Parhaat WordPress-työkalut ja -resurssit freelancereille

Parhaat WordPress-työkalut ja -resurssit freelancereille

Noin 40% amerikkalaisesta työvoimasta muodostuu freelancereista vuoteen 2020 mennessä, mikä tarkoittaa, että WordPressin kaltaiset alustat palvelevat yhä enemmän näitä omavaraisia ​​ihmisiä, jotka haluavat siirtyä yrittäjyyteen ansaitakseen rahaa itselleen.


Freelancer on työläs liiketoiminta, joka pakottaa sinut olemaan oma pomo ja itse istumaan ja työskentelemään ilman häiriöitä. Ainoa ongelma on, että joka päivä on uusi häiriöteknologia tanssimassa silmiemme edessä, joka vie meidät tuottavuudesta pois tieltä, joka kertoo huonoja uutisia freelancereillesi..

Hyvä asia, siellä on myös runsaasti WordPress-työkaluja freelancereille ja WordPress-ammattilaisille, jotta voidaan torjua näitä häiriötekijöitä, tehdä sinusta entistä tuottavampaa ja jopa seurata aikasi kuten tavallisessa toimistotyössä. Vaikka monet meistä freelancereista voivat huijata joitain tekniikoita ja troppeja, joita voit löytää yritysmaailmasta, on syytä, että jotkut työkalut otetaan käyttöön.

Katsotaanpa, kuinka voit käyttää joitain näistä WordPress-työkaluista freelancereille ottaaksesi yhden aikamme merkittävimmistä blogi- ja verkkosivustoympäristöistä ja saadaksesi sen toimimaan puolestasi.

Panoraaman projektijohtaminen

Panoraaman projektijohtaminen

Panorama on yksinkertainen ja ilmainen laajennus, joka kokoaa projekti- ja tehtävänhallintatyökalut suoraan WordPress-hallintapaneeliin. Olen käyttänyt melko vähän vaihtoehtoja projektien hallintaan, mutta aina on jotain helpompaa, kun minun ei tarvitse avata kokonaan uutta ohjelmaa viettäessään suurimman osan ajastaan ​​WordPressissä.

Voit kirjata aikasi, muokata ja lisätä projekteja, siirtää tehtäviä ryhmän jäsenille ja jopa tarjota asiakkaille oman hallintapaneelin seuraamaan projektia.

LastPass-salasanan hallinta

LastPass

Olitpa freelance-bloggaaja tai web-suunnittelija, joudut hallitsemaan useita WordPress-tilejä ja muistamaan kaikki käyttäjätunnukset ja salasanat, jotta tietosi ovat turvassa ja työn tekeminen päivittäin. Tähän kohtaan LastPass tulee. Se toimii melkein missä tahansa laitteessa, joten voit tallentaa kaikki salasanasi nopeasti ja turvallisesti kaikkiin WordPress-sivustoihin..

Tärkeä avain tässä on turvallisuus. Chrome-selaimesi tallentaa salasanani automaattisesti, mutta tämä ei ole aivan paras tapa estää hakkereita, jotka voivat pilata sivustosi kokonaan tai tehdä siitä vaarallisen kävijöille.

Toimituskalenteri

Toimituskalenteri WordPress-laajennus

Toimituskalenteri on täydellinen kaikille, jotka pitävät blogia WordPressissä, koska voit nähdä blogiviestien ideukalenterin ja integroitua automaattisesti kojetaulun sisältämään viestijärjestelmään. Siirry päivämääriisi, muista, kun sinun täytyy lähettää viestejä, ja ylläpitää jatkuvaa artikkelivirtaa, jos ylläpidät sivua, jossa useat kirjoittajat kirjoittavat.

G-sviitti

Googlen G Suite

G Suite ei ole suora WordPress-työkalu, mutta se on pakollinen ihmisille, jotka työskentelevät WordPressissä. Arkkien, asiakirjojen, sähköpostipalvelujen ja muun avulla voit päästä eroon turhavista tekstinkäsittelyohjelmista ja varmuuskopioida tietosi nopeasti. Voit jopa työskennellä offline-tilassa ja synkronoida sisältösi aina, kun löydät hotspotin.

Käytä lisätyökaluja kuten UpdraftPlus varmuuskopioida sisältösi nopeasti Google Driveen. Tai jopa työnnä asiakirjat WordPress-järjestelmään tarvitsematta kopioida ja liittää.

Asana Task Manager

asana

Asana on yksi markkinoiden suosituimmista ryhmäyhteistyövälineistä. Tyylikkäin asia on, että Asanalla on sovellus, jonka avulla voit synkronoida WordPress-sivustosi kanssa ja tarkastella työnkulkuasi WordPress-hallintapaneelissa. Kestää vain muutaman napsautuksen aloittaaksesi työskentely ryhmäsi kanssa tai nähdäksesi, milloin seuraava tehtäväsi on määrä suorittaa.

WP kiinteä arvio- ja maksulomake

WP-arvio- ja maksulomakkeet

Palvelun hinnoittelu on paljon vähemmän mustavalkoista kuin tuotteen hinnoittelu – siellä on paljon enemmän joustavuutta eikä mikään kaksi työtä ole koskaan sama. Tämän asian kiertämiseksi kehitettiin WP Flat Estimate & Payment Forms, joka tarjoaa yhden parhaista ratkaisuista hinnoittelupalveluihin. Laajennuksen avulla voit luoda täysin vuorovaikutteisia, tyylikkäitä hinnoittelumuotoja, jotka käyvät potentiaalisen asiakkaan läpi kaikilla käytettävissä olevilla vaihtoehdoilla ja hinnoittelevat työtä heidän edetessään..

WP-arvio- ja maksulomakkeiden näyttökuva

Lomake on täysin muokattavissa: voit valita fontteja, värejä ja kenttiä. Voit näyttää saatavana olevat asetukset kuvana tai tekstinä. Voit myös käyttää valintaruutuja, kun useita vaihtoehtoja on saatavana. Jokainen valittu tuote voi lisätä / poistaa kiinteän hinnan kokonaishintaan tai prosenttiosuuden. Jos esine vaatii, voit antaa kävijöille valita määrät alennuksilla, jotka on määritetty suurille määrille (oman harkintasi mukaan). Keskustassa on myös tyylikäs etenemispalkki, jota voidaan käyttää nykyisen kokonaiskustannuksen tai askelnumeron näyttämiseen.

Jos haluat ottaa maksuja suoraan, voit integroida PayPalin maksutavan lomakkeen loppuun. Jos käytät WooCommerce-palvelua, lopputuote / palvelu voidaan lisätä automaattisesti kävijöiden ostoskoriin, jossa he voivat suorittaa maksuja millä tahansa verkkosivustosi tukemalla maksupalvelulla. Plugin voidaan integroida myös Gravity Forms -sovelluksiin.

WP-projektipäällikkö

WP-projektipäällikkö

Työskentely tiimin kanssa WordPressin kautta on sotkea sähköpostien suhteen, joten harkitse tällaisen laajennuksen käyttöä kalenterin hallintaan, virstanpylväiden luomiseen ja jopa tiedostojen lähettämiseen, jotta ryhmäsi voi nähdä ne. Tietosuoja on valtava huolenaihe sivustoja ajatellen, joten tämä huolehtii myös suojaustasi.

WP-lasku

WP-lasku - verkkolasku ja laskutus

Pidän kolmannen osapuolen laskutusjärjestelmän käytöstä, mutta jos haluat säästää aikaa ja lähettää laskuja WordPressistä, tämä on tapa tehdä se. Luo joitain nopeita laskuja, integroi maksujärjestelmä ja lähetä laskut ja laskut asiakkaillesi.

MonsterInsights

MonsterInsights Analytics WordPressille

Tämä on pakollinen työkalu, jotta voit nähdä tarkalleen, millaisia ​​ihmisiä on tulossa WordPress-verkkosivustoosi. Jos et ymmärrä asiakkaasi ja lukijasi kohderyhmiä, haittaat vakavasti mahdollisuuksiasi luoda hyvää sisältöä. Katso napsautussuhteet, mistä ihmiset tulevat ja mitkä blogiviestit toimivat parhaiten. Haluan erityisesti nähdä, mistä ihmiset tulevat katsomaan portfolioni.

Canva Image Editor

Kangas

Canva on ulkopuolinen työkalu, jonka avulla voit suunnitella nopeasti kuvia, jotka voit lisätä blogiisi, sosiaalisen median sivuille ja muihin. Jos et ole graafinen suunnittelija, tämä on paras tapa tehdä upeita kuvia lisätäksesi sitoutumista sivustoosi.

MailChimp

MailChimp WordPressille

Luo sähköpostiluettelo luomalla yksinkertainen kirjautumislomake ja antamalla jotain pois. Ei ole väliä mitä myyt tai kirjoitat WordPress-sivustossasi. Asiakkaille, lukijoille ja asiakkaille sähköpostien lähettäminen on paras tapa pitää yhteyttä. Paras integrointi tapahtuu käyttämällä MailChimp for WordPress -laajennusta.

Puskurin sosiaalisen median hallinta

Puskuri

Jos vedät aina hiussi ulos postittaessasi sosiaaliseen mediaan, et ole yksin. Jos ylläpidät freelance-yritystä, olet todennäköisesti kuullut, että on mukava tavoittaa asiakkaita sosiaalisen verkostoitumisen kautta, mutta voi olla vaikea sanoa, auttavatko sosiaaliset mediat todella yritystäsi. Puhumattakaan, se vie huomattavan kauan.

Nopea ratkaisu on puskuri. Puskurin avulla löydät nopeasti mielenkiintoista ja kiinnostavaa sisältöä. Jaa sitten sisältö kaikille sosiaalisen median markkinoille muutamassa sekunnissa. Voit jopa ajoittaa viestejä, joten sinun ei tarvitse miettiä sosiaalisen median strategiaasi joka päivä.

Älykäs ennen katseluohjelmaa

Älykäs ennen katseluohjelmaa

Jos haluat menestyä muotoilumaailmassa, tarvitset mahtava salkun. Ongelmana on, että suurin osa salkkuista esitetään samalla tavalla, ja niillä on vain vähän eroja. Vaikka työsi olisi hienoa, sen esittäminen arkipäivänä ei tuskin ole luovan yksilön lähestymistapa. Jos haluat ainutlaatuisen tavan esitellä työsi, harkitse Smart Smart Viewer -sovelluksen tarkistamista.

Älykäs ennen katseluohjelmaa voit esitellä työsi nimellä ennen ja jälkeen kuvia. Tämän avulla potentiaaliset asiakkaat voivat nähdä tekemäsi työn koko laajuuden, ja hauska, interaktiivinen lähestymistapa luo loistavan ensivaikutelman.

Liukusäädin-näyttökuva

Laajennuksen avulla voit näyttää kaksi kuvaa interaktiivisella liukusäätimellä. Liukusäädintä voidaan siirtää pystysuoraan tai vaakasuoraan vetämällä tai hiiri hiirellä kuvan päälle. Jos haluat antaa tietoja jokaisesta kuvasta, voit myös lisätä tarran liukusäätimen kummallekin puolelle – näiden tarrojen väri on täysin muokattavissa, samoin kuin interaktiivisen liukusäätimen väri, jonka avulla voit rakentaa jotain vastaa muun verkkosivustosi tyyliä.

Voit lisätä liukusäätimen mihin tahansa viestiin, sivulle tai widget-alueeseen – se on yhtä helppoa kuin kahden kuvan kääritys kahden pikakoodin väliin. Täydellisemmän salkun saamiseksi voit lisätä sivulle myös useita liukusäätimiä. Mobiililaitteiden kävijöille liukusäätimet reagoivat täysin ja ne voidaan aktivoida kosketusnäyttöjen avulla.

Trellon ja sadonlaskutus

Trello sadonkorjuun

Tämä on mielenkiintoinen integraatio, joka sisältää kaksi työkalua, jotka eivät itse liity suoraan WordPressiin. Minusta tuntuu pahasti jättää heidät pois luettelosta, koska kaikkien, jotka työskentelevät WordPressissä freelancerina, tulisi harkita sekä Trellon että Harvestin käyttöä..

Trello on yksinkertainen projektinhallintatyökalu, jonka tyylikäs käyttöliittymä on yksinkertainen ja mahdollisuus kommunikoida nopeasti joukkueesi ihmisten kanssa. Sadonkorjuu on tehokas ajanseuranta- ja laskutyökalu, jolla voit tehdä itsesi nopeasti tuottavammaksi näkemällä, mitkä freelance-yrityksesi alueet vievät liian paljon aikaa.

Erikseen nämä kaksi työkalua ovat ihania, mutta saat myös mukavan pienen Google Chrome -laajennuksen, joka yhdistää ne. Voit luoda tehtäväkortin Trellossa ja napsauttaa sitten ajan seurantapainiketta aina aloittaessasi. Se tallentaa automaattisesti sadonkorjuun ajan, eikä sinun tarvitse koskaan poistua Trellosta projektia katsellessasi.


Kerro minulle kommentti-osiossa, jos sinulla on kysyttävää näistä WordPress-työkaluista freelancereille. Freelancerin elämä on usein kiireistä ja stressaavaa, mutta sinulla on myös mahdollisuus todella tuntea itsenäisyyttään ja menestyä prosessissa. Näiden työkalujen avulla voit potkaista WordPressin kanssa puskea ja elää tyydyttävää työelämää kyseisen yrityssektorin ulkopuolella. Pidä hauskaa ja kerro minulle, voitko ajatella muita työkaluja, joista et voi elää ilman!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map