Todistettuja tapoja parantaa muuntokurssiasi sosiaalisella todisteella

Todistettuja tapoja parantaa muuntokurssiasi sosiaalisella todisteella

Markkinointi ja psykologia saattavat tuntua kahdelta erittäin kaukaiselta opintolinjalta. Mutta yhdistettynä ne voivat tehdä ihmeitä. Markkinoijat ovat hyödyntäneet psykologian voimaa kasvattaa myyntiä ja kasvattaa liiketoimintaansa vuosien ajan. Yleisin muoto, jossa se esiintyy, on tuotteen sijoittaminen, sen väri, pakkaus ja niin edelleen.


Useimmiten kuluttajat eivät pysty tunnistamaan tarpeitaan kunnolla. Mikä estää kaikkia peräkkäisiä ostovaiheita, kuten käytettävissä olevien vaihtoehtojen arviointia ja parhaan valitsemista. Markkinoijan tehtävänä on saattaa tuote oikein potentiaalisten kuluttajien eteen ennen kuin he kokevat tarpeen ostaa se. Ja sen tekemiseksi psykologia on tehokas työkalu. mennessä sosiaalisen todistuksen rakentaminen verkkosivustollasi, sinulla on mahdollisuus pelata asiakkaasi psykologian kanssa ja vaikuttaa heihin päätöksenteossa kasvattaa yritystäsi.

Mikä on sosiaalinen todiste?

Tuotesijoittelu ja hinnoittelu saattavat olla markkinoinnin ensimmäinen kerros, mutta syvemmällä tasolla markkinoijat käyttävät FUD: ta ja FOMO: ta.

FUD konsepti, joka tarkoittaa pelkoa, epävarmuutta ja epäilystä, on niin voimakas, että se voi saada potentiaaliset kuluttajat lopettamaan, ajattelemaan ja muuttamaan käyttäytymistään. FUD ja FOMO ovat kaksi samanlaista käsitettä ja niitä voidaan käyttää keskenään. FOMO tarkoittaa Fear of Missing Out, joka kuvastaa FUD-mallin taustalla olevaa ydinkonseptia.

Joten miten saada kuluttajat lopettamaan tekemänsä, harkitsemaan hetken ajattelemaan ja muuttamaan ostokäyttäytymistään? Yksi tehokkaimmista välineistä, joita käytetään FOMO- ja FUD-mallien hyödyntämiseen, on Social Proof.

Sosiaalinen todiste on käyttäjän luoma sisältö, joka kerääntyy luonnollisesti ajan myötä erilaisiin sosiaalisen median alustoihin. Yleisimmät sosiaalisen todistuksen muodot ovat online-kommentit, arvostelut, arviot ja maininnat. Mutta sosiaalinen todiste voi esiintyä myös lataamismäärien ja uusien sähköpostiosoitteiden muodossa.

Miksi sosiaalinen todiste on tehokas?

Kyllä, tietenkin se toimii. Pelko on ihmisten ensimmäinen ja alkeellisin tunne, samoin vahvin. Mutta Social Proof -yrityksen tarkoituksena ei ole innostaa pelkoa kuluttajiisi. Suurin osa peleistä on jo kuluttajien mielessä. Kuluttajat pelkäävät ostavansa huonoa tuotetta, he pelkäävät hyvien tuotteiden puutetta, pelkäävät rahan tuhlaamista, pelkäävät saamatta kaikkia ominaisuuksia, pelkäävät saamatta tarpeeksi tukea ostonjälkeisen tuen jälkeen. Lista voi jatkua.

Markkinoijana sinun on ratkaistava nämä pelot ja epäilyt. Mutta miksi käyttäisit Social Proof -sovellusta? Annamme sinulle kaksi syytä, mutta ensin valaistaan ​​kaksi tilastota. Raportin mukaan 60% vuosituhannen luvuista tekee reagoivia ostoja FOMO: n takia. Lisäksi FOMO-markkinoinnin efektiivinen korko on 87%. Nyt puhutaan teoriasta.

Robert Cialdinin mukaan, joka kirjoitti kirjassaan Vaikuttaminen: Vakuuttamisen psykologia, “Pidämme käyttäytymistä tietyssä tilanteessa oikeampana siinä määrin kuin näemme muiden käyttäytyvän”. Joten ensimmäinen syy sanoo: jos näet jonkun ystävistäsi suorittavan tietyn tehtävän, sinua rohkaistaan ​​tekemään se itse. Samoin, jos näet ystäväsi valitsevan tuotteen muiden vaihtoehtojen yli, olet todennäköisemmin ostamassa saman tuotteen.

Ja toinen syy sanoo, että epävarmuuden edessä etsimme tietoja muilta. Ja paitsi, oletamme, että heillä on yksinoikeudellisempia tietoja, joita meillä ei ole pääsyä, ja siten heidän tekemänsä päätöksen on syytä seurata.

Sosiaalisten todisteiden tyypit tuloksen lisäämiseksi

Hyödyntämällä sosiaalista todistusta, pystyt parantamaan myyntiäsi ja siirtämään verkkosivustosi uudelle tasolle. Katsotaanpa joitain tehokkaimmista tavoista lisätä sosiaalista näyttöä verkkosivustollesi ja lisätä tuloksia ilman enempää..

1. Reaaliaikainen asiakastoiminta

Asiakasaktiivisuus on loistava tapa kertoa sivuston kävijöille siitä, mitä vanhat käyttäjät tekevät verkkosivustollasi. Tämä parantaa huomattavasti myös käyttökokemusta verkkosivustosi navigoinnissa. Näyttämällä sivustosi yleisön reaaliaikaista toimintaa, pystyt periaatteessa rakentamaan sosiaalisen todisteen verkkosivustollesi ja kannustamaan muita tekemään samoin prosessissa.

Reaaliaikainen asiakastoiminta

NotificationX on yksi tehokkaimmista työkaluista, joiden avulla voit näyttää automaattisen ja reaaliaikaisen asiakastoiminnan ja rakentaa välittömän sosiaalisen näytön verkkosivustollesi. Tämän ilmaisen WordPress-laajennuksen avulla voit luoda välittömän uskottavuuden yrityksellesi ja lisätä muuntokurssiasi heti.

Etsitkö tapaa lisätä viimeaikaisia ​​myynti-ilmoituksia ilman kolmannen osapuolen palvelua? WooCommerce Notification -laajennus on hieno tapa lisätä reaaliaikainen myyntösyöte WordPress-sivustoosi.

2. Käytä sosiaalista todistetta kiireellisesti

Muista kuinka tärkeä pelko on markkinoijille. Suurin osa kuluttajista pitää yöllä hereillä pelon siitä, että hyvät laadukkaat tuotteet jäävät alhaisempaan hintaan. Mutta markkinoijana sinun tehtäväsi ei ole pelottaa ihmisiä. Sinun tehtäväsi on hyödyntää heidän pelkoaan ja kehottaa heitä ryhtymään tiettyihin toimiin kiireellisesti. Nämä toimet voivat olla mitä tahansa seuraavista:

 • Osta tuotteesi
 • Tilaa uutiskirjeitä
 • Jätä kommentti
 • Lupia lahjoituksista

Mutta miten luot kiireellisyyden? Upea työkalu olisi Pop-Up-ulkonäön animaatio. Voit asettaa sisältösi ponnahdusikkunan sisään, ja ponnahdusikkuna tulee näkyviin vain, kun tietty toiminto suoritetaan. Tämä ponnahdusikkunan odottamaton ja äkillinen ilmestyminen ei saa kiinnittää käyttäjien huomioita.

NotificationX ponnahdusikkunat

NotificationX antaa sinun luoda ponnahdusikkunoita, jotka voivat sisältää minkä tahansa tyyppisiä sosiaalisia todisteviestejä. Siinä on useita sisäänrakennettuja malleja, jotka voit ottaa käyttöön heti, kun olet täyttänyt sen omalla sisällöllä.

WooCommerce Scheduler WordPress -laajennus

Tai voit käyttää laajennusta, kuten Scheduler for WooCommerce, lisätäksesi rajoitetun ajan tai kausitarjouksia. Käytä sisäänrakennettua ajastinta näyttääksesi asiakkaille, kuinka paljon aikaa on jäljellä sopimuksen tekemiseen. Ja voit ajoittaa alkamis- ja lopetusajat automaattisesti sekä lähettää sähköposti-ilmoituksen varastossa olevista tuotteista.

3. Sosiaalisen median altistuminen tai suosio

Sosiaalisen median altistuminen on kaksisuuntainen prosessi. Ensinnäkin markkinoijat kuratoivat sosiaalisen todistuksen erilaisista sosiaalisen median alustoista ja toiseksi he hyödyntävät näitä varmistaakseen, että heillä on vahva läsnäolo verkossa.

Sosiaalisen median altistuminen tai suosio

Tämä voi tapahtua kannustamalla enemmän ihmisiä jättämään arvosteluja ja arvioita yrityksellesi. Kun olet löytänyt sosiaalisen todisteen vahvalla online-läsnäololla, enemmän ihmisiä rohkaistaan ​​pysymään yhteydessä sosiaalisen median tiliisi tulevia ilmoituksia, kuten alennustarjouksia ja ominaisuuspäivityksiä varten. Ja voit helposti käyttää sosiaalisen median WordPress-laajennusta lisätäksesi linkkejä, sosiaalisia lukumääriä, viimeisimpiä viestejä ja muuta sivustollesi.

4. Asiakkaiden suositukset

Älykkään markkinoinnin lähestymistavassa yrityksen omistaja tietää, että tyytyväiset asiakkaat voivat kasvattaa myyntiään enemmän kuin vakuuttava myyntipiste tai edustaja. Asiakkaiden suositukset tekevät sen, että se antaa verkkosivustollesi tarvittavan uskottavuuden.

Suosittelut Sosiaalinen todiste

Katsaus WordPress-teemasta

Esittelemällä asiakkaidesi jättämää positiivista palautetta pystyt rakentamaan välittömän sosiaalisen todisteen verkkosivustollesi ja kannustamaan muita kokeilemaan palveluitasi. Jos käytät Elementor Page Builder -sovellusta verkkosivustollasi, voit kokeilla Elementor-lisäosia näyttääksesi houkuttelevia suosituksia verkkosivustollasi helposti. Muutoin on olemassa runsaasti hyviä WordPress-suosituslaajennuksia, joiden avulla voit lisätä suositteluosion sivustoosi.

5. Teollisuuden vaikuttajien tai asiantuntijoiden suositukset

Nykypäivän markkinointiilmiöissä vaikuttajamarkkinoinnista on tullut iso juttu yrityksesi kasvulle. Tämän markkinointistrategian asia on tavoittaa aivan uusi joukko yleisöjä. Koska julkkisvaikuttajalla on omat joukko suuria seuraajia, se antaa sinulle mielenkiintoisen tilaisuuden hyödyntää sitä. Kun he suosittelevat tai mainitsevat tuotteitasi kanaviensa kautta, se johtaisi vaikuttamaan moniin luotettaviin seuraajiinsa yrittämään myös sinua tarkistaa. Näin voit saada tämän sosiaalisen todistetekniikan avulla yrityksesi uudelle korkeudelle.

Oletetaan esimerkiksi: Bob WP on vaikutusvaltainen henkilö WordPressille. Asiantuntijoiden suosituksilla Podcast- tai YouTube-arvostelujen kautta useammat ihmiset ovat valmiita tarkistamaan tuotteesi tarjoamia tuotteita ja kokeilemaan niitä myös itse. Siksi Influencer-markkinointi voi olla ehdottoman tärkeä brändin tunnustamiselle ja tavoittaa laajempi yleisö.

6. Integrointi muihin alustoihin

Liikekumppanuus voi olla erittäin tärkeä yrityksesi kasvulle. Se on erittäin suosittu markkinointistrategia tavoittaa uusi käyttäjäkunta ja saada käyttöösi myös uusia tuotteita. Tärkeintä on, että integroitumisen lisääminen suosittuihin alustoihin rohkaisi ihmisiä uskomaan tuotteisiisi.

wp optin -pyörien integroinnit

WP Optin -pyörä integraatiot

Ajattele sitä vain tällä tavalla, kun ostat verkkokaupasta, sinun on yleensä tarkistettava aitous ensin, eikö niin? Saatuaan nähdä muiden alustojen integraatiot tuntuu paljon mukavammalta luottaa yritykseen. Tämän sosiaalisen todistetekniikan avulla voit saada yrityksesi uskottavuudeksi uusille kävijöille ja parantaa huomattavasti tulosta.

7. Sosiaaliset osuudet laskevat

Nykyään sosiaalisen median alusta vaikuttaa paljon kävijöihin lukemalla mitä tahansa blogia ja tekemällä ostopäätöksiä. Sosiaalisten osuuksien lukumäärän esittäminen verkkosivustollasi lisää välittömän sosiaalisen todisteen sisältöön. Se rohkaisee yleisöäsi uskomaan yritykseesi ja kokeilemaan tarjoamaasi.

Sosiaalinen jakaminen on vuosien varrella ollut todistettu tapa lisätä sivuston muuntamista. Sisältömarkkinoinnissa kokonaismäärän näyttäminen blogissa vaikuttaa muihin kävijöihin tarkistamaan se itse. Mitä enemmän ihmiset jakavat tai tarkastelevat sisältöäsi, olet todennäköisesti sitoutuneempi.

8. Arvostelut ja arvostelut

Periaatteessa online-arviot ja arvostelut omistavat yrityksesi alustan täydellisen maineen ulkomaailmassa. Se on mahdollisuus antaa hyvä ensivaikutelma sivustosi kävijöille. Uudemmat ihmiset ovat kiinnostuneita ostamaan tuotteitasi, jos asiakkaasi jättävät positiivista palautetta palvelusi kokeilemisesta.

Arviot ja arvostelut Social Proof

Tutkimuksen mukaan Feedvisor 90% ihmisistä ei osta mitään tuotteita Amazonista alle 3-luokan. Paitsi, että 50% ostopäätöksistä tehdään käytyään millä tahansa sivustolla, kun he katsovat positiivisia arvosteluja, joilla on hyvät arvosanat. Joten siksi, siksi on ehdottoman tärkeää hyödyntää sosiaalista näyttöä yrityksesi alustalle esittämällä asiakkaiden arvioita.

WooCommercessa on sisäänrakennetut luokitukset ja mahdollisuus sallia vain todellisten asiakkaiden arvostelut. Tämä varmistaa, että arvostelut ovat todellisia ja luotettavia.

9. Sosiaalisen median maininnat

Sosiaalisen median mainitseminen tarkoittaa sitä, kun ihmiset merkitsevät sinut viesteihinsä tai kommentteihinsa kiinnittääksesi huomiota. Nykypäivänä se on suosituin tapa saada brändisi nimi soimaan ympäri maailmaa. Joten aina, kun ihmiset suosittelevat yritystäsi tilinsä kautta, se voi olla erittäin hyödyllinen sinulle. Se toimii sosiaalisena todisteena ja muut ihmiset kokevat vaikutuksensa kokeilla sitä prosessissa.

Sosiaalisen median maininnat

Tällä tavalla sosiaalisen median mainitsemilla voi olla valtava vaikutus yrityksesi kasvuun. FOMO-markkinointilaajennuksen NotificationX avulla voit helposti esitellä sosiaalisen median mainintasi verkkosivustolla. Voit yhdistää sosiaalisen median tilisi Zapierin kanssa ja aloittaa sosiaalisen näytön hyödyntämisen sivustollesi näyttämällä ponnahdusikkunat aina kun joku suosittelee sinua.

10. Asiakassuositukset

Muista sanonta: ”Asiakkaat ovat aina oikeassa?” Ei ole tarvetta, että he ovat myös yrityksesi tärkeimpiä asioita. Hyvin tyytyväisten asiakkaidesi arvokkaat sanat voivat johtaa suurelle liikenteen lähteelle yrityksellesi. Valitettavasti monet ihmiset eivät ymmärrä tämän näkökohdan merkitystä. Tutkimuksen mukaan Raganin PR Daily, Ystäviensä ja ystäviensä suositukset vaikuttavat tosiasiallisesti 83% ostajiin.

Sama temppu voidaan soveltaa myös WordPress-virtalähteeseen. NotificationX: n avulla voit näyttää WordPress-laajennusten hämmästyttäviä arvosteluja ja kasvattaa yritystäsi.

11. Suositut viestit tai tuotteet

Aiheeseen liittyvien viestien tai tuotteiden näyttäminen on yksi suosituimmista tavoista saada kävijät tarkistamaan, mitä muuta tarjoat. Se on melko tehokas tekniikka, jonka avulla käyttäjät voivat löytää juuri etsimänsä asian. Löytämällä vaihtoehtoja samasta paikasta, heidän ei tarvitse siirtyä toiselle sivustolle. Siksi voi olla erittäin hyödyllistä pitää yleisö kiinnostuksessa ja lisätä sivuston sitoutumista prosessiin.

Suositut viestit tai tuotteet

Verkkokauppialusta varten voit luokitella tuotteesi eniten myytyihin tai suosituimpiin. Tällaiset näkyvät osiot vievät kävijät heti koukkuun ja tutkivat myös muita tuotteitasi. Tämän sosiaalisen todistetekniikan avulla voit tällä tavoin taivaanrangaistuksessa muuttaa sivustosi muuntamista. Esimerkiksi WooCommerce sisältää jo sisäisen “Tuotteet luokituksen perusteella” -widgetin. Joten voit helposti mainostaa parhaiten arvioituja kohteitasi sivupalkissa, alatunnisteella tai muulla widgetillä valmiilla alueella. Tai käytä integroitua WooCommerce-lisäominaisuutta (linkitetyt tuotteet -välilehdessä luotaessa tuotetta), jotta voit suositella täydentäviä tuotteita tuotesivulla – kuten yllä olevan kuvan “Muut ostivat myös” -osa.

12. Käytä asiaankuuluvien ihmisten sosiaalisia todisteita

Markkinointipsykologiassa, jos pystyt näyttämään kokonaismäärän ostajaa koskevista tiedoista verkkosivustolla, tämä vaikuttaa uusiin kävijöihisi saamaan palvelusi paikan päällä. Esittelemällä reaaliaikaisia ​​myyntiilmoituksia verkkosivustollasi on erittäin tehokasta lisätä uskottavuutta yrityksellesi ja lisätä sivustosi konversiota laajassa mittakaavassa.

13. Sähköpostien tilaajien tai käyttäjien määrä

Sähköpostiuutiskirjeet ovat loistava tapa tehdä ilmoituksia tulevista ominaisuuspäivityksistä ja alennustarjouksista. Mutta usein potentiaaliset käyttäjät eivät kirjaudu uuteen uutiskirjeeseen, pelkäävät roskapostia. Kukaan ei halua vastaanottaa sähköpostia, joka ei anna heille mitään arvoa.

Kuinka sitten vakuuttaa nämä haluttomat ihmiset kirjautumaan uutiskirjeesi? Vastaus on yksinkertainen: Sosiaalinen todiste. Kun he näkevät muiden iloisesti liittyvän uutislehteesi, he tuntevat olevansa motivoituneempia liittymään itse.

Sähköpostin tilaajien tai käyttäjien määrä

Jos haluat miettiä, kuinka voit näyttää sähköpostiosoitteeseen liittyviä ilmoituksia verkkosivustollamme, voit käyttää NotificationX: ää. Tämän laajennuksen avulla voit näyttää viimeisimmät tilaukset houkuttelevina ilmoituksina verkkosivustollasi ilman mitään koodausta.

Uutiskirjeen huomautus

Tai voit luoda oman mukautetun huomautuksen osion sivusirakenteen avulla. Esimerkiksi WPBakery tai Elementor -sovelluksella voit helposti lisätä huomautuksen osion, joka sisältää sosiaalisen todisteesi ja kirjautumislomakkeen..

14. Lähetä käyttäjän luoma sisältö uudelleen

Käyttäjät saattavat ylistää yritystäsi tai he voivat julmasti heittää sinut sosiaalisen median alustoille. Joten kyllä, käyttäjän luoma sisältö voi olla painajainen. Mutta markkinoijana voit kuratoida positiivista palautetta ja käyttää niitä sosiaalisena todisteena verkkosivustollasi. Käyttäjien luomat mediatiedostot, esittelyblogit ja arvosteluvideot ovat kaikki hyvää markkinointisisältöä, jota voidaan käyttää verkkosivustollasi sosiaalisena todisteena ja jakaa uudelleen sosiaalisessa mediassa.

15. Kommentoi sitoutumista blogi-viesteihin

Blogit ovat toiseksi suosituin verkkosisällön muoto heti videoiden jälkeen. Huolimatta online-sisällön uusien muotojen käyttöönotosta, blogit eivät ole menettäneet suosiotaan. Kannusta lukijoita pysymään kiinnostuneina ja jätä omat kommenttinsa esittämällä uusia kommentteja.

Kommentoi sitoutumista blogiin

Helppo tapa saavuttaa tämä on lisäämällä ”Viimeisimmät kommentit” -widget sivupalkkiin tai alatunnisteeseen. Tämä on tekniikka, jota monet suositut blogit hyödyntävät, mukaan lukien WP Tavern.

Voit vaihtoehtoisesti näyttää kommenttihälytykset esimerkiksi laajennuksella NotificaitonX. Asennetun laajennuksen avulla voit näyttää käyttäjien viimeisimmät kommentit ilmoituksen ponnahdusikkunana. Tämän sosiaalisen todistetekniikan avulla voit rohkaista yleisöäsi liittymään keskusteluun ja lisäämään sitoutumista verkkosivustoosi.

16. Paina peittoa saadaksesi luotettavuuden

Lehdistökanta on markkinoinnin vanhin muoto. Vuodesta 1900 lähtien markkinoijat ovat hyödyntäneet TV-mainoksia ja tiedotusvälineitä näkyvyyden parantamiseksi. Ja niiden ihmisten määrä, jotka säännöllisesti katsovat televisiota, lukee lehtiä ja seuraa suosittuja blogeja, on vaikuttava. Mutta kuinka vahvistaa tätä kattavuutta potentiaalisille kohdemarkkinoillesi?

Lehdistökuvaa saadaksesi luotettavuuden

Näytät sen tietysti verkkosivustollasi. Yksinkertaisin ja helpoin tapa vahvistaa markkinointiviestisi potentiaalisten asiakkaidesi keskuudessa, jotta voidaan luoda esittely resursseista, joissa tuotteitasi arvosteltiin tai esiteltiin. Sisällytä logo, tarjous artikkelista ja tietysti linkki, jotta lukijat voivat tarkistaa sen itse. Tämä vahvistusmenetelmä on yhtä tehokas TV-kaupallisissa, Affiliate Blog -arvosteluissa ja vertailublogeissa.

17. Yläasiakkaan logot

Raha tekee rahaa. Tämä pätee uusien asiakkaiden luomiseen. Vanhoilla kuluttajilla on valta muuntaa uusi käyttäjäkunta. Ne voivat myös auttaa sinua pääsemään kokonaan uuteen markkinasegmenttiin. Siksi on tärkeää korostaa virallisia kumppaneitasi, jotta muita yrityksiä rohkaistaan ​​tekemään liiketoimintaa myös kanssasi.

Muutaman logon tai tapaustutkimuksen lisääminen luo sosiaalisen todiste sivustollesi ja antaa sivustollesi uskottavuuden siirtyä seuraavalle tasolle. Jos käytät sivunmuodostajaa, voit suunnitella vaikuttavan logokarusellin nopeasti.

Logokaruselli

Logo Carousel Pro on kaunis ja tehokas logonhallintajärjestelmä WordPressille. Sen avulla voit näyttää ja hallita erilaisia ​​yrityslogoja helposti käyttäjäystävällisen lyhytkoodigeneraattorin asetuspaneelin avulla karusellina, ruudukkonäkymänä, luettelona, ​​suodattimena ja paljon muuta. Siinä on yli 100 hyödyllistä ominaisuutta, joiden avulla voit esitellä logoja yksinkertaisimmissa, nopeimmissa ja ainutlaatuisimmissa tyyleissä.

Tämä laajennus auttaa sinua ehdottomasti esittämään logosi kauniisti ja älykkäästi kuin mikään muu laajennus. Logo Carousel Pron kätevä asetuspaneeli auttaa myös sinua esittelemään logoja omalla tavallasi, mikä on upeampaa! Jokainen, jolla on vähintään WordPress- tai teknisen taitotaidot, voi helposti käsitellä tätä laajennusta. Täältä saat kaiken Logo Carousel Prosta, jota ei voi sivuuttaa sivustossasi. Kun olet käynyt läpi koko kuvaus- ja ominaisuusluettelon, voit hallita laajennusta helposti ja esitellä logoja älykkäästi. Katsotaanpa, mitä todella saat Logo Carousel Prolla.

18. Näytä parhaat numerosi

Yrityksellä voi olla useita virstanpylväitä, joita pidät todisteena kasvustasi. Esimerkiksi, kuinka monessa päivässä 100 000 latausta / ostamista voi olla hieno markkinointisisältö. Kun kiinnität huomion yrityksesi avainhenkilöihin, se vaikuttaa sivustosi kävijöihin luottamaan yritykseesi.

Näytä parhaat numerosi

Tällä sosiaalisella todistetaktiikalla on todistettu kokemusta lisää tuloksia. Suosittelemme kuitenkin, että ensin vertaa tätä numeroa alan keskiarvoon. Tällaiset lukumäärät auttavat sinua luomaan positiivisen kuvan yrityksestäsi kohdemarkkinoiden mielessä. Jos olet rakentamassa Elementor-sivua, voit korostaa yrityksesi tärkeimmät tiedot upealla tavalla.


Tämän tekemiseksi on ehdottoman kiistatonta, että sivustollasi on hyödyntää sosiaalista näyttöä. Koko yrityksesi menestys riippuu siitä, miten toteutat sosiaalisen todistuksen sivustollasi. Riippumatta siitä, kuinka hyvät tuotteesi tai palvelusi ovat, et tuskin koskaan pysty vaikuttamaan ketään kokeilemaan niitä ilman sitä. Siksi sinun pitäisi löytää sopiva työkalu lisätäksesi sosiaalisia todisteita sivustoosi ja viedäksesi yrityksesi uudelle korkeudelle.

On olemassa monia WordPress-ratkaisuja, joiden avulla voit lisätä sosiaalisen todistuksen sivustoosi. Harkitse, mitä sivustosi tarvitsee, ja käytä tarvittaessa laajennuksia sosiaalisiin linkkeihin tai ponnahdusikkunoihin. Tai anna all-in-ratkaisu sosiaalisiin todisteisiin, kuten IlmoitusX kokeile. Siellä on jopa VAPAA versio täynnä perusominaisuuksia, jotta voit aloittaa uskottavuuden lisäämisen WordPress-sivustollesi.

Joten mitä mieltä olet mainitsemistamme Social Proof -työkaluista? Kerro meille, jos olemme menettäneet mitään kohtaa alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map