Sosiaalisen median markkinoinnin perusteet WordPress-verkkosivustollesi

Sosiaalisen median markkinoinnin perusteet WordPress-verkkosivustollesi

Sosiaalisen median markkinointi on todistettu tapa saada lisää kävijöitä verkkosivustoosi. Tämä puolestaan ​​auttaa sinua luomaan lisää viittauksia, myyntiä ja yrityksiä WordPress-sivustostasi – jotain me kaikki haluamme online-läsnäololtamme oikealta?


Olipa verkkosivustosi uusi tai perustettu, nyt ei ole koskaan ollut parempi aika hyödyntää sosiaalisen median voimaa kasvattaa yleisöäsi. Vaikka luuletkin jo huolehtineesi WordPress-sivustosi sosiaalisen median optimoinnista, kun uudet alustat ilmestyvät koko ajan, voit aina tehdä enemmän.

Sosiaalinen media antaa sinulle enemmän kanavia löytää ja olla vuorovaikutuksessa kohdeyleisösi kanssa. Jos määrität WordPress-verkkosivustosi oikein, voit rakentaa armeijan faneja, jotka ovat valmiita jakamaan sisältöäsi ja levittämään tuotemerkkisi viestiä vain siksi, että he rakastavat sisältöäsi ja sitä, mitä sinulla on tarjota.

Kuinka hyödyntää sosiaalista mediaa verkkosivusi yleisön kasvattamiseksi

Sivustosi ja blogin päivittäminen voi kuitenkin olla tarpeeksi vaikeaa, puhumattakaan sosiaalisen median läsnäolon rakentamisesta. Mistä ihmiset löytävät aikaa olla jatkuvasti twiittelemässä, lähettämässä ja kiinnittämällä korkealaatuista sisältöä sosiaaliseen mediaan? Tässä artikkelissa aiotaan jakaa joitain hyödyllisiä työkaluja ja laajennuksia WordPress-käyttäjille, jotka auttavat sinua pysymään sosiaalisen median pyörrepuolella.

Nämä ratkaisut on suunniteltu säästämään aikaa, lisäämään yleisön vuorovaikutusta ja mainostamaan paremmin sivustoasi, brändiäsi tai yritystäsi verkossa. Vain yhden tai kahden näistä menetelmistä käyttöönoton pitäisi auttaa sinua lisäämään verkkosivustosi kävijöiden määrää, antaen sinulle enemmän mahdollisuuksia kääntyä tavoitteisiisi riippumatta siitä, mitä he ovat..

Tee sisällöstäsi helposti jaettavissa

Ei enää riitä, että kirjoitat hienoa sisältöä sivustoosi. Ihmiset kirjoittavat loistavaa sisältöä sivustoille kaikkialla, joten miten voit erottua? Jotta kohdeyleisöllesi olisi helppoa löytää sisältösi, lukea sitä ja palata takaisin, sinun on mainostettava sivustoasi sopivimmissa sosiaalisen median verkostoissa..

Sosiaaliset jakamispainikkeet

Hyvin näkyvien sosiaalisen jakamisen painikkeiden omistaminen sivustollasi voi merkittävästi muuttaa sitä, kuinka usein sisältöäsi jaetaan, mikä puolestaan ​​vaikuttaa sivustosi liikennettasoon. Lisäämällä nämä painikkeet kävijät voivat napsauttaa niitä jakaa sisältösi ystävien ja seuraajien kanssa hetkessä.

Nämä painikkeet voivat myös rohkaista vierailijoita tarkistamaan omat profiilisi ja päättämään seuraako sinua sosiaalisessa mediassa. Tämä antaa sinulle uuden mahdollisuuden yhdistää yleisösi ja muuttaa kertaluonteiset vierailijat toistuviksi lukijoiksi.

Parhaat sosiaalisen jakamisen painikelaajennukset WordPressille

AddThis Social Share -laajennus

Erinomainen ilmainen WordPress-laajennus, joka lisää sosiaalisen jakamisen painikkeet sivustoosi, on AddThis. Laajennus näyttää houkuttelevan sosiaalisen jakamisen ja seurantapainikkeet jokaiselle sivustosi sisällölle. Tämä rohkaisee ihmisiä pitämään artikkelista heti tai tweettivät sen lukemisen jälkeen, jotta saat enemmän sosiaalisia osuuksia.

Luo Tweetable Quotes

Parempi napsauttamalla Tweet-ilmaista WordPress-laajennusta

WordPress-laajennus Parempi napsauttamalla twiittiä on toinen hieno työkalu, joka voi lisätä sisältösi jakamistiheyttä. Sen avulla voit upottaa artikkeleihisi lainauksia, joita lukijat voivat twiittiä seuraajilleen yhdellä napsautuksella. Jos valitset sisällöstäsi oikeat lainaukset napsautettaviksi tweeteiksi, kun he ilmestyvät jonkun aikajanaan, he torjuvat kiinnostuksensa ja vetävät ne sivustoosi. Lisäksi hiukan CSS: llä voit helposti mukauttaa ulkoasua

Näytä seuraajasi lukumäärä

SocialFans Counter WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos etsit sosiaalisen jakamisen laajennusta, jolla on vähän reunaa, haluat saada SocialFansin. Tämä premium-luokan sosiaalinen laajennus näyttää kävijöillesi kuinka suosittu olet ja antaa sivustollesi lisää uskottavuutta ja sosiaalista näyttöä. Ihmiset tulevat todennäköisemmin mukaan myös sosiaaliseen mediaan, jos he näkevät, että sinulla on jo monia seuraajia, ja ovat aktiivisesti tekemisissä heidän kanssaan siellä.

Jaettavien kuvien merkitys

Kuvat ovat tärkeä osa onnistunutta sosiaalisen median kampanjaa. Nyt ihmiset todennäköisemmin katsovat ja lukevat sosiaalisen median viestiä, joka sisältää silmäänpistäviä kuvia. Tämä visuaalinen sisältö voi myös lisätä yleisön mahdollisuuksia jakaa blogiviestisi tai sosiaalisen median viestit omilla kanavillaan. Jos kuva näyttää hyvältä sivustoltasi, siellä on hyvät mahdollisuudet hyödyntää sitä mielellään parantaakseen omaa sosiaalisen median syötettä.

Jokaisen julkaisemiesi viestien, olipa sitten blogissa tai sosiaalisen median kanavilla, on oltava kiinnostavia ja osuvia kuvia. Jos ihmiset nauttivat sisällöstäsi ja kuvat heijastavat sisältöä, he jakavat ne todennäköisemmin. Vastaavasti, jos joku näkee sosiaalisessa mediassa kuvan, joka heti kiinnittää heidän huomionsa, niin heillä on suurempi mahdollisuus tarkistaa mukana oleva artikkeli tai lähettää viesti uudelleen seuraajilleen.

Tee kuvien jakaminen helpoksi

Pinterest Pin Button On Image Hover -laajennus

Jos sinulla on kuva raskas verkkosivusto, haluat jakaa nämä kuvat Pinterestissä. Jotta kuvien jakaminen kävijöillesi olisi nopeaa ja helppoa, voit asentaa ilmaisen Pinterest Pin It -laajennuksen. Tämä ilmainen laajennus lisää “kiinnitä se” -painikkeen kuhunkin kuvaan, joten jos joku haluaa kiinnittää kuvan Pinterestin seinälle, hänen tarvitsee vain napsauttaa. Tämä on hieno tapa jakaa kuvasi Pinterestissä ja lisätä liikennettä sivustoosi.

Hallitsija

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos haluat vielä enemmän vaihtoehtoja kuvien jakamista varten, Elegant Themesin tehokas Monarch on WordPressin ensiluokkainen sosiaalisen jakamisen laajennus, jonka sinun kannattaa tarkistaa. Monarch tarjoaa hienoja vaihtoehtoja sosiaaliseen jakamiseen sekä erityisen helpon ja tehokkaan tavan ihmisille jakaa kuviasi useilla sosiaalisen median alustoilla..

Kun Monarch on perustettu, sivustosi kävijöiden tarvitsee vain siirtää osoitin kuvan päälle nähdäksesi valikoiman sosiaalisen jakamisen painikkeita. Tämä kuva voidaan jakaa yleisön valitsemillasi sosiaalisen median kanavilla muutamalla napsautuksella. Kun lukijat jakavat kuviasi, lisäät todennäköisemmin sivustosi liikennettä ja luo uusia viittauksia.

On syytä huomauttaa, että Monarchin ostaminen antaa sinulle pääsyn myös vaikuttavaan Bloom-sähköpostin opt-in-muodon laajennukseen ja laajaan valikoimaan korkealaatuisia WordPress-teemoja.

Sosiaalisen median integrointi sivustoosi

Jos sosiaalisilla alustoillasi tapahtuu paljon sosiaalista vuorovaikutusta, on tärkeää, että esittelet näitä verkkosivustollasi. Jos sivustosi kävijät näkevät, että sosiaalisessa mediassasi on paljon tekeillä ja se on erittäin suosittu, he haluavat liittyä keskusteluun.

Näyttämällä Instagram-syötteesi sivustossasi, Facebook-seinälläsi tai uusimmissa twiitteissasi, yleisösi saa nopeasti käsityksen sosiaalisessa verkostossasi tapahtuvasta ja päättää osallistuako vai ei..

Upota syötteet WordPress-verkkosivustoosi

Flow Flow Sosiaalinen stream WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Suosituin tekijä sosiaalisen syötteen luomiseen WordPressillä on Flow-Flow. Tässä ladatussa premium-laajennuksessa on kaikki mitä tarvitset luodaksesi all-in-one-sosiaalisen seinän verkkosivustollesi. Tämä on loistava tapa lukijoille selvittää tekemäsi asiat nopeasti ja nopeasti; katso, missä sivustoissa olet aktiivinen.

Juicer Social Feeds -laajennus

Juicer on myös ilmainen WordPress-laajennus, joka myös helpottaa sosiaalisen median syötteiden upottamista sivustoosi. Voit asentaa ja käyttää tätä laajennusta ilmaiseksi (kirjaudu vain ilmaiseksi tilille aktivoidaksesi sen) tai päivittää heidän premium-suunnitelmaansa saadaksesi lisää ominaisuuksia.

Sen lisäksi, että se mainostaa sosiaalisen median sivuja sivustossasi, se tarjoaa myös analytiikkaa siitä, kuka käyttää syötettäsi ja kuinka he ovat vuorovaikutuksessa sen kanssa. Tämä auttaa sinua näkemään, mitkä sosiaalisen median alustat ovat suosituimpia kohdeyleisösi kanssa ja mitä voit tehdä sivustosi mainostamisen optimoimiseksi.

Sosiaalisen median jakamisen automatisointi

Jatkuva twiitti, soittaminen ja lähettäminen sosiaalisen median kanaville on välttämätöntä, jos haluat vahvan läsnäolon verkossa. Se on kuitenkin myös erittäin aikaa vievää ja vaikea järjestää. Onneksi siellä on muutama työkalu, joka voi auttaa automatisoimaan nämä tehtävät ja säästää aikaa.

MIssinglettr

Tiedot ja lataa

MIssinglettr on yksi parhaista tavoista jakaa sisältöä automaattisesti sosiaalisessa mediassa. Tämä kätevä työkalu jakaa sivustosi sisällön uudelleen ympäri vuoden harkitun kampanjan ja sisältökalenterin avulla. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on valita, mitä haluat jakaa, mitä sosiaalisia sivustoja käyttää, asettaa aikataulun, lisätä tuotemerkkejä ja hashtageja, ja sitten hyväksyä kampanjasi. Se on niin helppoa.

Herätä vanha viesti WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Revive Old Post Pro -laajennus on toinen työkalu, joka säästää paljon aikaa ja vaivaa. Tämä johtuu sen kyvystä lähettää vanha blogin sisältö valitsemiin sosiaalisen median verkkoihin. Tämä tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse kirjoittaa jatkuvasti uutta sisältöä vain saadaksesi huomio seuraajiltasi.

Lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että vanha, mutta silti arvokas sisältösi eksyvät ja unohtuvat. Tämän laajennuksen avulla voit valita, minkä tyyppisiä artikkeleita haluat lähettää sosiaaliseen mediaan, kuinka usein ja missä. Vaikka tästä laajennuksesta on saatavana ilmainen versio, jos todella haluat automatisoida sosiaalisen median jakamispyrkimyksesi, kannattaa harkita kaupallisen version maksamista ja nähdä, kuinka paljon enemmän liikennettä se voi johtaa verkkosivustoosi.

Hootsuite Social Manager

Vielä monipuolisempi vaihtoehto sosiaalisen median julkaisemisen järjestämiseen on Hootsuite. Tämä on tehokas premium-ratkaisu sosiaalisen median markkinoinnin hallintaan. Tarjoaa laajat vaihtoehdot sosiaalisen jakamisen, analysoinnin ja tietoturvan lisäksi. Hootsuiten avulla voit myös ajoittaa viestit automaattisesti. Tällä tavalla voit käyttää erilaista sisältöä useilla sosiaalisen median alustoilla eri aikoina. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse postittaa itse fyysisesti, mutta voit silti tavoittaa yleisön oikeilla sosiaalisen median kanavilla oikeaan aikaan.

Viimeiset ajatukset sosiaalisen median markkinoinnista WordPressille

Yllä olevat vaihtoehdot ovat vain muutama monista tavoista, joilla voit hyödyntää sosiaalista mediaa lisätäksesi liikennettä WordPress-verkkosivustoosi ja toivottavasti lisäämään myyntiä, tuloja tai palkkioita. Kuten useimmissa asioissa elämässä, ei kuitenkaan ole yhtä lopullista vastausta, kun on kyse sosiaalisen median tehokkaasta käytöstä. Tarvitsemasi erilainen riippuen sivustosi tyypistä ja kohdeyleisöstä. Ota aikaa, kokeile erilaisia ​​laajennuksia ja ratkaisuja ja katso vain mikä sopii sinulle parhaiten.

Kuinka mainostat tällä hetkellä verkkosivustosi sosiaalisessa mediassa? Mihin toimiin olet ryhtynyt tämän prosessin automatisoimiseksi? Millaisia ​​tuloksia olet nähnyt yrityksistäsi? Kerro ajatuksesi ja kokemuksesi alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map