Pitäisikö sinun tehdä sovellus WordPress-yrityksellesi?

Pitäisikö sinun tehdä sovellus WordPress-yrityksellesi

Tämä kysymys tulee esiin melko vähän, ja se riippuu täysin vastauksistasi muutamiin lisäkysymyksiin.


Mobiilisovelluksen luominen vain siksi, että luulet sen olevan uusi liiketoiminnan trendi, ei ole hyvä idea. Mobiilisovellukset voivat paitsi kallistua, mutta myös usein vaikeuttavat prosessia asiakkaillesi.

Esimerkiksi ravintolassa saattaa olla jo kuponkeja-sivu ja varauslinkki mobiilisivustollaan. Joten mikä olisi järkeä pakottaa asiakkaat lataamaan sovellus, joka tekee saman asian?

Joten sinun pitäisi tehdä sovellus täydentämään WordPress-yritystäsi? Katsotaanpa.

Sinulla pitäisi jo olla reagoiva WordPress-verkkosivusto

Jos et tällä hetkellä työskentele mobiililaitteille reagoivan WordPress-sivuston kanssa, on nyt aika hankkia sellainen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että verkkosivustosi napsahtaa paikalleen ja tekee käyttäjäystävällisemmistä painikkeista, kuvista ja kirjasinkokoista, kun niitä tarkastellaan tablet-laitteella tai älypuhelimella.

Jos et ole varma siitä, reagoiko verkkosivustosi, siirry Google Mobile-Friendly -testi, liitä URL-osoitteesi ja paina Suorita testi painiketta. Google kertoo, onko sivustosi mobiiliystävällinen.

Jos näin ei ole, suosittelen uuden WordPress-teeman löytämistä (suosittelemme tietysti Total WordPress -teemaa, koska se on juuri se – koko paketti, mukaan lukien reagoiva, RTL-valmis ja SEO-ystävällinen). Muuten hakutuloksesi kärsivät.

Seuraava vaihe on nähdä reagoiva WordPress-sivustosi puhelimella ja tablet-laitteella. Katso käyttöliittymä ja katso, onko siinä kaikki ominaisuudet, joita haluat mobiilisovelluksesta.

Joskus sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä rahaa mobiilisovelluksesta, varsinkin kun se vaatii asiakkaita ottamaan ylimääräisen vaiheen sovelluksen lataamiseen.

Onko tarvitsemasi ominaisuus, jota voidaan tehdä paremmin mobiilisovelluksella?

On paljon mobiilisovelluksen ominaisuuksia, joita et yksinkertaisesti voi kopioida reagoiville mobiilisivustoille. Esimerkiksi yksi yleisimmistä ominaisuuksista, joita näet, on palkitsemisohjelma. Jotkut yritykset linkittävät palkkiot luottokortteihin, kun taas toiset tekevät ainutlaatuisia asiakaskoodeja, jotka voidaan skannata aina rekisterissä.

Toinen ominaisuus, jonka olen nähnyt mobiilisovelluksissa, on varausjärjestelmä. Suurin osa ajasta reagoivilla verkkosivustoilla varausprosessi muuttuu paljon monimutkaisemmaksi kuin sen pitäisi olla. Esimerkiksi Chipotle loi sovelluksen, jonka avulla ihmiset voivat tehdä tilauksiaan sovelluksen kautta, jolloin he voivat ohittaa rivin saapuessaan. En voi kuvitella vastaavaa verkkosivustoa, joka tarjoaa samat ominaisuudet.

Suuri mobiilisovellusominaisuus, jota et voi kopioida reagoivan WordPress-sivuston kanssa, on push-ilmoitus. Ei vain, mutta push-ilmoitus on yleensä yksi suurimmista rahaa tuottajista, kun kyse on mobiilisovelluksista.

Olisiko mobiilisovelluksesta hyötyä asiakkaillesi?

Okei, joten olet päättänyt, että haluttu ominaisuus voidaan tehdä vain mobiilisovelluksella.

Nyt kysymys on: auttaako tämä ominaisuus todella asiakkaitasi?

Lähetät push-ilmoituksilla arvokkaita kuponkeja tai joukon mainoksia, joista asiakkaat eivät välitä?

Onko palkitsemisohjelma tarpeeksi kätevä ja arvokas, jotta asiakkaat voivat harkita mobiilisovelluksen lataamista ja jatkuvaa käyttöä?

Onko sinulla keino markkinoida sovellusta?

Jos et saa käyttäjiä lataamaan mobiilisovellusta, ei ole mitään syytä, että sinulla olisi mobiilisovellus. Olen nähnyt useiden pienten vähittäiskaupan yritysten tekevän vaikuttavia sovelluksia. Minulla oli golfkenttäasiakas, joka teki sovelluksen ja postitti kyltin lataamisen eduista pro-kaupassa.

Kaverilla oli jopa QR-koodi nopeaa skannausta ja lataamista varten. Ainoa ongelma oli, että jotkut pro-shop-työntekijät eivät koskaan maininneet merkkiä.

Yksi työntekijä kuitenkin selitti sovelluksen edut jokaiselle golfarille. Mielenkiintoista oli, että voimme viitata aikaan, jolloin ihmiset latasivat sovelluksen, kun tämä työntekijä työskenteli. 90% latauksista tuli siitä, kun kyseinen henkilö toimi pro-shopissa.

Lyhyesti sanottuna sinun on oltava valmis suunnitelmaan markkinoida sovellustasi.

Joskus WordPress-sivusto on rakennettu blogia tai verkkopalvelua varten, jolla on käyttäjiä ympäri maailmaa. Tällöin sinulla on enemmän digitaalisesti keskittynyttä markkinointitoimintaa.

Tähän voi kuulua:

 • Sähköposti markkinointi
 • Google-mainokset
 • Facebook-viestit
 • bloggaaminen

Paikalliset yritykset, joilla on mobiilisovellus, eivät kuitenkaan halua käyttäjiä ympäri maailmaa. Yrität vain vakuuttaa nykyiset ja uudet asiakkaasi lataamaan sovelluksen.

Tämä tarkoittaa, että suurin osa sovellusmarkkinoinnista riippuu sinusta ja työntekijöistäsi. Sähköpostimarkkinointi, sosiaalinen media ja paikalliset mainokset tulevat hyödyllisiksi, mutta seuraavat markkinointialueet antavat tai vähentävät sovelluksesi lataavien lukumäärää:

 • Koulutetut työntekijät, jotka osoittavat ihmisille, kuinka sovellus ladataan
 • Jonkinlainen kirjautumisbonus, kuten BOGO
 • Rekisterissä oleva kyltti QR-koodilla ja verkkosivustosi maininta (koska monet ihmiset eivät osaa käyttää QR-koodeja)
 • Hyvin harkittu digitaalisen markkinoinnin suunnitelma

Kuinka muuttaa WordPress-verkkosivustosi sovellukseksi

Tietysti lisäosalla! Kaksi suosittua tapaa muuntaa nykyiset WordPress-sivustot mobiilisovelluksiksi ovat MobiLoud ja AppPresser.

Ainoa ongelma, joka minulla on näiden WordPress-sovellusmuuntajien kanssa, on, että tulokset eivät eroa paljon reagoivasta verkkosivustosta. Muuntimet näyttävät tuottavan mobiiliystävällisiä painikkeita ja välilehtiä, mutta jos sinulla on jo tämä reagoivassa verkkosivustossa, teet siitä käytännössä monimutkaisempaa, koska heidän on sitten ladattava sovellus sovelluskaupasta.

Se on kuitenkin näiden muuntolaajennusten paljain luusto-ominaisuudet.

Esimerkiksi MobiLoud antaa sinulle esimerkiksi push-ilmoituksia ja sovelluksen lisäominaisuuksia, jotka alkavat 69 dollarista kuukaudessa. Suuri kysymys on, onko hinnoittelu kannattava vai ei, joten on tärkeätä tarkistaa, mitä ominaisuuksia saat, ja ottaa huomioon, aiotko ansaita rahaa sovelluksella.

Esimerkiksi MobiLoud-premium-versio saattaa tosiasiassa olla parempi vaihtoehto kuin yksi jäljempänä edistyneemmistä omistautuneista sovellusrakentajista..

Miksi?

 • Aloituspaketti on 120 dollaria kuukaudessa. Se kuulostaa jyrkältä pienyritykselle tai käynnistykselle.
 • Mutta suurin osa alla olevista edistyneistä sovelluskehittäjistä ei aio säästää paljon rahaa.
 • Ja MobiLoud takaa, että ylläpidät WordPress-sivustosi nykyistä tuotemerkkiä.
 • Sitten 120 dollarin kuukausimaksulla saat push-ilmoituksia.

Se vie jonkin verran testausta, mutta seuraava hot dog -skenaario ei ole harvinainen:

 • Hot dog -jalustasi myy noin 100 koiraa lounastapahtuman aikana.
 • Jokainen hot dog antaa sinulle voiton 3 dollaria.
 • Tämä tarkoittaa, että tarvitset vain 40 enemmän asiakkaita kuukaudessa perustellaksesi 120 dollaria kuukaudessa.
 • Koska push-ilmoitukset voidaan lähettää sijainnin perusteella tietyn ajan kuluessa, 40 asiakasta kuukaudessa näyttää täysin toteutettavalta (etenkin koska voisit luoda rajoitetun ajan tarjouksia ruuhka-aikoina).

Siksi sinun on ymmärrettävä, mitä sovellus aikoo tehdä sinulle ja onko kyseisistä push-ilmoituksista arvoa sinulle ja asiakkaillesi.

Tämä 120 dollaria kuukaudessa voi olla kohtuutonta blogille, joka myy vain kourallinen e-kirjoja kuukaudessa, joten se riippuu täysin yrityksestäsi ja markkinoinnissa tekemästäsi työstä.

Lisää edistyneitä sovellusrakentajia upeilla työkaluilla

Nämä vaihtoehdot eivät muunna WordPress-sivustosi. Sen sijaan aloitat malleilla ja saat paljon enemmän ominaisuuksia, kuten iBuildApp tai BuildFire. Ja tietenkin Toptalin ja Upworkin kaltaisilla sivustoilla on tuhansia ammattitaitoisia kehittäjiä, jotka ovat valmiita auttamaan tuntihintaan.

Pitäisikö sinun tehdä sovellus WordPress-liiketoiminnan täydentämiseksi?

Selaa kysymysluetteloa päättääksesi, onko sovellus oikein vai ei:

 • Täyttääkö reagoiva sivustosi jo matkapuhelintarpeesi?
 • Onko ominaisuutta, joka voidaan tehdä paremmin mobiilisovelluksella?
 • Antaisiko sovellus sinulle rahaa?
 • Olisiko siitä hyötyä asiakkaillesi?

Sen jälkeen sinun pitäisi saada päätöksesi. Kerro meille, jos aiot tehdä sovelluksen WordPress-yritykseesi. Ja jos haluat lisää vinkkejä, tutustu oppaamme, kuinka WordPress-verkkosivustostasi voidaan tehdä sovellus.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map