Pitäisikö sinun lisätä WordPress-verkkosivustoosi maksettuja jäsenyyksiä?

Pitäisikö sinun lisätä WordPress-verkkosivustoosi maksettuja jäsenyyksiä?

Jos olet bloginnut jo jonkin aikaa, olet todennäköisesti yrittänyt käyttää näyttömainoksia ansaitsemaan blogisi. Näyttömainosten käyttäminen ei ole kuitenkaan niin tuottavaa eikä helppoa kuin se oli ennen. Tutkimusten mukaan, napsautussuhteet näyttömainokset ovat vähentyneet viime aikoina. Jos haluat luotettavan tavan ansaita sivustosi, maksullisen sisällön käyttäminen maksettujen jäsenyyksien kautta on kannattava ratkaisu.


Tässä artikkelissa puhutaan siitä, miksi sinun tulee harkita maksullisen sisällön, etujen ja haittojen luomista ”vain jäsenille” -alueelle maksetulle sisällölle, ja jakaa vinkkejä siirtymisprosessin helpottamiseksi.

Mikä on maksettu sisältö ja miksi sitä harkita

Maksettu sisältö on mitä tahansa sisältöä, joka on sijoitettu maksupalkin taakse sivustosi “jäsenalueelle”. Se voi olla lisäartikkeleita, ladattavia työkirjoja, malleja, tarkistuslistoja, ääntä, videota tai muunlaista sisältöä, joka lisää lisäarvoa lukijoillesi. Voit käyttää sitä myös sähköpostiluettelon luomiseen ja mainostaa sitä puristamalla sivuja, poistumistarkoituksia tarjoavia ponnahdusikkunoita ja muita muuntogeenisiä markkinointistrategioita, joita jo käytät.

Kun tehdään oikein, maksetut jäsenyydet voivat auttaa sinua erottumaan muusta toimialasta, ansaitse rahaa sivustollesi tai lisäämään uutta tulolähdettä. Se voi myös auttaa sinua lisäämään sitoutumista sivustoosi antaen samalla mahdollisuuden luoda parempia suhteita asiakkaidesi kanssa. Keskustelemme hyödyistä tarkemmin alla.

Voit tarjota lukijoillesi ainutlaatuista sisältöä

Lisämällä jäsenille maksettu sisältöosa, voit tarjota nykyisille lukijoillesi yksinoikeudellista sisältöä, joka täydentää jo olemassa olevaa. Se antaa nykyiselle sisällöllesi paremman käsityksen ja voit käyttää mitä tahansa erilaisista välineistä, kuten ääni ja video, yksinkertaisiin tarkistuslistoihin tai malleihin.

Lisää toisen tulolähteen

Jos myyt jo tuotteita tai palveluita, maksettu sisältöalue lisää toistuvasti toisen tulovirran. Voit laskuttaa käyttöoikeudesta kuukausittain, vuodessa tai jopa neljännesvuosittain tai luoda erilaisia ​​maksettuja jäsenyyksiä, jotka antavat pääsyn erityyppiseen sisältöön.

Ajaa sitoutumista ja vahvistaa suhteita.

Vain jäsenille tarkoitettu alue johtaa lukijat takaisin sivustoosi, jotta he voivat käyttää sisältöä sen julkaistua. Jos pariliität jäsenesi alueesi laajennuksella, kuten bbPress vs BuddyPress, voit saada jäsenet keskusteluihin ja antaa heidän paitsi olla vuorovaikutuksessa kanssasi myös muiden jäsenten kanssa.

Mitkä ovat maksetun jäsenyyden haitat??

Ei ole epäilystäkään siitä, että maksettujen jäsenyysjäsenten lisääminen yksinoikeudellisten jäsenten sisällölle voi olla hyödyksi sivustollesi. On kuitenkin joitain haittapuolia, jotka sinun on otettava huomioon ennen sisään hyppäämistä.

Lisäsisällön kehittäminen voi olla aikaa vievää

Jos aiot tarjota maksetun sisältöalueen bonuksena vapaasti saatavalle sisällölle, muista, että joudut varaamaan osan ajasta ylimääräisen sisällön tuottamiseen ja kehittämiseen. Bloggaajina ja yritysomistajina olemme jo lyhyessä ajassa, joten jos et voi omistaa aikataulusi työskennelläksesi enemmän sisältöä, tämä ratkaisu ei ehkä ole sinulle.

Maksettu sisältö voi olla rooli SEO-sijoituksessasi

Hätäisesti tehdyn kaiken sisällön laittaminen palkkapalvelun taakse voi vaikuttaa negatiivisesti hakukoneoptimointiisi. Jos kaikki maksettu sisältösi on asetettu noindexiksi, Googlella ei ole kiinnostusta lähettää ihmisiä sivustoosi. Helppo tapa korjata tämä on tarjota otteita sisällöstäsi ennen muun sisällön suojaamista ja varmistaa, että hakukoneet indeksoivat molemmat..

Jäsenalue vaatii ylimääräistä huoltoa

Lopuksi, muista, että jäsenalue vaatii ylimääräistä ylläpitoa. Se on toinen laajennus päivittää ja varmistaa, että se pelaa hienosti muiden sivustossasi jo olevien laajennusten kanssa. Sinun on myös varmistettava, että rekisteröimättömät käyttäjät eivät pääse maksettuun sisältöön tai väärinkäyttävät sitä, mikä saattaa edellyttää muutamia lisäsuojausvaiheita.

4 Vinkkejä maksettuun sisältöön siirtymiseen

Päivitä WordPress

Jos olet todennut, että maksulliseen sisältöön siirtyminen on sivustosi oikea valinta, tässä on muutamia vinkkejä, jotta prosessista tulee sujuvaa kokemusta sekä sinulle että lukijoillesi.

1. Anna lukijoillesi paljon huomautuksia

Ennen kuin teet äkillisen vaihdon, muista selittää lukijoillesi, miksi päätät veloittaa lisäsisällön käytöstä hyvissä ajoin. Anna heille katsoa mitä he voivat odottaa ja siirtyä asteittain maksulliseen sisältöön. Heille etukäteen ilmoittaminen antaa heille mahdollisuuden ymmärtää perustelujasi ja kysyä kysymyksiä, jotka voivat auttaa heitä päättämään, haluavatko he investoida maksettuun sisältöösi.

2. Pidä osa sisällöstäsi ilmaisena

Harkitse tietyn sisällön pitämistä ilmaisena, jotta uudet kävijät voivat tutustua tuotemerkkiisi ennen kirjautumista sisään maksetun sisällön käyttämiseen. Voit käyttää ilmaista sisältöä myös liikenteen ohjaamiseen sivustoosi ja mainostaa maksettua sisältöä.

3. Ole valmis auttamaan käyttäjiäsi

Kun otat käyttöön maksettuja jäsenyyksiä, varmista, että jäsenesi tietävät maksuehdot, peruutusehdot ja kuinka he voivat ottaa sinuun yhteyttä. Harkitse UKK-sivun luomista, josta he voivat saada välittömiä vastauksia, tai lisätä Live Chat -laajennuksen rekisteröintisivulle.

4. Valitse oikea laajennus

Viimeiseksi, varmista, että olet valinnut oikean laajennuksen maksamasi sisällön suojaamiseksi. WordPress-jäsenlisäosista, jotka pystyvät käsittelemään tämän puolestasi, ei ole pulaa, mutta varmista, että heillä on tarvitsemasi toiminnot. Tässä on joitain etsittäviä ominaisuuksia:

 • Mahdollisuus näyttää tulotilastoja – Tämän avulla voit mitata, kuinka menestyvä jäsensivustosi on ja mikä sisältö tai suunnitelmat toimivat parhaiten, jotta voit suunnitella lisäämään sitä tulevaisuudessa
 • Eri maksutavat – Yksi pahimmista asioista, jonka voit tehdä, on tarjota yksi maksutapa. Ihmiset suojelevat taloudellisia tietojaan erittäin hyvin, joten varmista, että tarjoat useita maksutapoja, jotta he voivat valita yhden, josta he kokevat parhaiten
 • Joustava hinnoittelu – Jos olet vasta aloittamassa, valitse laajennus, joka voi tukea jäsenesi aluetta kasvaessaan, sen sijaan että investoisit heti kalleimpaan suunnitelmaan. Tämä säästää rahaa pitkällä aikavälillä ja säätää sen mukaan.
 • SEO-friendly – valitse laajennus, joka ei peitä tai peitä sisältöäsi hakukoneille, ja salli silti muiden kuin tilaajien nähdä esikatselun sisällöstä.
 • Mukautusvaihtoehdot – muista valita plugin, joka integroituu saumattomasti verkkosivustoosi ja ylläpitää tuotemerkin tunnettuutta, jotta lukijat voivat tunnistaa maksetun sisällön osion verkkosivustosi alueeksi..
 • Kyky käsitellä kuitit ja palautukset – maksujen käsitteleminen ei ole helppoa, joten valitse laajennus, jonka avulla voit paitsi kerätä maksuja myös lähettää kuitit käyttäjillesi. Varmista, että voit suorittaa hyvityksiä tarvittaessa tai peruuttaa jonkun tilauksen helposti ja hallita kaikkien jäsenten pääsyä.

Vielä et ole varma mitä laajennusta käytetään? Tässä ovat suosituksemme lisätä palkallisia jäsenyyksiä WordPress-verkkosivustoosi.

Rajoita WordPressin sisältöprosessia

Rajoita sisältöprosessia on yksi suosituimmista jäsenlaajennuksista. Asenna yksinkertaisia ​​ilmaisia ​​tai maksettuja jäsenyyksiä ja tilauksia, seuraa käyttäjiä ja uusimisia sisäänrakennetulla raportoinnilla tai lisää muita ominaisuuksia lisäosilla lomakerakennukseen, BuddyPress, AffiliateWP -yrityksen hallintajärjestelmä, Easy Digital Downloads -verkkokauppa, Campaign Monitor, bbPress ja enemmän Lue Rajoitettu sisältö -profiilimme saadaksesi lisätietoja.

MemberPress WordPress -jäsenyyslaajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Toinen suosituksemme on MemberPress – täydellinen verkkosivustojäsenyys ja tilausten hallintalaajennus. MemberPress on nopea ja helppo asentaa. Asenna vain, lisää suunnitelmia tai jäsenyystasoja, valitse maksuväylät ja lisää rekisteröinti- / kirjautumislinkit sivustoosi. Laajennus sisältää myös sähköpostien integroinnin, kuponki- tai alennusasetukset, sisäänrakennetun analyysin ja paljon muuta. Etkö vielä myynyt? Katso kuinka helppoa sitä on käyttää MemberPress-katsauksessa.

Lataa jäsenyys- ja sisältörajoitukset - maksetut jäsentilaukset

Ja viimeiseksi – Maksetut jäsenmaksut Pro on toinen vaihtoehto. Tämä laajennus tarjoaa nopean tavan hyväksyä maksuja, luoda tilaussuunnitelmia, lisätä palomuuria premium-sisältöön ja paljon muuta. Plus WooCommerce -yhteensopivuus, helppokäyttöiset lyhytkoodit ja sisäänrakennetut raportit tekevät tästä laajennuksesta loistavan valinnan. Tuolla on ilmainen versio joita voit käyttää vesien testaamiseen, tai voit (kuten muutkin mainitsemamme vaihtoehdot) tutustua maksettujen jäsenten tilausten arvosteluun nähdäksesi lisää laajennusominaisuuksia.

Mutta tämä on vain jäsenliittymän jäävuoren huippu. Siellä on paljon upeaa WordPress-jäsenlisäosat, vie aikaa, jotta luet ominaisuudet, plugin-yhteensopivuudet (koska haluat sen toimivan kaikkien WordPress-sivustollesi tällä hetkellä asennettujen laajennusten kanssa) ja mikä tärkeintä, uusimmat asiakasarviot jokaisesta löytääksesi sinulle sopivan laajennuksen..


Maksullisen sisällön lisääminen sivustoosi on hieno tapa houkutella lukijoita ja ansaita rahaa sisällöstäsi. Se vaatii kuitenkin hieman ylimääräistä huoltoa ja aikainvestointeja, jotta se olisi kannattavaa. Tämän artikkelin vinkien avulla päätät, kannattaako siirtyä maksetun sisällön käyttöön.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map