Sisämarkkinointivinkkejä WordPressiä käyttäville pienyrityksille

Sisämarkkinointivinkkejä WordPressiä käyttäville pienyrityksille

Sisämarkkinoinnissa harjoittaminen on välttämätöntä yrityksesi tai toiminnan koosta riippumatta. Jos sinulla on pieni yritys tai olet siellä yksin, on todennäköisesti rehellistä sanoa, että sinulla on vähemmän resursseja investoida palveluidesi ja tuotteidesi mainostamiseen kuin suurella yrityksellä. Jopa niin, se ei tarkoita, että et voi saada hyviä tuloksia ilman oikeaa strategiaa, joten olemme laatineet sisältömarkkinointivinkkien luettelon.


Sisällön markkinoinnissa tarkoitetaan yksinkertaisesti korkealaatuisen sisällön tuottamista, jota sitten mainostetaan, jotta verkkosivustollesi voidaan suunnata kohdennetumpaa liikennettä. Parantamalla sisältömarkkinointitoimiasi sivustosi saa enemmän kävijöitä, lisäät leadien tuottamista. Tämä voi viime kädessä auttaa yritystäsi lisäämään myyntiä.

Sisältömarkkinointistrategiaasi voi toteuttaa tai parantaa monella eri tavalla. Onneksi, jos sinulla on WordPress-verkkosivusto, on olemassa joitain tehokkaita WordPress-laajennuksia, joiden avulla voit auttaa. Olipa kokemuksesi sisällön markkinoinnista ja kuinka paljon aikaa sinulla on annettava, alla olevat sisältömarkkinointivinkit alkavat sinua oikeaan suuntaan tai lisäävät nykyisiä ponnistelujasi.

1. Luo loistava sisältö

Et ehkä halua kuulla tätä, mutta sisältömarkkinoinnin tärkein osa on itse sisältö. Monet ihmiset solmivat itsensä solmuina siitä, kuinka tuottaa hämmästyttävää sisältöä, tai jopa vain päättää, mistä aiheista kirjoittaa.

Paras neuvo pienille yrityksille on pitää se yksinkertaisena. Ajattele mitä tietoja asiakkaasi haluavat tietää. Mitä kysymyksiä he ovat viime aikoina esittäneet? Mitä olet löytänyt selittävän yhä uudelleen? Jos jollain on ongelma, josta he ovat keskustelleet kanssasi, on todennäköistä, että monilla muilla ihmisillä on sama ongelma ja he ovat kotonaan Google.

Kirjoita kohderyhmäsi ja olemassa olevien asiakkaidesi kyselyt ja huolet muuntamalla nämä sisältöksi. Paras tapa lisätä mielenkiintoista ja kiinnostavaa sisältöä sivustoosi on blogin kautta, joten ota huomioon asiakkaasi kysymykset ja muuta niistä jokaisesta blogi. Kokeile tehdä näistä viesteistä informatiivisia ja hauskoja, mutta mikä tärkeintä osuvia kohdeyleisöllesi, joten heidät houkutellaan lukemiseen.

Nyt aina, kun mahdollinen asiakas tai asiakas vie Googleen etsimään vastausta kyselyyn, on mahdollista, että hän löytää blogisi. Saatuaan vastauksen kysymykseen, vain muutamalla napsautuksella, he voivat olla kassallasi tai yhteystietosivullasi – valmiita ottamaan seuraava vaihe myyntikanavassasi..

2. Käytä laadukasta WordPress-teemaa

Sisältömarkkinoinnin kokonaisvaltainen WordPress-teema

Valittavana on monia WordPress-teemoja, ja kun yrityksesi tai bloginne aloittaa verkossa, se voi olla erittäin ylivoimainen. Sisältömarkkinoinnissa haluat teema, joka latautuu nopeasti, ulkonäkö ammattilainen, On helppokäyttöinen eikä maksa sinulle kättä ja jalkaa. Emme voi suositella Total WordPress -teemaa tarpeeksi. Tämä teema on optimoitu nopeudelle, sillä on satoja Teeman mukauttamisen vaihtoehtoja ja helppo vedä ja pudota -sivunmuodostaja ja maksaa vähemmän kuin uusi tulostin. Missä tahansa yrityksessä tai blogissa Total on hieno teema rakentaa sisältömarkkinointi-verkkosivusto.

3. Järjestä sisällön luominen

Pienyrityksille haluat lähettää vähintään yhden, mieluiten kaksi blogin viestiä viikossa. Ihmiset alkavat usein hyvin luoda ja lisätä sisältöä sivustoilleen. Kun se on uusi, olet motivoitunut! Mutta sitten viikkojen jatkuessa he yleensä jäävät jälkeen. On todella tärkeää lisätä säännöllisesti sisältöä, ja paras tapa tehdä tämä on käyttää seurantaa tai kalenteria. Käytä kalenteria kokouksiin tai muihin tärkeisiin liiketoiminta-alueisiin, joten miksi et lähettäisi viestejäsi ja tarjouksiasi?

Toimituskalenteri WordPress-laajennus

Toimituskalenteri on ilmainen WordPress-laajennus, jonka avulla voit nähdä kaikki ajoitetut päiväsi, viikon tai kuukauden viestit. Sen avulla voit organisoida, milloin artikkelit julkaistaan, mitä ideoita sinulla on tulevaisuuden sisällölle ja paljon muuta. Kaikki nämä tiedot esitetään selkeässä kalenterimuodossa. Tämä ilmainen liitännäinen tarjoaa nopean ja helpon tavan pysyä sisällön luomiseen liittyvien velvollisuuksien päällä.

4. Älä unohda sähköpostia

Sisältömarkkinointivinkkiluettelo ei olisi täydellinen koskettamatta sähköpostia. On elintärkeää, että yrität kerätä verkkosivustosi kävijöiden sähköpostiosoitteet ja ylläpitää luetteloa asiakkaiden ja asiakkaiden sähköposteista. Perustamalla sähköpostitse uutiskirjeen tai tilaajaluettelon voit nyt tavoittaa nämä yhteyshenkilöt joka kerta, kun julkaiset uuden artikkelin blogiisi. Nämä sähköposti-ilmoitukset auttavat yleisöäsi tuntemaan uudet artikkelit ja rohkaisevat heitä käymään sivustollasi saadaksesi lisätietoja.

MailChimp WordPressille

MailChimp on tehokas sähköpostimarkkinointiratkaisu. Asentamalla ilmainen MailChimp WordPressille plugin ja kirjautumalla MailChimp-sovellukseen voit aloittaa postituslistojen luomisen. MailChimp-palvelun kautta voit sitten lähettää uuden sisällön automaattisesti kaikille tai kaikille postituslistoillesi. Tämä on tärkeä tapa olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa ja kutsua yleisö blogiisi ja muuhun verkkosivustoosi.

5. Hallitse sosiaalista mediaasi

Sosiaalinen media on toinen tärkeä tapa jakaa sisältöäsi ja mainostaa sivustoasi. Minkä tyyppistä yritystä sinullakin on, sinun on oltava läsnä sosiaalisessa mediassa. Mitä enemmän artikkeleita tuotat, sitä enemmän joudut jakamaan eri sosiaalisen median kanavilla, sitä enemmän ihmiset altistuvat sisältöllesi.

Sosiaalinen sodankäynti ilmainen sosiaalisen jakamisen laajennus

Helpoin tapa tehdä sisällöstäsi jaettavissa oleva ja kannustaa ihmisiä seuraamaan sinua sosiaalisessa mediassa on lisätä jakopainikkeita sivustoosi. Sosiaalinen sodankäynti on Freemium WordPress -laajennus, joka on erikoistunut sosiaalisiin osuuksiin ja liikenteen ohjaamiseen sivustoosi.

Sen lisäksi, että se tarjoaa sosiaalisen jakamisen painikkeita, se auttaa myös muita sosiaalisen median markkinoinnin näkökohtia, mukaan lukien tarjoamalla vaihtoehtoja Pinterest-kuville ja luomalla Twitter-ystävällisiä tarjouksia. Tämä laajennus varustaa verkkosivustosi työkaluilla, joita tarvitset aloittaaksesi sisällön jakamisen ja vahvan sosiaalisen mediayhteisön rakentamisen, joka jakaa myös sisältösi sinulle.

6. Säästä aikaa CoSchedule-ohjelmalla

Yksi sisällön markkinoinnin ja sosiaalisen median pääongelmista on, että se voi olla aikaa vievää. Uuden sisällön jatkuva luominen ja jatkuva jakaminen eri sosiaalisen median alustoilla voi olla kokopäiväinen työ itsessään. CoSchedule voi auttaa tässä ja säästää paljon aikaa ja energiaa.

CoSchedule Free WordPress -laajennus

CoSchedule on premium-luokan WordPress-laajennus (14 päivän ilmainen kokeilu), joka toimii vähän kuin toimituskalenteri. CoSchedule ei kuitenkaan auta vain blogi-artikkeleidesi ajoittamista, vaan kaikki sen mukana olevat sosiaalisen median viestit. Sen avulla voit myös jakaa vanhat viestit helposti uudelleen, joten sinun ei tarvitse luoda jatkuvasti uutta sisältöä. Kaikki tämä tapahtuu WordPress-hallintapaneelista, säästää aikaa siirtymällä sivustolta toiselle ja kuljettamalla kunkin kanavan vaatimukset ympäri..

7. Käytä Analyticsia sisällön markkinointistrategian parantamiseen

Analytics on keskeinen osa sisältömarkkinointia. Sen avulla voit nähdä kuinka moni ihminen on katsellut sivustoasi, kuinka he ovat löytäneet sinut, mitä sisältöä he ovat kiinnostaneet ja mitä sivuja he eivät ole, samoin kuin paljon muuta.

Google Analyticator ilmainen WordPress-laajennus

Google Analyticator on loistava ilmainen WordPress-laajennus, jonka avulla voit nähdä reaaliaikaisia ​​tilastoja WordPress-kojelaudan sisällä. Sen tarjoamat tiedot auttavat sinua parantamaan sisältömarkkinointistrategiaasi. Aseistamalla nämä tiedot voit heidät tekemään sisällöstäsi osuvamman asiakkaiden etujen mukaan.

Sprout Social

Sprout Social on palvelu, jonka avulla voit seurata sisältösi tehokkuutta eri sosiaalisissa verkostoissa. Tämä on premium-ratkaisu, joka tarjoaa monia ominaisuuksia, mutta sen sosiaalisen median tiedot ovat erityisen vaikuttavat.

Sprout Social -sovelluksen mukana toimitettujen työkalujen avulla voit todella tutkia perusteellisesti, miten sosiaalisen median alustasi auttavat sinua, missä kohdeyleisösi hengailee ja mitä sisältöä he ovat kiinnostaneet ja jakavat. Tämäntyyppiset tiedot ovat välttämättömiä, jotta voit markkinoida sivustoasi oikealla tavalla, oikeiden ihmisten kanssa oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan!

Kierrämme sisältömarkkinointivinkkejä

Kaikki yllä olevat strategiat ovat tärkeitä sisällön markkinoinnin näkökohtia. Jos haluat yrityksesi menestyvän, on syytä ottaa aikaa jokaisen toteuttamiseen. Sitten käyttää niitä johdonmukaisesti.

Jos olet vasta aloittamassa tai et ole vielä käsitellyt sisältömarkkinointistrategiaa, valitse pari aluetta, joihin keskittyä. Mene sitten ylöspäin. Tai aloita vain sisällön markkinointivinkkeistä, jotka olemme jakanneet yllä. Onnea!

Onko sinulla hyviä sisältömarkkinointivinkkejä? Mitä olet yrittänyt, että on onnistunut? Mitä sinun on vielä parannettava? Ole hyvä ja jaa kokemuksesi kanssamme alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map