Pitäisikö sinun lisätä taustakehitys WordPress-palveluluetteloon?

Jos ansaitset elantosi WordPress-sivustojen kehittämisestä, kertoimet ovat hyvät, sinulla on ainakin tarkka tuntemus PHP: stä ja todennäköisesti melko vähän enemmän.


Ehkä voit mukauttaa teemoja – tai jopa rakentaa niitä tyhjästä – ja toimia asianmukaisena järjestelmänvalvojana asiakkaillesi. Jopa niin, olet todennäköisesti joutumassa tilaisuuteen, jossa taitosarjasi ei vastaa asiakkaan haluamaa. Ja se voi olla todellinen bummer. Sinun on joko pakko ulkoistaa osa projektista tai sulkea se kokonaan pois. Kumpikaan skenaario ei ole ihanteellinen.

Jos kohtaat tätä aihetta yhä useammin, saattaa olla aika harkita taustakehityksen lisäämistä tarjousluetteloosi. On kuitenkin joitain asioita, jotka sinun tulisi harkita ennen hyppäämistä taustakehitykseen.

Kehittäminen WordPressin ulkopuolella

Taustakehitys tarkoittaa, että pääset ulos WordPress-kehitysalueen ulkopuolelta, johon olet parhaiten perehtynyt. Tämä voi olla pelottavaa, koska mihin tahansa uuteen pääseminen on pelottavaa. Yritän sanoa, että kaikki ei näytä siltä functions.php. Ja se on täysin kunnossa, kunhan tiedät sen menemisen siihen.

Yksi suurimmista asioista, joita kohtaat, on nimeltään oliokeskeinen ohjelmointi (tai OOP). WordPress ei käytä sitä, mutta haluat ehkä lisätä sen palvelulistaan ​​joustavuutensa vuoksi. Lisäksi se on hyödynnetty monissa muissa kehyksissä (lisätietoja myöhemmin).

Joten aloittamattomalle OOP käyttää luokkia toimintojen ryhmittämiseen. Näihin toimintoihin voidaan viitata myöhemmin käyttöön. Sen sijaan, että kirjoittaisit sarjan toimintoja kuten teet PHP: ssä (välitön syy-seurausmenetelmä) OOP: n kanssa, sinun on istuttava taaksepäin ja ajateltava koodisi rakennetta ennen kuin kirjoitat yhden rivin. Se saattaa kuulostaa pelottavalta, mutta jos sinulla on halukkuutta organisaatioon, saatat todellakin ylpeillä täällä.

Todella loistava esimerkki tällaisesta kehityksestä tarjoaa Jay Hoffman Vääntömomentti. Se on WordPress-laajennuksen kattilalevy Tom McFarlin, joka tarjoaa laajakuvan OOP: n käytöstä. Kyse on ensin rakenteen luomisesta ja sitten kaiken mitä haluat tehdä.

Kun rakennat WordPressillä, on helppo ottaa paljon asioita itsestäänselvyytenä. Se on varustettu tekemään paljon asioita ilman, että sinun tarvitsee nostaa sormea. Mistä en ehdottomasti aio valittaa. Jos yrität kuitenkin WordPressin ulkopuolella, huomaat nopeasti, että muissa kehyksissä ei ole kaikkea sisäänrakennettua, mikä tarkoittaa, että sinun on rakennettava ne itse. Luomasi on vähemmän paisunut kuin WordPress, mutta se vie paljon lisää töitä. Se on vain realistinen oikeudenmukainen varoitus, eikä sen tarkoitus ole rohkaista sinua yrittämään sitä. Olen vain suuri uskova lähestymään asioita auki silmin.

Etukäteen tapahtuva kehitys

Käyttöliittymäkehittäjänä sinulla on todennäköisesti runsaasti kokemusta työskennellä PHP: n kanssa ja vain yleensä kaivaa koodia WordPress-tematiedostoissa. Ja vaikka se auttaa varmasti tekemään harppauksen kehitykseen taustakehityksessä, se ei ole kaikki ja päättyy kaikki valmistelut, olen surullinen sanoa.

Toki, tulet taulukkoon ymmärrettävän HTML: n ja PHP: n. Toivottavasti myös Javascript. Tiedät kaiken siitä, kuinka kaikki tärkeät koodibitit menevät yhdessä verkkosivun luomiseen. Ja luultavasti pystyt tarkastelemaan koodia useimmissa sivustoissa ja ymmärtämään, mitä kehittäjä teki, vaikka et pysty kirjoittamaan itse kyseistä bittiä koodia itse.

Ja koska puhumme täällä palvelinpuolen tavaroista, hylkäät minun, jos en maininnut tosiasiaa, että koko ajan, jonka vietit WordPress-sivustojen korjaamiseen, on hyötyä. Jos olet koskaan käynyt rikkoutuneen sivuston kanssa – kuka ei ole? – tiedät toimenpiteiden järjestyksen korjaamiseksi. Tämä askel askeleelta -prosessi on asia, joka koskee suoraan taustakehitystä ja jota todennäköisesti käytät säännöllisesti.

Opi jotain uutta

Vaikka ei ole mitään syytä miksi sinä omistaa päästäksesi taustakehitykseen, se voi olla älykäs siirto monille WordPress-kehittäjille. Miksi? Siinä on yksi avainkäsite: monipuolistaminen.

Mitä enemmän kehitysalueita tunnet, sitä enemmän työpaikkoja saat. Voit ajatella sitä lisätyinä työkaluina työkalupakkiisi. Kaikki nämä keräämäsi taidot kääntävät suoraan dollareiksi ja centeiksi sen suhteen, mitä voit luoda asiakkaillesi. Ja mitä vähemmän kertaa sinun on ulkoistettava projektin osa-alueita tai jopa hylättävä projekteja, sitä paremmin sinulla on.

Tietenkin on jotain sanottavaa asiantuntijaksi olemisesta. Sillä on varmasti myös sen etuja, etenkin jos sinut tunnetaan pelin parhaimpana. Mutta koska kyseinen otsikko on varattu vain harvalle, voi olla parempi vaihtoehto monipuolistaa portfoliosi ja tarjota laajempi valikoima palveluita, jotta voit palvella laajempaa asiakaskuntaa.

Joten, mistä aloitat? Mihin tausta-kehityksen näkökohtaan sinun tulisi ensin sukeltaa? No, se riippuu sinusta. Saatavana on paljon vaihtoehtoja, jotka voivat tuntua hiukan pelottavilta. Joskus liian monet vaihtoehdot voivat olla taakka. Yritä miettiä, mitkä kehityspiirteet ovat sinulle parhaiten sopivia ja mitä haluat tutkia tarkemmin. Jos olet jo PHP: n kanssa hyvä jo, kannattaa ehkä kokeilla Laravel. Jos pärjäät Javascriptin kanssa, Ilmaista saattaa olla hyvä vaihtoehto harjoittaa.

Jos haluat elää vaarallisesti, sukella Ruby on Rails. Ja se vain raaputtaa pintaa. Siellä on aivan liian monta viitekehystä, jotta voin mainita sen täällä. Ymmärrä vain, ettei ole lakia, jonka mukaan sinun on oltava taitava kaikessa. Mutta jos sinä haluta tulla joksikin lisää hallitsee back-end-kehityksen, vaihtoehtosi ovat auki. Ja jokaisella on runsaasti tukidokumentaatiota ja yhteisön osallistumista auttamaan sinua kaikissa vaiheissa. Ja mitä enemmän opit, sitä enemmän huomaat, kuinka kaikki nämä kehykset voivat toimia yhdessä yhtä tavoitetta ajatellen: luoda parempia verkkosivustoja.

johtopäätös

On normaalia, että epäröit mahdollisuuksista jatkaa kehitystä, kun olet työskennellyt jonkin aikaa etukäteen WordPress-kehittäjänä. Mutta vain siksi, että jotain voidaan pitää haasteena, ei tarkoita, että sinun tulisi välttää sitä. Itse asiassa uusien taitojen oppiminen voi vahvistaa palvelutarjontasi ja tehdä sinusta kysynnällisemmän, elintärkeän kehittäjän laajemmalle asiakaskunnalle.

Ja ainakin sinun tulisi nähdä etuosaamisen kehittämistaidosi paranevan. Mitä paremmin ymmärrät asioiden toimivuuden taustalla, sitä taitavammin kirjoitat puhdasta koodia ja ennakoida mahdollisia ongelmia. Pohjimmiltaan sanon tämän: Vaikka päätät olla tarjoamatta tätä palvelua asiakkaille, se ei silti satuta oppimaan sitä.

Tarjoatteko taustaa kehitystä yhdessä etukäteistyön kanssa? Aiotko laajentaa taitojasi? Tai oletko tyytyväinen siihen, missä olet. Haluaisin kuulla ajatuksesi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map