Tärkeimmät vinkit yrityssivuston luomiseen WordPressin avulla

Vinkkejä yrityksen verkkosivuston luomiseen WordPressin avulla

Yrityssivusto on välttämätöntä jokaiselle, joka haluaa luoda nimen itselleen tai yritykselleen nykyaikaisessa maailmassa. Sellaisenaan se ei todellakaan ole asia, jota olisi suhtauduttava kevyesti. Vaikka hyvä verkkosivusto voi auttaa houkuttelemaan uusia asiakkaita, huono voi kääntää heidät pois. Siksi olen koonnut luettelon neljästä välttämättömästä vinkistä, jotka sinun on tiedettävä ennen yrityksen verkkosivuston rakentamista WordPressillä. Se on helpompaa kuin saatat ajatella!


1. Määritä verkkosivustosi tarkoitus

Uuden sivustosi tarkoituksen selvittäminen voi tuntua itsestään selvältä aloituspaikalta, mutta monet ihmiset menevät verkkosivuston rakennusprosessiin tietämättä tarkalleen mitä he haluavat välittää sivustollaan tai miten he haluavat välittää sen. Tämä voi tulla heti ilmi kaikille saapuville vierailijoille, ja se on ehdottomasti huono tapa aloittaa.

Sen sijaan sinun pitäisi viettää jonkin aikaa harkita verkkosivustosi jokaista osaa ja kysyä itseltäsi kysymyksiä, kuten “ketkä haluan löytää verkkosivustoni?”Ja“mitä haluan vierailijoideni tekevän heti, kun he ovat täällä?”Tämä on hyvä harjoitus, jonka avulla voit selvittää paitsi prosessin aloittamisen lisäksi myös kuinka liikkua ja tehdä muutoksia myöhemmin.

Muita harkittavissa olevia asioita ovat esimerkiksi se, kuinka usein päivityksiä lähetetään ja uutiset, haluatko mahdollisuuden lisätä myymälä miten parhaiten kerätä tietoja käyttäjiltäsi ja tarvitsetko sitä premium-ominaisuudet kuten tapaamisaikataulu tai foorumi.

Tämä saattaa kuulostaa paljon muistettavalta, mutta niin kauan kuin otat asioita askel kerrallaan, sinulla on hyvä ymmärrys tarpeistasi, asiakkaidesi tarpeiden lisäksi, nopeasti. Tietenkin erilaisia ​​ratkaisuja kuten verkkosivustojen rakentajat ja erilaiset CMS-alustat mahdollistavat erilaisia ​​mahdollisuuksia ja ominaisuuksia. Täällä WPExplorerissa mielestämme WordPress on täydellinen pienyrityksille,

2. Valitse Professional WordPress -teema

Yhteensä, monikäyttöinen WordPress-teema lisätoimittajille

Riippumatta siitä missä olet elämässä, sinun on aina pyrittävä esittämään parhaat kasvot eteenpäin. Sama pätee yrityksesi verkkosivustoon. Vaikka ulkonäkö ei ole kaikkea, niillä on enemmän merkitystä kuin saatat ajatella.

Jos rakennat omaa verkkosivustoasi, on todennäköistä, että toteutat mallin valmiiksi tehdystä mallista tai teemasta. Valittavana on kirjaimellisesti tuhansia, ja ne vaihtelevat tyyliltään tyylikkäästä ja modernista kirkkaaseen ja ääneen. On tärkeää, että pidät valitsemastasi teemasta, mutta on todennäköisesti vielä tärkeämpää, että sillä on yleinen vetovoima. Tämä johtuu siitä, että verkkosivustosi on suunniteltu muuntamaan käyttäjiä, etkä vastaamaan omiin mieltymyksiisi.

Seurauksena on, että suosittelen sen pelaamista turvallisesti, etenkin kun on kyse ammattimaisuuden auran saavuttamisesta. Valitse malli, joka on suunniteltu käyttämään yrityksiä. Nämä teemat luovat ilmeen, joka herättää luottamusta, ja sisältää yleensä lisäominaisuuksia ja ilmaisohjelmia, joista saatat olla hyödyllisiä.

Koska vaihtoehtoja on niin paljon, suosittelen vertailemaan muutamia tärkeimpiä teemoja. Tutustu WPExplorerin parhaiden yritysten WordPress-teemojen kierrokseen. Se on loistava paikka aloittaa ja sisältää 20 ehdottomasti parasta ilmaista ja premium-teemaa jokaisesta hintapisteestä. Voit myös lykätä työtovereiden, ystävien ja jopa perheen mielipiteitä. Toisen mielipiteen saamisessa ei ole mitään vikaa.

3. Käytä merkityksellisiä laajennuksia

Parhaat verkkosivustoympäristöt tarjoavat käyttäjille tuhansia ilmaisia ​​ja maksettuja laajennuksia, joiden avulla verkkosivustosi voidaan muuttaa staattiselta sivulta muuntolaitteeksi. Temppu on löytää yrityksesi verkkosivustolle parhaat laajennukset ja toteuttaa ne oikein.

On joitain laajennuksia, jotka kaikilla verkkosivustoilla pitäisi olla. Niihin kuuluvat tietoturvatyökalut, joilla varmistetaan sivustosi turvallisuus käydä, varmuuskopiointityökalut tietojen menetyksen estämiseksi, jos jotain menee pieleen, ja SEO-työkalut, jotka edistävät verkkosivustosi mainostamista suosittujen hakukoneiden joukossa. On myös monia laajennuksia, jotka ovat liiketoimintakohtaisempia.

MonsterInsights Analytics WordPressille

Ensimmäinen työkalu, jota suosittelen asentamaan, on työkalu, joka voi tarjota sinulle analytiikan. Analytics-työkalut kuten MonsterInsights ovat tärkeä tapa seurata sitä, kuka vierailee sivustossasi, ja ne voivat tarjota sinulle tärkeitä tietoja siitä, kuinka ja miksi houkuttelet käyttäjiä.

MailChimp WordPressille

Seuraavaksi harkitse sähköpostimarkkinointipalvelun, kuten MailChimp, rekisteröintiä. Verkkosivusto on hieno tapa auttaa luomaan tietokanta potentiaalisten asiakkaiden nimistä, mutta jos et hyödynnä sitä, se on melko hyödytön. Voit integroida palvelun suoraan verkkosivustoosi mihin tahansa näistä ilmaisista MailChimp -optimointimuodon laajennuksista, jotta voit kerätä tietoja luodaksesi sähköpostiluettelon ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään toimia.

Varaus Ultra Pro WordPressille

Viimeiseksi, jos se on merkityksellistä yrityksellesi, voit ottaa käyttöön tapaamisen aikataulutusratkaisun. Sen sijaan, että vaadittaisi asiakkaita asettamaan kokouksia puhelimitse, verkkosivustosi voi tehdä sen passiivisesti puolestasi ja päivittää tietueesi reaaliajassa varmistaaksesi, että et koskaan menetä lyöntiä. Työkalut kuten Varaus Ultra Pro -tapaamiset tai jokin muu WordPress-varauslomake voi integroitua täysin käyttämääsi ohjelmistoon, ja asiakkaasi arvostavat sen mukavuutta.

4. Kirjoita hyvä sisältö ja ylläpitä blogia

Sisällön luominen

Hyvän sisällön merkitystä ei voida yliarvioida. Verkkosivustot elävät ja kuolevat tuottamansa työn perusteella, ja paras sisältö palkitaan usein sosiaalisen jakamisen, hakukoneiden sijoituksen ja ulkoisten linkittämisen kautta.

Siksi suosittelen, että jokaisella verkkosivustolla on blogi. Riippumatta kentästäsi tai verkkosivustosi tarkoituksesta, blogi on hieno tapa houkutella käyttäjiä, joita et ehkä ole löytänyt muuten. Tämä johtuu siitä, että jokainen luoma sisältö vahvistaa sivustosi tehokkuutta ja tärkeyttä.

Tietysti kaikki sisältö ei ole hyvää sisältöä. Voit käyttää pro-blogin kirjoitusvinkkejä laadukkaan sisällön luomiseen tai vuokrata freelancerin varmistaaksesi, että sinulla on joku, johon voit luottaa luomaan sitä sinulle. Tai käytä blogiasi jakaaksesi sisältöä muilta asiaankuuluvilta sivustoilta. Huomaat, että sivustosi blogi on arvokkain luomaasi resurssi.

johtopäätös

Kaipaamme jotain? On kysymys? Tai ehkä sinulla on muita vinkkejä uusille yrityksille, jotka rakentavat ensimmäisen verkkosivustonsa? Jaa ajatuksesi kommentteihin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map