Snapchalin avulla WordPressin kasvattaminen

Snapchalin avulla WordPressin kasvattaminen

Mistä tahansa päivästä Snapchat on ohi 150 miljoonaa ihmistä napsautusten käyttäminen, lähettäminen ja vastaanottaminen. Niiden välillä katsotaan 2,5 miljardia kuvaa ja katsotaan 10 miljardia videota. Se on joka päivä! Joten on aika löytää lisää tietoa maailman nopeimmin kasvavasta sosiaalisen median alustasta ja siitä, kuinka sitä voidaan käyttää WordPress-verkkosivustosi tavoitteiden saavuttamiseen.


Tässä artikkelissa tarkastellaan perusteellisesti, mitä Snapchat on, kuka sitä käyttää ja kuinka se voi auttaa kasvamaan WordPress -sovelluksesi seuraavaa. Keskustelemme sitten vinkkejä ja temppuja Snapchaftin-yhteisön luomiseksi ja harkitsemme parhaita käytäntöjä lisättäessä napsahtaa yrityksesi mainostamiseen.

Mikä on Snapchat?

linssit

Snapchat on suosittu mobiilisovellus, jonka avulla voit lähettää ja näyttää valokuvia ja videoita ystäville ja seuraajille. Sen erottuva ominaisuus, jonka avulla se voi erottua joukosta sosiaalisen median kanavia, on se, että kuvien tai napsahduksien sellaisena kuin ne tunnetaan, niiden elinikä on vain lyhyt, 1 sekunti – 24 tuntia, jonka jälkeen ne poistetaan automaattisesti..

Yksi Snapchaternen käytön tärkeimmistä nähtävyyksistä on, että se on hauskaa. Voit lisätä kuviin tekstiä, merkintöjä ja hymiöitä ennen niiden lähettämistä, samoin kuin Snapchat-linssejä. Objektiivit lisäävät koiran korvat kasvoihin, vaihtavat kasvot näytön toisen henkilön kasvoihin ja paljon muuta. Se voi kuulostaa hiukan hullualta, mutta kokeile sitä, se on hauskaa!

Kuka käyttää Snapchattia?

Snapchat on jo kauan tiedossa houkutellut nuorempaa yleisöä, pääasiassa teini-ikäisistä 30-luvun alkupuolella. Alun perin Snapchattia käytettiin pääasiassa kyseisen väestöryhmän nuoremmassa päässä, etenkin nuorten teini-ikäisten keskuudessa. Viime vuonna nopeimmin kasvava ryhmä on kuitenkin ollut yli 24-vuotiaita. Joten jos kohdeyleisösi on 30 vuoden ikäisenä tai alle, on aika harkita vakavasti Snapchatia tärkeänä sosiaalisen median kanavana yrityksellesi.

Miksi sinun pitäisi käyttää Snapchattia

Snapchat

Snapchatista on tulossa erittäin tehokas markkinointiympäristö. Jokainen yritys, joka viettää jo paljon aikaa kuvien ja videoiden tuottamiseen ja lähettämiseen, pitää Snapchatia luonnollisena. Snapchatin pakkomielle kuvista ja tarinankerronnasta tekee siitä täydellisen kanavan, jolla mainostetaan mitä tahansa ruoka-, matka-, media-, kunto-, musiikki- tai muotiteollisuuden yritystä. Näin se voi auttaa …

Houkuttele uusia seuraajia

Jotta voit kasvattaa WordPress -sovelluksesi seuraavaa, on tärkeää varmistaa, että olet läsnä ja mainostat yritystäsi samoissa paikoissa kuin kohdeyleisösi. Jos potentiaalinen yleisösi viettää aikaa Snapchatissa, mutta et ole, silloin on vaikea ottaa yhteyttä niihin, jotka saattavat olla kiinnostuneita markkinarakoistasi. Snapchartsin avainpelaajaksi tuleminen voi auttaa sinua yhteydenpitoon uusien ihmisten kanssa, jotka ovat mahdollisesti nuorempia väestöryhmiä, mikä voi lisätä seuraavien ihmisten määrää.

Paranna tuotemerkkitietoisuutta

Voit paitsi muodostaa yhteyden uuteen yleisöön Snapchatissa, myös lisätä bränditietoisuutta. Jatkuvasti läsnäolo Snapchartsissa pitää sinut raikkaana seuraajan mielessä, rohkaisemalla heitä palaamaan WordPress-verkkosivustoosi ja tulemaan säännöllisiksi kävijöiksi.

Ole vuorovaikutuksessa yleisösi kanssa

Snapchartsin luonteesta johtuen ja sen ajoittuneilla katoavilla kuvilla tämä sosiaalisen median kanava on nopeatempoinen, tapahtuu reaaliajassa. Olemalla läsnä Snapchatissa, voit nähdä trendit, joihin yleisösi reagoi, ja olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan käyttämällä asiaankuuluvia napsautuksia ja sisältöä. Tämä vuorovaikutus auttaa pitämään seuraajasi kiinnostuneina ja kiinnostuneina yrityksestäsi.

Alusta, josta mainostaa WordPress-sivustoasi

Kuten kaikki sosiaalisen median kanavat, Snapchat tarjoaa vaikuttavan alustan, josta mainostaa sivustoasi. Yritätkö lisätä liikennettä sivustoosi, luoda viittauksia, mainostaa tuotteita ja palveluita tai jotain muuta, Snapchat antaa sinulle myyntipisteen.

Joten nyt tiedät vähän Snapchatista ja sen käytön eduista. Mutta miten pääset alkuun?

Seuraavan rakentaminen Snapchatissa

ladata

Snapchasen asentaminen on nopeaa ja helppoa, vie vain minuutteja. Lataa se Apple Storesta tai Google Playsta, ja olet nopean rekisteröinnin jälkeen valmis. Ennen kuin voit alkaa käyttää Snapchattia mainostaaksesi yritystäsi, sinun on ensin rakennettava seuraava Snapchat.

Kuten seuraavien rakentaminen Facebookissa, Twitterissä tai muissa sosiaalisen median alustoissa, tämä voi olla aikaa vievää. Joten mitä voit tehdä saadaksesi pallon liikkumaan nopeasti?

Lisää Snapchack-koodisi WordPress-sivustoosi

Kannusta nykyisiä WordPress-seuraajia ja vierailijoita lisäämään sinut Snapchatiin. Tämä on tehokas tapa pitää yhteyttä WordPress-yleisöön, rohkaista heitä käymään uudelleen sivustossasi tai ostamaan tuotteita.

Snapcode

Snapchack Snapcode -widget antaa sinun näyttää oman henkilökohtaisen koodisi verkkosivustollasi. Snapcode toimii samalla tavalla kuin ‘Follow Me’ -painike. Yleisösi vain skannaa koodisi puhelimellaan ja sitten he voivat lisätä sinut heti ystäväksi Snapchatissa. Snapcodesi voi ladata omasta Snapchat-tili. Lataa sitten se vain Snapchalen Snapcode -widgetiin ja lisää se WordPress-verkkosivustoosi.

Näytä napsautusgalleria WordPress-sivustossasi

Vain siksi, että olet lisännyt Snapcode -sivusi WordPress-verkkosivustoosi, se ei tarkoita, että yleisösi lisää heti sinut ystäväksi. Mainosta Snapchat-tiliäsi pitämällä verkkosivustossasi galleriana napsautuksia, jotka olet aiemmin jakanut Snapchatissa. Tämä on hieno tapa näyttää WordPress-seuraajillesi, mitä he menettävät, ja se saattaa vain pakottaa heidät liittymään sinuun Snapchatissa..

Risti mainosta Snapchatia muilla sosiaalisen median alustoilla

On tärkeää mainostaa Snapchatia muilla sosiaalisen median kanavillasi. Lähetä napsautuksia Snapchat-tililtäsi Facebookiin tai Twitteriin osoittaaksesi ihmisille, että olet läsnä ja aktiivinen ja olet seuraamisen arvoinen. Ja näytä Snapcode, jotta ihmiset löytävät sinut helposti Snapchatissa.

Voit näyttää Snapchalin URL-osoitteen myös millä tahansa muulla käyttämäsi sosiaalisen median kanavalla. Löydäksesi Snapchat-URL-osoitteesi avaa Snapchat ja valitse Lisää ystäviä> Jaa käyttäjätunnus. Tämä auttaa sosiaalisen median seuraajia etsimään ja löytämään sinut Snapchartsista.

Tarjoa kannustin

Mainostaessasi Snapchat-tiliäsi WordPress-verkkosivustollasi tai sosiaalisessa mediassa, tarjoa kannustin rohkaistakseen kävijöitä lisäämään sinut Snapchat-ystäväksi. Jos ihmiset lisäävät sinut, lähetä heille napsautus alennuskupongin koodia tai URL-osoite sivustosi salaiselle sivulle. Tee siitä jotain merkitystä nichesi, jotta houkuttelet oikean tyyppisiä ihmisiä.

Käytä GhostCodes

Ghostcodes

GhostCodes on loistava paikka löytää muita teollisuudestasi kiinnostuneita ja löytää heidät. Tämä sovellus on pohjimmiltaan tietokanta Snapchat-käyttäjistä, jotka ovat ilmaisseet kiinnostuksensa eri markkinarakoissa. Lähetä itsesi GhostCodes-sivustoon, jotta ihmiset voivat löytää sinut, ja etsi sitten myös asiantuntija-alueestasi kiinnostuneita. Tämä on loistava tapa paljastaa yrityksesi Snapchaten henkilöille, jotka etsivät aktiivisesti omia tuotemerkkejä ja yrityksiä.

Snapchasen parhaat käytännöt

Kun olet luonut Snapchat-fanifoorumin, sinun on huolella suunniteltava, kuinka aiot käyttää Snapchatia kasvattaaksesi WordPress-seurantaa ja mainostaaksesi yritystäsi. Ajattele tavoitteitasi Snapchatissa ja mitä haluat saavuttaa. Tämä auttaa sinua päättämään, minkä tyyppiset napsautukset ovat parhaiten yrityksellesi ja yleisöllesi.

Lisää napsautukset tarinaani

Kuten olemme jo todenneet, Snapchat toimii ottamalla kuvan tai videon ja lähettämällä sen sitten ystävälle. Sen jälkeen se näkyy useita sekunteja ennen häviämistä.

Ja mikä tärkeintä, napsautukset voidaan lisätä myös tarinaani. Juuri tätä ominaisuutta voidaan todella käyttää mainostamaan yrityksiä. Täällä kuvat ovat 24 tunnin elinkaaren ajan, ja kuka tahansa seuraajistasi voi nähdä ne. Tämä tarkoittaa, että joudut kauemmin tavoittamaan laajemman yleisön ja vaikuttamaan napsaanoillasi.

Käytä videoita ja muuta hauskaa ja mielenkiintoista sisältöä

napsahtaa

Muista, että Snapchat on hauska ja siisti. Joten varmista, että sisältösi on myös! Käytä videon voimaa seurataksesi seuraajiasi, lisätäksesi tekstiä ja tarroja ja saadaksesi napsautuksesi poppiin! Jos olet elintarviketeollisuudessa, lähetä uskomattomia kuvia ruuasta. Lisää harjoitteluasi, jos olet mukana kuntosalissa. Tai jos ylläpidät verkkokauppaa, näytä käyttämäsi tuotteet. Tämä on tilaisuutesi markkinoida yritystäsi, palveluitasi tai tuotteitasi, joten hyödynnä sitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisää reaaliaikaisia ​​uutisia, ilmoituksia, tarjouksia ja alennuksia

Napsautuksen lisääminen Oma tarina -sivulle antaa jokaisen kuvan tai videon katsella 24 tuntia. Sen jälkeen ne poistetaan. Tämä tekee Snapchatista erittäin “nyt” -tilan. Käyttäjiä ei kiinnosta menneisyys tai tulevaisuus, vain välitön nykyisyys.

Siksi yritä aina lähettää reaaliaikaisia ​​uutisia ja ilmoituksia. Lisää napilla uusi tuote, joka on saapunut varastossa sinä päivänä. Lähetä alennuskoodi, jota voidaan käyttää vain 24 tuntia, kun napsautus on näkyvissä. Tarjoa ajoitettuja ilmaisia ​​maksuja tai tarjouksia WordPress-verkkosivustollesi, jotka ajavat katsojia reagoimaan välittömästi, lisäävät liikennettä ja lisäävät seuraajia. Käytä napsautusten lyhyttä käyttöikää eduksesi asettamalla yleisölle painostuksen kiinnittää huomiota ja toimia nopeasti.

Luo oma GeoFilter

Geofilter

Tiili- ja laastiyrityksille omien luominen Geofilter on loistava tapa mainostaa Snapchatissa. Geofilter on suodatin, joka voidaan lisätä kuvan yläosaan, joka on yleensä yritykseesi liittyvä teksti tai logo. Joten kun ihmiset saapuvat tiloihisi, he voivat lisätä suodattimesi napsautukseen selittääkseen missä he ovat. Tämä on loistava tapa lisätä tuotemerkkitietoisuutta ja saada yleisösi mainostamaan yritystäsi puolestasi.

Muita mainosmahdollisuuksia Snapchatissa ovat videomainokset tai Snap-mainokset sellaisina kuin ne tunnetaan, ja omien linssien luominen. Nämä ovat kuitenkin erittäin kalliita vaihtoehtoja, ja tällä hetkellä niitä voivat käyttää vain suuryritykset.

Lopulliset ajatukset

Snapchat on käyttämättömät markkinat, mutta miljoonat käyttävät sitä joka päivä. Jos yrityksesi kohdistuu nuorempiin kuluttajiin ja kyse on brändisi mainostamisesta visuaalisten kuvien ja videoiden avulla, tämä on sosiaalisen median kanava, jonka kanssa haluat päästä mukaan. Epäilemättä WordPress-verkkosivustosi mahdollisuudet ovat valtavat.

Mitkä ovat ensivaikutelmasi Snapchatista? Ole hyvä ja jaa ajatuksesi tästä sosiaalisen median kanavasta alla olevissa kommenteissa…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map