Älä missaa, anna ääni kieli olla Heard tiedossa. Kaksoisläpivienti siellä kuin pomo. Se on minun kieli, tunnetko minut? Haha. Eteenpäin.

Tuki ratsuväkeä

Yksi helpoimmista, mutta tehokkaimmista tavoista osallistua WordPressiin, antamalla apua tukifoorumeilla muiden alueiden keskuudessa voi olla vain se, kuinka teet merkintöjä WordPress-yhteisössä. Tässä toimiva mantra on ”kaikki tietävät vastauksen joihinkin”, joten älä ole ujo, sukella sisään ja autta muita WordPress-rakastajia.

Tukifoorumeista tulee forte, taistelukenttä, ja soitat laukauksille ja voitat sodan. Pelannut paljon myöhässä olevia sotapelejä, kuten on ilmeistä, mutta paras tapa aloittaa on vastata tukifoorumeiden kysymyksiin. Juuri tällä hetkellä. Lisätietoja siitä, miten voit osallistua WordPressiin tukemalla käyttäjiä toimiston tukiblogissa.

Tapahtuman järjestäjä

järjestäjä

Rakkaus heittää puolueita? Tuoda ystäviä yhteen? Jos tapahtumat siirtyvät helposti toiselle nimellesi, WordPress tarvitsee sinua. Liityt muiden edustajien eliittijoukkoon ympäri maailmaa, jotka “… valvovat virallisia tapahtumia, mentorointiohjelmia, monimuotoisuusaloitteita, avustajien tiedotusta ja muita tapoja kasvaa…” WordPress-yhteisö.

Tapahtumien järjestäminen kuulostaa hauskalta, ja kun teet jotain rakastamaasi alustalle, jota rakastat, on olemassa unelma, mikä tarkoittaa, että hauska nelinkertaistuu. Järjestät WordCamps- ja tapaamisia paikalliselle WordPress-yhteisöllesi ja kirjaudut sisään maailmanlaajuisiin WordPress-tapahtumiin. Kuinka suloista. Siellä on Outreach-blogi ja viikoittaiset työajat (lue online-kokoukset) tiistaisin ja torstaina.

sensei

Jos rakastat tiedon siirtämistä, voit Aloita avustajamatka WordPressin opetushaarasta juuri tällä hetkellä. Mitä opettajiksi tai kouluttajiksi oleminen WordPress-yhteisössä tarkoittaa? Sinun tulee luoda ladattavia oppimateriaaleja, joita ohjaajat käyttävät live-työpajoissa.

Voit kirjoittaa / luoda oppitunteja tyhjästä, muokata olemassa olevia oppitunteja, suunnitella oppituntien ulkoasun ja / tai testata oppituntien kannattavuutta. Tämä voi osoittautua loistavaksi oppimiskokemukseksi sinulle mi amigo. WordPress Training -viikkokeskustelu järjestetään joka tiistaina klo 17.00 UTC, joten älä missaa seuraavaa.

Videoarvioija

Meillä on WordPress.org, WordPress.com ja mielestäni vähän tunnettu WordPress.tv. Tietysti on muun muassa BuddyPress.org ja bbPress.org, mutta emme mene sinne tänään. Olemme kaikki WordPress.tv-sivustossa, josta löydät paljon WordPress-keskittyvää videosisältöä.

Jos kannustat hyvin videotuotanto-osastolla, tässä on miten osallistut WordPressiin. Tervetuloa WordPress TV Review -tiimi, ja valmistaudu tarkistamaan, muokkaamaan, hyväksymään ja julkaisemaan kaikkia videoita WordPress.tv-sivustossa. Upotat käden myös WordCamp-videoihin jälkituotannon aikana, joten kyllä, hauskanpitoa ei ole rajoitettu siihen, miten vapaaehtoistyötä voi tehdä taidot. Katso TV: n virallisen blogin virallinen blogi.

Kaikki muut

Saatat tuntea, että yllä olevat osallistumiskanavat lukitsevat sinut, mutta älä anna sen olla. Kuka tahansa, toistan, kuka tahansa voi osallistua WordPress-projektiin rodusta, sukupuolesta ja / tai taitotasosta riippumatta. Ainoa vaadittava asia on se polttava halu.

Älä anna minkään asian pidättää sinua, maailma on sinun, ja WordPress tarvitsee sinua. Kyllä sinä, sinä, sinä ja sinä. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on tarkistaa Tee WordPress ja ota askel. Älä ole huolissasi mistään, opit prosessissa, ellei sinulla tietenkään ole mitään seuraavista ominaisuuksista.

Hyvän WordPress-avustajan ominaisuudet

liikenainen kannettavan tietokoneen kanssa toimistossa

No, jotta voit olla suuri avustaja, sinun on vain aloitettava osallistuminen. Ei odottamassa, päästä siihen. Kaiken kaikkiaan sinun on oltava kunniallista ja ystävällistä. Toisinaan panoksesi saattaa pysyä koskemattomana useista julkaisuista myöhemmin, ja jos siirrät ballistisia sellaisia ​​pienennäköisyyksiä, niin et ole suuri avustaja.

Muina aikoina joku voi olla eri mieltä ehdotuksistasi, ja se satuttaa tietämättäni, mutta et voi poimia ja pudottaa koko maailmaa sanotun henkilön toimesta vain todistaakseen pisteen. Katso minne olen menossa tämän kanssa? Sinun on kiinnitettävä huomiota yksityiskohtiin riippumatta panostustasostasi. Kuten olemme jo todenneet, WordPress käyttää 25 prosenttia Internetistä, joten kaikella tekemälläsi on kyky vaikuttaa positiivisesti tai negatiivisesti suureen joukkoon ihmisiä. Haluatko mennä historiaan ylimielisenä tekijänä, joka rikkoi WordPressin?

Nöyryys on hieno ominaisuus kaikilla elämänalueilla. Muista, että työskentelet tuhansien muiden ihmisten kanssa, jokaisella on ainutlaatuiset tavoitteet ja erilainen näkemys elämästä. Ylimielinen on vain enemmän haittaa kuin hyötyä. Se on kompastuskivi sinänsä.

Myös rehellisyys on hyvä laatu avustajana. Esimerkiksi, voi olla rehellistä, kun et ole varma sitoutumisestasi / panoksestasi. WordPress-yhteisö räjähtää saumoissa ihmisten kanssa (lukea asiantuntijoita), jotka ovat valmiita auttamaan sinua.

Osat ja opit, mikä tarkoittaa, että sinun on oltava utelias ja oltava oppimista varten. Voin olla väärässä, mutta en usko, että yhdelläkään henkilöllä on tarpeeksi tietoa ymmärtää WordPress kokonaan. Koska olet tuhansien osallistujien kollektiivinen työ, tarvitset kaiken kiinnostuksen, jonka voit kerätä, jotta voisit oppia niin paljon kuin pystyt. Ota vain yksi askel kerrallaan, niin saat selville.

Päivän lopussa tämä kaikki käy yhdeksi laaduksi: kärsivällisyys. Jokaisen suuren avustajan on opittava kyseinen kärsivällisyyden taite, jonka laatua ilman sinulla on vaikea käsitellä ihmiskuntaa yleensä, ei vain muihin avustajiin. Ole kärsivällinen vain tarpeeksi, ja nautit seikkailusta. Kärsivällisyys on loppujen lopuksi hyve – se auttaa sinua monilla muilla elämäsi alueilla.

Avustajatyökalut

työasema-työpöytä

Voit saavuttaa niin vähän ilman oikeita työkaluja, se ei ole mielikuvia. Siksi olen koonnut pari työkalua sinulle WordPress-avustajana. Seuraavat työkalut ovat korvaamattomia matkalla avustajatasoon PRO: lle:

WordPress löysä

WordPressin tosiasiallinen viestintäsovellus, Slack, antaa sinun pitää yhteyttä ryhmään, johon lopulta päätät liittyä. Jos esimerkiksi valitset WordPress-ydinkehitysryhmän, voit liittyä muihin avustajiin reaaliaikaista viestintää varten Scoren #core-kanavalla.

Slack on huipputason viestisovellus yhteisen projektin parissa työskenteleville joukkueille. Aseta se vain siirtymällä kohtaan Tee WordPress-keskustelu, ja seuraa kehotteita saadaksesi kutsu WordPressistä. Loput ovat helppoja herneitä, emme odota sinun joutuvan vaikeuksiin. Lupaa, että kuluu vain viisi minuuttia. En aio pilata yllätystä, joten mene vain kutsumaan jo nyt ja liittykää aidosti ja muihin avustajiin keskusteluhuoneet kanavat.

Tee WordPress

Tätä voidaan kutsua avustajien keskukseksi. Tee WordPress on minne aloitat WordPress-avun antavan seikkailun. Olitpa taitava kehittäjä, suunnittelija, kirjoittaja, kääntäjä, tukiedustaja, järjestäjä tai vain aloittelija, joka on juuri löytänyt WordPressin, sinun on tehtävä WordPress-tapa. Pudota kaikki tekemäsi ja siirry luomaan WordPress juuri nyt. Tarkoitamme sitä. Älä odota.

Devhub

Ilman sokeripinnoitusta mitään, Devhub on yksinkertaisesti ”… projektin nimi developer.wordpress.org.” Devhubista löydät resursseja ja dokumentaatiota, jotka on tarkoitettu WordPress-kehittäjille, suunnittelijoille ja UXers-ohjelmille. Valmistuttuaan siinä on käsikirjoja ja koodiviitteitä.

Voit antaa panoksesi liittymällä # Meta-devhub kanava Slackilla, ratkaisemalla lippu developer.wordpress.org trac, lukemassa Devhubista, ja / tai lähetyspyynnön lähettäminen WP-Parser Githubissa.

Voi muuten, kirjoittaessasi Devhub tarvitsee sinua, jos olet PHP-kehittäjä, käyttöliittymän kehittäjä, suunnittelija, UXer tai vapaaehtoinen, joka haluaa antaa palautetta.

Online-oppaat

Voit oppia projektista niin paljon viralliselta WordPress.org-sivustolta. Voit oppia vielä enemmän tarkistamalla sieltä muita WordPressiin liittyviä resursseja ja blogeja. WordPress-ystävien julkaisema (lue kirjoittajia), sinun on pakko oppia jotain uutta jokaisesta käymästäsi WordPress-blogista.

Älä myöskään ole vaatimaton; repi jokainen WordPress-opetusohjelma, kirja- tai blogi-viesti läpi ja absorboi tämä runsaasti tietoa. Et koskaan tiedä milloin siitä on hyötyä. En tiedä miksi viimeinen lausunto muistuttaa minua Viimeinen meistä, peli.

WordCamp-suunnittelu

Jos olet kiinnostunut WordCampsin järjestämisestä, sinun on luettava tämä komea opas, joka on rakennettu sinun mielessäsi. Sinun on ymmärrettävä, kuinka valita täydelliset tilat (tiedät, paikat, joissa on suuri WiFi, jotta osallistujat voivat viettää puolet tapahtuman tweettointiajasta puhujien kuuntelun sijasta), hankkia ruokaa ja juomia, varainhankintaa ja niin edelleen . Voit jopa rekisteröityä järjestäjäksi WordCamp-suunnittelusivusto, niin yay!

Ja nyt sana kumppanimme WordCamp Planningissa Nalle Puh…

Järjestäminen on mitä teet ennen kuin teet jotain, joten kun teet sen, se ei ole kaikkia sekoittuneita. – Nalle Puh

Siirtyminen eteenpäin …

WordPress Trac

WordPress-avustajana haluat ehdottomasti seurata alustan kehitystä. WordPress Trac on paikka, jossa voit seurata suosikki CMS: n, WordPressin, muutoksia. Mitä Trac tarjoaa? Siellä Aikajana-osio uusimmilla lipuilla, RSS-syöte, postituslista, ja lomake lähetä virheitä. Olet hemmoteltu valinnasta todella.

Avustajan käsikirja

Jos haluat osallistua WordPress-ydinkehitykseen, sinun on vain mentävä lukemaan tämä avustajan käsikirja. Se kattaa kirjaimellisesti kaiken, mitä sinun on tiedettävä osallistuakseen alusta loppuun. Emme voi lisätä siihen paljon.

Päivän päätteeksi…

WordPress-projektiin osallistuminen antaa sinulle mahdollisuuden antaa takaisin alustalle ja yhteisölle, joka on sinulle niin paljon antanut. On hyvä karma osallistua, ja se auttaa siirtämään WordPressin seuraavalle tasolle sinulle ja minulle.

Jäimmekö jotain pois? Ehkä sinun suosikkityökalusi? Onko sinulla kysyttävää tai kommenttia? Ole hyvä urheilu kommenttiosassa. Nähdään ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map