Paras WebPress WordPress -huoltopalvelut

WordPress-ylläpitopalvelut

Pieni tai iso, jokaisella yrityksellä on nykyään online-läsnäolo. Jos haluat olla huomaavainen tai tavoitettavissa, osoite tietotiellä on ehdottoman välttämätöntä. WordPress on verkkosivustojen omistajien suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Se on helppo asentaa ja ylläpitää, mutta se voi olla joillekin haastava ja monille kiusallinen.


Jotta verkkosivusto houkuttelee kävijöitä, on tärkeää, että se on nopea, tehokas ja suorituskykyinen. SEO-ystävällisen verkkosivuston ylläpitämiseksi tarvitaan jatkuvasti kohtuullinen määrä ylläpitoa. Verkkosivuston sisältö voi olla aivan upeaa, mutta et aio pitää liikennettä siihen, ellei se toimi kuin hienosäädetty kone.

Tämä voi olla suuri hajauttaminen liiketoimintaan. Et halua viettää aikaa miettiä verkkosivustoasi, jonka mieluummin omistat ydinliiketoimintaan. WordPress-ylläpitopalvelut ovat loistava ratkaisu niille kiireisille ihmisille ja niille, jotka eivät välitä liikaa tekniikasta. Voit jättää niittämättömän heille ja keskittyä yritykseesi.

WordPressin ylläpitoasetukset

Siellä on melko vähän palveluntarjoajia, jotka voivat hoitaa koko WordPress-ylläpidon alle 100 dollarilla kuukaudessa. Tästä hinnasta he huolehtivat WordPress-päivityksistä (ydin, laajennukset ja teema), varmuuskopioista ja palauttamisesta. Jotkut voivat jopa heittää ekstroja kuten kehittäjäaika.

Voit tarkistaa, onko suunnitelma hyvä vaihtoehto sinulle, se voi olla hyvä idea matematiikalle. Katso, kuinka paljon aikaa käytät ylläpitoon, ja rahallinen arvo tällä kertaa. Vaikka tämä ei aivan vastaakaan, siitä voi silti olla hyötyä. Et ehkä esimerkiksi halua tehdä jotain, joka ei ole sinulle tuttua, mikä on hienoa. Joskus on paljon parempi antaa asiantuntijan käsitellä sitä.

Verkkosivustot tarvitsevat myös suojan indeksoitujen hakkereiden ja piilevien haittaohjelmien varalta. Hakkerit ovat kehittyneet ja haittaohjelmat vahingoittavat entistä enemmän. Kun turvallisuus on huolenaihe, voi olla parempi jättää se ammattilaisten tehtäväksi.

Verkkosivun ylläpitopalvelut poistavat verkkosivustojen omistamiseen liittyvät huolet. Useimmat palvelut tarjoavat vankan tuen. Usein he havaitsevat ongelmat ennen kuin teet selviytymisen ja pystyvät tunnistamaan ja selittämään niitä paremmin muille kolmansille osapuolille, kuten isäntäpalveluntarjoajille. Heillä on taipumus olla aktiivisia ja he voivat nähdä katastrofien tulevan.

Milloin vuokrata apua

Lyhyesti sanottuna, miksi sinun pitäisi jättää kunnossapito huoltopalvelun tarjoajalle,

 • Säästää aikaa ja todennäköisesti rahaa.
 • Voit vapaasti keskittyä ydinliiketoimintaan.
 • Säästää sisäisen asiantuntemuksen vaatimusta.
 • Palveluntarjoajan vankka tuki.
 • Palveluntarjoajat voivat olla vuorovaikutuksessa kolmansien osapuolien kanssa, kuten isännöintipalvelut.
 • Ennaltaehkäisevät toimet ovat mahdollisia ja mahdollisia seisokkeja vältetään.
 • Palveluntarjoajat voivat huomata seisokkeja, jopa ennen kuin teet.
 • Turvallisuusnäkökohdista huolehditaan.
 • Mielenrauha, jättäen niggling ongelmia asiantuntijoille.

Jos olet päättänyt, että jätät WordPress-ylläpitopalvelut käsissäsi, jotka ovat omien kykyjesi varassa, seuraava kysymys olisi – kenelle voin luottaa tähän tehtävään? WordPress-ylläpitopalveluntarjoajia on monia, ja olemme käyneet läpi muutaman täällä helpottaaksesi sinua.

merkintä: Muista, että tässä luettelossa on vain esitetty WordPress-ylläpitovaihtoehdot. WPExplorer ei edusta tai anna mitään takeita noteerattuihin yrityksiin. Tee aina oma tutkimuksesi valitaksesi oikean palvelun verkkosivustollesi.

Fixmysite

Fixmysite

Etsitkö nopeaa, kertaluonteista apua ongelmasta? Fixmysite.com voi varmasti auttaa. Tarjoaa laajan valikoiman palveluita, heidän ystävällinen ja avulias tiiminsä on päivystävä mitä tarvitset. Hinnoittelu vaihtelee tarvitsemasi avun teknisen tason mukaan. Tällä hetkellä (kesäkuusta 2019 alkaen) Fixmysite tarjoaa seuraavat palvelut:

 • Teemavirheet ja mukautukset 39 dollaria
 • WordPress-asennus 49 dollaria
 • Siirto 59 dollaria
 • Nopeuden optimointi 89 dollaria
 • Haittaohjelmien poisto 99 dollaria
 • Sivustojen tarkastus 159 dollaria

Ainoa mitä sinun on tehtävä aloittamisessa, on avattava lippu, jossa on yksityiskohtainen kuvaus etsimästäsi avusta. Olipa kyseessä sosiaalisten kuvakkeiden lisääminen otsikkoosi tai ongelman korjaaminen blogin sivussa. Fixmysite-ryhmä tarkistaa pyyntösi, ilmoittaa sinulle, mikä tukisuunnitelma saattaa olla sopiva työhön, ja päästä sitten töihin. Ennen kuin tiedät sen, tehtävä tehdään ja sivustosi on hyvä kuin uusi!

WP-tekninen tuki

WP-tekninen tuki WordPress-ylläpito

Suhteellisen uusi verrattuna joihinkin muihin luetteloomme vaihtoehtoihin, WP-tekninen tuki tarjoaa ennakoivaa yleistä ylläpitoa verkkosivustosi sujuvuuden ylläpitämiseksi.

Suunnitelmat alkavat vain 45 dollaria kuukaudessa (kesäkuusta 2019 alkaen), ja ne kattavat sivuston ylläpidon tärkeimmät näkökohdat. Tämä alkaa alkuperäisellä terveystarkastuksella sivustosi mahdollisten ongelmien vianmääritykseen. Lisäksi WP Tech Support -tiimi hallinnoi kaikkia sivustosi varmuuskopioita, WordPress-ydinpäivityksiä ja auttaa parantamaan tietoturvaa.

Etsitkö lisää? Päivitä Pro- tai Liiketoimintasuunnitelmaan rajattomasti sivuston korjauksia, hallittuja WordPress-teemapäivityksiä ja 30 minuutin (60 yritystä varten) parannuksia sivustosi mukauttamiseksi. WP-teknisen tuen avulla voit keskittyä päivittäisiin liiketoimintatehtäviin ja jättää sivustosi hallinnan heidän kykyihin.

Mutta se ei ole kaikki. WP Tech Support tarjoaa myös hätäpalveluita. Hanki nopea korjaus vain 65 dollaria. Joten tarjoavatko räätälöity suunnitelma, haluatko päivystysapua vai vain kun tarvitset sitä.

WP-sivuston hoito

SiteCare

WP-sivuston hoito aloitettiin vuonna 2012, ja sillä on yksi yksinkertainen tavoite – tehdä bloggaajien ja yritysomistajien online-elämää helpommaksi. Heillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa kunnossapitoon. Kooditasolta alkaen he tutkivat viallisia koodeja ja laajennuksia, paisutettuja kuvia, isännöintipalveluita ja kaikkia mainosverkkoja. He etsivät häiriöitä ja säätävät sen oikein, jotta nopeus ja suorituskyky paranevat.

He varmistavat, että verkkosivusto on SEO-ystävällinen, jotta Google voi lukea, löytää ja sijoittaa verkkosivustosi helposti. Varmuuskopiointi suoritetaan reaaliajassa. Varmuuskopiointi tehdään vain lisäämällä, mikä tarkoittaa palvelintilan tehokasta käyttöä. Varmuuskopiot luodaan Amazon-pilveen.

Maksat reaaliaikaisista pilvivarmuuskopioista, WordPress-päivityshallinnasta ja ympäri vuorokauden tapahtuvasta seurannasta ja tietoturvan puhdistuksesta 79 dollaria kuukaudessa, jos maksat koko vuoden kerralla.

Heidän Professional-paketti tarjoaa lisäpalveluita – sivuston hoidon optimoinnin, kuukausittaisen turvallisuustarkastuksen, sivuston hoidon tehostamisen, käytettävyyden seurannan ja verkkokaupan tuen. Se maksaa sinulle 299 dollaria kuukaudessa (vuosittain).

Kaikki liput saavat vastauksen tunnin sisällä. Ohitakseen hankalia viestiketjuja Site Care on käynnistänyt radiopuhelintoiminnon, jonka avulla voit tehdä pyynnön WordPress-varmuuskopiosta.

WP-käyrä

WP-käyrä

Vaikuttavat numerot WP-käyrä ovat osoitus siitä, kuinka suosituista WordPress-ylläpitopalveluista on tullut.

Niiden eri pakettien avulla voit ostaa useita krediittejä kuukaudessa töitä varten. Tässä työpaikat viittaavat erilaisiin WordPress-palveluihin, joita voit kysyä WP Curve -kehittäjiltä auttamaan sinua. Voit valita mistä tahansa heidän tukiluettelossaan (ajasta riippumatta, jokainen tehtävä = 1 hyvitys). Tämä voi tarkoittaa mitä tahansa nopeuden optimoinnista, tietoturvaparannuksista tai teemojen tai laajennusten päivittämisestä. Heidän työpaikkansa voivat auttaa lisäämään hakukoneiden liikennettä, vähentämään poistumisprosenttia, nopeuttamaan sivustoasi, lisäämään tuloksia tai jopa parantamaan tuotemerkkiäsi.

Työt voidaan pyytää sähköpostitse, ja saat yleensä huomion päivän sisällä. 24/7/365 sähköposti- ja chat-palvelu kiireellisissä asioissa tekee palvelusta houkuttelevan.

Hinnoittelu alkaa 49,99 dollaria kuukaudessa yhdellä luotolla, jopa 149,99 dollarilla 10: llä.

Maintainn

MAintainn

Kun olet luonut verkkosivustollesi Maintainn, painoksesi WordPress-paininnalla päättyvät. He huolehtivat kaikista WordPress-asioista kehityksestä turvallisuuteen, sivustopäivityksiin ja muuhun.

Jos et ole varma muutoksista, jotka haluat tehdä verkkosivustoosi, Maintainn voi asettaa testivaiheen, jolla voit testata muutokset vaikuttamatta sivustosi toimintoihin. Jokainen heidän mukanaan oleva paketti sisältää tilauksen Sucurista palvelinpuolen seurantaa varten ja Amazon S3: n öisin ulkoisissa varmuuskopioissa.

He hoitavat 49 dollaria kuukaudessa sivustoa kohti WordPress-ydin- ja teemapäivityksistä, 24 × 7 -turvallisuudesta ja suojatuista varmuuskopioista sivuston ulkopuolella. Jos haluat vielä enemmän ominaisuuksia ja hallintalaitteita, kannattaa harkita yritystoimintaa. Tulossa 249 dollaria kuukaudessa tämä suunnitelma lisää vaihtoehtoja omalle tilivastaavalle, vaiheittaisiin päivitykset ja jopa asiakkaan tarkistusjakson.

WP Butler

WP Butler

Tunnetko Dave Clementsin sen tekemisestä WordPressillä? No, hän on mies takana WP Butler, ylläpitopalvelu, jolla on taipumus WordPress-sivustoosi huolellisesti. Vaikka asetettuja paketteja on, voit myös valita palvelukorista lisätäksesi ostoskoriin palkkamaksuna -palveluna.

lapsiteeman luominen, välimuistin tallentaminen ja sivuston nopeuden yleinen parantaminen, HTTPS-määritykset, tietoturvatarkastus, sivuston siirto ja yleinen sivuston tarkastus ovat kaikki tarjolla. Jos et ole varma, voit aina palata takaisin heidän suosittelemiinsa huoltosuunnitelmiin. Alhaisin hinta on 39 dollaria kuukaudessa, mikä tekee siitä yhden markkinoiden edullisimmista palveluista. Tai mene iso ja tilaa kuukausittainen päivystyspidätin tai räätälöity kehitys.

Miespalvelija

Miespalvelija

Verrattuna kilpailuun Miespalvelija on kallis WordPress-palvelu, mutta saat vain neuvotteluja asiantuntijaryhmän kanssa. Valet ylläpitää, kehittää ja jopa siirtää huippuluokan WordPress-verkkosivustoja. He korjaavat ongelmat ja auttavat verkkosivustojen kehittämisessä.

Suunnittelu ja kehitys, siirtyminen ja muuntaminen, jatkuva tuki ovat kaikki tarjolla. He varmistavat, että sivustosi on aina toiminnassa, ja toteuttavat sekä ennaltaehkäiseviä että korjaavia toimia.

Niiden hinnoittelu ei ole heti saatavissa heidän verkkosivuillaan, ja sinun on täytettävä lomake, jonka perusteella hän arvioi tarpeitasi ja arvioi sen. 50 vuoden yli kollektiivisen kokemuksen ansiosta koko WordPress-tarpeesi voidaan jättää heidän hoitoon.

WP ylläpitäjä

WP ylläpitäjä

WP ylläpitäjä tarjoaa palveluita kiinteällä 99 dollarilla kuukaudessa / sivusto, ja hänellä on pääsy kehittäjien ylimääräisiin aukioloaikoihin. Saatu on skaalautuva tuki ja mielenrauha tietäen, että verkkosivustosi on hoidettu.

Ylläpito, turvallisuus, varmuuskopiot ja tuki sisältyvät tähän suunnitelmaan. Sucurin tietoturva-ammattilaiset käsittelevät haittaohjelmien puhdistamista ja virheitä. Palvelun tavoitteena on ylläpitää sivustosi turvallisuutta, päivitystä, varmuuskopioita ja sujuvaa toimintaa.

WordXpress

WordXpress

WordXpress tarjoaa yksinkertaisen käytännöllisen kuukausittaisen ylläpitopalvelun WordPress-verkkosivustoille. Sinun ei enää tarvitse kuulla vierailijoiltasi, kun verkkosivustosi on alhaalla. WordXpress saa sen takaisin verkkoon ennen kuin kukaan huomauttaa.

Upea nuoren joukkueen tuki, rajoittamaton sisällönmuutos, turvalliset päivitykset, haittaohjelmien tarkistus, käyttöaikavalvonta, premium-laajennusten käyttö ja jopa markkinointityökalut ovat kaikki käytettävissä “Dining Car” -suunnitelmassa 199 dollaria kuukaudessa. Kaikkia samoja ominaisuuksia vähennettynä mukana olevalla isännöinnillä on saatavana 149 dollarilla kuukaudessa “Boxcar” -suunnitelmassa. Jos se on liikaa, 77 dollaria kuukaudessa koskevassa Flatcar-suunnitelmassa on rajoituksia muokkausten ja muutosten määrälle sekä muutama muu premium-ominaisuus poistettu. Mutta kaikki heidän suunnitelmansa tarjoavat sivustollesi hyödyllisen hallinnan ja turvallisuuden.

WP Minder

WP Minder

WP Minder tarjoaa kaiken WordPress-ylläpitopalvelun, joka on alle 3 järjestelmää, alin alkaen 60 dollarista ja korkein korkeimpaan hintaan 160 dollaria. Se on suunniteltu erityisesti pienyrityksille ja tarjoaa suurta tukea ja suojaa kohtuulliseen hintaan.

Hack-siivous, sivuston siirtäminen, plug-in-ohje, turvallisuustarkastus ja suorituskyvyn tarkistaminen ovat kaikki tarjolla myös järjestelmien ulkopuolella, tarpeen mukaan.

Sopimuksia ei tarvita, ja voit muuttaa tai peruuttaa suunnitelmat milloin tahansa. Alennuksia on saatavana useille sivustoille, ja voit keskustella heidän kanssaan erikoistarpeista räätälöityjen pakettien suhteen.

WP Copilot

WP CoPilot

WP Copilot sijaitsee Australian ulkopuolella, ja heidän tukituntinsa voivat toimia paremmin Australiassa tai Aasiassa toimiville. Ne tarjoavat suurimman osan säännöllisistä WordPress-ylläpitopalveluista hinnoilla, jotka alkavat noin noin 49 dollaria. Voit myös käyttää 30 minuutin WordPress-apua kuukausittain. Lisäksi saat pääsyn heidän WordPress-opetusvideoihinsa, joiden arvo on 288 dollaria.

Viimeiset ajatukset WordPress-ylläpidosta

Siellä on paljon enemmän WordPress-ylläpitopalveluntarjoajia. Ja voit valita, kun olet arvioinut omat tarpeesi. WordPressin Automattic-tiimi tekee hyvää työtä pitämällä WordPress-sisällönhallintajärjestelmän hyvässä kunnossa säännöllisin päivityksin ja parannuksin. Mutta saadaksesi kaikki hyödyt tästä, verkkosivustojen omistajien on oltava mukautettu WordPressin muutoksiin.

WordPress-ylläpitopalveluntarjoajat täyttävät aukon hienosti. Ne lisäävät myös tietoturvakerroksen verkkosivustollesi varmistaaksesi, että sinulla ei ole virheitä. Määräajoin toteutettavat turvatarkastukset, puhdistukset, turvareikien korjaaminen ja jatkuva seuranta pitävät sivuston turvassa ympäri vuorokauden hakkereilta ja haittaohjelmistoinfektioilta. Mahdollisia seisokkeja vältetään ja todellinen seisokkeja lyhennetään.

Joten mene eteenpäin, suojaa verkkosivustosi ja ole varma tietäen, että verkkosivustosi on turvallinen ja käyttöaika erinomainen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map