Paras WordPress-laajennus valitseminen verkkosivustosi tarpeisiin

Kuinka valita paras WordPress-laajennus

Upea tai upea eivät ole tarroja, jotka voit kiinnittää helposti WordPressiin. Mutta mikä tekee siitä jännittävän ja houkuttelevan, on todella suuri määrä laajennuksia, jotka laajentavat alustan toimintoja valtavasti. Ajattele mitä tahansa toimintoa, jonka haluat WordPressin suorittavan. On mahdollista, että kyseiselle toiminnolle on saatavana useita laajennuksia.


WordPress-käyttäjät ovat todella pilaantuneita valinnasta laajennusten suhteen. Tähän päivään mennessä WordPressin plugin-arkiston laajennusten kokonaismäärä on 45 000, yhteensä 1 291 557 880+ latauksella. Nämä numerot eivät sisällä lukuisia ilmaisia ​​ja premium-laajennuksia, jotka ovat julkaissut kolmannet.

Kaikilla näillä valinnoilla haluat todennäköisesti asentaa muutaman (tai enemmän). Jossain vaiheessa saatat ihmetellä – kuinka monta pluginia sinun pitäisi asentaa WordPress-käyttöiseen verkkosivustoon? Jos sinulla on palvelinresursseja sitä tukemaan, voit todella Asenna niin monta laadukasta laajennusta kuin haluat. Jos liitännäiset on koodattu puhtaasti ja PHP: lle on varattu riittävästi muistia, sinun ei pitäisi törmätä ongelmiin. Mutta yksi huonosti koodattu laajennus voi pudottaa palvelimen – riippumatta siitä, onko asennettuna kaksi laajennusta vai kaksikymmentä. Tässä vastaus on laatu yli määrä.

Noudata helppoa sääntöä varmistaaksesi, että laajennukset eivät hidasta sivustosi toimintaa poista käytöstä laajennukset, joita et käytä. Ei-aktiiviset lisäosat vievät palvelimen tilaa, mutta eivät kuluta RAM-muistia, kaistanleveyttä tai PHP: tä. Tämä yksinkertainen vaihe voi lisätä muutaman millisekunnin sivustosi nopeuteen.

Suurin osa plugineista kehitetään itsenäisesti ja ovat hyödyllisiä, jos ne ovat hyvin koodattuja. Mutta huonosti koodatuilla plugineilla, joilta puuttuu kirjoittajan jatkuva tuki, tai pluginsilla, jotka eivät ole yhteensopivia WordPress-versioiden, teemojen tai muiden pluginien kanssa, voi olla tuhoisia seurauksia sivustollesi. Ne voivat aiheuttaa sivuston hitauden tai jopa kaatua, aiheuttaa virheitä tai syödä muistitilaan tai johtaa kuolemantaulun mukaiseen ruutuun.

Tarkistuslista laajennusten valitsemiseksi

Aina on hyvä asettaa itsellesi muutamia perussääntöjä lajitellessasi laajennuksia. Tällä tavoin et mene yli laidan ja turhaa sivustosi liian monilla laajennuksilla. Tässä on kourallinen yksinkertaisia ​​ohjeita, jotka tulee pitää mielessä ennen uuden laajennuksen asentamista:

1. Luo laajennusominaisuuksien toivelista

Aloita kirjoittamalla laajennustoimintojen vaatimusluettelo sinulle tärkeässä järjestyksessä. Sisällytä kaikki tehtävät, jotka haluat laajennuksen suorittavan yläreunassa olevissa ”Ei voi elää ilman” -tehtävissä, ja muut seurataan luettelossa alaspäin.

Tarkistuslista

Jotkut toiminnot ovat olennainen kaikille verkkosivustoille – kuten varmuuskopiointi, SEO ja roskapostisuojaus. Niiden tulisi olla luettelon yläosassa ja aloittaa laajennushaku, koska ne ovat avain verkkosivustojen päivittäisiin toimintoihin. Jos et ole varma mistä aloittaa, älä pelkää. Kohti tämän artikkelin loppua parhaita laajennuksia näiden tärkeiden toimintojen suorittamiseksi.

Varmista myös ennen kuin asennat mitään, tarkista, että haluamasi ominaisuudet eivät ole jo teemasi tai isäntänä. Esimerkiksi, jos käytät WPEngine-hallintaa WordPress-isännöintiä, et tarvitse välimuistin laajennusta, ja jos olet asentanut Total WordPress -teeman ominaisuudet, kuten sosiaalisen jakamisen, typografiavaihtoehdot ja liukusäätimet ovat kaikki mukana.

2. Käynnistä laajennushaku

Kun etsit laajennusta, törmäät todennäköisesti ilmaisiin ja premium-vaihtoehtoihin. Ilmaiset vaihtoehdot ovat yleensä hyvä paikka aloittaa, koska ne eivät vaadi investointeja. varten ilmaisia ​​lisäosia paras lähde on WordPress-laajennusten arkisto. Vaihtoehtoja on tuhansia, kaikki ILMAISET, joten se on loistava lähtökohta. Lähetykset pidetään korkeina koodausstandardeja, WordPress-yhteensopivuutta ja tekijäpäivityksiä varten. Laajennukset on myös koodattu ja luokiteltu, jotta haku on helppoa. Käytä suodattimia löytääksesi luettelon mahdollisista laajennuksista. Lisäksi monet arkiston ilmaisista vaihtoehdoista tarjoavat myös premium-päivityksiä lisäominaisuuksista ja premium-tukea, jos tarvitset / haluat.

codecanyon

Toisaalta premium-laajennukset eivät todellakaan ole niin kalliita, ja niissä on parempi tuki. Lisäksi alkuperäisten kustannusten jälkeen elinikäiset päivitykset ovat usein ilmaisia. varten palkkiolaajennukset, etsi CodeCanyon. Ne tarjoavat joitakin parhaimmista premium-laajennuksista verkossa ja noudattavat WordPress.org-kaltaisia ​​koodausstandardeja. He ovat kotona myös useimmille suosituille premium-laajennuksille verkossa. Etsitkö paras WordPress-sivunmuodostaja? CodeCanyon on visuaalisen säveltäjän koti. Tarvitsetko tehokkaan ja reagoivan liukusäätimen laajennuksen? Kokeile Slider Revolution – toinen CodeCanyon-standout. Ja luettelo jatkuu.

Molemmissa tapauksissa vain lataa laajennus luotettavista lähteistä. Ilmaisia ​​liitännäisiä tarjoavia verkkosivustoja on paljon, joten yritä käyttää parhainta arviointiasi ennen minkään lataamista ja asentamista. Käytä tunnettujen blogien suosituksia (aloita näillä mahtavilla WordPress-blogeilla) saadaksesi käsityksen siitä, mistä löydät korkealaatuisia laajennuksia. Myös välttää laittomat ilmaiset lataukset palkkiolaajennuksia. Tämä on paitsi epäoikeudenmukainen tekijän suhteen, joka on käyttänyt niin paljon vaivaa luomalla mahtavan laajennuksen, mutta saat todennäköisesti ikävän haittakoodin injektoida verkkosivustollesi (ei arvoinen 10-20 dollarin säästö, jos kysyt minulta).

3. Valitse laatulaajennukset

Luotettavien lähteiden lisäksi on hyvä tarkistaa plugin-luokitukset ja arvostelut. Monille suosituille laajennuksille nopea Google-haku tuottaa paljon yksityiskohtaista katsausta bloggaajilta. WordPress-hakemistossa ja CodeCanyonissa voit tarkistaa yksittäisen laajennussivun oikealla sivupalkissa näkyvät tiedot.

Etsi latausten lukumäärä liitännästä vastaan. Suuri lukumäärä on hyvä osoitus laajennuksen suosiosta. Joskus pluginia ei ehkä ladata usein vain siksi, että se täyttää markkinarakovaatimuksen.

Tarkista Tähtiluokitus. Vaikka korkeampi luokitus tarkoittaa parempaa laajennusta, päinvastoin ei välttämättä ole totta. Jos löydät haluamasi laajennuksen, mutta sen luokitus on heikko, älä hylkää sitä heti. Luokitus voi olla vino, koska arvosteluja on rajoitetusti tai yksittäinen arvostelija oli erityisen erityinen. Jos sinulla on kysyttävää, jätä vain kommentti tai lähetä sähköpostia laajennuksen kirjoittajalle saadaksesi selville, pystyykö laajennus tarvitsemasi.

Arviointisivu

Plugin on oltava kirjoittajan tukema. Viimeksi kuluneiden 2 kuukauden aikana ratkaistujen ketjujen lukumäärä näkyy WordPress.com -sivustolla, kun taas CodeCanyonin kaltaiset markkinapaikat käyttävät usein kommenttiosaa.

Tarkista kirjoittajan tuen lisäksi, että lisäosa on ollut päivitetty äskettäin. Useimmat laajennukset vaativat säännöllisen päivityksen ainakin, kun WordPressin uudet versiot ilmestyvät (mutta muista, ilmaisten laajennusten tapauksessa voi yksinkertaisesti olla, että laajennus ei vaadi päivitystä). Tämä on tärkeää, koska liitännäiset ovat usein pääsy haittaohjelmille ja hakkereille, joille on pääsy pääsy laajennusten tunnettujen tietoturvaongelmien kautta. Päivitetyn laajennuksen olisi pitänyt käsitellä tunnettuja ongelmia pitääksesi sinut ja verkkosivustosi turvassa (mutta se auttaa myös, jos opit ennakoivasti lisää myös WordPress-tietoturvasta). Joten pidä silmällä aktiivinen muutosloki-osa.

Tarkastele laajennuksen kuvakaappauksia ja demoja nähdä toiminnallisuus toiminnassa. Yksi kuva tai täydellinen live-testisivusto voi näyttää sinulle, mihin plugin todella pystyy. Jos näyttöön tulee kuvakaappauksia, tarkista ne kaikki. Jos sinulla on linkki aktiiviseen sivustoon, jatka ja kokeile laajennusta eri selaimissa tai eri laitteilla. Ja vielä kerran, jos et ole varma siitä, vastaako plugin tarpeitasi vai ei, kysy vain kirjoittajalta.

Viimeinen muistettava asia on, että joskus yksi laajennus voi kattaa useamman kuin yhden toiminnon, ja se on hienoa. Ota esimerkiksi Jetpack – sillä vain saattaa olla täydellinen ratkaisu CDN: ään, automaattiseen päivitykseen ja sosiaalisen jakamisen tarpeisiin kaikki yhdellä liitännällä.

4. Muut laajennusvinkit

Jos olet nähnyt tietyn ominaisuuden jollakin verkkosivustolla ja haluat tunnistaa käytetty laajennus asentaa se omaan verkkosivustoosi tarkistamalla se WordPress Plugin Checker. Tämä sivusto voi havaita, onko jokin 50 suosituimmasta laajennuksesta asennettu WordPress-käyttöiseen verkkosivustoon.

Jos asennuksen jälkeen a lisäosa ei työtä yritä deaktivoida sivustosi kaikki muut laajennukset poistaaksesi ristiriidat muiden liitännäisten kanssa. Ja sitten päättää, minkä laajennuksen haluat säilyttää ja minkä haluat poistaa.

Joitakin valinnaisia ​​testejä, jotka voit tehdä ennen tai jälkeen lisäosan asentamisen, ovat:

 • Jos olet rajannut luettelon kahteen laajennukseen, mutta et voi päättää niiden välillä, voit vertailla laajennuksia vertailutyökalun avulla.
 • Query Monitor -laajennus voidaan nähdä, onko tietokantakyselyissä piikki pluginien asennuksen jälkeen.
 • Vertaa verkkosivuston nopeutta ennen laajennuksen asentamista ja sen jälkeen. Etkö tiedä kuinka tarkistaa sivuston nopeus? Katso artikkeli WordPress-suorituskyvyn ja nopeuden testaamisesta. Huonolla koodilla varustetut laajennukset hidastavat verkkosivustoa.
 • P3-laajennuksen suoritusprofiilitesti voi myös paljastaa, hidastaako plugin hidastaa sivustoasi.
 • Plugin-haavoittuvuudet tarkistaa asentamasi laajennukset ja ilmoittaa sinulle kaikista usein hyödynnettävistä haavoittuvuuksista. Voit myös ilmoittaa häiriöistä.

Toinen tarkistettava esine on laajennusten yhteensopivuus. Laajennukset pelaavat yleensä suurimmaksi osaksi mukavasti, mutta eivät aina. Tällöin joudut ottamaan yhteyttä kirjoittajiin nähdäksesi, päivittääkö yksi heistä laajennuksensa toimimaan toisen kanssa. Tai voisit harkitse laajennuspaketteja joita tarjoavat kolmannet osapuolet, kuten WPMU. Koska nämä laajennukset ovat peräisin yhdestä lähteestä, on epätodennäköistä, että laajennusten välillä olisi ristiriitoja, ja jos sinulla on ongelmia, joudut kääntymään vain yhden lähteen puoleen tuen saamiseksi.

WordPress-laajennukset jokaiselle verkkosivustolle

Pikaisen tarkistusluettelomme avulla sinun pitäisi pystyä selvittämään prosessi, jolla etsit WordPress-verkkosivustollesi sopivia laajennuksia. Jos haluat vähän ohjeita aloittamiseen, on olemassa kourallinen avaintoimintoja, jotka useimpien WordPress-käyttäjien tulisi lisätä laajennusten kautta. Tässä on suosituimmat laajennusvalinnat, jotka sinun tulee harkita lisäämistä WordPress-sivustoosi kattamaan kaikki emäksesi:

1. Hakukoneoptimointi: Yoastin WordPress SEO on mennä laajennukseen WordPressin optimoimiseksi hakukoneiden sijoituksille. Lue tämä artikkeli saadaksesi lisätietoja siitä, mitä tämä laajennus voi tehdä verkkosivustollesi.

Yoast

2. Roskapostin torjunta: Akismet on ilmainen roskapostin vastainen laajennus, joka sisältyy oletuksena WordPressiin. Sinun on vain aktivoitava se. WP Bruiser on premium-laajennus, joka kiinnittää WordPress-yhteisön huomion roskapostin hallintaan.

Akismet

3. Välimuisti: W3-välimuisti on ilmainen laajennus, joka auttaa tallentamaan välimuistiin ja parantamaan sivustosi nopeutta huomattavasti. Se voi saada vähän teknistä asennuksen tekemistä, mutta WPExplorerilla on opas tälle laajennukselle. Toinen hyvä vaihtoehto on WP-rakettien välimuistilisäosa, mutta muista, että on suositeltavaa pitää aktiivisena vain yksi välimuistin laajennus kerrallaan.

W3 yhteensä (2)

4. Turvallisuus: Sucuri-turvallisuus voi auttaa pitämään verkkosivustosi turvallisena seuraamalla sitä ja havaitsemalla haittaohjelmia. Voit piilottaa WordPress-version Sucurilla. Sitä on saatavana sekä ilmaisena että premium-versiona. Muut tavat, joilla voit suojata WordPressiä, ovat Sisäänkirjautumisyritysten rajoittaminen, tai kaksifaktorisen todennuksen pakottaminen.

WAF ja verkkosivustojen haittaohjelmasuojaus Sucuri -verkkotunnuksen palomuuri

5. Varmuuskopio: VaultPress, ja BackupBuddy ovat molemmat hyviä premium-vaihtoehtoja WordPressin varmuuskopiointiin. Jos se on ilmainen laajennus, jota etsit, kokeile backupwordpress.

VaultPress

6. Monitoiminen: jetpack on ilmainen laajennus, joka niputtaa useita toimintoja yhteen. Nämä toiminnot voidaan aktivoida itsenäisesti, ja voit käyttää tätä laajennusta kuvan optimointiin, mobiilitilaan, liikenteen seuraamiseen ja moniin muihin toimintoihin.

Jetpack-laajennus

Muut laajennukset, joita voidaan tarvita

Riippuen verkkosivustosi tarpeesta näitä toimintoja varten, nämä laajennukset voivat osoittautua sinulle arvokkaiksi – Gravitaatiolomakkeet edistyneiden lomakkeiden luomiseksi, Optin Monster johtavan sukupolven varten, Monarch Social Sharing sosiaaliseen jakamiseen, MemberPress jäsenyyden luomiseksi, WP Smush.it kuvan optimointiin ja Broken Link Checker rikkinäisten linkkien tarkistamiseksi.

Voit myös tutustua WPExplorerin sinulle laatimaan 50 välttämättömään laajennusluetteloon. Tai käy vain WordPress-blogissa, jossa tarkistamme laajennukset ja tarjoamme aloitusoppaita myös monille niistä.

Lopuksi …

Nyt kun sinulla on reilu käsitys laajennusten lajittelusta, voit asentaa ne varmemmin verkkosivustollesi. Noudata sääntöjä ja sinulla on todennäköisimmin itsesi laiha WordPress, jolla on parempia liitännäisiä, jotka lisäävät verkkosivustosi ja tekevät siitä todellisen esiintyjän.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map