PayPal Vs Stripe – mikä sopii WooCommerce-kauppaan?

Jos katsot maksuportit, joita WooCommerce tukee, näet 95 tulosta. Tulokset sisältävät vaihtoehtoja, kuten PayPal, Stripe, Square, Amazon Pay, Authorize.net ja First Data. Tarjolla on myös useita epäselviä maksuyhdyskäytäviä, mutta kaksi suosituinta ovat PayPal ja Stripe.


Osittain tämä johtuu siitä, että Stripe- ja PayPal WooCommerce -laajennukset ovat täysin ilmaisia, mutta se liittyy pääasiassa kohtuullisiin hintoihin, saumattomiin liiketoimiin ja hyvämaineisiin liiketoimintakäytäntöihin.

Lyhyesti sanottuna, ne ovat molemmat suosittuja, joten yritykset ansaitsevat paljon rahaa ja suojaavat käyttäjiä sen takia. Mutta kuten kaikissa maksuyhdyskäytäväkeskusteluissa, siitä voi tulla erittäin tylsää yrittää selvittää oikea vastaus. Ja tämä ei ole helppoa.

Joten kun kaivoit PayPal vs Raita, kumpi tulee ulos eteenpäin? Jatka lukemista oppiaksesi eduista ja haitoista sekä vastauksesta, mikä niistä sopii yrityksellesi.

PayPalin edut online-liiketoiminnalle

PayPalilla on paljon enemmän etuja kuin miinuksella, ja suuri osa tästä liittyy yrityksen kokoon. Sinua kovasti vaaditaan etsimässä maa tai pankki, joka ei toimi PayPalin kanssa. Puhumattakaan, sinulla on melkein välitön määräysvalta käteissasi.

Helppo integrointi WooCommercean

PayPal Express Checkout WooCommerce -laajennus

Koska yksi WooCommercein sisäänrakennetuista oletusmaksutavoista on PayPalin ja verkkokaupan integrointi yksinkertainen – tarkista vain tilisi ja olet valmis hyväksymään maksut. Mutta jos haluat tehdä kassalle vielä helpompaa asiakkaillesi, on olemassa joukko ilmaisia ​​WooCommerce-laajennuksia, kuten PayPal Express-kassalle, voit tehdä asiakkaidesi ostokokemuksesta nopean ja helpon.

Hinnoittelu on helppo ymmärtää

Puhumme siitä, kuinka PayPalilla on enemmän maksuja kuin Stripe (alaosassa). Mutta yksi asia on varma: PayPal on avoin kaikista hinnoittelustaan.

2,9% + 30 ¢ maksu kattaa suurimman osan tapahtumista. Voit myös löytää joitain muita maksuja tässä. Lyhyesti sanottuna, PayPal ei näytä yrittävän piilottaa mitään.

Lisäksi PayPal ei veloita mitään peruutuksista tai alennuksista. Sama pätee perustamismaksuihin.

Voit saada lukuisia palveluita yhdestä paikasta

Tässä on lyhyt luettelo joistakin palveluista ja tuotteista, joita tarjotaan PayPalin kautta:

 • Toistuva laskutus
 • mikromaksuja
 • Virtuaalipäätteet
 • Maksulomakkeet
 • Maksuyhdyskäytävät
 • laskutus

Kaikki maksunkäsittelyyritykset eivät tarjoa kaikkea tällaista.

PayPal maksaa nopeasti

PayPal laittaa rahaa tilillesi melkein heti tapahtuman jälkeen. Sinun on odotettava muutama päivä siirtääksesi toiselle pankkitilille, mutta etuna on myös PayPalin pankkikortin käyttö..

PayPal hyväksytään melkein kaikkialla

Useimmat ostajat ja myyjät tunnustavat PayPalin tuotemerkin. Se on hyvin arvostettu ja luotettava nimi yrityksessä, joten voit odottaa sen hyväksyvän melkein missä tahansa muualla maailmassa. Tästä syystä se on loistava valinta pienille yrityksille, jotka vain alkavat verkossa.

Se on helppo määrittää

Käytätkö henkilökohtaista PayPal-tiliä tai PayPal Payments Standardia, asennuksessa ei ole ongelmia. Jos on yksi asia, jota et kuule kauppiaiden valittavan, se on helppokäyttöisyys PayPalin kanssa. Useimmat tulokkaat voivat määrittää tilin kymmenessä minuutissa ja aloittaa maksujen keruun entistä nopeammin.

Raidan edut online-liiketoiminnalle

Maksujen käsittely, PCI-vaatimustenmukaisuus, tilaukset, markkinointityökalut, kupongit, ilmaiset kokeiluversiot, Osta-painikkeet ja paljon muuta, Stripe tunnetaan suuresta ominaisuusjoukostaan. PayPal tekee hienoa työtä tarjotakseen lisäosia maksun käsittelyn ulkopuolelle, mutta Stripe näyttää voittavan sen.

Laaja valikoima muita tuotteita ja palveluita

PayPalin palvelut ovat melko vaikuttavia, mutta Stripe täydentää maksuyhdyskäytäväänsä joillakin yksilöllisillä palveluilla, kuten seuraavilla:

 • Osta-painikkeet mobiilisovelluksille
 • Uskomattomia raportointityökaluja
 • Kauppapaikan vaihtoehdot
 • Muokattava kassalla
 • Isännöity maksusivu
 • Tilaukset
 • Ilmaiset kokeilut ja kupongit

Ja tämä on vain lyhyt luettelo Stripen tarjoamista yli 100 ominaisuudesta.

Nopea WooCommerce-integraatio

Stripe WooCommerce -laajennus

Lisäyksellä ilmainen Stripe Payment Gateway -laajennus WooCommerce-verkkokauppaan tulee kaikki asetukset hyväksyä luottokortit, Bitcoin, Apple Pay ja muut. Asennus on helppoa, ja sen pitäisi vaatia paljon aikaa parempien maksuasetusten määrittämiseen.

Ilmaiset kehittäjätyökalut

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi valitsisit Stripe -palvelun PayPalin kautta, on sen vahvan joukon ilmaisia ​​kehittäjätyökaluja. Tämä antaa kehittäjille mahdollisuuden integroida Stripe-maksujärjestelmä nopeasti muihin sovelluksiin, ohjelmiin ja verkkosivustoihin. Koko asia on luoda vankka perusta ja avata vaihtoehtoja liiketoiminnan laajentamiseksi.

Siitä huolimatta, raita on täysin hieno, jos sinulla ei ole kehitystaitoja. Se näyttää kuitenkin houkuttelevammalta kehittäjille.

Yksi kiinteä maksu

Molemmilla palveluilla on 2,9% + 30 ¢ tavallinen transaktiomaksu, mutta Stripe ei veloita ylimääräistä mistään, kuten kortin valtuuttamisesta, kansainvälisistä korteista tai sivustosi korttien lataamisesta. Esittelemme alla PayPalin toteuttamat ylimääräiset maksut, mutta yrityksillä, jotka haluavat hyväksyä kansainvälisiä kortteja tai tehdä jotain toistuvaa laskutusta, maksetaan vähemmän Stripellä.

Paitsi, että myös Stripe hyväksyy Apple Pay -maksut ilmaiseksi, kun taas PayPal ei hyväksy lainkaan Apple Pay -maksuja.

Verkkoliiketoiminnan PayPalin huonot puolet

Suurena yrityksenä PayPal näkee kaikenlaisia ​​valituksia. Suurin osa heistä liittyy ensimmäiseen kohtaan, jota käsittelemme jäädytetyistä tileistä.

Jäädytetyt tilit ja varojen pidättäminen

Vaikka on selvää, että PayPal toimii tietyillä tileillä turvallisuussyistä, käyttäjien on tiedetty ilmoittavan jäädytettyjen tilien ja pidätettyjen varojen ongelmista, jopa laillisista tileistä. Syy, että PayPal yleensä jäädyttää (tai sulkee) tilit johtuu epäillyistä petoksista.

PayPal on käsitellyt joitain korkean tason petoksia, joten on järkevää, että se on hieman varovainen hankalista tileistä. Lisäksi Stripen ja muiden suurten maksujenkäsittelyyritysten tiedetään jäädyttävän tai sulkemaan tilit. PayPal näyttää vain olevan uutisissa enemmän.

Kaiken kaikkiaan on parasta välttää PayPalia, jos et aio noudattaa sen käyttöehtoja. Esimerkiksi jotkut yritykset ovat nähneet tilit jäädytettyinä yrittäessään käyttää henkilökohtaisia ​​PayPal-tilejä yritystarkoituksiin.

Lisäksi, jos pidät tuotteitasi, palveluasi tai teollisuudestasi korkean riskin (tai mahdollisesti laitonta joissain maissa), kannattaa etsiä muualta.

Lisäpalvelut

Koska sekä PayPalilla että Stripellä on samat tavalliset transaktiomaksut 2,9% + 30 ¢, ei ole syytä verrata näitä kahta kyseiseen tietoon.

Stripe pitää asiat yksinkertaisina pitämällä kiinni kiinteästä 2,9% + 30 ¢ tapahtumamaksusta. Se siitä. PayPal kuitenkin lisää joitain muita maksuja tilillesi tapahtuvan mukaan. Tässä muutama esimerkki:

 • Takaisinperinnät – 20 dollaria (toisin kuin 15 dollaria raidalla)
 • Lataa kortit sivustostasi – 30 dollaria kuukaudessa
 • Toistuva laskutus – 10 dollaria kuukaudessa
 • Edistynyt petostentorjunta – 10 dollaria kuukaudessa
 • Kortin valtuutusmaksu – 30 ¢
 • Maksu kansainvälisistä korteista – 1%
 • Maksut alle 10 dollaria – 5% + .05 ¢
 • American Express -korttimaksu – 3,5%

Suurin osa Stripen maksuista on joko täysin ilmaisia ​​tai pysyvät samassa kiinteässä arvossa, 2,9% + 30 ¢.

Myyjän suoja

PayPal on kuuluisa ostajasuojauksestaan, mutta myyjien tapauksessa tämä ei välttämättä ole niin. Voit katsoa myyjäsuoja tarjoukset täällä, mutta pidä vain mielessä, että monet kauppiaat kertovat myyjän suojauksen olevan kaukana tehokkaasta.

Raitapuolen verkkoliiketoiminta

Raita ei ole ilman sen haasteita. Tässä on ne, jotka sinun pitäisi olla tietoinen.

Jäädytetyt tilit ja päätteet

PayPal ja Stripe ovat molemmat valtavia yrityksiä, jotka kohtaavat petoksia joka puolella. Siksi ei ole yllättävää, että kauppiaat yleensä valittavat myös jäädytetyistä tileistä Stripen kanssa. Joten PayPal ja Stripe ovat samalla tasolla tässä kategoriassa, koska kaikkien kauppiaiden tulisi ainakin olla tietoisia jäädytettyjen tilien mahdollisuudesta. Paras tapa välttää tämä on minimoimalla petos sivustoosi ja käyttämällä Stripe-tiliä sen ehtojen ja palveluiden mukaisesti.

Se ei ole aina yhtä käyttäjäystävällinen

Stripe pakata melko monia ominaisuuksia alustaan, mutta joskus tämä aiheuttaa enemmän ongelmia kuin se ratkaisee. Aluksi Stripe rakennettiin ensisijaisesti kehittäjille, joten sen asennus ei ole läheskään yhtä helppoa kuin PayPalin. Lisäksi Stripen mukana toimitetaan petoksityökaluja, mutta asiakkailla näyttää olevan vaikeuksia löytää ja aktivoida niitä. Esimerkiksi Stripe on tiedetty suojaamatta sitä hyvin petoksilta ja takaisinmaksuilta. Raidalla on ehdottomasti ominaisuuksia taistella näissä tilanteissa, mutta kauppiailla on vaikeuksia kytkeä ne päälle ja ymmärtää niitä.

PayPal vs Stripe: Mikä sinun pitäisi valita?

Ei ole niin helppoa tehdä täydellistä johtopäätöstä siitä, minkä maksuprosessorin valitset, mutta voimme tehdä muutaman vankan lausuman:

 • Raita on parempi kehittäjille.
 • PayPal on yleensä parempi tulokkaille, jotka haluavat plug and play -ratkaisun.
 • PayPalilla on paremmat voittoa tavoittelemattomat hinnat.
 • Stripellä on vähemmän maksuja esimerkiksi toistuvasta laskutuksesta, mikromaksuista ja takaisinperinnöistä.
 • Vaikka Raita on suosittu, PayPalilla on paljon vahvempi tuotemerkki.

Siellä se on! Jos sinulla on kysyttävää Stripen ja PayPalin välillä valinnasta, ota meihin yhteyttä alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map