Osta WordPress-teemoja älykäs tapa

Korkealaatuisten WordPress-teemojen kysyntä on INSANE. On tonnia ihmisiä, jotka etsivät sekä ilmaisia ​​että kaupallisia teemoja päivittäin, ja minä, kuten minä, ansaitsemme elantonsa myymällä niitä. Tällaisen suuren kysynnän vuoksi ihmiset avaavat jatkuvasti uusia teemakauppoja ja / tai luovat uusia tuotteita myydäksesi olemassa olevilla markkinoilla, kuten Themeforest tai Mojo Themes.


Ostajana, promoottorina ja WordPress-teemakehittäjänä minulla on melko paljon kokemusta monista siellä olevista suosituista teemakaupoista ja heidän työstään. Minulla on myös innokas silmä poimida laadukkaita esineitä ei niin kovien tuotteiden joukosta.

Halusin jakaa joitain neuvojani, jotka auttavat sinua tekemään “älykkäämpiä” paremmin koulutettuja ostoksia, kun etsit “kaupallisia” WordPress-teemoja – Huomaa, että käytän termiä “kaupallinen”, koska…

“Kaikki kaupalliset teemat eivät ole premium-teemoja eikä kaikki premium-teemoja ole kaupallisia teemoja!”

Usein ihmiset viittaavat kaikkiin kaupallisiin teemoihin palkkioina, mutta termi “palkkio” viittaa johonkin, joka on poikkeuksellinen ja ylivoimainen muihin tyyppisiin. Mutta kuten me kaikki tiedämme, jotkut kaupalliset teemat imevät, ja voivat olla huonompia kuin jotkut käytettävissä olevista ilmaisista teemoista.

Tässä ovat vinkkani …

Voitko luottaa myyjään?

Teemakauppa: Yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun pitäisi kysyä itseltäsi, onko myyjään luotettavuus. Ei vain siksi, että saatat antaa heille luottokorttitietosi, vaan myös siksi, että haluat varmistaa, että saat todellakin tuotteen ja se toimii kuvatulla tavalla. Tekemällä yksinkertainen Google haku myyjältä, sinun pitäisi saada hyvä idea, jos tämä henkilö / yritys on legitiimi. Yleensä, jos muuten, löydät joukon niistä kauhistuvia arvosteluja tai blogin kirjoituksia.

Yksittäinen myyjä: Jos ostat yksittäiseltä myyjältä torihuoneella, voit usein kertoa kommenttien ja arviointien perusteella, jos ihmiset pitävät myyjästä. Jos esimerkiksi luet joitain kaupallisia teemakommenttejani ja katsot arvosteluitasi, löydät niiden enimmäkseen positiiviset ��

Jos he eivät ole markkinoilla ja myyvät suoraan verkkosivustoltaan / blogiin, kuten Devin Hinta tekee yli blogissaan myymällä Valinnat Framework Kit, voit lukea vaikka jotkut hänen viesteistään, tarkistaa hänen githubinsa ja / tai twitterin ja heti huomaat, että hän on hieno kaveri. Sama koskee kaveriani Pippin Williamson at Pippins-laajennukset (kaikki tietävät Pippinin). Jos etsit vain jotakin näistä kahdesta ihmisestä, huomaat, että he ovat erittäin mukana WordPress-yhteisössä ja hyvin luotettavia henkilöitä.

Lisäksi, jos maksut suoritetaan PayPalin kautta, sinulla on ylimääräinen suojaustaso, joten se on jotain, mitä kannattaa etsiä, jos olet edelleen huolissasi.

Kassalle ilmainen teema: Jos myyjä tarjoaa jonkinlaisen ilmaisen teeman, sinun kannattaa harkita sen lataamista ja katsoa koodia. Älä selvästikään ole huolestunut, jos näet joitain virheitä, koska teema voi olla vanha tai ei niin paljon huolta, että siihen tehtiin kaupallinen teema. Etsimääsi on salattu koodi ja luonnolliset linkit. Jos myyjä luovuttaa ilmaisia ​​teemoja kaikenlaisilla roskapostilla tai salatulla koodilla, en henkilökohtaisesti luottaisi heidän kaupalliseen tuotteeseensa.

Teema viimeksi päivitetty …

Yksi ensimmäisistä asioista, joita katson henkilökohtaisesti, on teema, kun teema julkaistiin tai viimeksi päivitetty. WordPress kehittyy jatkuvasti, ja haluat varmistaa, että teemallasi käytetään vain joitain uusimmista käytettävissä olevista toiminnoista, mutta myös varmistaa, että teema on turvallista käyttää. Esimerkiksi mikä tahansa Timthumbiä käyttävä teema, jota ei ole päivitetty viimeisen parin vuoden aikana, on todella huono idea – tiedätte kaikki Timthumbin valtavan haavoittuvuuden, joka löydettiin ja äskettäin parannettiin.

Ei ole väliä onko kyse vanhasta teemasta, jos se on päivitetty äskettäin, se voi silti olla loistava valinta! Jos julkinen muutospäiväkirja on, kannattaa ehkä tutkia sitä. Voit tietysti kysyä myyjältä, päivitetäänkö teema toimimaan WordPressin uusimman version kanssa.

Olen jo aiemmin pyytänyt ihmisiä kysymään, toimivatko teemani WordPressin alhaisemman version kanssa, koska he eivät halunneet päivittää asennustaan ​​jostakin syystä. Oikeasti, en välitä mistä syystä on … sinun on aina pidettävä WP-asennus ajan tasalla!

Älä koskaan, ikinä, anna teeman estää sinua käyttämästä WordPressin uusinta versiota.

Tarkista koodi W3C: llä

W3c-vahvistinYksi asia, joka vie vain muutaman sekunnin, on suorittaa W3C-tarkistus ostamasi teeman kotisivulla. Voit testata jokaisen sivun, mutta tyypillisesti, jos kotisivu on hyvin koodattu, yleensä myös muu sivusto. Sama pätee, jos kotisivulla esiintyy satoja virheitä, voit todennäköisesti odottaa samaa myös muulle sivustolle.

Merkintä: Jotkut W3C: n kohtaamat virheet voivat liittyä upotettuihin videoihin, kokeelliseen koodiin … jne. Joten älä sulje teemaa, jos saat muutamia virheitä, lue niitä ja katso, mistä he ovat kyse, joskus se ei todellakaan ole mitään.

Tarkista arvostelut ja arvostelut

Näen usein ihmisiä valittamassa ThemeForestissa, jossa myyn kaupallisia teemani (atm), koska heillä, jotka ostivat teeman, oli kysymys ja kirjoittaja ei auttanut heitä. Katsoessani vain kirjailijaa, huomaan usein, että heillä on huonot arvosanat, ihmiset kommentoivat aiheeseen liittyviä kysymyksiä … jne.

Teema on melko halpaa. Jos et välitä siitä, että menetät muutaman taalaa täällä ja siellä, mene ostamaan teema ja jos se ei toimi, väitä sitä verojen menetyksenä. Muutoin ei voi satuttaa muutamien kommenttien lukemista ja kirjoittajan hyvien arviointien varmistamista. Ja jos haluat todella varmistaa, että teet oikean valinnan, etsiä verkosta markkinoita ja lukea joitain arvosteluja (huomaa, että useimmat siellä olevat arvostelut ovat tytäryhtiöiden luomia, joten ole varovainen, ne eivät ole kaikki rehellisiä ) Ehkä lähetä tweets ja kysy ihmisiltä mielipiteitä.

Tarkastellaan ominaisuuksia ja vaihtoehtoja

Tietenkin, kun etsit uutta teemaa, on monia asioita, joita saatat etsiä, yleensä haluat tiettyjä ominaisuuksia tai sisustuselementtejä. Alla on vain muutamia vinkkejä asioista, jotka mielestäni ovat aina välttämättömiä, ja asioista, jotka eivät ole niin tarpeellisia.

välttämätön:

 • Hyvin koodattu HTML, PHP ja JS
 • Asettelu, joka vastaa tarpeitasi – siellä on satoja tuhansia teemoja, lopeta hakkerointi niistä ja hanki jotain, joka sopii sinulle tai asiakkaallesi (suurimmaksi osaksi)
 • Kirjoittajan tuki – jos teemassa on ongelmia, on hienoa, jos kirjoittaja auttaa sinua
 • Säännölliset päivitykset – jos aiot käyttää teemaa pitkään, päivitykset ovat pakollisia

Ei välttämättä:

 • SEO-asetukset – näitä ei pitäisi olla sisäänrakennettuja, sinun tulee käyttää Yoast SEO -sovellusta
 • Värivalinnat jokaiselle elementille – jos et tiedä CSS: tä, palkkaa verkkokehittäjä!
 • Jokainen mahdollista sivumallia – tiedät, että voit luoda uusia malleja lapsiteemasi?
 • Lyhytkoodit – näitä ei tarvitse sisällyttää teemaan, tähän on olemassa monia upeita laajennuksia

WordPress-ominaisuudetValitettavasti näyttää siltä, ​​että Themeforestin kaltaisten kauppojen markkinat nojaavat teemoihin, jotka ovat pakattuja ja paisuneet. En tiedä, haluavatko ostajat käyttää rahaa ostaakseen jokaiselle asiakkaalle teeman, he eivät osaa koodata tai ovat yksinkertaisesti laiskoja … Tästä syystä olen lisännyt joihinkin teemoihini tiettyjä vaihtoehtoja yleensä ei lisää, mutta on asioita, jotka eivät vain kuulu teemaan, kuten SEO-vaihtoehdot tai yli 100 lyhytkoodia (mitä? kyllä, olen nähnyt sen jo aiemmin teemaominaisuuksien luettelossa).

Hinta ja lisensointi

Nämä ovat tietysti kaksi erittäin tärkeää näkökohtaa teeman ostamisessa. Joskus sinulla on asiakas, joka on antanut sinulle budjetin menemään ja ostamaan teema, tai sinulla on henkilökohtainen budjetti taloudellisten vaikeuksien vuoksi, tai ehkä sinulla on kaikki rahat maailmassa käytettäväksi. Ja kun kyse on kaupallisen teeman ostamisesta, hinnan ja laadun välillä ei ole 100-prosenttista korrelaatiota. Esimerkiksi Theme Trust -palvelussa on joitain korkealaatuisia teemoja, jotka myyvät 2 teemaa 25 dollarilla. Sitten siirryt teemametsään ja löydät teemoja, jotka myyvät 50 dollaria (joka on kaksinkertainen hinta) ja jotka ovat verrattavissa Theme Trustin teemoihin..

Korkeampi hinta EI tarkoita korkeaa laatua

Henkilökohtaisesti En edes katsoisi hintaa teeman. Jos WordPress-teemalla on tarkalleen mitä tarvitset, myyjään luotetaan hyvin ja sillä on positiivisia arvioita / arvosteluja, ja tietysti teema on hyvin kehitetty, kuka välittää, kuinka paljon se maksaa? Jopa 100 dollaria, jotkut teemat olisivat silti sen arvoisia. Olen nähnyt ihmisten kuluttavan kaksi kertaa niin paljon, että he ostivat teemoja, jotka he myöhemmin saivat selville, että ne eivät ole tarkalleen mitä he etsivät.

Muista, että jos palkattaisiin freelance-kehittäjä, se voi maksaa tuhansia verkkosivustolle. Teeman ostaminen on edelleen edullinen vaihtoehto, vaikka ostaisit korkealaatuisen niche-teeman budjettisi ylärajalta, kuten AppThemesissa.

Licensing? Meidän kaikkien pitäisi olla GPL, ei?

Sinun ajatuksesi?

Viime kädessä haluaisin kuulla sinusta kaverit. Mikä on prosessi, kun etsit uutta teemaa ostaa? Mitä kokemuksia sinulla on erilaisista kauppapaikoista ja teemakaupoista? Olen varma, että jos sinulla on ollut hyviä tai huonoja kokemuksia, joku tätä viestiä lukeva pitää sitä hyödyllisenä, joten kerro jaa!

Kuinka ostat teemoja? Onko mitään hyviä tai huonoja kokemuksia? Kommentoi alla!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map