Pitäisikö sinun osallistua seuraavaan paikalliseen WordPress-tapahtumaan?

Lyhyesti? Joo. Mutta se ei tarkoita kovin jännittävää viestiä, nyt? Silti, se on totuus ja jos olet tosissasi WordPressistä, voit hyötyä valtavasti siitä, että käyt paikallisissa tapahtumissa. Aion viettää tänään jonkin aikaa tutustumalla osallistumisen eduihin ja siihen, mitä voit odottaa päästäksesi kokemuksesta kokonaisuutena.


Yleiset edut

Matt Mullenweg WordCamp San Franciscossa

Ensinnäkin saatat yllättyä siitä, kuinka monta muuttajaa ja vakoilijaa tapaat tällaisissa konferensseissa. Kuten WordCamp brags, “Ei ole harvinaista tavata… puhujia, jotka esiintyvät kalliissa verkkoteollisuuden konferensseissa, kuten South by Southwest.”

Ja vaikka monet konferenssit eivät houkuttele isoja nimiä, joskus saat vielä parempaa. Saat tavata kaikenlaisia ​​web-suunnittelijoita ja -kehittäjiä, jotka työskentelevät kaikenlaisissa projekteissa, joista monet asuvat aivan omassa kaupungissa.

Ja jopa tapahtumissa, joissa ei ole tähtivoimaa, on syytä mennä vain koettamaan WordPress-paikallisyhteisöäsi “todellisimmassa” ja intohimoisimmassa muodossa. Näitä tapahtumia vetävät pääasiassa paikalliset ihmiset, jotka todella välittävät WordPressistä, eikä ole mitenkään mahdollista arvioida sitä hyötyä, joka on upottamisessa ympäristöön, joka on täynnä ihmisiä, jotka ovat kaikki kokoontuneet tarkoitukseen, josta olet kiinnostunut..

Älä pelkää, jos et kuitenkaan ole tarpeeksi kokenut. Suurin osa näistä tapahtumista on omalta osaltaan tervetulleita kaiken taitotason ihmisiin. Itse asiassa, jos olet uusi WordPress-ohjelmassa, osallistuminen tapaamiseen ihmisten kanssa, jotka ansaitsevat elantonsa siitä, voi olla vain motivaatio, jonka tarvitset siirtämään työsi seuraavalle tasolle.

Ja älä sekoita näitä yhteen tyypilliseen surkeaan, yritystoimintaan liittyvään yritystapahtumiisi. Useimmissa konferensseissa järjestetään jopa jälkipuolueita ja verkostoitumistapahtumia, joiden avulla voit tuntea osanottajasi entistä epävirallisemmassa ympäristössä. Tarvitsetko lisää syitä? Tajusit sen!

verkostoituminen

Sen lisäksi, että saat tietoa muilta ihmisiltä, ​​annat sen myös itse. Jos olet kehittäjä tai verkkosivustojen rakentaja, mikä on parempi tapa mainostaa palveluitasi kuin vuorovaikutus tuntemasi kiinnostuneiden ihmisten kanssa? Se on varma tapa hankkia yrityksiä.

Jos suunnittelet verkostoitumista, varmista ensin, että ankat ovat peräkkäin. Tämä tarkoittaa, että salkku parhaimmista teoksistasi on järjestetty etukäteen ja lähetetty jonnekin helposti muistettavan URL-osoitteen avulla, josta voit kertoa ihmisille. Tämä tarkoittaa käyntikorttien tulostamista, jos et ole jo tehnyt niin. Ja se tarkoittaa myös, että työskentelet esittely- ja hissipiirillä etukäteen, jotta et kompastu sanoihisi, kun on aika myydä palveluitasi.

Työn löytäminen

Tämä liittyy verkottumiseen, mutta ansaitsee oman osionsa samalla tavalla. Suurin osa kokouksista löytyvistä työmahdollisuuksista on keskusteluja yksitellen ihmisten kanssa, jotka tarvitsevat apua projektiinsa. Juuri tämän todellisen, kasvotusten tapahtuvan vuorovaikutuksen avulla sinulla on mahdollisuus todella houkutella potentiaalisia asiakkaita ja käyttää persoonallisuuttasi voittaaksesi heidät yli.

Mutta vaikka tällainen vuorovaikutus ei ole sinun juttusi, monet konferenssit lähettävät työmarkkinataulukoita, jolloin saat paremman yleiskatsauksen alueesi WordPress-kehitys- ja verkkosuunnittelumahdollisuuksista kuin mitä saisit jopa selaamalla samanlaisia ​​verkkomalleja. Se on erikoistunut, keskittynyt ja räätälöity läsnäolijoille.

Luennot

WordCamp-luennot

Konferenssit, kuten useimmat messut, tarjoavat merkittäviä asiantuntijoita sekä WordPressin kehittämisessä että käytössä. Nämä asiantuntijat luennoivat keskustelemalla siitä, kuinka he ovat rakentaneet uran ja miten he tekevät mitä tekevät. Kyky nähdä, kuinka he jatkavat tiettyjen haasteiden läpi tai kuinka he käyvät läpi työprosessin, on korvaamaton.

Saatat jopa päätyä oppimaan sellaisista verkkosuunnittelun näkökohdista, joita et koskaan ajatellut tutkia aiemmin. Joku koko prosessin asiantuntija saattaa lopulta paljastaa, että ongelmasi avain on paikassa, jota et olisi koskaan ajatellut etsiä. Esimerkiksi, jos olet aina keskittynyt enemmän web-kehityksen tekniseen puoleen, se voi auttaa osallistumaan esityksiin siitä, kuinka perinteisempiä graafisen suunnittelun menetelmiä voidaan soveltaa WordPressiin. Ja se on vain yksi esimerkki. Siellä on niin monia muita!

Talking Shop

Mutta älä usko, että olet vain suositeltavia esityksiä, joihin olet menossa – voit oppia paljon kaupastasi puhumalla osallistujien kanssa. Monet heistä saattavat olla yhtä tietoisia kuin palkintojen takana olevat ihmiset, ja jos sinulla on onni, saatat löytää uuden mentorin tai yhteistyökumppanin.

Ei ole parempaa tapaa oppia mitään taitoja kuin yksilöllinen vuorovaikutus. Eristäminen voi olla paljon vaikeampaa kuin silloin, kun sinulla on jotain auttamassa sinua. Tämänkaltaiset tapahtumat auttavat usein hankkimaan ystäviä, jotka voivat olla tuen lähteitä myöhemmin tiellä.

Tietoja uusista ominaisuuksista

Voit myös saada live-esityksiä WordPressin ja sen laajennusten uusimmista päivityksistä myös paikallisissa tapahtumissa. Löydät myös alttiisi WordPressin ominaisuuksille ja ominaisuuksille, joita et ole koskaan ajatellut käyttää, tai kolmansien osapuolien puitteille, joita et olisi koskaan nähnyt selittävän..

Kuinka löydän nämä tapahtumat?

WordCamp, joka on suurin nimi WordPress-yleissopimuksissa, pitää kymmeniä tapahtumia ympäri maailmaa, mikä kieltää tarpeen perustella sadojen matkustamista maan toiselle puolelle osallistuakseen yhteen. täysi WordCamp-aikataulu löytyvät heidän verkkosivuilta.

Yksi mielenkiintoisimmista ominaisuuksista WordCamp-tapahtumissa on Genius-palkki – kyllä, aivan kuten Apple Store -palvelussa -, joka toimii koko konferenssin ajan ja tarjoaa keskitetyn palvelupisteen kaikille WP-aiheisiin kysymyksiisi..

WordCamp -tapahtumat ovat yleensä melko edullisia – yleensä välillä 40–60 dollaria koko viikonloppuna – ja tällä hinnalla voin melkein taata, että näet massiivisen tuoton sijoituksellesi.

Jos haluat aloittaa pienemmänä, voit osallistua paikallisiin kokouksiin konferenssin sijaan. Niitä tapahtuu joka tapauksessa paljon useammin ja säännöllisemmin, joten kannattaa ehkä aloittaa yhdestä vain tästä syystä. Lisäksi ne ovat yleensä ilmaisia ​​- WordPress-säätiö maksaa järjestäjäpalkkiot monista heistä, mikä tarkoittaa, että heidän ei tarvitse siirtää kustannuksia sinulle. Joten jos haluat esikatsella paikallista WordPress-näkymääsi ilman, että tarvitset siitä taikinaa, voit tarkistaa yhden niistä.

WP Tapaa Montreal

Niitä on yli 1500 WordPress Meetup -ryhmät myös maailmanlaajuisesti. On todennäköistä, että kotisi lähimmässä väestökeskuksessa on yksi. Sivustona, yksi mielenkiintoisimmista ominaisuuksista Meetup on, että ne voidaan teemalla. Esimerkiksi monissa Meetup-ryhmissä järjestetään tapahtumia erityisesti erityisen kiinnostavien uusien ominaisuuksien esikatselemiseksi tai tietyn tyyppisten sovellusten kehittämiseksi. Joten jos sinulla on tiettyä aihetta, josta olet kiinnostunut, muista seurata kokoontumisaikatauluja nähdäksesi, tullaanko siihen pian.


Todellakin, jos sinulla on kiinnostusta WordPressistä harrastajavaiheen ulkopuolella, ei ole mitään syytä olla osallistumatta ainakin kokoukseen. Ja todellakin, sinun tulisi käydä myös WordCamp-tapahtumissa. En osaa suositella niitä tarpeeksi.

Onko mitään WordPress-tapaamiseen tai kokoukseen liittyvää tietoa, jonka haluat jakaa? Menikö minulta jotain ohi? Tai ehkä sinulla on hauska WordCamp-muisti tai neuvoja, haluatko jakaa? Kerro siitä kommentissa!

WordCamp-kuvat: Morten Rand-Hendriksen, Eva sininen, Josh Hallett

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map