Pitäisikö sinun valita ilmainen tai premium-WordPress-teema

Pitäisikö sinun valita ilmainen tai premium-WordPress-teema

Jos olet vasta aloittamassa uutta projektia, voi olla vaikea päättää, valitaanko ilmainen tai premium-WordPress-teema. Vaikka premium-teemoja pidetään yleensä korkeampana valintana, tämä ei oikeastaan ​​aina ole niin.


Tässä artikkelissa vertaamme ilmaisia ​​ja premium-teemoja hinnan, tuen, tietoturvan ja päivitysten, käytettävyyden ja laadun kriteereihin. Harkitsemme myös freemium-teeman valinnan etuja. Aloitetaan siis …

Rahan arvo

Kaikki yhteensä

Hinta on ilmeinen ero valittaessa joko ilmainen tai premium-WordPress-teema. Monet vasta aloittelevat ihmiset ovat varovaisia ​​maksamaan uudesta teemasta, kun he eivät tiedä, toimiiko heidän projekti todella.

Vaikka ilmainen teema on alun perin ”ilmainen”, tosiasia on, että jos haluat luoda ammattimaisen tai tuottoisan verkkosivuston, joudut todennäköisesti tekemään ostoksia muualta. Ilmaisissa teemoissa ei yleensä ole laajoja ominaisuuksia. Joten voi maksaa sinulle yli premium-teeman hinnan, kun päivität verkkosivustosi tarvittavilla premium-laajennuksilla, joita tarvitset täysin tehokkaaseen verkkosivustoon.

Premium-teemoissa on usein myös lukuisia piilotettuja lisäominaisuuksia, mikä tekee niistä hyvää vastinetta rahalle. Monissa premium-teemoissa on jo mukana olevat premium-laajennukset. Esimerkiksi oman teemamme Total mukana on Visual Composer, Slider Revolution ja muut, mukana ilman lisäkustannuksia (plus teemapäivitykset ovat ilmaisia ​​elämää varten).

ThemeForest tarjoaa valikoiman hosting- ja verkkotunnustarjouksia, jos ostat jonkin heidän premium-teemoista. Tai jos liittyt teemakerhoon, kuten WPMU DEV, saat pääsyn moniin erilaisiin lisäosiin, kuten plugins, tuki, turvallisuus ja paljon muuta.

Suosituin vinkki: Tutki tarkalleen, mikä teema sisältyy, ennen kuin lataat sen, jotta vältyt pettymiltä ja ylimääräisiltä kuluilta.

Tuki kehittäjiltä

Tuki

Yksi räikeimmistä vastakohdista ilmaisten ja premium-teemojen välillä on tarjolla oleva tuki. Ilmaisten teemojen kehittäjillä on erittäin rajallinen budjetti. Tämä voi johtaa siihen, että he eivät pysty tarjoamaan välitöntä korkealaatuista tukea. Vaikka apua on yleensä saatavana, ympäri vuorokauden auki oleva palvelu ei yleensä ole palveluvapaa teema.

Premium-teemoilla on kokonaisuutena joko suurempia kehittäjätiimejä, parempia tukijärjestelmiä tai näiden yhdistelmä. Yleensä tarjotaan laajoja video-oppaita ja dokumentaatiota, foorumeita ja sähköpostituki, ja monet tarjoavat apua ympäri vuorokauden. Joten jos sinulla on verkkoyritystä tai sinulla ei ole laajaa WordPress-kokemusta, premium-teema, jolla on huipputuki, voi olla tapa.

Suosituin vinkki: Tarkista aina, kuinka teemaa tuetaan, ennen kuin teet lopullisen päätöksen.

Verkkosivun suojaus ja päivitykset

WordPress-arkisto

Yleisesti oletetaan, että premium-teemat ovat turvallisempia kuin ilmaiset teemat. Näin ei kuitenkaan aina ole.

Ilmaisia ​​WordPress-teemoja WordPress-arkisto käydä läpi tiukka tarkistusprosessi. Tämä varmistaa, että arkistossa olevat teemat ovat korkeatasoisia ja että turvaelementit ovat tärkein osa kriteerejä.

Premium-teemoja voi olla enemmän sekoitettuja laukkuja, joissa on turvallisuus, koska kuka tahansa voi luoda premium-teeman ja myydä sen. Jos kuitenkin ostat teeman hyvämaineisilta kehittäjiltä tai tunnetulta teemakaupasta (kuten Themeforest, StudioPress, Anariel Design, Elegant Themes jne.), Sinun pitäisi voida nukkua helposti.

Tunnettujen kehittäjien premium-teemat ovat kaiken kaikkiaan turvallisimpia teemoja. Näillä yrityksillä on suuret budjetit ja lukuisia turvallisuuteen keskittyviä kehittäjiä. Virheet löydetään ja korjataan nopeasti, koska tietoturvaloukkaukset saattavat vaikuttaa vakavasti teeman tulevaan myyntiin.

Premium-teemoja päivitetään yleensä säännöllisemmin. Päivitykset ovat usein vastaus WordPress-ydinmuutoksiin ja viimeisimpiin tietoturva-aukkoihin. Päivitysjakso ei yleensä ole yhtä säännöllinen tai yhdenmukainen ilmaisten teemojen kanssa. Joten mitä vanhempi teema tulee, sitä avoimempi se on tietoturvaloukkauksiin.

Suosituin vinkki: Osta aina korkealaatuisia teemoja hyvämaineisista lähteistä ja ilmaisia ​​teemoja WordPress-arkistosta varmistaaksesi korkealaatuisen, turvallisen teeman.

Teeman suunnittelun laatu ja toimivuus

ThemeForest

Suunnittelun laatu voi vaihdella suuresti ilmaisen tai premium-WordPress-teeman välillä. Kaiken kaikkiaan suositut premium-teemat tarjoavat korkeamman laadun. Suunnittelut ovat ammattilaisia ​​ulkoasussaan ja estetiikassaan, edistykselliset ominaisuudet ja toiminnallisuus ovat sisäänrakennettuja, ja keskitytään käytettävyyteen.

Joitakin premium-teemoja menee liian pitkälle, mukaan lukien joukot toiminnallisuuksia, joita laajennukset palvelevat paremmin. Tämä aiheuttaa teeman paisumisen, hidastaa sivustosi ja vaikuttaa sen suorituskykyyn. Ja jos päätät vaihtaa teemoja tulevaisuudessa, sisällön siirtäminen ei ole helppoa prosessia.

Toinen huomioitava asia valittaessa ilmaisen tai premium-WordPress-teeman välillä on se, että et ehkä tarvitse monia toimintoja, joita monet premium-teemoista tarjoavat. Jos valitset kevyen ilmaisen teeman, voit helposti asentaa muutaman WordPress-laajennuksen tehdäksesi vaikuttavia parannuksia. Sijoittamalla sivunmuodostajaan ja muihin edistyneisiin laajennuksiin voit päivittää nopeasti sivustosi ulkoasua ja lisätä tarvitsemiasi lisäominaisuuksia..

Suosituin vinkki: Lue teemaarvostelut saadaksesi hyvän käsityksen teeman laadusta ja kokonaissuorituskyvystä.

Käytettävyys

Kaksikymmentäseitsemäntoista

WordPress-teeman käytettävyys on erittäin tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon valittaessa uusi teema WordPress-verkkosivustoosi. Valitettavasti sivuston luojaten ja sivuston käyttäjien käytettävyys voi olla jotain, josta puuttuu ilmainen teema. Jos sinulla on rajoitetusti kokemusta WordPressin käytöstä, tämä saattaa toimia sinun eduksesi. Ilmaisten teemojen yksinkertaisuus ja ominaisuuksien puute tekevät niistä nopeasti ja helpoksi asentaa.

Premium-teemakehittäjät keskittyvät yleensä teemojen suunnitteluun, joilla on vaikuttava käytettävyys sekä etu- että takaosassa. Ensiluokkainen käytettävyys säästää paljon aikaa ja vaivaa, kun työskentelet sivustollasi. Ja mikä tärkeintä, se antaa sinun nauttia mukauttamisprosessista. Vierailijoidesi tehokas ja menestyvä käyttökokemus lisää myös käyttäjän aikaa sivustossa ja parantaa sivustosi tuloksia.

Suosituin vinkki: Tutustu teemademoihin saadaksesi vierailijoiden käyttökokemuksen.

Viimeiset ajatukset ilmaisesta tai premium-WordPress-teemasta

Vielä etkö ole varma siitä, maksaako premium-teema sinulle get-go-palvelusta? Silloin freemium-teema voi olla hyvä valinta sinulle. Freemium-teema on ilmainen teema, jota voidaan päivittää milloin tahansa. Tämä tarkoittaa, että jos päätät jossain tulevaisuuden vaiheessa, että tarvitset premium-teeman lisäominaisuuksia ja toiminnallisuuksia, voit helposti vaihtaa premium-versioon ilman, että sinun tarvitsee todella siirtää uutta teemaa.

Sinulla pitäisi nyt olla hyvä idea siitä, mitä ilmaisia ​​ja premium-WordPress-teemoja tarjoaa. Kumpi vaihtoehto on, varmista, että teet tutkimuksesi. Ja lataa teema aina hyvämaineisesta lähteestä.

Valitsetko ilmaisen tai premium-WordPress-teeman projektiisi? Vai onko freemium-teema paras vaihtoehto sinulle? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map