Roskapostin estäminen ja WordPress-blogin suojaaminen

Roskapostin estäminen ja WordPress-blogin suojaaminen

Kommenttisi-osiosta saat kätevän tavan olla yhteydessä verkkosivustosi lukijoihin. Valitettavasti verkkosivustosi avaaminen kommentteihin tarkoittaa, että joudut käsittelemään roskapostia. Ellet ole blogin tyyppi, joka ei pyydä palautetta kommenttien tai palautusten / pingbackien kautta, joudut käsittelemään sitä jossain vaiheessa.


Mutta kysymys on, Miten? Kun roskapostirobotit (ja ihmisten roskapostittajat) kehittyvät, on yhä vaikeampaa pitää blogiisi puhtaana merkityksettömästä ja sopimattomasta sisällöstä..

Onneksi WordPressissä on sisäänrakennetut ominaisuudet ja ilmaiset lisäosat, jotka auttavat hallitsemaan ja torjumaan roskapostia, mukaan lukien Akismet ja kommentti mustia listoja. Vielä parempi, on olemassa monia kolmansien osapuolien laajennuksia, jotka tarjoavat lisäsuojausta roskapostista.

Tässä viestissä tarkastellaan syvällisesti WordPress-blogeissa esiintyvää roskapostia, kielteisiä vaikutuksia, joita sillä voi olla sivustollesi, jos se jätetään tarkistamatta, ja miten sitä voidaan hallita ja estää. Tarkastelemme myös WordPressin käytettävissä olevia työkaluja tämän ongelman torjumiseksi. Viimeinkin lopetamme joitain laajennussuosituksia viedäksesi roskapostin moderaation seuraavalle tasolle. Sukellaan sisään!

Mikä WordPressin kommentti roskapostista on

Kuvakaappaus roskapostikommentteista

Nämä automatisoidut roskapostikommentit voivat ylittää WordPress-tietokannan.

Se voi olla innostava, kun uusia kommentteja ilmestyy blogiisi. Tämä ensimmäinen jännityksen häipyminen kuitenkin katoaa usein, kun näet sisältöön sopimattomia vastauksia. Nämä vastaukset tietenkin tunnetaan myös roskapostina. Sanakirja määrittelee sen yksinkertaisesti “asiaankuulumattomat tai sopimattomat viestit, jotka lähetetään Internetissä suurelle määrälle käyttäjiä”. Kuulostaa oikealta minulle.

Blogi-roskapostit syntyvät samasta perheestä kuin niin tuttu sähköpostiviestit, mutta sillä on oma ainutlaatuinen tavoitteensa – saada käänteisiä linkkejä. Olipa kyse blogin kommentista, seurannasta tai pingbackistä, blogin roskapostin tarkoituksena on julkaista sivustossasi linkki, joka osoittaa takaisin toiselle sivustolle. Kyseinen sivusto ei ole tyypillisesti merkityksellinen kapeallesi ja usein huono.

Nämä ei-toivotut viestit ovat tosiasia, jos annat kommentoida viestejäsi. Onneksi sen tunnistaminen on suhteellisen yksinkertaista, koska se on yleensä yksi kolmesta päämuodosta.

1. Spambotit

Nämä kommentit lähetetään automaattisesti komentosarjan tai botin avulla, joka pesee verkkoa etsiessäsi kohteita, jotta tulvaan kommenttiräjähteeseen. Näihin kommentteihin ei ole suoraa ihmisen osallistumista, ja ihmissilmä havaitsee ne yleensä melko helposti. Roskapostit ovat todennäköisesti suurimpia merkityksettömien kommenttien syyllisiä.

2. Manuaaliset kommentit

Tällöin ihmiset palkataan lähettämään kommentteja manuaalisesti sivustoille. Kommenttien laatu voi vaihdella räikeästi ilmeisestä keskusteltavissa olevaan, mikä tietysti aiheuttaa suurta päänsärkyä jokaiselle, joka yrittää hävittää roskapostin sivustoltaan. Nämä sisältävät melkein aina linkit kommentteihin, ja ne voivat olla hiukan tiukempia kuin robotit (olemme nähneet kommentteja, joissa kyseenalaiset linkit on lisätty kommenttitekstin tyhjiin tiloihin).

3. Trackback- ja Pingbacks-ohjelmat

Googlen määrittelemänä, trackback on ”yksi kolmesta linkback-menetelmän tyypistä, jonka avulla verkkosivustojen tekijät voivat pyytää ilmoitusta, kun joku linkittää johonkin heidän asiakirjoistaan”. Tarkoituksiamme varten voit olettaa, että pingbackit ovat oleellisesti sama asia. Olet todennäköisesti nähnyt palautuksia aiemmin. Ne ovat linkkiluettelona, ​​tyypillisesti blogitekstin kommentti-osiossa tai sen alla. Roskapostittajien tarkoituksiin tavoite on yksinkertainen – mainitse blogin viesti omassa viestissään ja hanki linkki takaisin.

Jokainen näistä roskapostityypeistä on ongelmallinen, ja saat usein enemmän kuin yhden luokan. Yhdessä he voivat tukkia kommenttiosi ja aiheuttaa kaikenlaisia ​​ongelmia.

Kuinka kommentti Roskapostit vaikuttavat WordPress-sivustoosi

Seuraa roskapostia

Roskapostin lähettäjät käyttävät seurantalaitteita linkkien luomiseen takaisin epäolennaisiin sivustoihin.

Voit pitää roskapostia pelkästään häiritsemisenä. Kuitenkin, jos jätetään tarkistamatta, sillä voi olla negatiivisia vaikutuksia verkkosivustollesi. Kommenttivirhe voi tarjota lukijoille huonon käyttökokemuksen lisäksi myös haittaa sivustollesi monella tavalla ja aiheuttaa:

 • Hakukoneiden sijoitusten menetys. Google kohdistaa sivustosi huonot linkit sijoitusta varten jopa kommentteihin.
 • Mahdolliset riskit lukijoillesi. Roskapostikommenttien linkit voivat johtaa haitallisiin sivustoihin.
 • Sivuston nopeuteen ja latausaikaongelmat. Liian monet kommentit voivat ylikuormittaa WordPress-tietokantaa ja hidastaa sivustosi.

Jokainen blogi, joka mahdollistaa kommentoinnin, on herkkä roskapostille. Ainoa tapa suojata sivustoasi ja lukijoitasi on toimintasuunnitelma sen vähentämiseksi ja torjumiseksi.

Kuinka torjua WordPressin kommentti Roskapostia

Vaikka kommentti roskapostia ei voida välttää, on hyviä uutisia. Voit torjua tätä häiriötä moderoimalla kommenttejasi ja hyödyntämällä niitä WordPressin sisäänrakennetut työkalut.

Varmista ensin, että olet ottanut kommenttien moderoinnin käyttöön. Näin voit hyväksyä kommentit ennen kuin ne julkaistaan ​​sivustollesi. Jos sinulla ei ole aikaa tarkistaa jokaista kommenttia, voit asettaa parametrit useiden tekijöiden perusteella. Esimerkiksi alla Asetukset> Keskustelu sinä pystyt:

 • Merkitse kommentti roskapostiksi linkkien lukumäärän perusteella.
 • Musta lista kommentoi vastauksena aiempaan roskapostiin.
 • Poista trackbacks ja pingbacks käytöstä.
 • Salli vain rekisteröityneiden käyttäjien lähettää kommentteja.

Älä unohda oletusarsenaalisi suurinta aseta: plugins. On olemassa paljon upeita ilmaisia ​​ja avoimen lähdekoodin laajennuksia, joita voit lisätä WordPress-asennukseen tarkistaaksesi kommentit ja suodattaaksesi kaiken, mikä näyttää roskapostilta.

Vähennä kommentti roskapostia WordPress-sivustossasi laajennuksella

Yksi parhaimmista asioista WordPressin käytössä on kuinka helppo mukauttaa. Blogikommenttien suhteen voit käyttää roskapostin torjunta-WordPress-laajennuksia suojauksen lisäämiseen. Tässä on kolme laajennusta, joiden avulla voit hallita kommentti-roskapostiasi.

1. Akismet

akismet roskapostin torjuntaa

Kuinka emme voineet mainita Akismettia? Tämä laajennus asennetaan oletuksena WordPress-blogeihin, ja sitä voidaan käyttää ilmaiseksi henkilökohtaisille bloggaajille (kaupallinen kuukausitilaus on 5 dollaria kuukaudessa ja yritysratkaisut saatavana 50 dollaria kuukaudessa)..

Käyttäessäsi Akismetin kaltaista “kaikki” spam-ratkaisua, sinun on hyväksyttävä, että jotkut oikeutetut kommentit voivat merkitä roskapostiksi. Se on yksinkertaisesti kustannuksia bloggaamisesta ja automaattisen roskapostin estäjän käytöstä. Aihe johtuu pääasiassa ihmisten roskapostittajista. Yhden käyttäjän roskaposti on toisen henkilön laillinen kommentti, joten jos ihmiset eivät pääse sopimukseen 100% ajasta, mitä mahdollisuutta liitännäisellä on?

kuitenkin, Akismet tekee suurimmaksi osaksi hienoa työtä. Se pitää valtavan määrän roskapostia blogissani, ja vain satunnaiset oikeutetut kommentit on pyydetty pois. Lisäksi se huolehtii myös trackback-roskapostista – valtava bonus.

Avainominaisuudet:

 • Estää kommentit ja seurantasähköpostin.
 • Tarkistaa kaikki kommentit automaattisesti.
 • Kommenttihistoria, jotta voit tarkistaa, mitä lisäosat tai valvojat ovat estäneet kommentit.
 • Sisältää “Hylkää” -asetukset pahimman roskapostin automaattiseksi estämiseksi.

Hinta: Akismet on ilmainen laajennus, ja se voidaan jo asentaa blogiisi.

Hanki Akismet

2. Roskapostin torjunta

roskapostin torjunta

Tämä liitännäinen käyttää hunajapotti-tekniikkaa robotin loukkuun näkymättömästi. Ihmiset eivät näe captchasia, mutta robotit näkevät ne, ja heidät jäävät sitten roskapostiksi. Antispam Bee toimii palomuurina estämään sekä automaattinen että kohdennettu roskapostit. Koska se estää näitä kommentteja ennen kuin ne pääsevät tietokantaasi, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että ne hidastavat sivustoasi.

Avainominaisuudet:

 • Estää seurannan ja pingbackin roskapostin.
 • Estää roskapostin sivuston edessä, joten se ei koskaan löydy WordPress-tietokantaan.
 • Toimii kaikkien tärkeimpien muotojen rakennustyökalujen kanssa.

Hinta: Antispam Bee on ilmainen laajennus.

GET AntiSpam Bee

3. Titan roskapostin torjunta

titaanin roskapostin torjunta ja tietoturva WordPress-laajennus

Roskapostin torjunta käyttää näkymättömiä captchas-sovelluksia estämään kaikki spamot robotit kommentteistasi. Pro-versio estää myös manuaalisesti lähetetyn roskapostin. Vaikka tämä laajennus on hieno työ pysäyttääksesi ei-toivotut kommentit, se ei kuitenkaan suojaa muun tyyppisiä lomakkeita sivustossasi. Tämä tarkoittaa, että haluat ehkä käyttää tätä laajennusta jonkun muun kanssa saadaksesi ylimääräisen lomakesuojauksen. Se on kuitenkin edelleen erinomainen kevyt vaihtoehto.

Etsitkö lisää suojavaihtoehtoja? Anti-Spam Pro sisältää lisätyt asetukset manuaaliseen roskapostisuojaukseen, jotta voit edelleen estää automaattisesti kommentteja, jotka sijoittuvat korkealle roskapostin pisteasteikolle (joissa on enemmän kuin asetettu lukumäärä linkkejä, sanoja tai merkittyjä roskasanoja).

Avainominaisuudet:

 • Estää seurantatiedot oletuksena.
 • Estää automaattisen roskapostin pääsyn WordPress-tietokantaan.
 • Pro-versio estää manuaalisen roskapostin.

Hinta: Roskapostin esto on ilmainen, ja pro-versio on saatavana hintaan 25 dollaria.

Hanki Titanin roskapostia

4. WPBruiser

wp bruiser WordPressin roskapostin torjuntaohjelma

WPBruiser lupaa toimivan siitä, kun asennat sen. Tämä laajennus yhdistää raa’an voiman hyökkäyssuojauksen kommenttien roskapostin estämiseen. Voit käyttää sitä kaikkien lomakkeidesi suojaamiseen, eikä lukijoidesi tarvitse koskaan käyttää captchaa. Kaiken kaikkiaan se on kattava ja käyttäjäystävällinen vaihtoehto.

Avainominaisuudet:

 • Sisältää raa’an voiman hyökkäyssuojan.
 • Voit estää haitalliset IP-osoitteet.
 • Yhteensopiva WordPress Multisite -sovelluksen kanssa.
 • Tarjoaa laajennuksia, jotka toimivat kaikkien tärkeimpien lomaketyökalujen kanssa.

Hinta: WPBruiser on ilmainen laajennus, jossa on valinnaiset laajennukset.

Hanki WPBruiser

5. Piilota jäljitys

Tämä viimeinen laajennus on erittäin suoraviivainen, koska se tekee vain sen, mitä otsikossa todetaan – piilottaa palautukset. Vaikka voit poistaa seurantalaitteet kokonaan käytöstä, kannattaa piilottaa ne vain, jos haluat seurata, ketkä linkittävät sinuun. Tämä laajennus poistaa palautukset käyttöliittymästäsi, mutta silti antaa sinun nähdä ne WordPress-kojelaudassa.

Hinta: Piilota trackbacks on täysin ilmainen.

Piilota jäljitys


Kommenttivirhe on yksinkertainen tosiasia Internetissä, ellet aio poistaa kommentteja kokonaan käytöstä. Sivustosi suojaaminen sopimattomilta kommentteilta on ratkaisevan tärkeää sen yleisen terveyden ja suorituskyvyn kannalta. Poistamalla roskapostikommentit voit pitää tietokannan selkeänä, ylläpitää vankkaa käyttökokemusta ja parantaa sitoutumista.

Onko sinulla kysyttävää roskapostin hallinnasta WordPress-sivustolla? Tai vinkkejä luetteloon lisäämiseksi? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map