Teemakaupat tai teemametsä: Mistä sinun pitäisi ostaa WordPress-teemoja?

Joten etsit uutta WordPress-teemaa. On todennäköistä, että olet turhautunut markkinoiden suuren määrän sivustoja ja hämmentävän valikoiman teemoja, joista valita. Mistä aloittaa?


Lepoa helposti, koska olemme tehneet kovaa työtä valintojen kaventamisesta auttaaksemme sinua tekemään koulutetun päätöksen siitä, mistä ostaa WordPress-teema. Tässä on monia tekijöitä, ja opastamme sinut läpi ne kaikki.

Huolestunut siitä, missä torilla tai teemakaupassa on paras asiakastuki? Missä parhaat hinnat ovat? Mitkä sivustot ovat erikoistuneet alakohtaisiin teemoihin? Tarjoamme kaiken tämän ja paljon muuta matkamme läpi WordPressin suosituimpia kauppapaikkoja ja teemakauppoja. Lähdetään!

Teemamarkkinapaikat ja teemametsä

Teemamarkkinat, kuten Envaton teemametsä, tarjoavat teeman kehittäjille mahdollisuuden myydä tuotteitaan verkossa. Teemametsässä on saatavilla yli 20 000 teemaa, löydät tuotetarjouksia jokaiselle projektille, verkkosivustomuodolle ja tyylille.

Kirkkaalta puolelta Envaton laatu tarkistaa jokaisen teeman. He kertovat, sisältyvätkö tulevat päivitykset ostohintaan ja tukeeko teeman tekijä aktiivisesti teemaa verkossa (erittäin tärkeä aloittelijoille ja WordPressin keskitason käyttäjille!) Odottaa, että kalliimpaan teemaan sisältyy huomattavasti parempaa tukea kuin halvempaan teemaan..

Teemojen etsiminen on helppoa. Sivusto tarjoaa valikoiman suodattimia, joiden avulla voit tarkastella WordPress-teemoja:

 • Tiettyyn luokkaan
 • Tietyllä hintaluokalla
 • Perustuu asiakasarviointiin
 • Perustuu myynnin dollareihin
 • ja paljon enemmän
Metsän suodatusasetukset

Suodata vaihtoehtoja teemametsässä

Teeman tuloksissa tai luetteloissa on myös tilannekuva hover-tilassa, sekä lyhyt yhteenveto kertoo, onko teema korkearesoluutioinen ja widget-valmis, minkä selainversioiden kanssa se on yhteensopiva ja mitä kehyksiä tuetaan. Jos aiot käyttää teemaasi tietyn ratkaisun kanssa, kuten alaviivojen, WPML tai bootstrap, tämä tieto on aika kätevä.

yhteensä-demoja

Jotkut hyödyllisistä Kokoteema-demoista

Teemametsästä on tullut myös monitoimi WordPress-teemojen johtaja. Olet varmasti nähnyt teeman mainittuna yhdessä tai toisessa blogissa, ja vaikka tämäntyyppiset teemat eivät ole joka kupillinen teetä, et voi kiistellä niiden tarjoamista vaihtoehdoista ja joustavuudesta. Katso vain mitä tahansa myydyimpiä teemoja, kuten Total WordPress -teema, ja huomaat, että vaikka monikäyttöteemassa on valtava määrä vaihtoehtoja (mikä on hyvä asia!), Ne tulevat usein myös helpoksi käyttää näytedemoja kaikkien sinulle jo valittujen vaihtoehtojen kanssa.

Muut markkinapaikat ovat hyödyllisiä jäljitettäessä täydellistä teemaa alan johtajan ulkopuolella. Vaikka pienemmillä markkinapaikoilla on vähemmän teemoja, ne korvaavat sen joukon muita houkuttelevia ominaisuuksia. Yksi suosituimmista tuotteista on Creative Market. Koska tekijät voivat asettaa omat hinnat tällä markkinoilla, löydät edullisen teeman mistä tahansa budjetista. Lisäksi heillä on mahtavia ilmaisia ​​maksuja joka viikko, joten älä unohda ilmoittautua uutiskirjeensä!

StudioPress- ja tyylikkäät teemat

Internetin teemakaupoissa on ehkä kaksi erottelua, jotka ovat todella nimenneet itselleen. Ensimmäinen on StudioPress, Genesis-kehyksen luojat. Ren teki upean Genesis-kehyskatsauksen, mutta lyödään nyt vain avainkohtia tähän: nopeat latausajat, erinomainen tuki, SEO, kohtuuhintaisuus ja turvallisuus ovat vain joitain niistä.

StudioPressin Genesis-kehys.

StudioPressin Genesis-kehys.

Jos käytät Genesis-kehystä WordPress-sivustosi ohjaamiseen, suosittelemme StudioPressiä, koska ne ovat johtava Genesis-teeman tarjoaja. Miksi? No, koska he tehty Genesis. Toisen kehittäjän kirjoittaman Genesis-lapsiteeman käyttäminen voi aiheuttaa yhteensopivuusongelmia, koska jopa asiantuntevat teemakehittäjät eivät aina tiedä kaikkia yksityiskohtia kehyksestä. Ohjelmiston kirjoittajilla on tässä suhteessa luonnollinen etu. Lisäksi niiden puhtaat ja ammattitaitoiset mallit ovat swoon-arvoisia.

StudioPress-teemat

Kahvila- ja Daily Dish -teemoja StudioPressiltä

StudioPress tarjoaa myös Genesis Pro Framework -paketin, joka antaa sinulle pääsyn kaikkiin saatavilla oleviin lapsiteemoihin yhdellä alhaisella hinnalla. Jos käytät Genesistä, lapsiteeman ostaminen StudioPressistä on järkevä valinta, mutta se ei ole ainoa peli kaupungissa – Creative Market, ZigZagPress ja Web Savvy Marketing tarjoavat myös kaikki Genesis-pohjaiset vaihtoehdot.

Toinen teemakauppa on Elegant Themes, jonka ei pitäisi olla yllättävää, koska heidän Divi-teema on selkeä osuma. Tämä teemakauppa on loihtanut itselleen loistavan paikan WordPress-markkinoilla, joka tarjoaa tonnia upeita teemoja yhdellä alhaisella pakettihinnalla.

divi-WordPress-teema

Massiivisesti suosittu Divi-teema

Pienet teemakaupat ja räätälöity malli

Jos etsit teemaa, joka palvelee tiettyä alaa, Templatic on loistava paikka aloittaa haku. Ne tarjoavat yli 80 teemaa tietyille aloille, kuten hotellit, autokaupat, ravintolat, kampaamot ja muut. Ne ovat erityisen hyödyllisiä yritysluetteloiden hakemistoteemat. Alla on esimerkki heidän hyödyllisimmistä teemoistaan, ja myös Templatic Showcase on näkemisen arvoinen.

Templatic-teemat

Teemoja Templaticilta

Templaticissa tarjolla olevat teemat vaihtelevat välillä 29–79 dollaria, ja heillä on myös Premium Themes Club, joka tarjoaa sinulle pääsyn kaikkiin malleihin 299 dollaria. Templatic tarjoaa rajoittamattoman tuen ja teemapäivitykset vuodeksi riippumatta siitä, valitsetko yhden teeman vai klubin. Voit myös käyttää teemaoppaita ja yhteisöfoorumia.

themeisle-nippu

ThemeIslen myydyimmät tuotteet

Toinen mainitsemisen arvoinen sivusto on ThemeIsle. He loivat suosituimman ilmaisen teeman WordPress.com-sivustolla, ja heillä on myös joitain melko mahtavia premium-teemoja. Tältä sivustolta löydät teemoja, jotka sopivat täydellisesti yritystoimintaan, valokuvaukseen, kirjaarvosteluihin, rakentamiseen ja muihin. Voit valita vain yhden teeman tai käyttää kaikkia niitä vain 99 dollarilla (joka sisältää 2 vuoden ensisijaisen tuen).

Ja siellä on kirjaimellisesti satoja enemmän teemakauppoja – nämä ovat vain muutamia, joita olemme käyttäneet ja joihin luotamme.

Mukautettuja (tai mukautettuja) teemoja

Mittatilausteemakaupat ovat yleensä ohuempia kentällä, koska suurin osa kehittäjistä haluaa työskennellä suoraan asiakkaiden kanssa räätälöityillä sivustoilla. Jotkut ammatilliset sivustot ovat valmiita mukautumaan täysin räätälöityihin töihin, jos tämä on vaihtoehto, jota haluat jatkaa. Muista vain, että mukautetut teemat maksavat enemmän kuin malleja, koska ne on luotu vain sinulle ja aiot viettää runsaasti aikaa kehittäjän kanssa, joten muista valita joku, josta pidät.


Valinnanpuute ei ole ongelma WordPress-teeman valitsemisessa. Jopa muutamalla täällä mainitsemalla kauppapaikalla ja teemakaupalla, sinulla on tuhansia vaihtoehtoja.

Jokainen yritys ja sivusto on viime kädessä ainutlaatuinen, joten emme voi valita yhtä ratkaisua, joka vastaa kaikkia tarpeita. Valitsemasi teeman on perustuttava mieltymyksiisi, tietosi tasolle työskennellessäsi PHP: n, WordPressin, CSS: n ja muiden puitteiden kanssa sekä budjettisi. Toivottavasti suosituimpien teemalähteiden erittely osoittaa sinut oikeaan suuntaan. Lopullinen päätös on tietysti sinun.

Toivomme sinulle hyvää löytääksesi täydellisen teeman sivustollesi ja haluaisimme tietää, minkä kauppapaikan tai teemakaupan valitsit ja miksi. Ota yhteyttä kommenttien kautta ja kerro meille!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map