Pro-työnkulkujen käyttöönotto nyt, kun WordPress on kaikki kasvanut

Muistan perustavani ensimmäisen WordPress-blogin. Vietin tunteja seuraamalla oppaita verkossa ladataksesi WordPressin, yrittäen ladata sen uudelleen ja selvittää sitten miten perustaa tietokanta.


Otin vain FTP: n jokaisen muutoksen suoraan live-palvelimelle ja toivoin, että blogi ei mennyt pimeäksi, jos kirjoitin väärin kysymysmerkin.

WordPress on kasvanut väliin. Massiiviset mediayritykset käyttävät WordPressiä päätapanaan kommunikoida maailman kanssa. Siirry Tech Crunchiin tai New Yorkeriin ja katso lähde-html. Huomaat, että verkkosivusto on rakennettu WordPressin avulla. Beyonce? Jep. Hän kaivaa WordPressiä.

Samalla WordPressillä on tämä kauhea maine kehittäjien keskuudessa. Stereotyyppi on käsikirjoittajien lataamalla tiedostoja FTP: n kautta, käyttämättä versiohallintaa ja yleensä luopumasta jokaisesta ihmiskunnan tiedossa olevasta ohjelmistokehityksen järkevästä periaatteesta..

Ilmeisesti se ei ole oikeudenmukainen syytös. WordPress on kasvanut. Se on tulossa täysivaltainen REST API Tämä vuosi. Voit nyt asentaa WordPressin ja riippuvuudet komentoriviltä käyttämällä WP-CLI.

WordPress-kehittäjät ja teeman suunnittelijat kasvavat. Roots.io on esimerkki WordPress-projektien kohtelusta kuten kaikista vakavista ohjelmistokehitysprojekteista. He eivät sekoita vetämällä ja pudottamalla FTP-tiedostoja. Sen sijaan he käyttävät git versionhallintaan ja capistrano käyttöönottoon.

Joel of Fog Creek Software kirjoitti kuuluisasti 12 askelta parempaan ohjelmistoon, ja yksi niistä oli ongelma- tai virheseuranta. Hän on oikeassa. On vaikea muistaa kaikkia erilaisia ​​ominaisuuspyyntöjä ja virheitä päässäsi. Vielä vaikeampi on muistaa kaikki virheen toistamisen vaiheet, mitä käyttäjä odotti ja mitä he todella saivat.

Myös työpöydälläsi on vain niin paljon postitse kirjoitettavia seteleitä. WordPress itse käyttää Trac sen ongelmanseurantalaitteena. Olen työskennellyt Redmineen, toisen avoimen lähdekoodin kyselyseurannan ja projektinhallintatyökalun kanssa, koska olen Planiossa, joka tarjoaa isännöidyn Redmine- ja git-isännöinnin.

Tyypillinen ongelma-seurannan käyttötapa

Joten kuvittele, että rakennat uuden WordPress-laajennuksen. Sinulla on pieni työryhmä – kehittäjä tai kaksi, suunnittelija ja liikemies.

Et ole enää vain yhden ihmisen joukkue. Et kaikki työskentele yhdessä paikassa, koska etätyö on mahtavaa, ja pohjoisella pallonpuoliskolla ei ole niin hauskaa talvella.

Käyttäjä lähettää sähköpostiviestin, jossa sanotaan, että laajennus “ei toimi”. Jos olet todella onnekas, saat kuvakaappauksen, joka sisältää virheilmoituksen “ei toimi”.

Välität sähköpostin ympäri. Joku lähettää sähköpostia lähettämällä kysymyksen siitä, mitä selainta he käyttivät, ja yhtäkkiä sinulla on 12 sähköpostin Gmail-säie. Täällä on muutamia ongelmia, ja kysymysseurannat auttavat sinua ratkaisemaan nämä ongelmat.

Jokaisen korjattavan virheen kolme kriittistä kappaletta

Ensimmäinen on, että tarvitset todella kolme asiaa jokaisesta virheraportista:

 1. Mihin toimiin käyttäjä ryhtyi, mikä johti virheeseen?
 2. Mitä käyttäjä odotti näkevänsä?
 3. Mitä käyttäjä todella näki?

Sinun on voitava toistaa virhe, koska on todella vaikea korjata virhe, jota et näe toiminnassa. Toiseksi sinun on varmistettava, että virhe on itse asiassa virhe tai onko käyttäjä odottanut jotain, mitä ohjelmistosi ei tarjoa.

Tässä on toinen tapa laittaa se:

Ja et voi torjua virheestä ilmoittavaa henkilöä klassisella rivillä: “Se ei ole vika. Se on ominaisuus!”Jos et tiedä mitä henkilö odotti sen sijaan.

Käyttämällä ongelmaseurantaa, kuten redmine tarkoittaa, että sinulla on standardoitu tapa vastaanottaa nämä tiedot.

On yksi tapa, jolla voit varmistaa, että tehtävä ei koskaan suoriteta: ehdotti epämääräisesti, että ryhmän tulisi tehdä jotain sen suhteen. Ellei sitä ole osoitettu yhdelle ”omistajalle”, sitä ei vain tehdä.

Päivitysseuranta pakottaa sinut määrittämään ongelman yhdelle henkilölle milloin tahansa, joten tiedät aina, kuka omistaa tällä hetkellä virheen tai tehtävän. Samanaikaisesti asiat käyvät läpi eri tilojen, kuten ”In progress”, “QA / Testing” tai “Ready to Deployment,” työnkulun..

Useimmat jäljittäjät antavat sinulle raportteja ongelman nykytilan perusteella, joten näet meneillään olevan työn nykyisen määrän ja tehtävän jäljellä olevan määrän. Voit jopa luoda burndown-kaavioita, joita suositaan ketterissä metodologioissa.

Integroi Git tiiviisti projektijohtamisen työnkulkuun

Kuten edellä mainitsimme, gitin käyttäminen WordPress-kehitysprosessissa helpottaa elämääsi paljon, kun asiat menevät pieleen. Git antaa sinulle kelauspainike koodillasi, ja voit luoda useita rinnakkaisia ​​versioita sivustostasi.

Aina kun “sitoudut” uuden koodin git-arkistoosi, luot luonnollisen pisteen keskustellaksesi kooditietokannan muutoksesta. Lisäksi mielestäni on helpompaa keskustella ongelmista todellisen sitoutuneen koodin perusteella kuin pelkkien epämääräisten ideoiden sijaan.

Siellä kysymysseurantajat loistavat, koska esimerkiksi Redmine on integroitu tiukasti gitin tai svn: n kanssa. Voit nopeasti nähdä, kuka sitoutui asioihin, ja keskustella sitten niistä.

Luo järjestelmä WordPress-kehitystä varten

Aiheiden seurantaohjelma auttaa sinua skaalaamaan muutakin kuin vain itsesi. Voit olla varma, että ongelmat eivät liuku halkeamien läpi.

Planiossa suurin osa asiakkaistamme käyttää isännöimäämme Redmine-ohjelmaa ohjelmistokehitysprojektien, mukaan lukien WordPress-projektien, seurantaan. He seuraavat vikoja, uusia ominaisuuksia ja tulosteita versionhallinnan yhteydessä.

Redmine, kuten WordPress, on avoimen lähdekoodin versio, joten saat etuna, että et ole lukittu omistusohjelmiin. Ja kuten WordPress, voit ulkoistaa isännöinnin meille kaltaiselle henkilölle Planiossa tai asentaa sen itse, jos haluat Redmine.org.

Sinulle

Joten – miten hallitset työnkulkuja? Oletko kokeillut Redmine? Haluaisimme kuulla alla olevat ajatuksesi ja kommenttisi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map