Parhaat online-työkalut kilpailun seuraamiseen

Parhaat online-työkalut kilpailun seuraamiseen

Kun ajat yritystä tai verkkosivustoa, sinun on pidettävä välilehtiä ympäröivästä liiketoimintaympäristöstä. Se on tärkeää vertailtaessa itseäsi, asettamalla normeja, saavuttamalla tavoitteita sekä seuraamalla ja parantamalla hakukoneoptimointia. Onneksi se ei ole kovin vaikeaa tässä Internet-ystävällisessä maailmassa. On olemassa monia ilmaisia ​​online-työkaluja, joiden avulla voit selvittää, mikä tapahtuu omassa markkinarakoissasi, ja saada siitä inspiraatiota. Näiden online-työkalujen seuraamisen lisäksi voit myös seurata oman verkkosivustosi tietojasi.


Jos mietit, miksi sinun pitäisi luottaa online-työkaluihin seurataksesi kilpailuasi, tässä on joitain vakavia syitä:

 • Voit pysyä ajan tasalla uusimpien trendien ja tapahtumien kanssa
 • Se voi olla inspiraation lähde, kun ideat ovat loppuneet
 • Auttaa strategoimaan ja pysymään kilpailussa
 • Auttaa sinua asettamaan standardit yrityksellesi tai verkkosivustollesi
 • Ei ole haittaa oppia niille, jotka ovat saaneet sen oikein

Joka sanoi – katsotaanpa parhaimpiin online-työkaluihin kilpailun seuraamiseksi.

1. Google-hälytykset

Google-ilmoitukset on työkalu, jolla voit seurata haluamiasi avainsanoja – nimeäsi, yritystäsi tai kilpailuasi. Voit pitää hakusanat niin kapeina tai yksityiskohtaisina kuin haluat. Google Alerts etsii verkosta mainintaa näistä sanoista ja hälyttää sähköpostitse. Vaikka avainsanat mainitaan linkinä, saat siitä kuulla.

Verkkotyökalut kilpailun seuraamiseen - Google-ilmoitukset

Sinun tarvitsee vain valita sanat, joita haluat seurata, ja määritellä lähteet, joita haluat Googlen valvottavan. Lähteet voivat olla yhtä monipuolisia kuin blogit, verkko, uutiset, videot, kirjat tai keskustelut. Voit pitää sen millä tahansa tietyllä maantieteellisellä alueella tai heittää verkon ympäri maailmaa. Sähköpostiviestit voidaan vastaanottaa milloin tahansa valitsemasi ajankohtana tai jopa yksittäisen viestin tiivistelmänä.

Sen lisäksi, että autat pitämään välilehtiä yrityksesi sosiaalisista maininnoista, tiedät myös kuinka näkyvä kilpailusi on.

2. Sivuston tutkija

Kuinka tunnistaa kapealla olevat verkkosivustot? Sivuston tutkija voi auttaa sinua täällä. Se auttaa sinua tunnistamaan sivustoja, joilla on mahdollisimman suuri verkkotunnuksen auktoriteetti ja tutkimuksen linkit. Tämä antaa sinulle mitan vaiheista, jotka sinun on suoritettava, jotta pääset verkkotunnuksesi yläosaan.

Me kaikki tiedämme, että korkealaatuiset käänteiset linkit voivat parantaa hakukoneoptimointiasi. Site Explorer -sovelluksella voit selvittää nichesi parhaimmat sivustot ja selata sitten äskettäin löydettyjä linkkejä, jotka osoittavat takaisin kilpailijan sivustolle. Vertaamalla yksinkertaisesti kilpailijasi backlink-profiiliin, sinulla on reilu idea kuinka parantaa omaa backlink-profiilia.

Link Explorer

Link Explorer (vielä beeta) korvaa pian tämän työkalun. Uusi työkalu käyttää hienostuneempia algoritmeja määrittääkseen toimialueen auktoriteetin ja analysoidaksesi käänteisiä linkkejä. Ja ilmaisella Moz-tilillä voit kerätä 10 kyselyä kuukaudessa. Työkalu näyttää myös roskapostituloksen, joka paljastaa kuinka monta vastaavaa sivustoa Google on rangaissut. Voit arvioida sivustollesi saapuvien linkkien laatua ja seurata sekä omaa että kilpailijasi URL-osoitetta.

3. Työkalut, jotka auttavat selvittämään CMS / teemat / laajennukset

Hyvin usein kohtaamme muiden verkkosivustojen ominaisuuksia, jotka sitten haluamme toteuttaa yksin. Kuinka tiedämme, mitä ohjelmistoa kyseinen verkkosivusto käytti kyseisen ominaisuuden toteuttamiseen? Nämä online-työkalut kilpailun seuraamiseksi voivat auttaa täälläkin.

Ensinnäkin, saatat haluta tietää, mitä CMS-sivusto käyttää. Voit tehdä sen vain käymällä Mikä CMS ja kirjoita verkkosivuston URL-osoite. Tämä työkalu on melko tarkka ja havaitsee yli 378 sisällönhallintajärjestelmää. Toinen työkalu IsItWp, tarkistaa, käyttääkö verkkosivusto WordPressiä, sekä teeman ja laajennuksen yksityiskohdat.

Mikä CMS

Kokeile saadaksesi selville teema tai laajennukset, joita WordPress-verkkosivustot käyttävät Mikä WordPress-teema on se. Voit selvittää myös selaimen laajennuksia, kuten WPSniffer Chromelle (tai kokeile jotakin muista työkaluista, joita suosittelemme oppaassamme kuinka tietää, käyttääkö sivusto WordPressiä).

Tärkeä asia muistaa tässä on, että nämä työkalut eivät välttämättä näytä räätälöityjä teemoja tai laajennuksia. Mutta tällaisissa tapauksissa voit napsauttaa hiiren kakkospainikkeella verkkosivustoa ja etsiä paljastetun koodin CMS: n, teemojen ja laajennusten havaitsemiseksi.

Ja jos kilpailullasi on erittäin nopea verkkosivusto, haluat tietää enemmän heidän isännöintipalveluistaan. Sille on myös työkalu – WhoIsHostingThis. Vaikka se ei ole aina tarkka (CDN voi heittää sinut kurssin ulkopuolelle), se kannattaa kokeilla.

4. rakennettu

builtWith on suosikki monien web-suunnittelijoiden keskuudessa. Tämä verkkosivustoprofiilityökalu voi paljastaa useita tekniikoita, joita käytetään millä tahansa sivulla. Se kattaa reilusti yli 25000 Internet-tekniikkaa, jotka sisältävät analytiikan, mainonnan, isännöinnin, CMS: n ja muut. Internet-tekniikan trendit auttavat sinua seuraamaan Internet-tekniikan käytön muutoksia viikoittain.

builtWith

Voit selvittää, mitkä sivustot käyttävät ostoskärryjä, analytiikkaa, isännöintiä ja suodattaa tuloksia sijainnin, liikenteen, pystysuunnan ja muun perusteella. Voit koota suuren osan tarvitsemastasi tiedoista muista verkkosivustoista parantaaksesi omaa myyntitietosi ja markkinaosuuttasi.

builtWith on parempi työkalu kuin monet samassa luokassa, ja nopeampien tulosten saamiseksi voit yksinkertaisesti aktivoida kromipidennys.

5. SamanlainenWeb

Samanlainen verkko antaa sinulle yleiskuvan kaikista verkkosivustoista, joiden URL-osoite syötät – omaan tai kilpailijasi. Lisäksi, jos lisäät toisen URL-osoitteen, voit verrata kahta verkkosivustoa joko kokonaisuutena tai sivukohtaisesti. Se on hieno tapa tarkistaa, kuinka mittaat vertaisivustoillesi. Se sijoittaa verkkosivustosi myös vastaanottamansa liikenteen suhteen maailmanlaajuisesti, samoin kuin maittain ja luokittain.

SimilarWeb

Minkä tahansa kirjoittamasi URL-osoitteen kohdalla se hajottaa liikenteen moniin ryhmiin – matkapuhelinten / työasemien liikenne, käyntien kokonaismäärä tietyn ajanjakson ajan, vierailun kesto, poistumisprosentti ja sivujen lukumäärä käyntiä kohden. Myös monia muita mittareita seurataan – liikenteen erittely maittain, maantieteellisesti linkittävät sivustot ja suosituimmat liikennettä tuottavat avainsanat. Löydät myös kunkin sosiaalisen kanavan ja muiden verkkosivustojen tuottaman liikenteen kokonaisprosentteina, joissa käyttäjät myös käyvät. Saatavana on myös luettelo vastaavista ja kilpailijoista.

6. Alexa

Viimeinen työkalu online-työkalulistamme kilpailun seuraamiseksi on Alexa. Tämä sivun sijoitustyökalu on tullut Amazonista, ja se on hieno, jos haluat seurata kilpailua, joka on levinnyt ympäri maailmaa.

Alexa

Sen avulla voit tarkastella tarkemmin kilpailijan avainsanoja ja linkkejä ja vertaa verkkosivustoasi kilpailemasi verkkosivustoon. Voit verrata useiden verkkosivustojen ja muiden liikennetietoja. Kilpailevien analyysityökalujen kori sisältää yleisön päällekkäisyydet, suosituimmat sivustot, samankaltaiset sivustot, linkittävät sivustot, ainutlaatuiset vierailijat, sivuston seulonta ja suositut sivustot.

Alexa on saatavana myös nimellä selaimen laajennus helpompaa käyttöä.

Viimeiset ajatukset parhaista online-työkaluista kilpailun seuraamiseksi

Mikään yritys tai verkkosivusto ei toimi erillään. Jos haluat houkutella liikennettä verkkosivustoosi ja lisätä tulosprosenttia, on tärkeää tietää, mitä liiketoimintaympäristössäsi tapahtuu. Nämä online-työkalut kilpailun seuraamiseksi voivat auttaa sinua pysymään kärjessäsi olevien trendien ja tapahtumien kärjessä. Ne ovat kaikki erinomaisia ​​työkaluja, joiden avulla voidaan vertailla omaa suorituskykyäsi kilpailijoihin ja ikätovereihin nähden, samoin kuin mahdollisesti luoda uusia viittauksia optimoidessasi omaa sivustoasi..

Jos sinulla on lisättäviä kysymyksiä tai kommentteja, jätä meille huomautus alla. Haluaisimme tietää ajatuksesi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map